-
سلام
من فکر میکردم شما در مورد اکنکار اطلاعات بیشتری داشته باشید
همه اطلاعاتی که میخاید در اکنکار هست چون اکنکار تخصصش در زمینه پرواز روح هست
شما کاملا مطمئن باشید نمردید و قرار هم نبود بمیرید و حتی یک تجربه نزدیک به مرگ هم نداشتید
این یک امر طبیعی هست که هر بار که میخوابید اتفاق میوفته و نه فقط برای شما بلکه برای همه
هر شب که میخوابید مغز اول به سطح الفا میره و حالت خواب الودگی پیدا میکنه کم کم شخص هوشیاری خود اگاهش از بین میره و این شروع مراحل یک خواب هست
کم کم ارتباط روح با جسم کم میشه و بعد روح از بدن خارج میشه و فقط به وسیله ریسمان های نقره ای که از چاکرا ها به کالبد اختری روح وصل شده اند ارتباط روح با جسم برقرار میمونه و اگر این ریسمان ها قطع بشوند شخص میمیره ولی خوشبختانه این ریسمان ها تا هر جا که روح بره میتونند کش بیارن
اگر به هر دلیل مثلا اتفاقی یا به وسیله تمرینات پرواز روح شما بتونید مغز خودتونو به حالت هوشیار نگه دارید وجسم به خواب بره شما مراحل خواب رفتن را تجربه میکنید
در حالتی که شما احساس کردید که نمیتونید جسمتونو حرکت بدید هوشیاری شما به صورت اتفاقی باقی مانده بود و شما مرحله قطع ارتباط روح با جسم تجربه کردید در این حالت هر چه که شخص بیشتر بترسه امکان موندن اون در این حالت بیشتره و حتی امکان داره شخص ساعت ها در این حالت بمونه ولی اگر نترسه امکان داره چند ثانیه بیشتر طول نکشه
مطمئن باشید در این حالت خطری متوجه شما نیست و اگر کسی بیدارتون کنه بیدار میشید خودتون هم اگر خواستید از این حالت خارج بشید میتنونید تمرکزتونو روی انگشت کوچک دستتون متمکز کنید و سعی کنید اونو حرکت بدید یا اینکه تصور کنید مثلا دارید چیزیو لمس میکنید
هر چند که این کار ها لازم نیست وبهتره شما اجازه بدبد تا روحتون خارج بشه و یک سفر روح خود انگیخته تجربه کنید
در حالی که روح از بدن خارج میشه صدایی میشنوه شبیه به صدای باد یا همون هووووووووو که گفتید
این در واقع همون چیزی هست که در اکنکار به اون ذکر (هیو ) میگن و اونو جزو بزرگ ترین اسم های خداوند میدونند
تقریبا در همه روش های اکنکار از ذکر هیو استفاده میشه شما هر کتابی که از اکنکار بخونید در زمینه هیو اطلاعاتی پیدا میکنید مثلا کتاب ندای الهی یا فلوت خدایان
عارفان ایرانی به جای اون از ذکر یا هوووووووووو استفاده میکنند که همونه
این صدا در هر عالمی به شکلی شنیده میشه و در عالم فیزیکی به صورت بسیار جزیی شنیده میشه که اکثرا مردم به اون صدای سکوت میگن
در هر عالم صدای مخصوص به خودشو داره و شما با گفتن ذکر هیو میتونید با اون هم فرکانس بشید و روحتون خارج بشه
طریقه گفتن این ذکر به این صورت هست که در جایی ساکت مینشینید و بعد از ریلکسیشن شروع به زمزمه کلمه هیوووووووووووووووو میکنید و تا جایی که نفستون یاری میده اونو میکشید
شما که صدای اونو شنیدید میتونید در هنگام گفتن ذکر اون صدایی که شنیدید دباره به یاد بیارید و روی اون تمرکز کنید
برای تاثیر بیشتر میتونید روی چاکرای 6 یا هفت تمرکز کنید ولی توجه کنید در صورتی که این تمرین ها نتیجه نداشت روزی بیشتر از 20 دقیقه یا نیم ساعت اجازه تمرین ندارید و بقیه تمرین فردا انجام بدید مگر این که نتیجه بده
بهتره تمرین ها در مکان و زمان مشخصی انجام بشه
یک نکته دیگه هم اینه شما میتونید در تمام طول روز روی چاکرا 7 تمرکز کنید و لی اصلا نباید تمرکزی مداوم در طول روز روی چاکرای 6 داشته باشید
