اخرین نسخه فری joon :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخرین نسخه فری joon :n16:
اره عزیز تا هفت هستنقل قول:
باید بزاری 6.57
سلام دوستان .
توی سایت پارس آنلاین یه بخشی هست به نام " درخواست ADSL ویژه مجتمع ها ی تجاری و مسکونی " ، که برای مجتمع هایی که مشکل دریافت خدمات دارن ، تجهیزات خاصی نصب میکنن .
کسی اطلاعی از این موضوع و هزینه اون داره ؟
کسی خبر نداره امسال عیدی چی می خوان بدن؟
اصلا عیدی میدن؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
برای من چند روزه p p t p , L2TP مسدود شده شما مشکلی با v.p ندارید؟ :n21:
آقا چرا هیشکس جواب منو نمیده اینجا ، سرور خوب برای دانلود درشب معرفی کنید ، همین !! خودتون از چه سایتی 1 گیگ یا 2 گیگ میگیرید؟؟؟
من سرعتم تو شب داغونه تا شبی 30 مگ هم داشتم ، میخام بینم سرورم خرابه یا مشکل از اکانت خودمه .:n24: البته بعضی شبای دیگه همون فایلو گذاشتم شبی 500 مگ هم گرفته که البته اونم آش دهنسوزی نیست ولی به نسبت 30 مگ خیلی های اسپید بوده .
در ضمن اکانت من تسته یعنی 256 رایگان گرفتم ازشون ، ممکنه اگه سرویس ازشون بخرم ، سرعتش بهتر شه . کسی اکانت تست نگرفته ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا راهنماییم کنید ، جون ...
من اکثر دانلودهام رو از سرور هیپ فایل انجام میدم.بخصوص اگه اکانت قانونی داشته باشید سرعتش خیلی خوبه.نقل قول:
بهترین سرویس محدود پارس برای دانلود سرویس 1024 هست که حداقل شبی 2 گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد.با سرویس 128 یا 256 و حتی در خیلی از شهرها با سرویس 512 نمیشه انتظار زیادی برای دانلود شبانه داشت.
این پارس انلاین عجب زرنگ و سیاست مداری هست !
سرعت دانلود من همیشه با 128 روی 180 بود همین که اس ام اس اومد که 80% حجمت تموم شده از اون به بعد سرعت شده بود روی 310-320 تا !
بعد من حجمم تموم شد نامحدود گرفتم 128 سرعتم روی 130 هست میزارن یعنی همون یک مگابیت !
دوست من شما نوشتن 1.5 MBPS منظورتون ک کردم 1.5 مگابیت هست !نقل قول:
بعد الان میگین 1.5 مگابایت !
خاب معلومه مگابیت کجا و مگابایت کجا اگر تا 1.5 مگابایت باز باشه که مشکی نداره !
خاب شما یه دونه از این 128 های 3 ماهه بگیر از این ماهی 8000 تومنی ها رو میگم ! امتحانش کن به احتمال خوب در میاد
کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستم :n24:نقل قول: