کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستمنقل قول:
دومین دزد تو ایران بعد از شاتل پارس انلاینه .سومی هم مخابراتنقل قول:
Printable View
کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستمنقل قول:
دومین دزد تو ایران بعد از شاتل پارس انلاینه .سومی هم مخابراتنقل قول:
سرویس 1024 بصورت قانونی در بدترین حالت سرعتش باید بین 100 تا 128 باشه که میشه شبی 2 گیگ.البته شلوغی منطقه مخابراتی یا نویز خط تلفن یا کندی سرعت بصورت سراسری هم اثر گذاره.چیزی که گفتم در مورد اکثر جاها صدق میکنه نه همه جای ایران.اما به هر حال اگه با سرویس 1024 شبی کمتر از 2 گیگ دانلود دارین یعنی پارس داره حق خوری میکنه یا اینکه خط تلفن مشکل داره.نقل قول:
اینم یکی از کامنتای قدیمی خودتون:
(((من مشکلم با پارس اینه که در بهترین حالت اگر مثل من محدود ۱مگ هم بگیری و با توجه به اینکه ۵ ساعت شبانه داره ۲گیگ سنگ بترکه دانلود میکنی.)))
البته تو بدترین حالت باید 2 گیگ بده و گرنه کم فروشی محسوب میشه.
سلام،
دوستان من نمیتونم گوگل رو باز کنم ،مشکل از چی میتونه باشه؟
واسه منم همینطور شده.
واسه منم همینطور شده.نقل قول:
دوستان پورت های vpn چند روزه بسته شدن
با سلام.
دوستان به نظرتون عیدی امسال پارس آنلاین چیه؟ممکنه دوباره 13 رو رایگان کنن؟
من میگم ایمیل بزنیم بگیم 13 روز رو رایگان کنن.
شما هم دلت خوش ها 2 سال پیش جو گیر شده بودن این کارو کرده بودند! 2 گیگ بدن شاهکاره!!!!نقل قول:
در اصل اگر HSP خوب باشه یک نظر سنجی قابل مشاهده تو سایت میگذاره ولی این کار به نظر من نشدنی اما من دو سال پیش نبودم خدایش زمانی که 13 روز رایگان بود ازش سرعت هم انتظار میره یا نه ؟ دوستان با سابقه بگن؟نقل قول:
l2tp با کد ipsec بازه و سرعتشم برا من خوبه ! sstp هم که بازه ! سا کس هم کار میکنه ولی سرعتش کمه !نقل قول: