بله احتمالا چون ثبت نامی بودم زودتر تایید شده ولی خواستم بگم نیازی نیست کل سرویس به نام مالک خط باشه فقط قسمت مالک اسم طرف هست و بقیه مشخصات خودم هستندنقل قول:
چیزی اپلود نکردم فقط کپی کارت ملی موقع ثبت نام دادم
Printable View
بله احتمالا چون ثبت نامی بودم زودتر تایید شده ولی خواستم بگم نیازی نیست کل سرویس به نام مالک خط باشه فقط قسمت مالک اسم طرف هست و بقیه مشخصات خودم هستندنقل قول:
چیزی اپلود نکردم فقط کپی کارت ملی موقع ثبت نام دادم
متاسفانه شما 5 دفعه زنگ بزنی 2020 هر 5 نفر یه چیز متفاوت میگن. منم همین حدسو میزدم ولی همونطور که گفتم اپراتور چیز دیگه ای میگفتنقل قول:
2020 هم که خودش 5 شنبه زنگ زد گفت حضوری باید بری مخابرات
حالا میرم ببینم چی میشه، بتونم سرویس رو به نام خودم کنم خوبه، هر دفعه داستان داریم ما با این صاحب خط
سلام
من 512 نامحدود داشتم..سرعت دانلودم ماکزیمم روی 61KB بود..
از چهار پنج ماه پیش یهو زیاد شد و رفت روی 220KB.. نمی دونم داستان چی بود..
ما هم استفاده کردیم..همون مبلغ همیشگی هم روی قبض می اومد..
تا اینکه..
این داستان تغییر پنل پیش اومد و سرعتم دوباره برگشت به حالت قبلی..
ولی یه سری نکات جالب داره..
- سرعت دانلودم توی مودم 4 مگ هست..
- با IDM که میذارم دانلود سرعت روی همون 60 تا بیشتر نمیشه..
- پیج که باز میکنم هم زمان با دانلود, سرعت زیاد میشه میره روی 120 تا پیج لود بشه..سرعت دانلود همچنان همون 60 تاس.
- حالا اگه با یه گوشی یا لپ تاپ دیگه وصل شم اون هم باز تا 60 تا بهم سرعت میده..
اگه سرعت منو روی 60 تا محدود کردن پس چرا میتونم با دو تا دستگاه 120 تا بگشم ازش؟
چجوری میتونم به نظرتون با یه دستگاه 120 تا بکشم..؟
این طرح غزال 2مگ چهار برابری 8 مگ با 90 گیگ بینل چطوره؟ 25 تومن ماهی..
البته من برای 512 نامحدودم 24 تومن میدم ماهی..
من دیروز زنگ زدم 2020 گفت باید کارت ملی خودتو اپلود کنی نه مالک خطنقل قول:
ولی به شما گفته مالک خط
اصلا معلوم نیست کی به کیه تو مخابرات
هر کی یه حرفی میزنه
شما هم نمی تونین وارد پنل کاربری بشین؟
زیاد رو سرعتی که idm نشون میده حساب نکن , همیشه 10 تا 15 درصد بالاتر نشون میدهنقل قول:
اون 120 ک.بایت هم لحظه ای هست که مجموع رو میبینی ولی واقعی نیست و سرعت شما با اکانتینگ محدود شده
اگه با 512 ک.بیت میتونی توی یه ماه بالای 90 گ.ب دانلود کنی و لازم داری این مقدار رو هر ماه مصرف کنی که هیچ اگه نه بیا غزال بگیر که از همه نظر بهتره نسبت به 512 نا محدود
ُسلام دوست عزیز بدون درنگ برو غزال 2 مگ با چهار برابر بگیر من گرفتم عالیه واسه من تازه یه سایت معروف بازی دانلود میکنم حجم همون گیگ حساب میشه و چهار برابر نمیشه ماهی 360 گیگ و قیمت 26 تومن ولی باید 6 ماهه بگیری .نقل قول:
حالا ادامه رو بخون جالب تر هم میشه :n02:نقل قول:
امروز رفتم مرکز مخابراتی، به اپراتوره توضیح دادم همچین داستانی به من گفتن و من ترجیح میدم سرویس رو به نام خودم بکنم تا دیگه تو موارد بعدی لنگ صاحب خط نباشم. شروع کرد مشخصات رو از رو کارت ملی وارد کردن، بعد من وسطش یه مقدار توضیح اضافه میدادم و اونم هی میپرسید دقیقا شما برای چی اومدید؟! :n02: فک کنم 3-4 بار پرسید، خوبه حالا کار پیچیده ای نبود!نقل قول:
خلاصه اطلاعات رو وارد کرد و گفت تایید رو که میزنم اعمال نمیشه و دوباره مشخصات صاحب خط میاد. منم گفتم اتفاقا من که یوزر معمولی هستم میتونم اطلاعات رو تغییر بدم، ولی خب گویا اون فایده نداره. خلاصه رفتم یه گوشه شروع کردم مشخصات خودم رو با موبایل وارد پنل کردم و در نهایت ثبت رو هم زدم و یه رفرش هم کردم و اوکی شده بود. اونم تو این فاصله رفته بود از یکی مشورت بگیره. خلاصه اومد و سیستم رو نگاه کرد گفت الان ثبت شده : )) گفتم اینارو من الان خودم وارد کردم اونی که شما زدی نبوده، خلاصه اصرار داشت که اون وارد کرده : )) گفتم میخوای الان دوباره عوضشون کنم؟ :n02: اونم انگار بهش برخورده بود گفت هر جور که صلاح میدونید : ))
خلاصه اومدم بیرون زنگ زدم 2020 و کلی پشت خط وایسادم، به 2020 داستان رو گفتم، اونم گفت نیازی به احراز هویت نیست فعلا، و فقط چند روز اولِ تغییر پنل برای خرید سرویس نیاز بوده و الان این رو برداشتن. میخواستم بهش بگم آره تو اون 10 باری که تو اون مدت من زنگ زدم به شما، سیستم خودتون رو از خودتون بهتر میشناسم :n02: بهش گفتم از خود 2020 تماس گرفتن و گفتن حتما باید انجام بشه، فکر میکنم ضروری هست وگرنه تماس نمیگرفتن، اینم گفت نه نیازی نیست :n02: تو دلم گفتم کاش میتونستم باور کنم این چیزی که داری میگی رو مطمئن هستی، ولی میدونم که چیزی سر در نمیاری :n02:خلاصه هیچی دیگه، کلی علاف شدیم آخرم به هیچ جا نرسیدیم. آخرم قطعش میکنن :n02:
حالا یکی نیست بگه باشه! ما دیگه به این سیستم ادارات عادت کردیم که یه چیزی عوض میشه، زمین وزمان به هم میریزه، آموزش درست هم که به اپراتورها نمیدید،اوکی، ولی اینکه بیای بگی 5 روز دیگه سرویس جمع میشه و وقتی مراجعه میکنیم، و همه اون چیزهایی که گفتید رو به اپراتور میگیم، و اونم یه جوری نگاه میکنه که روحش خبر نداره از این موضوع، دیگه خیلی زور داره
پنجشنبه ۴ بار زنگ زدم ۲۰۲۰ حدود ۴ دقیقه پیام ضبط شده برام پخش میکرد.
آخر سر هم گفت بعداز شنیدن صدای بوق پیام خود را باذکر مشخصات و سرویس که میخواهید اعلام کنید......
این حجم لعنتیمو درست کنید من غلط بکنم به شماها زنگ بزنم.
مسخره کردن مردم رو.
برای پیش و پا افتاده ترین موارد باید کلی وقتمون تلف بشه و کلی پول بره تو جیب این فلان شده ها.
