سلام..دوستان...
پس بین کنودد ۸۱۰۵و ۵۶۰۲ ...این پایونررا بخرم؟؟؟؟
راستی امیر جان با مهندس شیرازی توی تلگرام صحبت کردم...گفت پخش ری کپ نمی کنم اما خازن دارم.....مگر توی پخش چیپ صوتی تاثیر بیشتری ندارد تا خازن؟؟؟
سلام..دوستان...
پس بین کنودد ۸۱۰۵و ۵۶۰۲ ...این پایونررا بخرم؟؟؟؟
راستی امیر جان با مهندس شیرازی توی تلگرام صحبت کردم...گفت پخش ری کپ نمی کنم اما خازن دارم.....مگر توی پخش چیپ صوتی تاثیر بیشتری ندارد تا خازن؟؟؟
از نظر کارایی و کیفیت خوب 8105 بهتره.نقل قول:
ولی اگر یه آمپ موقت می خواید که بعداً قراره ارتقاء پیدا کنه 5602 بهتره.
رد مهندس رو تو فروم های خارجی زدم. اون جاها نتایج آزمایشات و بررسی های خودش رو قرار میده.
سر بیچاره یه بلایی تو فروم های وطنی درآوردند که دلسرد شده.
من یک ماه پیش باهاش صحبت کردم، گفت مشکلی بابت تعویض چیپ و خازن پخش نداره.
احتمالاً از ریسک نپسندیدن صدا و عواقبش واهمه داره، وگرنه استاده.
در پخش حرف اول رو DAC و اوپ ها می زنند. در آمپ هم همینطور.
خازن در اولویت دومه.
پس بیخیال بشید، چون اول باید Headunit صدای خوبی داشته باشه، اگر آمپ رو هم Re-Cap و Re-Chip کنید تاثیر اندکی داره.
سلام..
اقا امیر این پخشهای کلاریون و الپاین و بلاپونکت قدیمی را از بانه می شود پیدا کرد یا از زاهدان.....چون تابستان که می شود دوستان و اقوام مسافرت می رود شاید اون طرف ها رفتند؟؟؟؟
راستی نظرتان در مورد پخشهای قدیمی مثل سونی پاناسونیک.دنون..نامکیچی چه هست ارزش خرید دارند؟؟؟
تشکر.
بنده تا بحال به موردی بر نخوردم که بگن از غرب کشور چنین پخش هایی وارد میشه. تقریباً مطمئنم که امکان نداره.نقل قول:
پخش های قدیمی که فرمودید طالب خاص خودشو داره.
چون فقط Audio CD رو اجرا می کنند و MP3 هم ندارند.
بیشتر جنبه ی کلکسیونی دارند و Sound Freak ها سمت چنین چیزهایی میرن.
مثل:
Denon DCT-Z1
راکفورد یا Denford RFX-8250 که ساخت دنونه ولی سفارش راکفورد
Clarion HX-D10
Pioneer DEX-P1
Aline CDA-7990J
Kenwood K-CD01
Nakamich CD700I or II
Sony XES-Z50
به طور کلی هر پخشی رو دیدید که ولومش db- و db+ داشت، یعنی با یک پخش فوق العاده سر و کار دارید که بهترین قطعات دنیای Hi-Fi در بردش به کار رفته.
راجع به این پخش های بدون امکانات تحقیق کنید و صداشون رو گوش کنید تا فقدان امکاناتشون رو فراموش کنید:n02:
سلام
من چندوقت پیش (1ماه) یه باند کاپا 693.11i گرفتم که چند روز نشد باند صدای غژغژ افتاد. از تیوتر هم نیست و از ووفر باند هست چون پرده ووفر رو با دست نگه میدارم صدا قطع میشه.
رفتم پیش نصاب گفت تو همین یه ماهی 4 تا فروختیم 3 نفر پس اوردن!!
زنگ زدم نمایندگی گفت بفرست ببینیم چه جوری هست!!! اصلا شامل گارانتی میشه یا نه:n03: هزینه پست زیاده تا اخرشم معلوم بشه شامل گارانتی میشه یا نه.
امپ هم a3702 هست.
اصلا هم اهل صدا زیاد کردن نیستم. اگرم زیاد میکنم نمیذارم به باند فشار بیاد و دیستروشن بشه:n41:
حالا بنظرتون چه کنم ؟ درست میشه؟
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا حمید عزیز
میخواستم بینم کسی شماره تلفن نمایندگی درگستر داره؟
یه قیمت میخواستم بگیرم ببینم میدبیس DMX6.1 چه قیمت هست
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
این قسمتی که مشخص کردم بالا حرفتون به هیچ وجه درست نیست
مگه ماشین فقط برای افرادی هست که جلو نشستن ! پس تکلیف افراد عقب چیه ؟ :n04:
شما بهتره رچوع کنید به ماشین های روز خارجی اصلا راه دور هم نریم همین برند های کره ایی داخله ایران هیوندای یا کیا شما اصلا سیستم صوتی اونا را دیدی ؟ شنیدید ؟ میتونید چندتا اسپکیر دارن ؟ به غیر از ساب فابریکی دارن - شما دیدید ؟ شنیدی ؟ حالا بقیه شرکت های خودرو سازی که داخله کشور هم هستن بماند ... چه سیستم های صوتی فوق العاده ای فابریکی دارن
تمامی شرکت ها الان به سمتی رفتن داخل ماشین 5 الی 7 اسپکیر گذاشتن بعد شما تو این دوره زمونه مردم را تشویق میکنید به تک استیجی بودن !
والا تا جایی که اطلاع دارن افراد بیشتر دنبال کامپ های 3Way میرن
شما لطفا تو این مورد تجدید نظر کن - حداقل اون سلیقه ایی باب میلت خودت هست را به دیگران تحمیل نکن
دوستان پیشنهادی برای من ندارید؟نقل قول:
این تک استیجی هم که فرمودین به نظرم بیشتر به کار من میاد چون معمولا سرنشین عقب ندارم
ممنون میشم تو رنج قیمتی یک تا یک و نیم یه سیستم کیفیتی بهم پیشنهاد بدین
سلام حمید آقای عزیز ، مدیریت دلسوز انجمن . سپاس از این که اینقدر دقیق راهنمایی کردین .
- در مورد درب های L90 دقیقا حق با شماست ! با تحقیقی که انجام دادم ، میبایست به همین صورت کامپوننت های سایز بزرگ را بر روی درب ها نصب کرد .
- درباره این جمله ای که فرمودید :
"من دارم سلیقه شنیداری بچه رو بهبود میدم و سوق میدم به تک استیجی یعنی دیگه خبری از استیج عقب چه کامپ و چه کواک نیست"
حقیقتش برای من به شخصه تصور سیستم صوتی بدون وجود کواکسیال یا کامپوننت عقب یه مقدار ترسناکه !!:n41:
اگه پیشنهادتون بر مبنای کاهش هزینه هست (که با یک آمپلی فایر سیستم تکمیل بشه) بحثش جداست ... ولی اگه نظرتون جنبه علمی و تجربی داشته باشه ، باید بیشتر راجع به این موضوع صحبت کرد .
البته درمورد تجربه و تخصص شما هیچ شکی نیست و قطعا این ارنج رو بار ها و بار ها تجربه کردین که پیشنهاد میدین ولی من برای خودم عرض میکنم که عادت به شنیدن صدای بدون بلندگو های عقب تا الان نداشتم ! واسه همین ازتون میخوام بپرسم که تو این سیستم مدنظر شما (تک استیجی) ، آیا پرتاب صدای کامپوننت های Zero 165 به حدی هست که جای خالی کواکسیال های عقب رو پر کنه ؟؟
البته این عقیده که "وجود کامپوننت و کلا تقویت استیج جلو برای یک سیستم باکیفیت بسیار مهم است" رو به شدت قبول دارم ... ولی این که کلا استیج عقب رو حذف کنیم ، آیا تمام فرکانس های آهنگ به گوش میرسه ؟؟ تو پخش صدای میدرنج و خود خواننده خللی بوجود نمیاد ؟؟
- در مورد آمپلی فایر عرض کنم که بیشتر اصرار من برای نصب آمپلی فایر های شرکت Helix به خاطر وجود داشتن این ویژگی ها در این محصولات هست :
- دارا بودن محافظ قوی جهت حفاظت از گرمای زیاد ، کم یا زیاد شدن ولتاژ ، مقاومت پایین (به صورتی که این آمپلی فایر ها به هیچ وجه در اثر مشکلات برقی صدمه ای نمیبینند)
- ایجاد صدایی فوق العاده شفاف ، واضح و کریستالی
- مشکل داغ کردنی که (برعکس اکثر آمپلی فایر های پاییونر و کنوود) در این آمپلی فایر ها دیده نمی شود .
- وجود داشتن کنترل BPF : Band Pass Filter که باعث افزایش کیفیت صدا و تفکیک صدای بهتری میشود .
و ...
در مورد حرفه ای بودن آمپلی فایر های Mosconi هیچ شکی نیست ولی سوال من اینه که آمپلی فایر های این شرکت هم چنین ویژگی هایی رو دارا هستند ؟؟
همچنین ممنون از قیمت ها و سایت ها .
خواهش می کنم آقا دانیال امیدوارم صدای خوبی بگیرید.
بی ادبی هست که در محضر آقا حمید اظهار نظر کنیم.
- منظور من کامپ Gladen سری ZERO بود به سایز 165. (نه سری RS)
در لینک مقابل میتونید انواع کامپ های گلیدن رو مشاهده کنید.
- DLS 3710 خوبه، باید صداشو بشنوید. دیدن این Demo رو پیشنهاد می کنم.
...
مجددا ممنونم از توضیحاتی که ارائه دادین و ابهاماتی که رفع کردین .:n26: