نقل قول:
مخلصیم:10:
Printable View
نقل قول:
مخلصیم:10:
سلام مبارك باشه ميشه بگي چند خريد از كجا خريدي گارانتي داره يا نداره؟؟؟نقل قول:
گوشي من p990 . بعد از اينكه برنامه كريستال arabic رو نصب كردم گوشيم بعد از اينكه خاموش شد حالا هر بار كه روشنش ميكنم تو هموم مرحله اول هي ريست ميشه. تو اين تاپيك خوندم كه بايد با نرم افزار آپديت سرويس نسخه جديد سيستم عامل رو روش نصب كنم تا مشكلش حل شه. اما هر باري كه گوشي رو ميزنم به كامپيوتر "USB Unrecognize " ميده و تو همون مرحله Identification In Progress گير ميكنه و حتي ساعت ها گذاشتم باشه اما فايده اي نداشت. بايد چي كار كنم؟؟
ببین p990i قیمت های گوناگونی داره مثلا 410 390 330 و فرقاشون اینه که بعضی ها چینی بعضی هم فرانسوی و حتی ممکنه بعضی فرانسوی ها چنج سریال باشن وقتی خواستی بخری باید این کد رو بزنی با سریال روی جعبه مقایسه کنی ببینی اگه یکی بود بخری. گارانتی رو هم زیاد توصیه نمیکنم چون معمولا گوشی یا lcd خراب میشه یا کیبورد یا قاب که این گارانتی های ..... اصلا درست نمیکنند حتی پارس الرمس ودر کل p990i گوشی عالی هستش و اونایی که میگن خوب نیست معمولا ما ایرانیا میگیم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده.برای اطلاعات بیشتر به این سایت برو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه گوشی سریال اصل باشه فرانسویه ؟نقل قول:
و چینیش سریال چنجه؟
اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین
دوستان مي خوام بخرم موندم تو يه مورد
آيا آنتن دهي پي 990 به نوكيا بخصوص سري ان مثلا ان73 مي رسه يا يه ذره كم مياره؟؟؟ خواهشا بي تعصب و حسيني بگين
آخه مي دوني دبيلو800 و نوكيا ان70 داشتيم ديدم خودم به عينه كه ان70 حدود 10 درصد بهتر عمل مي كنه حالا آيا پي 990 اين ده درصد رو پر مي كنه؟؟؟
از همه لحاظ نوكيا سر تره من خودم الان دبليو 810 آي سوني اريكسون دارم مثله سگ پشيمونم با اينكه از قشم خريدم ارزون هم خريدم اما مثله سگ پشيمونم كه چرا نوكيا نخرديم همه اينا كه ميگن سوني اريكسون همش تعصبي چرته دوسته من خودم فبل از اين سوني اريكسون يه نوكيا 3650 داشتم بايد بگم نوكيا كلا سگش شرف داره به سوني اريكسون مهشره نوكيا حرف نداره بخدا قدرش رو نميدونيننقل قول:
چند خريدي گوشيت رو آخر؟نقل قول:
نه اصلا همچین چیزی نیست اگر سریال داخل گوشی با سریال روی جعبه یکی باشه سریال اصلی هست هیچ ربطی هم به چینی و فرانسوی نداردنقل قول:
ببخشید چون سن تو بالاتره . ببخشیدا!! ولی عزیز بابا من اندازه ی موهای سر شما نوکیا وسونی ایکسون داشتم و بیشتر سونی اریکسون خوب بوده نوکیا چون بین مردم جا افتاده میگن نوکیا خوبه ولی سونی اریکسون سگش می ارزه به نوکیا چون نوکیا الکی گرونه و امکاناتی نداره سونی اریکسون ارزونه و امکاناتش زیاد هست اسکرین سیور umts دوربین قوی زیبایی و...:13:نقل قول: