عکس را نمی توانم در اینجا کپی کنم
Printable View
عکس را نمی توانم در اینجا کپی کنم
عکس را نمی توانم در اینجا کپی کنم. با سایز خیلی بزرگ منتقل میشه .چرا؟
نقل قول:سلام
توقف رشد در قلمه هايی که در آب ريشه دار شده اند پس از انتقال به خاک هميشه امری عادّی هست.در ضمن اينکه کم بودن طول روز در روز های زمستانی يکی از عوامل بسيار تاثير گزار بروی رشد اغلب گياهان هست.هر چند که شرايط ديگه رو در اندازه ايده ال نگهداريد.
امّا منظورتون رو از تاول نفهميدم.ميشه عکس بزاريد لطفا؟
نقل قول:سلام
ميتونيد اندازه عکس رو اول با برنامه های مربوطه کوچک کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای امین رخ لطفا بفرمایید با کدام برنامه باید سایز عکس را کوچک کرد؟ با acdsee که فایده ای نداشت
با سلام خدمت دوست گرامی
شما می توانید از همون acdsee و یا برنامه paint استفاده کنید . در acdsee فرمت رو به jpeg تغییر بدهید و از گزینه استفاده برای web استفاده کنیدو در برنامه paint نیز با استفاده از save as فرمت را به jpeg یا gif تغییر دهید.
جناب امین رخ و hamidma عزیز ، با سلام . بالاخره تونستم عکس دیفن بیچاره را در قسمت آواتارم بگذارم . هر چی سعی کردم ، روی تاپیک کپی نمیشه . در هر حال بعد از اینکه دیفن رو به خاک و گلدان منتقل کردم هم رشد متوقف شده و هم آثار سوختگی یا تاول یا ....... روی برگ ظاهر شده . لطفا علت و اینکه چطور میتونم نجاتش بدم را بفرمایید. با کمال تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست گرامی hamidma با acdsee فرمت را به jpg تغییر میدهم اما گزینه استفاده برای web را پیدا نکردم .حتی عکس را هم با کمترین کیفیت (vega ) میگیرم اما باز هم کپی نمیشه و بجای عکس همین علامت ضربدر میاد . لطفا در سطح اکابر و یا اول ابتدایی مراحل کار را برای من توضیح بفرمایید . با تشکر
خوب شما الان یه ادرس دارید: ادرس عکس اواتورتون
و اینم عکسش که من با استفاده از ادرس اینترنتیش گذاشتمش:کد:http://www.forum.p30world.com/customavatars/avatar188182_1.gif
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تشکر از محبت حمید خان
اگر درست متوجه شده باشم ( طبیعی هست از روی عکس از راه دور اونم یه عکس کوچولو)این حاشیه سوختگی منظورتون هست.وبازهم اگه درست متوجه شده باشه این قهوه ای شده گی یه حالت نرم داره نه خشک.
خوب باید چند تا چیزو کنرل کنید.اول از همه و مهمتر از همه اینکه همونطور که گفتم در مورد گیاه تازه ریشه دار شده( آنهم در آب) و تازه منتقل شده این نکته عادی و قابل پذیرش هست.دوم این حالت در دیفن باخیا به دلیل کمبود رطوبت هوا هم بوجود میاد که آنهم میتواند درس باشد. باتوجه به اینکه فرمودین توی گلخانهریشه دار شده و احتمالا بهش یه شوک اینچنینی وارد شده.سوم در اثر سرما ی هوا و فصل غیر رشد هست.
برای اطلاعات تکمیلی به آدرس زیر مراجعه بفرمایید.
موفق باشید.
امین رخ
نقل قول:
کد:http://www.aftab.ir/articles/science_education/agriculture_fishery/c3c1176562408_diffenbachia_p1.php