البته پینگ پایین اومده ولی سرعت دانلودم کم شد که شاید اونم به این تنظیمات ربطی نداشته باشهنقل قول:
Printable View
البته پینگ پایین اومده ولی سرعت دانلودم کم شد که شاید اونم به این تنظیمات ربطی نداشته باشهنقل قول:
چون خط روی annex M تنظیم میشه داون استریم کم میشه !! شاید برای همین سرعتت کم شده !!نقل قول:
برای برگشت به حالت قبل میتونی بذاری روی annex A یا I
اقای بابک خان من الان از پاساز سهند کابل شبکه شیلد دار بگیرم چقدر از معمولیش گرون تر میشه و اونو باید از زیر زمین بگیرم و یک سوال دیگه شما تا حالا تو پاساز نوبخت کابل شبکه سوکت زدین
کابل شبکه شیلد دار متری ۲ تومن اینا باید باشه من تو پاساژ نوبخت ۲ سال پیش سوکت زدم طبقه ی همکف سمت راست مغازه ی دوم یا سوم از ورودی بود تا اونجایی که یادم هست دوست عزیز شما یه تست سر خط بگیر که مطمین بشی مورد از سیم کشی ساختمون هست بقیه چیزا حل میشن سوکت زدن و کابل خریدن کاری نداره:n02: سوکت رو یه مغازه نزد میبری یکی دیگه بزنه برات شهر بزرگه و پر از مغازه الکتریکی :n01:نقل قول:
تست سر خط با چه سیمی من با یک سیم تست گرفتم سرعت 4 مگ به من داد ولی تو خونه سرعت رو که دیدیدین 9100 داد خودم هم موندمنقل قول:
سیمی که به خونه اومده یک سیم 4 سیمه هست که از دو سیمش استفاده میکنم متری 800 تومن خریدمش شما به نظرتون این نویز عادیه چون فاصله زیادی با مرکز مخابراتی نیستنقل قول:
AnnexL هست ولی I , A نیستن. اونا که میگی کجا هستن.نقل قول:
اگه روی annex Mیا L نذاری میشه Aنقل قول:
ولی I تو بعضی مودم ها هستش فقط
قبلا هم چند بار گفتم مودم رو به سیم های خارج ساختمان وصل کنید و از سفحه ی stat مودم یه اسکرین شات بزارید تا بگم مشکل از سیم کشی داخلی هست یا نه اگر هم که خودتون اطمینان دارید مشکل از سیم کشی داخلی هست کابل شیلد دار تهیه کنید و سوکت بزنید 100٪ مشکل حل می شه. امیدوارم بعد 20 تا پست متوجه شده باشید که قضیه چی هست :n02:نقل قول: