اره ... خيلي بي انصافن ارگ !! :13:نقل قول:
مخصوصا اون فروشگاه مركزي !
اره ... خيلي بي انصافن ارگ !! :13:نقل قول:
مخصوصا اون فروشگاه مركزي !
دیروز به لایو وصل شدم ، ورژن جدید داشبورد اومده . اشکالی نداره آپدیت کنم ؟
سلام
ببخشید اگه کنسولو بدم بیرون فریم ویر بریزن چه قدر طول میکشه؟ قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
زیاد طول نمیکشه
اگه فریمور قبلیت ltباشه یه ذره طول میکشه حدود 20 دقیقه چون باید تراشیده بشه
قیمتش هم 6-10 تومنه
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
بیخیالش شونقل قول:
امیدوارم این پستم خلاف قوانین انجمن نباشه!:11:
بچه ها من یه XBOX 360 Elite ،2009 دارم! الان یکی دو ماهی هم هست داره خاک میخوره و اخرین بازی ای که باهاش بازی کردم darksiders بود که اونم توش گیر کردم :31:.
LT+ و آپدیت داشبورد رو هم حتی نداره!
اگه کسی قصد خرید 360 داره لطفا PM بده !
مثه فروشنده ها هم بی انصاف نیستم:27:
سلام دوستان من بازی home front و dragon age2 رو خریدم دستگاهم هم lt واپدیت کینکته..دی وی دی ها رو گذاشتم گفت برای اجرا باید اپدیت شن..به نظرتون وصل شم به لایو؟؟؟ بن نمیشم با اپدیت بازی ها؟؟
اووووو شما بودید :31:نقل قول:
ببینم Error دستگاه چیه !؟ آخه همه ی 3 چراغ ها به RROD ختم نمیشه ها !!
من که دیروز لایو بودم با خود dragon age 2 هم رفتم لایو بن نشدم قضیه آپدیت هم نمی دونم چیه ولی به نظرم مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:
:31:...... من تمو میریزم تو فلش بعد که اجرا میکنم فقط پس زمینه ها عوض میشه و محیط داشبورد عوض نمیشه...پرسیدم گفتن باید به لایو وصل شی تا کامل عوض شه... حالا راهی هست بشه آفلاین راه انداختش؟
این یکی شبیه معما شد؟:31:
سلام تا اونجایی که میدونم آپدیت داخل بازیها مربوط میشه به بهتر اجرا شدن بازی و چیز بیشتری نداره... ولی آپدیت خود داشبرد خطریه... :13:نقل قول:
سلام دوستان من بازی home front و dragon age2 رو خریدم دستگاهم هم lt واپدیت کینکته..دی وی دی ها رو گذاشتم گفت برای اجرا باید اپدیت شن..به نظرتون وصل شم به لایو؟؟؟ بن نمیشم با اپدیت بازی ها؟؟
خب ببینم شما از روش Xtaf استفاده میکنی ؟نقل قول:
آپدیت داخل بازی ها برای سازگاری اون بازی با داشبورد هست.
و یک جور سیستم امنیتی محسوب میشه.