برای من هم باز نمیشه...نقل قول:
Printable View
برای من هم باز نمیشه...نقل قول:
نقل قول:پارتاک باز نمیشه ولی ibs سالمه . پس به احتمال 99 کنتور میندازه . البته احتمالا !نقل قول:
پ.ن : درست شد
دوستان فعلاً این چند روزه مخابرات سیستمش قطعی داره. درصد زیادی از مشترکین جدید هم نمیتونن به شبکه متصل بشن و بلاتکلیف موندن. البته میتونن از طریق Bridge وصل بشن. ولی خب دیگه مودمشون Router نیست و فقط روی کامپیوتر/لپتاپ میتونن وصل بشن و فعلاً Wi-Fi غیرقابل استفاده میمونه
مخابرات قول اول هفته ی آینده رو داده. البته امکان داره زودتر / دیرتر درست بشه.
برای مشترکین قدیمی هم مدام آی پی میپره و بعضاً قطعی های چند ساعته وجود داره
حالا تا ببینیم هفته ی آینده چطور میشه....
از اول هم همین بوده و هفته آینده هم هیچ ... نمی کنن :n21::n21: سربار اضافی برای جامعه = مخابرات و کارمنداش .... :n21::n21::n21: ( دور از شان شما البته :n16:)نقل قول:
همه معترضن به نت مخابرات ولی هیچ کدوم حاضر نیستید تخلیه کنید و اعتراض کنید بیشترین تاپیک هم مربوط میشه به مشکلات نت مخابرات خوزستان ولی هر روز اوضاعش بدتر از روز دیگست و هیچ تغییری در وضعیت نتش صورت نمیگیره...
واسه من دیگه 37.221 نمیاد گیر کرده رو 189
توی کشور 3 میلیون مشترک ADS 2 + بود قبل از این دولت ولی این وزیر جدید رسوندش به 8 میلیون مشترک ! حالا فکر میکنی من و شما تخلیه کنیم فرقی برای مخابرات داره ! ایران خودرو و سایپا بعد از تحریم فروششون به یک سوم کاهش پیدا ولی حتی 1 درصد هم ضرر نکردن ! این قدر جمع کردن که کار از این حرف ها گذشته ! 70 درصد کاربرها هم تخلیه کنن باز هم ضرری مالی واسشون نداره ! 25 برابر قیمت میفرشون بازم با همون 30 درصد کاربر باقی مونده سودش سر به فلک میکشه ! مخابرات مال یک نهاد ن$ظ$امی هست و با این حرفا تکون هم نمیخوره ! فکر کردی این همه خاورمیانه به آتش کشیده شده پولش از کجا میاد ؟؟؟ :n18:نقل قول:
خیلی قطعی داره الکی چراغ مودم قرمز میشه اونم مدت طولانی
هرچی مشکل هست فقط برای مخابرات خوزستانه هر روز یه بامبول اون از اب و هوا اینم از این:n21:
همه اين پرش و عوض شدن اتوماتيك ipها بخاطر قفل بودن ipهاست نميدونم چرا از خر شيطون پايين نمياد و ipها رو آزاد نميكنه
اینطور که شما مخاطب قرار دادی مثل اینکه تصمیم با یک شخص بوده ، درسته ؟ البته این خودش هم شیوطنه هم خر ! :n21: خر شیطون بدبخت اسمش بد در رفته ... :n29:نقل قول: