اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدین ؟ وقتی چیزی رو دارین واسه چی آپلود میکنید که بعدا دانلودش کنید ؟نقل قول:
Printable View
اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدین ؟ وقتی چیزی رو دارین واسه چی آپلود میکنید که بعدا دانلودش کنید ؟نقل قول:
ببخشید اشتباه لفظی از من بودنقل قول:
منظورم این بود که از دانلودسنتزها منتقل ولیچ می کنم به شاتل لند :n02:
ریموت آپلود میکنه. نه اینکه از کامپیوتر خودش آپلود کنه.نقل قول:
اینم طرح های جدید فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبیش اینه شبانه رایگان هم داره و ذکر نکرده ترافیک ایران مخصوص اون 500 سایت هست
درود
اون طرح نامحدود داخلی با 4 گیگ بین الملل دیگه قرار نیست برگرده؟! خیلی خوب بود برای یکی مثل من که مصرف خارجی زیاد نداشت و از شاتلند فقط دانلود میکرد! الان این طرحها هیچ کدوم بکارم نمیاد! موندیم چه کنیم!!
اینایی که سیستماشون روشنه پول برقشو کی میده:n02:
-------------------
پینگ جدید
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=128ms TTL=51
دوستان عزیز پست بنده بالاخره تایید شد، اما متاسفانه چندین صفحه تاپیک جلو رفته که باعث میشه دوستان اون پست رو نبینن، بنابراین پست رو نقل قول کردم.نقل قول:
اما چند نکته رو هم اضافه میکنم که در پست قبلی فراموش کردم بگم.
من اون 2 تست سرعت(و همچنین تست پینگ رو) رو در زمان ارسال پست انجام دادم و یه جورایی تست random بود، پس بنابراین معنیش این نیست که من همیشه این سرعت رو در حالت تک کانکشن میگیرم، منتهی بطور کلی کیفیت سرویس رو نشون میده، چون همیشه که پای سیستم نیستم بشینم تست سرعت تک کانکشن انجام بدم.:n31:
اما کمترین سرعتی که در حالت تک کانکشن گرفتم، سرعت 12 مگابیت(اگر درست یادم مونده باشه) بوده که حدود ساعت 1 ظهر بود، اما بازم نمیتونم بگم 100% مشکل از شاتل بوده، چون سروری که ازش دانلود میکردم سرور قدرتمندی بود، اما این احتمال حتما وجود داره که اون سرور در اون ساعت خاص شلوغ بوده.
اما بازم با این وجود، سرعت 12 مگابیت در حالت تک کانکشن هم اصلا بد نیست و با توجه به وضع موجود، کاملا قابل قبوله.
حلاصه اینکه کیفیت سرویس تا به امروز همیشه خوب و چه بسا عالی بود(به جز همون استفاده از سایمون!).
و اما مسئله بعدی اینکه ممکنه بپرسید چرا تست چند کانکشن و تست از سرور ایرانی رو نگذاشتم.
علتش اینه که وقتی سرعت تک کانکشن از سرور خارج 14 مگابیت هست، سرعت از دانلود از سرور ایرانی اگر بهتر نباشه قطعا بدتر هم نیست و این در حالیه که من با توجه به وضعیت خط کلا 15 مگابیت میتونم دریافت کنم، پس با توجه با این موارد تست چند کانکشن و تست از سرور داخلی نیازی نبوده.
اما در نهایت من باز هم خدمت دوستان تاکید میکنم که کیفیت سرویس در هر مرکز مخابراتی متفاوت هست و منم فقط و فقط تجربه شخصیم رو اینجا بازگو کردم تا دوستانی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن یه تصویر کلی از کیفیت این شرکت بدست بیارن.
ارادت.
نقل قول:
این رو من از یکی از نماینده ها شنیدم که خود وزیر به مدیر عامل شاتل برای اون طرح اخطار داده و برای همین حذفش کردن، دیگه درستی یا نادرستیش رو مطمئن نیستم.
دلم نیومد فقط به یه دکمه تشکر بسنده کنم. عالی بود. خیلی چیزا دستگیرم شد دمت گرم. شما تهران هستی؟ اگه هستی، منطقه چندی؟نقل قول:
خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم، امیدوارم برای سایر دوستان هم مفید باشه.
خیر بنده شیراز هستم، مرکز دستغیب.
دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو!نقل قول:
داداش خیلی باحالی:n08::n08::n08:نقل قول:
دمت گرم:n08::n08:
سی کاکو چکیدش ایه که شاتل خوبه:n02:نقل قول:
سلام دوستان
این طرح 2 مگ ماهی 65 گیگ ترافیک سرور خارج یا سایتهای منتخب؟
اینطور که من متوجه شدم تو توضیحات خوندم سرور خارجی رو 2 برابر حساب میکنند و حجم واقعی 32.5 گیگه که ماهی 27 تومنه که در مقایسه با فناوا خیلی گرونتره نسبت به حجم سرویس!
شاتل همیشه آدم رو ناامید میکنه ، اول سرویس رو تمدید کردم فکر کردم 65 گیگ حجم داره اما 32.5 گیگه
اگه میدونستم این لعنتی رو تمدید نمیکردم
فن اوا سرویس 2 مگ رو یا 80 گیگ حجم بینالملل با ترافیک رایگان شبانه به همین قیمت میده !
l36320 عزیز و گرامی جسارت نباشه، اما شما اول تمدید کردید و بعد اومدید سوال کردید؟!
این مبحث شیرین ترافیک(به شیرینی قهوه:n02:) از بقیه بحث ها صحبتش داغ تره و همه ازش دارن صحبت میکنن، اگر قبل از تمدید فروم یا سایت های مرتبط رو چک کرده بودید قطعا با دید بازتری انتخاب میکردید.
اما الآن هم خیلی ضرر نکردید، به چند دلیل.
اگر شاتل رو از قبل داشتید که احتمال همینطور هست، پس زمانی برای رانژه و جمع آوری خط صرف نکردید که این خوبه، چون فن آوا یا هر شرکت دیگه ای از جمله همین شاتل با این تغییرات معلوم نیست کیفیت سرویسش چجوری بمونه، پس اگر شما میرفتید فن آوا و مشکلاتی رو مثل قطعی تجربه میکردید این 80 گیگ نه تنها براتون خوب و لذت بخش نبود، بلکه تمام روزتون هم به خاطر اینترنت مزخرف خراب میشد!
اما مسئله بعدی و مهمتر این هست که این طرح ها هنوز بطور کامل به ثبات نرسیده و برای انتخاب قطعی و همیشگی نیاز هست که مدتی بگذره، چون تا همین چند روز پیش هم ترافیک بعضی سرویس ها تغییر کرد، پس با توجه به این موضوع یجورایی میشه گفت هرکس مشترک هر ISP هست اگر باهاش سر کنه فعلا به نفع خودش عمل کرده، چون قاعدتا از کیفیت اون ISP در اون منطقه راضی بوده که ازش سرویس گرفته و ازش هم استفاده میکنه.
حالا بازم انتخاب و نظر نهایی با شماست، به هر حال شما میخواید استفاده کنید، اما نظر شخصیم این هست که شما بطور ناخواسته کار درست رو انجام دادید.
bob111 عزیز، از تذکرتون بابت طولانی بودن مطلب متشکرم و عذرخواهی میکنم که طولانی بود، حقیقتا من مشکل اساسی در خلاصه نویسی داشته و دارم!:n02:
اما جدا از این مورد، سعی ام بر این بود که دوستانی که تا حالا از شاتل سرویس نگرفتن و مردد هستن برای انتخاب از این شرکت، بتونن با دید بازتری این شرکت رو بشناسن، هرچند که تجربه یک نفر کافی نیست اما بودنش بهتره قاعدتا.
اون مطلب هم خودش چکیده تجربه 10 سال به علاوه 9 روزه بنده بود که البه این 9 روزش خیلی خیلی مهمه!!:n02:
حالا مطلب چکیده رو چجوری میشه چکیده تر کرد بنده درش موندم و از عهده من خارجه(:n07:)، اما دوست خوبمون لطف کردن و چکیده تر کردن که میشه اینکه شاتل خوبه(واقعا چجوری چند خط مطلب رو توی 2 کلمه جا دادید؟!:n19::n02:).
ارادت.
دیگه با توجه به اینکه تو هر خونه ای اینترنت دیتا همراه و TD LTE پیدا میشه ، فکر کنم ارزش داشته باشه فوقش یکی دور روز آدم ADSL نداشته باشه و پیگیر عوض کردن شرکت باشه.
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم کیفیته خطم تقریبا خوبه ولی crc یه خورده میره بالا میتونه از چی باشه؟!!
بعد یه سوال دیگه سرویس 16 مگابیت رو خریدم از شاتل خطم رو رویه 17 مگ بسته الکی از snr میاد پایین زنگ بزنم پشتیبانی بگم خط رو رویه 16 ببنده؟!
اره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
اون مال سیمکشی داخلیه مستقیم وصل ککن ببین چی میشه.
