سلام
با شهاب 10 مگ 4 تا 10 رایگان چقدر میشه توی 6 ساعت دانلود کرد؟
Printable View
سلام
با شهاب 10 مگ 4 تا 10 رایگان چقدر میشه توی 6 ساعت دانلود کرد؟
5 گیگ چه سرور داخل چه سرور خارج. گول این تبلیغ حذف محدودیتم نخور که کشکه. واسه یه عده محدود سرور داخل کلا بازهنقل قول:
این اسیاتک چقدر اذیت میکنه
پس از 5روز خطم یک ساعته که رانژه شده ولی اسیاتک هنوز سرویسو فعال نکرده.
میگن تا زمانی که تاییدیه رانژه از مخابرات نیاد فعال نمیشه کرد...مخابرات هم میگه تاییدیه رو زدیم.
حالا من موندم این وسط کم کاری از سمت کی هست!!
آقا این نویز اعصاب منو خرد کردهنقل قول:
خط من روی 5 مگ هست ولی شبا نویزم میره بالا مودمم خودکار خطمو میبره روی 3.5 مگ ، دوباره روز بعد مورد رو ریست میکنم درست میشه
واقعا نمیدونم مشکل از چیه !
چه خبره 5 روز طول میکشه رانژه کنننقل قول:
شما تهران هستی؟
من آخرین جایی که بودم دو روزه حداکثر رانژه کردن
قمنقل قول:
اسیاتک میگه 1 خرداد ارسال شده.مخابرات هم میگه 3خرداد دست ما رسیده
حالا هم که رانژه شده احتمالا 8 خرداد تاییده دست اسیاتک برسه تا سرویسم فعال بشه:n02::n35:
===========
همیشه زود خطم رانژه میشد.این سری این داستانهای عجیب برام پیش اومده
در مورد خبر حذف محدودیت سرعت با پشتیبانی محلی که تماس گرفتم گفتن که پروسهی حذف محدودیت سرعت از اول خرداد آغاز شده و کم کم واسه تمام کاربرا و نمایندگیهای آسیاتک اعمال میشه.
اینطور که معلومه فعلا باید صبر کرد.
اگر میخاستن اعمال کنن تا الان کرده بودن. اونا از نظر خودشون الان این کارو انجام دادن. پشتیبانیم یک سری چرت و پرت در مورد در مورد شیرینگ و این حرفا میزنه. تنها کاری که میشه کرد اینه شکایت کرد حداقل این اطلاعیه رو از رو سایت بر دارن شاید کسی به این دلیل بخاد اسیاتک بگیره. شرف که ندارن اونانقل قول:
نقل قول:
snr روی چقدر باشه برای 12 مگ؟
دوستان ببخشید میشه یک نفر فارسی و شمرده شمرده بگه این خبره چی میگه؟من خبر رو خوندم الان به سلامت خودم شک کردم چون هر چی نوشته بود برعکسش برای من اتفاق افتاده .یک نفر بگه به من بی زحمت .