مخابرات افتضاح ترین پشتیبانی رو داره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من در شیراز با نهایت تاسف مشترک مخابرات هستم چون خطوط فیبر نوریه
بعد از آپدیت شدن پنل 8 بار تماس گرفتم تا موفق به خرید سرویس شدم
در پنل جدید سرویس های غزال رو به من نمایش نمی داد به همین خاطر اپراتور بخش خرید فرمودند که باید خودشون به صورت پس پرداخت فعال کنن
سرویس 4Mbps با سرعت 4 برابر و ترافیک ماهیانه ی 175 گیگ بین الملل یا 700 گیگ داخلی 1 ساله [480 هزار تومان - ماهیانه 40 هزار تومان]
در همون لحظات اول هم با مشکل سرعت روبرو بودم به طوری که وقتی با اسپید تست بررسی می کردم سرعت دانلود روی 8Mbps قفل بود در حالی که در پنل مودم Downstream Speed روی 16383 یا 16 مگابیت ست شده بود.بعد از تماس های بسیار زیاد وضعیت سرعت بهتر شد طوری که الان سرعت دانلود بین 13 الی 14 مگابیت در ثانیه هست.
اما مورد جدی تر وضعیت محاسبه ی ترافیک هست.در پنل قبلی که ما در شیراز استفاده می کردیم ترافیک کلی 175 گیگ نمایش داده میشد.در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی نصف دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور عینا همون دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد.
نحوه ی محاسبه ی ترافیک کسر شده در پنل جدید تغییر کرده.در حال حاضر در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی عینا دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور چهار برابر دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه.مشکل وحشتناکی که اینجا وجود داره این هست که ترافیک کلی من در این حالت باید 700 گیگابایت نمایش داده بشه در حالی که هنوز همون 175 گیگ رو به عنوان کل در نظر می گیره
نتیجه اینکه من در حال حاضر اسما اینترنت دارم اما رسما جرات استفاده ازش رو ندارم چون ترافیک با سرعت برق باد کاهش پیدا می کنه و در صورت صفر شدن مشخص نیست چه اتفاقی بیفته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نکات جالب این هست که پنل نام سرویس خریداری شده رو ناقص نمایش میده و از طرفی من به ریز مصرف هم دسترسی ندارم
با پشتیبانی هم تا این لحظه بیش از 10 بار تماس داشتم که فقط پاسکاری می کنن و از طرفی اون کسی که نشسته پشت خط به نظر طلب ارث پدرشو داره از من.نمیدونم شاید من کاری در حقش کردم خودم خبر ندارم ! انگار من تپانچه گرفتم روی شقیقش و گفتم بیا اپراتور 2020 بشو.دریغ از ذره ای شعور ذره ای معرفت ذره ای ادب ذره ای فهم ذره ای انسانیت ! زنگ زدم به مردک نفهم میگم این مشکل حدودا کی حل میشه ؟ صداشو می بره بالا میگه چه مشکلی ؟ مشکلی نیست که ! قبلا تو سایت های داخلی یک چهارم از ترافیک کم می کرده و تو سایت های خارجی خود حجم رو کم میکرده اما الان برای داخلی ها خود حجم کم میشه در حالی که خارجی ها رو 4 برابر کم می کنه [که البته حضرت در همین مورد هم دروغ میگه چون از دامنه های داخلی نصف کم میشد نه یک چهارم].منم در جواب میگم خوب جناب اون زمان ترافیک کل 175 گیگ بود الان هم 175 هست در حالی که باید 700 باشه ! از نظر شخص شخیص حضرتعالی این مشکل محسوب نمیشه ؟
واقعا نمیدونم باید چه کار کنم.خسته شدم از بس تماس گرفتم.این نتیجه ی انحصاره ! وگرنه من رو اگر تکه تکه می کردن سروقت این سازمان کثیف مخابرات برای ADSL نمی رفتم.
برآورد های اولیه نشون میده هم زمان با ظهور آقا امام زمان مشکل پنل حل خواهد شد
اگر تا آخر هفته بخواد همین شرایط ادامه پیدا کنه ترجیح میدم درخواست جمع آوری بدم.البته از همون هم وحشت دارم چون می ترسم خط رو از رانژه خارج کنن اما هزینه ی سرویس همچنان روی قبض بیاد چون این اولین بار هست که پس پرداخت خریداری می کنم.به 195 شکایت کردم و تصویر پنل رو ارسال کردم با توضیحات کامل که مطمئنا از اونجا هم جواب سر بالا دریافت می کنم یا اصلا جوابی دریافت نمی کنم
واقعا چه سرنوشت شومی که برای ساده ترین و پیش پا افتاده ترین کارها باید تا این حد حرص زد و خون جگر خورد