البته خط دائمی من رایتل هست که ترابرد کردم حمار اول و حالا که 4g رایتل (رومینگ روی همراه اول) در دسترس هست میخوام برگردم رایتل.نقل قول:
Printable View
البته خط دائمی من رایتل هست که ترابرد کردم حمار اول و حالا که 4g رایتل (رومینگ روی همراه اول) در دسترس هست میخوام برگردم رایتل.نقل قول:
نه نداره. با دائمی اگه میخوای وصل بش حتما بسته رزرو داشته باش که خیالت راحت باشه بعد تموم شدن بسته اصلی ، نره روی مصرف ازاد و همراه اول به مقصودش برسه!نقل قول:
این سی روزه ویژه که نوشته 2 گیگ بدون هدیه شبانه اعتباری 11500 تومان چه فرقی داره با سی روزه معمولی 12 هزار تومان که 2 گیگ هست و 2 گیگ شبانه داره؟ بعد این شبانه دقیقا یعنی چی؟ یعنی مثلا اون 2 گیگ اول همیشه هست و وقتی تموم شد دو گیگ دیگه برا شبانه بهت داده میشه مثلا در ساعت معین؟(چه ساعتی)
بعد این 30 روزه ویژه نوشته تا 31 مهر؟الان کسی بخره مشکلی نداره که تا 31 مهر هست دیگه؟
بعد این جمله یعنی چی:
مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می گردد. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند
یعنی چی؟!! وااااااانقل قول:
طرح کنترل مصرف ازاد نداره که اطلاع بده بسته تموم شد؟ باید چک کنیم دایم از همراه من یا جای دیگه...!؟!
اره مخصوصا برای دائمی ها وقتی بسته تموم میشه چند دیقه بعد پیام میاد که بسته تموم شده کلا خیلی مواظب باش وگرنه یک بسته ۲۵۰۰ می گیری بعد ۲۵ تومن باید پول مصرف آزاد بدینقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
اونای دیگه اگه کنترل آزاد هم فعال نباشه حداکثر 60 تومن قبض میدهنقل قول:
این طراحی کرده برای دزدی بالای 200 الی 500 هزارتومن
کلا سیمکارت دایمی حمار اول لگد زیاد داره
حتی بین فعال شدن 2 بسته رزرو به صورت مصرف آزاد استفاده میکنه و کمی روی قیض میاد. توی روح دزدش فقط:n34::n35:
نه خوشبختانه دایمی نیس ولی باید دقت کردنقل قول:
- - - Updated - - -
اینم جواب بدین لطفانقل قول:
اونی که ۱۱۵۰۰ هست فقط دو گیگ ولی اون ۲+۲ شبانه هم داره و اگر دو گیگ روزانه تموم شه دو گیگ شبانه هم می سوزه و اونم که نوشته ارزش واقعی ۱۵ تومنه یعنی شما هر بار که اون بسته رو بخری ۳ تومن به همراه اول بدهکار میشی و اگر بخوای ترابرد کنی باید اون ۳ تومن ها رو بپردازی.اونم که زده تا ۳۰ مهر شما هر وقت بگیری تا یک ماه برات فعاله حتی ۳۰ مTapatalkهر هم بگیری تا۳۰ آبان فعاله.ساعت شبانه هم از ۲ شب تا ۷ صبحه تو همراه اولنقل قول:
همیشه اگر روزانه تموم بشه شبانه هم میسوزه این قاعده همیشگی هست در همراه اول؟نقل قول:
کدوم به صرفه است برام؟ پس اون 12 هزار به دردم نمیخوره
سی روزه ویژه 11500 بد نیست پس فک کنم
بله همیشه.حجم های بالاترش به صرفه تر در میادنقل قول:
با تشکر از همراه اول که از هیچ تلاشی رو برای محدود کردن کاربراش دریغ نمی کنه :n19:
سیمکارت usim که هم محدود شده و هم 3g بالاتر نمیره ( گوشی با سیکارت های دیگه همراه اول 4g هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توجه کنید از بس بی آبرویی به بار آورده isp رو به LTE تغیری نام داده :n08:
بی نظم ترین آی پی و dns مال همراه اول بعضی اوقات آی پی مال امارات بعضی اوقات می زنه lte بعضی اوقات می زنه نوترینو کلا این اپراتور اصلا برای دیتا و اینترنت ساخته نشده[emoji23]نقل قول:
باز هم رکوردی عالی از اپراتور اول[emoji23][emoji23](3G) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز پیرو اومدن کارشناس به منزل زنگ زدن که بهتر شده گفتم خیر سرعت ۲ مگابیت گفت پس مشکل پوشش نداری گفتم دارم اونم ماکزیمم ۲ خط بعدش میگه همکارا تست کرده بودن سرعت شما خیلی خوب بوده جز بهترین ها ۴ مگابیت!!!!!! گفتم خانم شما به این میگین خوب کلا داشتیم بحث میکردیم بعد میگه شما حتی الانم تست نمیکیی گفتم بابا دارم باهات صحبت میکنم دیگه چطوری تست کنم زنگ زدی به خطم[emoji1]
میگم ایرانسل اومد ۲ ساعت ور رفت شما ۵ دقیقه میگه سیستم ما با ایرانسل فرق داره
میگم پیک مصرف میشه ۲ مگابیت میگه ایرانسل بدتر میشه میگم اون از مثلا ۲۰ میاد رو ۱۰ واسه شما ۲ میشه!! میگه ما از ایرانسل پیکمون بهتره!!!!
