سلام بچه ها
اگرکسی ناپیوسته باشه و سر3سال تمام نکنه و6ماه اضافه سنوات بهش بدن (ترم بهمن و ترم تابستان)
آیا بازهم 1سال پس از فارغ التحصیلی زمان داریم ؟ یا این مدت به دلیل استفاده از سنوات تحصیلی کم میشه؟
Printable View
سلام بچه ها
اگرکسی ناپیوسته باشه و سر3سال تمام نکنه و6ماه اضافه سنوات بهش بدن (ترم بهمن و ترم تابستان)
آیا بازهم 1سال پس از فارغ التحصیلی زمان داریم ؟ یا این مدت به دلیل استفاده از سنوات تحصیلی کم میشه؟
از همش درست تر هم همون ارتش هست به خدا !!!!نقل قول:
شما ارتش بودی؟نقل قول:
سلام..
ما امروز این دفترچه اعزام به خدمت رو گرفتم..
9 صفحه برگه واسه پر کردن و تکمیل کردن داره...کسی میدونه منی که شامل هیچ معافیت و کفالتی و... نمیشم...فقط باید کدوم صفحات رو تکمیل کنم ؟
بعدش حتما باید تو سپه حساب باز کنم ؟ چرا ؟ و حتما عکسم باید سیاه و سفید باشه...؟
همچنین دو روز بعد باید برم از کجا پرینت برگه سبز یا سفید ام رو بگیرم که تاریخ اعزام مشخص بشه ؟
تشکر..
دوستان یه سوال مهم تو آسایشگاه تلویزیون داره؟ ما که اول تیر میریم اجازه میدن فوتبال های جام جهانی رو ببینیم؟
درودنقل قول:
شما باید "برگه مشمول" و "معاینه اولیه مشمول" و "واکسیناسیون" (فکر کنم برگه 1 و 2 و 5 بشه) رو تکمیل بکنید.
حتما باید حساب بانک سپه باشه
عکس میتونه رنگی زمینه سفید باشه
بقیه مراحل هم توی دفتر پلیس+10 انجام میشه...
بله تلویزون داره اما فکر کنم که اغلب بازی ها به وقت ایران به شب بخوره و در تایم خاموشی باشه و اجازه دیدن تلویزون بهتون ندن.نقل قول:
ارتش هم جاهای بسیار نامناسب داره که رفتار کادرش بسیار زننده است و فکر می کننی که اینها بوی از آدمیت نبردن.نقل قول:
سلام
من باز اومدم :n02:
میخواستم ببینم اینقر میگن بری سربازی دیگه برگردی نمیتونی درس بخونی واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا من چند نفر رو میشناسم اومدن مثل .... چسبیدن به درس !:n02::n16:
بچه ها مشروب میخوردن توی پادگان اونوقت شما میگی تلویزیون نمیشه نگا کردنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk