سریس ۱۲ ماه با سرعت ۴ مگ با ۴ برابر سرعت که میشه ۱۶ مگ با.۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی رو زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگیرید.نقل قول:
ماهی ۴۰ چوق.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
سریس ۱۲ ماه با سرعت ۴ مگ با ۴ برابر سرعت که میشه ۱۶ مگ با.۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی رو زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگیرید.نقل قول:
ماهی ۴۰ چوق.
سلام
مخابرات درحال حاضر در بیشترین و بهترین حالت ماهانه 175 گیگ حجم میده
دو تا سوال
1. هیچ جوره نمیشه سرویس 400 گیگ در ماه رو گرفت ولی بدون ftth؟ سرعت همون 16 یا حتی 8 بمونه هم مشکلی نیست
اوپراتورها همه فوری میگن نمیشه
امکانش هست دست به دامن رده بالاترها و مدیرا شد؟ با 2020 کسی تونسته به رده بالاترها متصل بشه
کجا باید زنگ زد
2. در حالت فعلی کم هزینه ترین راه خرید حجم بالا چیه؟
الان 500 گیگ رو 700 ه.ت میفروشن. 1400 ت برای هر گیگ خییییلیه
طرحی چیزی الان فعال نیست؟
پیشاپیش ممنون
سرویس 8 مگ یکماهه رو برداشتن؟
تو لیست سرویس ها نیست!
وقتی طرحی نیست شما چجوری میخوای انتخاب بکنید..نقل قول:
چه تعرفه ای ازتون باید بگیرن؟
باز معلوم نیست از دیروز چه گندی زدن که اینترنت بین الملل این جوری به فنا رفته
سلام
دوستان عزیزلطفا توجه داشته باشید که ترافیک سرویس های غزال مربوط به کل دوره هستش و اینی که توسط بعضی از دوستان اعلام میشه هر ماه همونقدر ترافیک اشتباهه!
سرویس 6 ماهه من دیروز ماه اولش تموم شد و ترافیک باقیمانده من همونیه که بود چقدر خوب شد که این حرف ها وبهتره بگم اطلاعات غلط بعضی دوستان رو بهش توجه نکردم و تخته گاز نرفتم:n02:
نخیر هر ماه تمدید میشه ترافیکش برای من هفته قبل تموم شد باز شدش700 گیگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز یکم هر ماه آپدیت میشه و دوباره ترافیک باقیمانده به سر خط برمی گرده و نه اینکه، سی روز پس از دریافت طرح.... بنابراین شما که میگی دیروز تموم شد اصلا معنی نداره. چون یکم هر ماه باید ببینی که برگشته به ترافیک کلی اون ماه....نقل قول:
ولی به نظرم کمی حجم دزدی دارن. به ازای هر ۱۰ گیگ، ۲ گیگ زیادتر محاسبه می کنن که نمی دونم بر چه اساسیه....
الان بهترین و به صرفه ترین تعرفه مخابرات چیه ؟ خططمم بیشتر از ۸ مگ نمیکشه بعدش این طرح غزال پس صد در صد اول ماه حجمش اضاف میشه؟ نخریم واسه کل دوره باشه یوقت
سلام دوستان
من طرح 16 مگ ماهی 210 گیگ دارم که از قبل گرفتم. الان دیگه ارائه نمیشه. اون زمانی که گرفتم تعرفه مخابرات 1 به 2 بود، یعنی من ماهی 105 گیگ اینترنت بین الملل داشتم که برای من کافیه. الان تعرفه شده 1 به 4 و ترافیک اینترنت من میشه تقریبا 52 گیگ.
قبلا مخابرات ترافیک رو حساب نمی کرد و عملا نامحدود بود ولی الان با پنل جدید، تفکیک میکنه و 4 برابر میکنه و قشنگ کم میکنه.
رفقایی که پس پرداخت هستند و طرح غزال گرفتن کسی سقف مصرف رو رد کرده؟ آیا سرعت محدود میشه یا قطع میشه؟
اگه نمیشه منم کوچ کنم غزال هم قیمتش کمتره هم ترافیکش بیشتر
نکته بعدی سرعتش تضمینی 16 هست یا افت داره؟
ممنون :n16: