راهی هست که بشه خط رو بالاتر از 12مگ ببندن؟
Printable View
راهی هست که بشه خط رو بالاتر از 12مگ ببندن؟
اینترنت کرمان که الان دو روزه نابود شده ! ( تو گوگل سرچ کنین میاره )
حالا نویز من از دیروز شدید زیاد شده !
خطم که روی 5 مگ بود مودم اجازه نمیده از 3 مگ بیشتر بشه !
من اخرش نفهمیدم محدودیت شبانه برداشته شده یا نه؟پشتیبانی می گه هست بعد بچه ها سرعت دانلود می گذارن توی ساعت رایگان 1 مگ و خورده ای. من که ساعت 12 و نیم که میشه میره زیر 256 بعد زور میزه میشه 300 .تازه ثابت هم نیز همش وسطش می ره روی 100 و خورده ای.دیشب به زیر 100 هم رسیده بود.
سلام من اون موقع که می خواستم بالاتر ببرم می گفت باید downstream بالای 16 باشه اگر اشتباه نکنم یادم باشه بعد انگار نویز خطت هم یک مقدار بالاست. توی ساعت رایگان سرعت اسمی میشه مثلا 512 میشه 64 کیلو بایت 1 مگ میشه 90 و 2 مگ 128 و من که 10 مگ دارم سرعتم 256 است.من دیشب زنگ زدم می گن توی شبانه محدودیت وجود داره ولی الان چند روزه بچه ها عکس که می گذارن اصلا محدودیت ندارن شما هم که می گی شب اول 9 مگ دانلود کردی و میانگین سرعت هم 700 بود این یعنی محدودیت نیست چون توی ساعت شبانه بالاترین سرعتی که میداد 256 بود و برای اونهایی که 10 مگابیت دارن البته قبل از این جریان رفع محدودیت که جریانش توی سایت اصلی اسیاتک هست.خوش به حالتون این محدودیت برای من برداشته نشده.شما میگی توی شب اول میانگین 700 بوده در صورتی که من توی روز سرعتم 700 هست و ساعت 12و نیم به بعد میشه بالاترین سرعت 256 .البته من شبی دو فیلم رو دارم و خیلی وقت هم هست که شب ها برای دانلود نمی گذارم چون هاردم داره پر میشه و حوصله خرید هارد ندارم.فعلا خداروشکر کارم رو راه می اندازه.ولی خب شب ویدئو انلاین نگاه کردن فاجعه است.نقل قول:
خطم وقتی روی 6مگ یا 8مگ باشه نویز خط رو حدود 25 تا نشون میده
این خط ما هم یه داستان داره - وقتی پارس انلاین داشتم خطم روی 9 مگ عالی جواب میداد ولی همینکه بارون میزد شروع میکرد قط و وصل شدن - خلاصه زمستون روی 4 مگ اوکی میشد و تابستون ها روی 9مگ و اما جالب تر اینجاست که این خط متعلق به مغازه سابقم بود و وقتی میخواستم مغازه رو تخلیه کنم چون روی اون نت داشتم درخواست جابه جایی خط تلفن رو دادم - مخابرات گفت اطراف خونتون پورت خالی نداریم - تا اینکه یه پارتی پیدا کردیم و خط ما رو از کوچه ای دیگه ای کشید - جالب این جاست که سیم تلفن از وسط یه چهارراه هم رد میشه - و چون احتمال رد شدن ماشین یا جرثقیل بود باید سیم رو در بالاترین ارتفاع نصب میکردیم - که در اخر به این نتیجه رسیدیم که سیم تلفن از رو باید از بالای سیم برق رد بکنیم - همون طور هم که میدونید سیم های برق اهواز روکش پلاستیک دارن - خلاصه اون سیم تلفن رو مستقیم به مودم وصل کردم - حالا به نظرتون ممکنه این نویز به خاطر سیم برق باشه ؟
الان کاهش چشم گیر سرعت دیشب 420 الان به زور 80
صف دانلود گذاشتم خوابیدم صبح زود شش بیدار شدم دیدم با سرعت که روز داره دانلود میکنه حجم مصرف میشه !! فیلم گرفتم اپارات گذاشتم خدایی نگاه کنید من هیچ نمیگم راه جدید کسب در امد اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای من شبانه محدوده
چشم نخورم انشالله
دیشب 10 گیگ دانلود داشتم و سرعت روی 600 تا 700 بوده
سلام من یک مشکلی دارم ساعت 12و نیم شب که می شه شروع میشه به افت سرعت و به ساعتهای رایگان که می رسه سرعت میشه زیر 100 ولی نکته جالب اینجاست که وقتی ساعتهای رایگان تمام میشه سرعت خوب میشه.زنگ زدم میگه توی شب ترافیک زیاد میشه برای همین سرعت می یاد پایین و جالبش اینجاست مرکز مخابراتی رو چک کرد گفت توی مرکز مشکلی نیست و حتی پورت خالی هم هست.می گفت کارشناس بفرستم اخه صبح وقتی خوبه کارشناس بیاد چیکار کنه کارشناس باید ساعت 1 شب بیاد ببینه اوضاع چه جوریه؟شما ها هم که همش از سرعت بالا می گید حالا من موندم چرا رفع محدودیت برای من اعمال نشده .