الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نهنقل قول:
Printable View
الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نهنقل قول:
سلام سایت اپدیت شده الان من 2 مگ دارم تا 9 مگ میره ولی تو قیمت جدید 10 مگ گذاشتن دیگه 2 مگ دانلود با این سرعت نمیدن؟؟؟
دوستان ، سرعت 5 مگابیت هم فعال شده ! آیا سرعت دانلود شبانه هم به همون میزان یعنی حدود 2.5 برایر 2 مگابیت هست ؟ اصلا این سرویس 5 مگ دانلود شبانه داره ؟؟
سرعت 10 مگ چطور ؟
زمان سرویس ها ۱۰ روز اضافه شده تو پنلوپ جدید برای هر دو اکانت بنده بقیه هم همینطور هستند؟ در ضمن جریان سرویس ۱۰ مک چیه وقتی همین ۲ مگ سرعتش محدود نیست یا قرار هست بعد از این محدود کنند سرویس ۲ مگ رو؟
الان دیدم که 5 و 10 مگ هم رایگان شبانه دارن ! به طور مثال سرعت 2 مگ رو روی 8 میبندن ، سرعت 5 و 10 رو خبر دارین رو چند میبندن ؟؟
این خط من هست ، تا سرعت چند میکشه به طور دقیق ؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.7 12.9 Attenuation (dB): 32.0 18.1 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9652 1222 Rate (Kbps): 8189 1021
برای من هم 10 روز اضافه شده !نقل قول:
سایت برای من باز میشه ولی اطلاعات زمان سرویس من ایراد داره !!
زمان سرویس 1 ساله من رو از اول این ماه در نظر گرفته در حالیکه از 5 ماه پیش من این سرویس رو خریدم !!! ولی الان برای من روز باقی مانده زده 360 روز :n02:
برای منم اینجوریه واسه یکی از دوستام که رمزشو میدونم اونم اینجوریه پس پرداخت ها اینجوریننقل قول:
دوستان تست کردید ببینید حجم رو محاسبه میکنه یا نه ؟
خدا کنه با عوض کردن این سیستم باگ هاشون به فنا نره :n02:
چون سیستم قبلی هزار یک تا روش مفت استفاده کردن داشت :n02:
دوستان برای شما حجم رو درست نشون میده ؟؟ یعنی حجم واقعی تون رو نشون میده ؟ برای من دقیقا یک گیگابایت نشون میده و ازش چیزی کم نمیشه !
در حالی که بای 10 گیگ و خورده ای داشته باشم :n24: فردا زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگن