21 و 24 تومانهنقل قول:
اره فعلا تا پایان تابستان رایگانه..
Printable View
21 و 24 تومانهنقل قول:
اره فعلا تا پایان تابستان رایگانه..
دوستان با سرعت متوسط 50-60تقریبا از ساعت1_7 چقدر دانلود میکنه؟ من دقیقا اندازه نگرفتم من یه 5گیگ برای دانلود دارم ولی می ترسم که دانلود منیجر قطع نکنه و از ترافیک اصلیم بپره
__________________________________________________ ____________________
شبانه هم سرعتش خوب شده فکر کنم تا چند روز پیش شبانه سرعتش صفر بود ولی دیشب خوب بود
من قبلا تو این تاپیک 2 بار تعرفه قیمتهاشو گذاشتم.نقل قول:
تعرفه 1و2و3و6 ماهه و 1 ساله داره.
چون همه شهرها 1و2 مگ رو ندارن، نگذاشته که مردم قاط نزنن.
تا آخر تابستون دانلود شبانه رایگانه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سرعت کمی بیشتر از شبی 1 گیگ دانلود میشه. احتمالا 5 شب کارت طول میکشه. اگه ساعت 7 صبح خونه ای، یه سر بزن به دانلود منیجر تا مطمئن بشی.نقل قول:
منم 2 مگ دارم ولی جدیدا خیلی بد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازگی ها و چندین شب هست که شاتل از روش نا جوانمردانه ای بهره می بره. از ساعت 1 به بعد اینترنت هر از چندی بین نیم تا یک سساعت اینترنت قطع و دوباره وصل می شه و با این کار کسانی که مثلا روی مدیا فایر دارن دریافت می کنند و خواب هستن می بینن که تنها نیم ساعت دانلود و دیگه همه ی دریافت هاشون از بین رفته .....
پینگ هم که سر به فلک می کشه. به نظرم اگر کسی می تونه باید حتما از شاتل بره و هیچ کس هم اشتباه نکنه و به شاتل وارد نشه
نرم افزار پُرآوازه ی Skype هم توسط شاتل فیلتر هست ولی دیگر شرکت ها من دیدم که باز هست
تورنت شاتل بسته هست و سرعتش واقعا به درد نخور ولی شرکت های دیگه رو دیدم که باز هست و سرعت عالی
برام عجیبه که یک سری از دوستان به خاطر اینکه چهار تا کارت طلایی بدن و تخفیف بگیرن از این سستی ها و ضعف های پُرشمار شاتل می گذرن و یک سری بی چاره که خبر ندارن از این شرکت رو مجحبور می کنن از این شرکت اینترنت بگیرن!
خوب باید لینکهاتون رو انتقال بدین به adrive بعد دانلود کنین اینجوری قابلیت ریزوم هم دارین
نقل قول:
من تا ساعت 10 معمولا خوابم ولی بینش باید ساعت رو تنظیم کنم بیدار شم
حالا اگه دانلود منیجر قطع نکنه چی؟ بیچاره میشم هرچی ترافیک دارم تا ساعت 10میپره
سرعت دانلودش متوسط چقدره؟
اصلا میارزه؟چون الان با این 128 خودم 60سرعت دارم
با تشکر
آقا راحته مثل آب خوردننقل قول:
کارت دانشجویی برادری.... یا همون نامه مدرسه هم کفایت میکنه
همین الان پاشو برو یه فرم پرکن بعد تا فردا لینکتو میبندن رو 2مگ بعد اختلاف قیمتشو میپردازی. همین
ولی جدیدا شاتل تعریفی نیستا...
چه جوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول: