tفکر نکنم هنوز رم ddr3 اومده باشه باید صبر کنینقل قول:
Printable View
tفکر نکنم هنوز رم ddr3 اومده باشه باید صبر کنینقل قول:
سلام من یه رم 512 دارم می خوام یه دونه 512 دیگه هم بذارم اگه می شه لطفا بگین تا مشخصات سخت افزاریمو بدم
با سلام ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
من به یک نفر سفارش دادم دو تا رم 1گیگbus 667 apacer dual cannal برام بخر .ایشون رفته خریده ولی من شک دارم که باس این دو تا رم 667 هست یا نه .این رمها در یک قالب جفتی هستش پشت هر کدوم نوشته بود 5300 .بعد به طرف گفتم این رمها 667 هست .گفتش اره من پرسیدم گفت 667 هستن .قیمت جفتشونو برام خریده 104 هزار تومن.
من با دوتا برنامه cpu-z_ everest Ultimate Hardware, چک کردم اینهارو به من میگه حالا به نظر شما باس رم من چنده .و ایا خوب خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=abbas_p;1529838]با سلام ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
من به یک نفر سفارش دادم دو تا رم 1گیگbus 667 apacer dual cannal برام بخر .ایشون رفته خریده ولی من شک دارم که باس این دو تا رم 667 هست یا نه .این رمها در یک قالب جفتی هستش پشت هر کدوم نوشته بود 5300 .بعد به طرف گفتم این رمها 667 هست .گفتش اره من پرسیدم گفت 667 هستن .قیمت جفتشونو برام خریده 104 هزار تومن.
من با دوتا برنامه cpu-z_ everest Ultimate Hardware, چک کردم اینهارو به من میگه حالا به نظر شما باس رم من چنده .و ایا خوب خریدم
ببخشید نتونستم عکسهارو درست بزارم .این لینکهاشون اگه زحمتی نیست دانلودش بکنید و به من جواب بدید.ممنون
نتیجه ی everst ultimatt
نتیجه ی cpu-zکد:http://www.zshare.net/image/34890627f0d85c/
کد:http://www.zshare.net/image/3488981bb2124c/
هیچ کس نبود ما رو کمک بکنه .ثواب دارههههها
پس معلومه هنوز افتخار آشنايي با Pentium D رو پيدا نكردي...نقل قول:
نه قربونت من از وقتی با amd اشنا شدم!از حرارت بیزار شدم...
Western Digital Raptor 74نقل قول:
من میخوام یه هارد دور بالا با ظرفیت 30-70 گیگ بگیرم و به صورت raid استفاده کنم بهترین گزینه موجود چی هستش
راستی بودجه نامحدود هستش!
(WD740ADFD) گارانتي سازگار
در ضمن يه هارد كه Raid نداره... اگه بودجه نامحدوده چهارتا از اينها رو بگير Raid 5 كن.
باسش كه 667 هست و مشكلي نيست. قيمتشم بد نيست...نقل قول:
به نظر منم همون seagate که virgil وعرفی کرده .گارانتی رو هم از اون سوال کننقل قول:
بافرشم 32 مگ
hitachi sata2نقل قول:
western digitall
seagate
گارانتی Seagate شرکت سازگار ارقام هست.