سلام
کسی این فونت را داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی داره ممنون می شم واسه دانلود بزاره .
Printable View
سلام
کسی این فونت را داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی داره ممنون می شم واسه دانلود بزاره .
سلام
اينم يه فونت خوشگل كه براي شما عزيزان آپلود كردم :laughing: :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام ..
آقا امین من یه درخواست کردم ولی مثل اینکه کسی ندیده دوباره تکرار می کنم اگر اسم این فونت رو کسی میدونه
یا خود فونت رو داره بگه ممنونش می مشم. عکس فونت>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت خودكار مانند عكس زير رو لطفا بديد .
اين هم يك مجموعه ديگر به نام Graffiti Fonts كه پس از ديدن عكس زير مي توانيد از طريق لينك هاي غيرمستقيم دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك هاي دانلود غيرمستقيم با حجم 7.08 مگابايت:
يا
موفق باشيد! :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فونت خودكار مانند عكس زير رو لطفا بديد .
سلام به همگي
ممنون ميكائيل جان
مثل هميشه عالي بود
اين شبيه اما خودش نيستنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
بايد بيشتر بگردم
حميد جان ممنون به خاطر فونتنقل قول:
نوشته شده توسط hamid_badboy64
اما منظور ايشون فونت انگليسي تو عكس هستش
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
گير اوردم (البته به كمك ميثم جان كه اسم فونت رو به من گفتند) :laughing: :rolleye:
Emigre Vista Complete WinAll Commercial Fontset
The concept for Vista began when I sketched a few characters in a notebook while staying in Sumatra on a one month holiday. I wanted to design a typeface for text and display that would retain some of the characteristics of the idiosyncratic shop signs that surrounded me in Sumatra."
- X.Dupre.
The result is a comprehensive family spanning six weights, complete with small caps and lively alternate forms, striking a healthy balance between functionality and expressiveness.
Each of the six weights includes alternate, small cap and italic variants for a total of 36 fonts in the family. They are available in a full volume of 36 fonts, or in four packages. The packages are grouped into two sets of contrasting weights, with the alternates and small caps divided into separate packagesکد:Download
From Rapidshare - Download
http://rapidshare.de/files/13893578/Emigre.Vista.complete.WinAll.Commercial.Fontset.GFX.rar
يا
From Megaupload - Download
http://www.megaupload.com/?d=Y2CKBFVZ