به طور کلی به دلیل حساسیت زیاد چاکرای 6 و 1 نباید زیاد روی اون ها تمرکز کرد و شما بعد از اتمام مراقبه نباید روی اون ها تمرکز داشته باشید
اکثرا در پرواز روح خود انگیخته احساس ترسی به وجود نمی اید و شما اصلا نباید میترسیدید
شاید به دلیل این که شما فکر کردید دارید میمیرید
اگر روزی موفق به پرواز روح بشید هر عامل خارجی که شما از خواب بیدار میکنه میتونه باعث برگشت شما به جسم بشه ولی اگر به هر دلیل خواستید که خودتون به جسم برگردید فقط کافی هست که تصور کنید در جسم هستید
در ضمن در باره اینکه اگر کسی بمیره دباره فرصتی پیدا نمیکنه فراموش نکنید (مگر اینکه خدا بخواهد)
میتونید کتاب (در اغوش نور جلد اول) بخونید در این کتاب شخصی که در طی یک عمل جراحی میمیره و به عالم بعد از مرگ میره ولی دباره به جسم برمیگرده و مشاهداتشو به عنوان یک کتاب مینویسه
موفق باشید
-
سوشیانت عزیز از اینکه وقت گذاشتی و این مطالب رو نوشتید واقعا ممنون
من در مورد اکنکار و ذکر هیووووو قبلا در همین تایپيك مطالبي كه شما نوشته بوديد خوندم و اطلاعاتم هم در همين حد هست نه بيشتر ولي فكر نميكردم خودم اين صدارو تجربه كرده باشم ,و زماني كه شما پيشنهاد كردين وارد اكنكار نشيد منم دورشم خط كشيدم البته گفته بوديد كه تمريناشون خوبه كه من تصميم گرفتم هر شب انجام بدم
راستي شما تا به حال پروازه روح رو تجربه كردين؟
----------------------------------
من اون تايپيك رو كه توش يه برنامه معرفي كرده بود كه آهنگ داشت و اهنگاش باعث ريلكسو... ميشدو نميتونم پيدا كنم شما ميدونيد كجاست؟
-----------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا از نقاشیهامو گذاشتم اینجا اگه دید نظر بدید
-
چرا میخاید در مورد من بدونید؟؟؟
اگر پرواز روح نکرده باشم دیگه دوستم نداری
شوخی کردم
من این کارو تا یک جا هایی بیشتر ادامه ندادم چون احساس کردم قبل از این کار ها تغییرات مهم تری هست که باید توی خودم بدم
اگر بعدا خدا خواست و به من فهموند که این کار لازم هست انجام بدم که میدم و اگر نه وقت زیاد هست قرار هست بعد از مرگ یک ابدیت در قالب روح باشم
ولی هر کس روش خاص خودشو داره و روش من فقط به خودم مربوط هست وبه شما هم توسیه میکنم که که روش خاص خودتونو پیدا کنید و این قدر نخواهید بدونید من چه کردم
هیچ دو نفری در تمام خلقت نیستند که مسر رسیدن اون ها به خدا مثل هم باشه هر کس راه خودشو داره
در این مسیر فقط بقیه میتونند در قسمتی از مسیر به ما کمک کنند
در مورد این که شما گفتید که چون من گفتم دور اکنکار نرید شما هم نمیرید من فکر نمیکنم کار درستی باشه و من فقط نظر خودمو گفتم و شاید نظر من اشتباه باشه من اصلا دوست ندارم شما نظرات منو مو به مو اجرا کنید وظیفه من فقط اشنایی افراد با متافیزیک هست
خیلی خوشحال هستم که حرف های منو دوست دارید ولی نظرات هر کس برای شما فقط باید در حد یک نظر باشه و شما باید در هر مورد خودتون تحقیق کند و به نتیجه برسید و نظر های موافق ها و مخالف هارو بسنجید
این نظر ها باعث میشه که شما زود تر به نتیجه برسید
اگر یادتون باشه گفتم یک روش میتونه برای یک شخص درست و برای یک شخص دیگه نا درست باشه و این به درجه معنوی اشخاص ربط داره
حتی امکان داره با اینکه مسلمان بودن از بودایی بودن بهتره ولی شاید برای یک شخص بودایی بودن بهتر باشه چون بهتر درکش میکنه
اون دنیا نری خدا بگه چرا این راهو انتخواب کردی بگی چون سوشیانت گفت چون من اصلا چنین مسئولیتی قبول نمیکنم
این که شما این قدر به حرف های من توجه میکنید کاری هست که اکثر کسانی که تازه با متافیزیک اشنا میشن با اولین استاد یا راهنما شون می کنند و متاسفانه اگر ادامه بدن احتمالا به جایی نمیرسند
این میتونه نشانه این باشه که شما اگر در اینده هم با کسی اشنا بشید و چیز های عجیبی هم از اون ببینید (در حالی که چیزی از من ندیدید ) این روش برای اون اجرا میکنید و اجازه میدید که براتون تصمیم بگیره
چیزی که خیلی از این افراد میخواهند که شاگرد هاشونو تحت سلطه بگیرن
مراقب باشید و ازاد باشید و راه شخصی خودتونو با هوشیاری انتخواب کنید
و هرگز فراموش نکنید که داشتن نیرو های متافیزیکی به هیچ وجه نشانه درجه معنوی شخص نیست
خدارو به علاقه خودتون برای داشتن نیرو های متافیزیک نفروشید که به بیراهه کشیده میشید
اگر به این راه ادامه بدید خواهید دید انسان های قدرت مندی که به خاطر مادیات چه کار ها که نمیکنند و چه دوغ ها نمیگن و حتی در میان خودشون چقدر همو بد نام میکنند
یا خیلی از اون ها چه انرژی که از شاگردانشون نمیدزدند
در همه روش های و فرقه هایی که دیدم هیچ فرقه ای ندیدم که خودشو از بقیه بالاتر ندونه جز پیامبران که تایید کننده هم بودند ولی حالا پیروانی از اون ها موندن که راه فرقه های دیگرو در پیش گرفتند و فقط به ظاهر دینشون چسبیدند مخصوصا به چیز هایی که میتونستند از اون ها سو استفاده کنند
دین خدا را پاره پاره کردند و فرقه فرقه شدند و هر کس به هر انچه خود داشت دل خوش بود
نقاشی هاتون هم خیلی قشنگ بود .ممنونم
در مورد دانلود هم باید بگم اقا حمید خیلی قشنگ توضیح دادند و همین جا ازشون تشکر میکنم
وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنید صفحه ای باز میشه که در اخر اون یک دکمه هست که روی اون نوشته شده free
روی اون کلیک می کنید و به صفحه بعدی میرید در وسط اون صفحه یک ثانیه شمار هست که شما باید صبر کنید تا صفر بشه
وقتی صفر شد یک عکس که روی اون چند حرف یا عدد نوشته شده نمایش داده میشه که شما باید اون هارو داخل کادر رو به روی اون بنویسید وبعد روی دکمه دانلود کلیک کنید
موفق باشید
------------------
خداوندا رحم کن بر انان که مي خورند و مياشامند و خود راسير ميکنند اما در سيري خويش نا شاد و تنهايند و اما باز بر انان رحم کن که روزه ميدارند و مينکوهند و نهي ميکنند و خويش راقديس ميدانند و نام تورا در کوي و برزن وعظ ميکنند چون اينان قانون تورا نميدانند که : اگر بر خويش گواهي بياورم گواهم راستين نيست
رحم کن بر انان که از مرگ مي هراسند و نا اگاهند از اقليم هاي بيشمارکه پيشتر از ان ها گذشته اندو از مرگ هاي بيشماري که مرده اند و ناشاد که ميپندارندروزي پاياني خواهد بود . اما باز بر انان بيشتر رحم کن که مرگ هاي بيشمار خويش را ميشناسند و امروز خود را ناميرا ميدانند زيرا قانون تورا نميدانند که: ان کو باز زاده نشود ملکوت خدارا نخواهد ديد
قسمتی از دعای پطرس در کتاب خاطرات یک مغ
-
-
سوشيانت ميخواستم بدونم كه ميشه بوسيله ي خودهيپنوتيزم قدرتهاي ماورا رو در خودمون فعال كنيم؟
چون من شنيدم كه اگه كسي بتونه به خلسه عميق برسه براحتي ميتونه برخي از قدرتها رو در خودش فعال كنه
-
راستي يك اينكه اسمتون چيه و دوم آيا منبعي براي تمرينات اك تو اينترنت دارين؟
در ضمن من اين كتاب آنتوني رابينز رو گير نياوردم .