بله اول تمدید کردمنقل قول:
والا قصد تمدید نداشتم نزدیک یک ماه بود سرویس قطع بود و قصد تمدید سرویس قبلی رو نداشتم تا اینکه تماس گرفتن و گفتن که سرویس جدید 2 مگ با 65 گیگ حجم اضافه شده و منم رو حساب حرفشون دیگه سایت شاتل یا این فروم رو چک نکردم
در کل حرف شما درسته و هر شرکت ارائه دهنده اینترنت تو ایران بازیهای خودش رو داره
اما مشکل من با شاتل اینه که هیچ وقت صداقت تو کارشون نداشتند
اون از سرویسهای نامحدودشون که فقط اسم نامحدود رو یدک میکشید و همیشه خدا در حد دایال آپ محدود بود و اینم از این برنامهی جدیدشون
همه اینا با توجه به جایی که درش زندگی میکنیم کاملا منطقی به نظر میرسه و نباید انتظار شرایط بهتری رو داشته باشیم :n21:
دوستان من امروز تغییر طرح دادم و طرح 1 ماهه 2 مگ رو انتخاب کردم.
منتهی بعد تغییر سرویس، سرعتم رو روی 25bKB/s بسته.
قبلا تا جایی که خطم کشش داشت بهم سرعت میداد.
خواستم بپرسم سیاست جدید شاتله؟ برای شما هم اینجوریه؟ هر طرحی خریدید همون سرعت رو بهتون میده یا تا حایی که خط بکشه سرعت میده؟
من سرویس تغییر ندادم قبلا max rateروی 5 مگ بود بعد اومد روی 4 مگ و خطم روی 3 مگ بسته بود 5 شنبه اینترنت کلا پورت و لینک قطع بود شنبه وصل شد max rate دیگه بیشتر از 3 مگ نیست :n14: و خط روی 2 مگ بسته شده خط هم هیچ تغییری نداشتهنقل قول:
بله دیگه سرعت اسمی هر چی خریدی همون
ذغالی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
همونی که بخرین میدن نه بالاترنقل قول:
سلام برای شاتل حجم خارجی یک سوم یا یک دوم
وزیر جدیدا در توئیتر گفته به ISP ها ابلاغ کردیم که باید کل سایت های داخلی رو نیم بها حساب کنند و تا دو هفته مهلت اعمال دادیمنقل قول:
حجم خارجی شاتل یک دوم هست.نقل قول:
قبلا در سرویسهای به اصطلاح نامحدود شاتل سرعت رو بالاتر میبست و بعد از محدودیت سرعت میومد روی سرعت اسمی (هرچند که واسه من از سرعت اسمی هم کمتر میشد و کلا یجورایی غیر قابل استفاده میشد)
اما الان که سرعت اسمی هست سوال من اینه که بعد از استفاده از حجم منصفانه چه اتفاقی میفته؟
سرعت روی 128 کیلوبیت محدود میشه.نقل قول:
شاتل باید دندون طمع رو بکشه و برای شبانه پول اضافه نگیره و واقعا اونو رایگان بذاره! یه دستی هم سر و گوش حجماش بکشه مخصوصا سرعت های پایین تر اینجوری مجبورم یک ماه و نیم دیگه که قرار دادم تموم میشه به فکر جاهای دیگه باشم مثل فن آوا-پیشگامان و :n14:
درباره شبانه باید بگم شاتل تو سرویس های جدید شبانش رو محدود نمیکنه. من که خسته شدم از بس شبا دانلود کردم هاردم (6 ترا) داره میترکه ولی سرعتمو محدود نکردن.
اما در جواب کسایی که میگن خوبه طرح های جدید باید بگم آره خیلی بهتر شده تنها برای مشترکین پر مصرف بقیه ول معطلن.
کسایی هم که حجم، حجم میکنن و میگن حجما خیلی بهتر شده باید بگم برای طرح های سرعت بالا آره ولی برای طرح های سرعت پایین حجم چه فایده
به قول معروف تا سرعت داشتیم حجم نداشتیم الان که سرعتو گرفتن حجم بالا به چه دردی میخوری وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی (جز اینکه شبانه روزی بزاری رو دانلود سیستمو و کلی انرژی وقت تلف کنی).
شاتل طرح های جدیدو مثه قبل سرعت بالاتر نمیده چون خلافه قانونه و گر نه از خداشم هست حجم شما زوتر تموم میشه با سرعت بالا ولی داره یواشکی طرح های قبلی بعضی مشترکین رو تمدید میکنه براشون مثلاً من خودم طرحم سرعتش بازه و قابل تمدیده برام.
[QUOTE=siamosi60;9029993]قادر نیست!!! تا همین ماه گذشته که قادر بود و تمام سرویس ها ی حجمی رو تا جایی که خط میکشید پهنای باندش رو آزاد میگذاشتند و اصلا محدود کردن سرعت معنا نداشت حالا شما چطو بررسی کردی و به نتیجه هم رسیدی نمیدونم!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
امیدواریم همه شرکت ها اعمال کنن چون این 500 تا سایت مسخره، جز 2 الی 3تاشون، هیچ کاربردی ندارن.نقل قول:
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]دوست گرامی بمن مربوط نمیشه که شما چه نوع استفاده ای از نت داری دوست داری فیلم سریال استریم کنی ویا نمیدونم نرم افزار مهندسی دانلود کنی بخودت مربوطه خیلیها چنین وقت آزادی برای فیلم و بازی و نرم افزار ندارند و در حد چک کردن شبکه های اجتماعی و ایمیلی و مقداری وبگردی از نت استفاده دارند و اینها همون های هستند که به طرح های جدید اعتراض دارند علت پاسخ من تعجب شما از اینکه چرا بعضیها به طرح های جدید اعتراض دارند خواستم علت اعتراض رو بگم که طرح های جدید عملا داره سرعت رو برای خیلیها محدود میکنه یا مجبورشون میکنه حجم اضافی بخرند که درست نیست. اینکه میگید اینترنت باید پر سرعت باشه قبوله منهم همینو میگم اما اینکه پر حجم هم باشه خیر قبول ندارم چون حجم باید متناسب با مصرف کاربران ارائه بشه البته اگر مانند همه دنیا اینترت سیمی در ایران ارزان بود بله کسی از حجم بالا بدش نمیومد اما همانطور که گفتم ماهی چهل تومن یا هشتاد تومن بابت اینترنت برای خیلی از افراد زیاده. این حرف که از نمیدونم اینترنت همراه یا td استفاده کنید هم حرف کاملا بیربطی بود چون ما اینجا داریم در مورد اینترنت سیمی و تغییر طرح های اون صحبت میکنیم سالها کاربرش بودیم و حالام حق داریم به طرح های که تغییر یافته و به زیانمون هست اعتراض کنیم و خواهیم کرد تا درستش کنند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
[QUOTE=arsinn;9031013]مردم ایران حقشونه واقعا سرشون کلاه بره حقشونه بابت هر گیگ اینترنت سه هزار تومن بدن حقشون سود سرشاری رو نصیب شرکت ها کنند شرکت یک خط نامحدود می خرید و به صورت حجمی با قیمت بالا به تعدد زیادی کاربر می فروخت و تا هفتاد درصد هم سود می کرد الان که به نفع کاربرا شده و حاشیه سود شرکت ها کم میشه مردم اعترا ض دارن حقشون است واقعا در هیچ حای دنیا اینترنت ثابت به صورت حجمی فروخته نمیشه البته اینترنت از ایران ارزان تر است در انجا نسبت به درامد خانوار اما این طرح های یک قدم رو به جلو جهت کاهش قیمت اینترنت است همین که شرکت ها حاضر شدن این طرح رو اجرا کنند و از هفتصد میلیارد سود به گفته وزیر چشم پوشی کنن خودش یک قدم بزرگه در آینده با گسترش طرح و کاهش هزینه های شرکت ها قیمت ها هم متعادل تر خواهد شد اعتراض شما کاملا بی مورد است و کاملا خق شماست سر شما را کلاه بزراند تا افرادی هستند که مثل شما فکر می کنند متاسفانه نمی توان پیشترفت کرد/ مصرف اینترت اگر قرار باشه در حد یک تلگرام یا میل باشه بهتره از موبایل استفاده کنید /اینترنت مصرف گسترده تری داره بدلیل گرانی قیمت خود افراد خودزنی کردن با این طرح ها باعث رشد امصرف اینترنت خواهد شدو حتی ایجاد اشتغال از طریق تولید محتوا و غیرهنقل قول:
متاسفانه ما خودمان نمی خواهیم پیشرفت کنیم
کسی که سرعت بالا می خواد باید پولش رو بده هزینه باید متناسب با کیفیت باشه
ضمن اینکه هر چیزی کاربرد خودش را داره اینترنت خانگی برای کاربران پرمصرف یا چند کاربر مناسب است و اینترنت موبایل برای یک کاربر کم مصرف
الان شب رایگان شاتل آزاده یا پولی؟
اگه میگی شب رایگاننقل قول:
که پس دیگه چه پولی
اگه میگی ازاد که پس دیگه چه پولی؟
در واقع باید گفت شبانه ی نامحدود شاتل آزاد و پولی هستش
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خوب فهمیدم :n36:نقل قول:
آقا این شاتل عجب تیغی میزنه از کاربرای تازه واردش :n04: