نقل قول:
جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
در ضمن اینها برای بازار گرمی سرعتهای بالا رو برای سرویسهای با سرعت پایین میبستند.
شما زیاد در این مورد جوش نزن.اگر خیلی اراده داری وقتی تموم شد تمدید نکن و برو سراغ یه جای دیگه.
شما 24 هزار تومان میپردازی.ما که 44 هزار تومان میپردازیم و تو همون روز در دانلود یک ایمیل بالای 2 مگابایت
بارها time out error از سرور جیمیل میگیریم و در ارسال ، وضعمان به مراتب بدتر است و روزی چند بار قطعی کامل داریم و شبها هم سرعتمان معادل سرویس 64kb/s است باید شاکی باشیم.و بدلیل نیاز باید دنبال شرکت دیگری باشیم که هستیم وگرنه به کل قید اینترنت adsl را میزدیم.
آقای به ظاهر روشنفکر شما اگه سرویست دوبار دان استریمش پایین میومد که نمیتونستی صفحه باز کنی!
و ساعات شبانت رو هر 20 دقیقه یه بار قطع میکردن که همین پریشب از ساعت سه و نیم تا 10 صبح قطع بود چیکار میکردی؟؟؟
می خواستی بگم این شرکت کار بدی کرده و من تحریمش کردم:27:!
به نظرت اطلاع رسانی اینجوری به درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟
درضمن من هر چی بهشون گفتم درست بود
یعنی شما نمیدونی اگر کسی بهت خدماتی بده و ازت پول بگیره، ولی اونطوری که باید به قرار دادش عمل نکنه و حق شما رو بخوره پولی که میگیره حرومه و اون فرد میشه حروم خور و دزد؟؟؟؟!!
راستی شما چه سرویسی میگیری که 44 تومن میپردازی؟؟؟ ونمیتونی یه ایمیل 2مگی رو دریافت کنی؟؟؟
فکر کنم حرف هایی که به دوست parisa6628 در مورد خودت هم صدق میکنه چون 44 تومن دادی نمیتونی یه ایمیل 2مگی دریافت کنی و هنوزم توی این شرکت موندی!
شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟؟؟؟
-----------------------------------------------------
انصافا هرکی این متنو میخونه خودشو جای من بزاره. اونوقت میبینه که چند تا فحش کمترین کاریه که میتونه بکنه!
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه شما جزء مشترکین پر مصرف ما هستید و از این بعد نمیتونید سرویس 2 مگ داشته باشید و همین 128 رو میتونید شارژ کنید!!!!!!!!
اول یکی به من بگه ترافیک رایگان یعنی چی؟؟؟
یعنی اینکه شرکت قرارداد بسته با شما که توی سرویست میتونی از شبانه رایگان هر چقدر که می خوای دانلود کنی!!!
و شرکت هم به هیچ دلیل نمیتونه ترافیک رایگان شخص خاصی رو ببنده یا سرویسش رو بدون اجازه و قبل از تمام شدن اکانت قبلیش به اکانت پایین تر تغییر بده!!
تازه من دیشب اتفاقی دیدم که دان استریم پایین اومده! و چند شب قبلش هم بیش از 600 مگ دانلود نکردم! خدا میدونه از کی اینا آوردن پایین! و اکانتم هم تا 2 مرداد هست! همین الان که دارم این جملات رو مینویسم! مرتب داره قطع ووصل میشه!
حالا هر عقل سلیمی میتونه بفهمه که این شرکت چطور سرویس میده!
و آیا دزد و حروم خور هست یا نه!!!
و هرکس ممکنه خودش هم با همین مشکلات مواجه بشه!!!!
اگه این قطعی ها درست شد که شد!
اگه نشد شکایت رو پر میکنم و برای همیشه از این شرکت مال مردم خور میرم!
از دوستان هم خواهش میکنم اگر کسی قوانین و حق و حقوق شرکت رو در رابطه با کارهای بالا داره یا اطلاعاتی داره بیزحمت برام بزاره با پیام خصوصی بده تا اگه قرار به شکایت شد دستم پر باشه!
اینم از سرویس 2 مگ من! (جالبه تو تنظیمات مودم دان استریم وآپ استریمم یکیه!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!