من تخيلم خيلي قويه يعني تو تصويرسازي ذهني خيلي قويم به صورتي كه ميتونم يه سري چيزاي عجيب غريب تو ذهنم در كمترين مدت درست كنم البته از نظر من اين خيلي بده كه من هميشه تو خيالاتم سير ميكنم ولي نميتونم ترك كنم
-
سلام حميد جان ميبينم الان رو خط هستي . اميد وارم كه هميشه خوب و خوش و سلامت باشي.
-
سلام آقاي سوشيانت بازم از مطالبي كه نوشتيد ممنون
اول اينكه من چيزايي كه مينويسيد ميخونم اگه به نظرم منطقي اومد قبول ميكنم,از نظرم حرفاتون در مورده اكنكار منطقي بود براي همين قبول كردمو چون من به اين جمله اعتقاد دارم([b]نگاه نكن از كه ميشنوي ببين چه ميشنوي )
دوم اينكه اگه سوال كردم تا حالا پروازه روح رو تجربه كردين فقط يه سوال بود و من نميخواستم تو كاراتون فضولي كنم اين كه شما پروازه روح رو تجربه كرده باشين يا نه واقعا هيچ تاثيري در معنويتتون نداره , و اگه ميخوام در مورده متافيزيك و اسراره ماورا’ بيشتر بدونم براي اينه كه به قدرت خدا به نظم آفرينش و...و دليل خيلي از چيزهايي كه تا به حال نميدونستم و چيزايي كه شايد قبلا بهشون توجه نكردم رو الان ميدونم و برام مهم شدن ,شايد چون دليله منطقيشونو ميدونم,و حس ميكنم براي من خوب بود كه با اين علم آشنا شدم
سوم اينكه هر علم يا امكاناتي كه وجود داره هر كس به نوبه خودش ميتونه از اون به طوره + يا - استفاده كنه ,من هم نگفتم هر كسي كه علم متافيزيكو داشته باشه معنوييتش بالاست بستگي به هدف و خود فرد داره كه چطوري استفاده كنه , ومن ميخوام خودم تمرين كنم خودم تجربه كنم و خودم ياد بگيرم و چون فكر ميكنم بودن استاد هر چند اگه استاده خوبي باشه ميتونه مفيد باشه ولي اگه ادم بخواد ميتونه استاده خودش باشه و به خدا برسه
در مورده نقاشي هم چشماي شما قشنگ ميبينه
اگر نظر شما برام مهمه براي اينه كه تا حالا هيچ حرفه غير منطقي ازتون نديدم
در مورده دانلود بايد بگم اون تايپيكو گم كردم و آدرس اون سايت رو هم ندارم براي همين توضيح آقا حميدرو نديدم , اون سايته چي بود؟
----------------------------------------------------------------------
آقا حميد بابت توضيح تون براي دانلود خيلي ممنون
----------------------------------------------------------------------
-
-
اكنكار --< دانلود كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قالب pdf به زبون فارسي نوشته ي کرامر، تاد
اميدوارم مفيد باشه