جسارتا شما یه جوری میگی 206 هست ایرانیزه هست اینگاری پراید مونتاژ کره هست :n08::n02:
شما از 956 یه غول ساختی هر کسی ندونه فکر میکنه چیه ! صدای اینا را ما شنیدم همگی اونم شاید الان برای شما تازگی داشته باشه ولی 5 سال قبل اینا را کهنه کردیم !!
شما 956 را میتونید با 9887 مقایسه کنی
حساب پخش های HX-D2 و f1 و p99 کاملا جدا از هم هست هر چیزی تو رنج مقایس خودش و صد البته ناکامیچی هم اصلا حسابش جداست
دیگه همه میدونن 956 فقط وکال داره همین و مید بیس ضعیفی داره
دیگه لطفا اینو خدا نکن اینا برای ما خاطره شده :n02:
نقل قول:
سلام
از نظر شما ممنونم
به دلایلی پراید خریدم و از 206 صرف نظر کردم، وگرنه مشکل مالی وجود نداشت.
1) 206 ها ایرانیزه هستند.
2) من از این ماشین فقط در شهر استفاده می کنم و سفر های خارج شهری نهایتاً به تهران ختم میشه. بنابراین خریدن 206 فقط هزینه های اضافی نظیر بیمه، لوازم مصرفی و یدکی گران تر در برداشت.
اما راجع به پخش...
دیدگاه بنده با شما نسبت به سیستم های صوتی تفاوت داره.
در تلقی Audiophile ها، امکانات و کارایی در اولویت دوم و بعد از کیفیت قرار می گیره.
کلاریون 956 دَک فوق العاده و چیپ هایی با فرکانس بالا داره که به همراهی خازن های ژاپنی غوغا می کنه.
احتمالاً اطلاعاتتون از برد این پخش اندک هست.
از بابت امکانات هم نمیشه از این پخش ایراد گرفت، چون محصول سال 2006 هست و قبل از فراگیر شدن USB.
هر چند مشکل فقدان USB رو تا حدودی با کیت آیپاد برطرف کردم.
مهم ترین دلیل انتخاب این پخش Dynamic بودن صدا بود.
اگر میخواستم کیفیت و امکانات رو یکجا داشته باشم، باید Sony RSX-GS9 می خریدم که 1500 دلار قیمتشه.
وگرنه هیچ پخشی در بازار وجود نداره که صدای یک کلاریون رو بده.
اوضاع پخش های بازار در وضعیت کنونی خیلی نابسامان هست.
پخش پایونیر P99 بسیار پخش خوبیه و جایزه ی بهترین پخش رو از EISA دریافت کرده. (مخصوصاً به خاطر امکانات فوق العاده و سیستم Network)
جزء گزینه های خریدم بود، ولی صدای این موجود زیبا باب سلیقه ی بنده نیست.
چون مثل کلاریون Natural و طبیعی نیست و Digital Coloring داره. من به صدای دیجیتالی و دستکاری شده تمایلی ندارم.
پخش باید Fidelity داشته باشه.
در آخر هم عرض کنم که Don't judge a book by its cover...
اگر با منطق شما به محصولات صوتی نگاه کنیم باید همه ی پخش های High-End رو از رده خارج کنیم.
چون Clarion HX-D2 و D3 یا ناکامیچی CD700 هیچکدوم درگاه USB ندارند و تنظیمات LPF و HPF گسترده ای ندارند.
ولی در عوض یک چیز مهم دارند
صــدا...
سلام و عرض ارادت
نظر لطفتونه
در هر کاری که شما دوستان با نظرات پخته و تجربیات ارزنده تون به بچه های فروم کمک کنید و علم و دانش هم محور کار قرار بگیره، نتیجه رضایت بخش خواهد بود.
البته تعصب هم باید کنار گذاشت...