میگم همکارت میگه یه سایت خاموشه او دوتام دوره بهت چرا کارشناسی نکردین حداقل سکتور بچرخونین میگه به خاطر شما نمیتونیم!!! میگم صحبت یه محله نه من!
میگه ما دکل هامون کارشناسی شده زده میگم پس چرا از رایتل نمیگیرین میگن ما از رایتل شر میکنیم میگم رو هر دو فرکانس تست کنید میگه ما فرکانس نداریم!!!!!!!!
در مورد محدودیت سیمکارت ها و رجیستر نشدن سیم ها پرسیدم گفت تا حالا نشنیدم
خلاصه کلی به معلوماتم اضافه شد سوالی بود در خدمتم[emoji51]
Sent from my iPhone using Tapatalk
شبانه رو میخوان حذف کنن ؟؟؟
سلام دوستان. چند وقت هست منطقه ما 4G+ شده و آنتن دهی ضعیف تر شده. چطور میتونم از یک باند استفاده کنم که آنتن دهی بیشتری داشته باشه. گوشیم هم Samsung note 5 هست. اگه راهنمایی دقیق بکنید ممنون میشم
همین امروز رفتم دفتر امور مشترکین همراه اول فکر کردم خدمات مجانیه اما 2400 تومن به صورت حساب من بخاطر 5 برگ ریز حساب اینترنتی حساب کرده بود
بدتر از همه رمز دوم برای ریز حساب گرفتم تو سایت همراه اول داشتم تاریخچه سرویس پیغام کوتاه میدیدم
نوشته بود 140 تومن بابت ارسال مسیج به انگلستان
خودم خبر ندارم کی برای انگلیس اقوامی اونجا نداریم مسیج فرستادم!!!!
آخه من به خارج از کشور تماس نداشتم
الان همه اونایی که میان امور مشترکین همراه اول خیلی خوشحال میرن خونه
افراد سن بالا یا کم سواد یا پیرمرد و پیرزن ها که فکر میکنن این گربه برای رضای خدا موش گرفته
اما اگر مثل ما سواد اینترنت و سایت را داشتند میدونستن 2400 تومن بخاطر ریز حساب و کارهای دفتری ازشون گرفته شده و رو قبض براشون حساب میشه
اگه گوشیتون آیفون باشه برای فعالسازی سرویس فیستایم خود گوشی به خارج از کشور پیام می دهد.نقل قول:
سیم 912 من 230 تومن بدهی داشت امروز قسمت بندی کردم بدهی رو 115 تومن رو دادم خط وصل شد یه بسته خریدم اما علامت نت دارم نت وصل نمیشه تماس گرفتم 9990 گفت اگه بدهیتون رو قسط بستید تا اقساطو ندید اینترنتتون قطع میمونه گفتم اقساط چیه 2تا قسط هست یکیشو دادم یکیش مونده گفت نه اگه نت میخوای اون قسطشم الان باید پرداخت کنی، گفتم پس بسته اینترنتو حذف کنید گفت نمیشه خودت ن سفارش دادید الان تو 195 شکایت ثبت کردم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
عجب کلاهبردارایی هستن [emoji23] [emoji23]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
حمار اول فکر می کنه هنوز 15 سال پیشه که هر کاری خواست بکنه و هیچ اتفاقی هم نیفته . الان کل دوستان و فامیل ما ترابرد کردن به اپراتور های دیگه . آخه از همه 200 الی 500 تومن جیب بری کرده ! :n29:
بعدشو می خاد چکار کنه ؟ الان سیمکارت های اپراتور مجازی هم اومده . رقابت شدیده . این حمار توی فاز دزدی گیر کرده :n08:
اپراتور مجازی کجا بود، یه شاتل و ایتل ک تعرفه های گرون.... ادم عاقل از اونا میگیره؟؟ از اولش هم معلوم بود این طرح شکست خوردستنقل قول:
چون داری ازسرور ایرانی پینگ ۱۶ میگیری ولی دوتا خارجیهنقل قول:
این سرعت شما سرعت پیکه، چون اگه سرعتت ۱۰ نه ۱۰.۵ بود باید ۴ دقیقه دان میکردی اما تایمش مشکل دارهنقل قول:
بعد از کارشناسی های همراه اول در منطقه ما تمامی سایت های فورجی خاموش کردن! زنگ هم میزنی میگن شما مشکل مکالمه داشتی نه دیتا! یعنی دیگه نمیشه به فورجی وصل شد ، فکر کنم اینا حقوق میگیرن رو اعصاب مردم راه برن تا کار مردم راه بندازن
از ایرانسل دل خوشی ندارم اما شرف داره به همراه اول، اینطوری پیش بره منم ترابرد میکنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیروز رفتم درخواست رمز دوم دادم برایم ایمیل شد االن تو سایت همراه اول ای پی سایت هایی که رفتن را در ریز حساب اینترنت مشخص نکرده
پس این رمز دوم به چه دردی میخوره؟
این که توی سایت aio و فیلیمو زده ترافیک رایگان همراه اول اما از بسته کم می کنه رو کسی راه حلی نداره؟ :n04:
الان کی داره دروغ می گه
aio و قیلیمو
یا همراه اول
؟؟؟؟
دوستان استفاده از سایت آنتن مجانیه ؟ الان من اینترنت گوشی رو روشن کنم و فوتبال ها رو با برنامه آنتن ببینم از حجمم کم میشه ؟ اگه بسته نخرم و همینجوری 4G استفاده کنم برای سایت آنتن چجوریه ؟ اینترنت مجانی حساب میشه ؟ سیم کارت 913
فعلا حمار آخر بدون صاحب شدهنقل قول:
هر چی مجانی رو پولی کرده
خداحافظ همراه اول و آخر
خداحافظ پادشاه کلک
خداحافظ پادشاه فریب
خداحافظ پادشاه دروغ
کاشکی همه مثل شما فکر کنن :n02:نقل قول:
دقیقا ولی متاسفانه خیلی ها از این روباه استفاده می کنن وگرنه اگر ترابرد کنن تعرفه ۳۳۳ ریال دارن که بیشتر از مکالمه استفاده می کنن ولی متاسفانه...نقل قول:
سیم کارت جدیدی که امروز گرفتم رو 8 مگ محدود شده هرچند با همین سرعت هم کارمون راه میفته ولی مسخرست نسل 3 سرعت 16 مگ میگیرم نسل 4 محدود کرده تنها مزیتش فعلا بسته هدیه 1000 گیگه که برخلاف ایرانسل سرعتش فعلا کم نشده میشه یک هفته رو دانلود کرد
به نظر من ک رایتل بهتره واسه ترابرد
انتن حدود بیست روز هست کاملا رایگان هست و هر روز چند ساعت دارم ازش استفاده میکنم و یک مگ هم کم نمیکنهنقل قول:
تعرفه های اینترنت رایتل مزخرفه من 912 خودمو ترابرد کردم به ایرانسلنقل قول:
همراه اول همش تبلیغ میکنه که وزارت ارتباطات رتبه بهترین اپراتور بشون داده
با این مشکلاتی که برای کاربران ایجاد کرده آیا خودش به خودش مدال قهرمانی داده؟
گوشی 2 سیمکارته 4g دارم دوتاسیمکارتش که همراه اول بود رو 4g کردم
یکی 5000 تومن کم کرد
یکی رایگان
مگه سیمکارت دیگه گوشی مال گوشی دیگه ای بوده که یکی پول کم کرو یکی نه !
آره دیگه .... خیلی حساب و کتابش درسته حمار اول :n03:
در هر زمینه ای دزدی ؟؟؟؟؟؟:n04:
این همراه اول بعد تعویض هر دو سیمکارتم رو محدود کرد :n30: