ممنون از پست شما
من عرض نکردم اینا مال این 2 هفته است. اما فرمایش شما معنیش این هست که این مشکلات فقط مال این 2 هفته گذشته است و در بقیه مواقع وجود نداشته. خب خبر خوبیه
دوست عزیز بازه رایگان حذف نشده. اتفاقا اندیشه در مقابل این تغییرات تا حد ممکن مقاومت میکنه و بعد ار بقیه همکارا تغییرات ایچنینی رو اعمال میکنه.
پارس و شاتل و مخابرات و پیشگامان و های وب و اسیاتک نامحدود ندارن و اگر هم که دارن قیمتش خیلی بالاتره.
اندیشه هم بعد از این شرکتها این قوانین رو اجرا کرد.
شرکتهای دیگه مثل فن اوا که مثال زدن دوستان در مراکز محدودی داره سرویس میده اگه تعداد مراکز زیاد شه امکان ارائه خدمات گسترده ممکن نیست. اگه بود دوست عزیز امروز فن اوا سرویس دهنده اول کشور بود. چرا نیست؟
اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟
دوستان تو اون شرکت هم دارن سعی میکنن رضایت کاربران رو جلب کنن و شرکت بزرگ و معظمی هم هستن انشالله همیشه هم مثل گذشته موفق هم باشن
بهر حال اندیشه ایجا مافیا است چرا شرکتها بقیه استانها هم نامحدود نمیدن؟
دوست عزیز مصوبات سازمان در یه ساعت و یه زمان که ابلاغ نمیشن هر هفته میشینن یه قانون از خودشون در میارن.
الانم که تصمیم به حذف تمام شرکتهای کوچیک این حوزه تحت عنوان مجوزهای
SERVCO - NETCO
گرفتن لطفا فردا کسی نگه اینم توطئه اندیشست
عرض بنده این بود که در حالیکه کاربرا درخواست افزایش سرعت سرویس شبانه دارن سازمان در جهت کاملا مخالف تلاش برای حذف این سرویس داره.
که انشالله این قضیه قبل ازانکه اتفاق بیوفته حل شه و کاربران محترم سرویس رایگان شبانه رو در اختیار داشته باشن.
جواب من به شما دوست عزیز اینه
مشکلاتی هست و یا بوده. کسی انکار نمیکنه. اما بعضی از مشکلات بی دلیل به عهده شرکت گذاشته میشه. دوستان اگه اشکالی هست که حتما هم هست اندیشه 150 مرکز داره مطمئنن تو چند تا مرکز مشکل داره اطلاع رسانی و پیگیری شما به رفع سریع مشکل کمک میکنه. منم قصدم توجیه مسائل نیست قطدم بر طرف کردن مشکلات هست.
دوستان مشکلات رو چه عمومی و چه خصوصی میتونن مطرح کنن. خوشحال میشم تا رفع مشکل پیگیری کنم.
فقط در نظر داشته باشن دوستان بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشه باید چند روز وقت بدن ولی مطمئن باشن کاملا مرتفع میشه یا اگه بهر دلیلی قابل رفع نیست به اطلاع دوستان خواهد رسید
ممنونم