ممنون آقا رضانقل قول:
میگم شهرستان های استان خوزستان کی تحت پوشش می رن؟؟؟؟
چرا تعداد شهرستانها زیاد نیست؟؟؟؟؟
Printable View
ممنون آقا رضانقل قول:
میگم شهرستان های استان خوزستان کی تحت پوشش می رن؟؟؟؟
چرا تعداد شهرستانها زیاد نیست؟؟؟؟؟
ممنونم از پاسخ شمانقل قول:
یعنی میشه امیدوار بود سرعت تا پایان امسال بهتر میشه؟
فورجی چی راه نمیویفته؟
ضمنا این مطقه سورو تا درب هدیش و منطقه نزدیک دریا اصلا وضع انتن دهی مناسبی نداره ایا برنامه نصب دکل جدید در این منطقه رو ندارید؟
مصلی مسجد جامع سورو یا باشگاه اروند سورو یکی تاز مکانهای مناسب و شولوق برای نصب دکل هستش
ممنون از شمانقل قول:
1-بعد سایتهایی که ایرانسل ارتقا میده همزمان تجهیزاتی که نصب می کنه از نسل 4 هم پشتیبانی می کنه؟
2-و اینکه الان چندتا مشترک به یه bts نسل سه وصل بشند سرعت مناسب میگیرند و دچار افت سرعت نمیشه اون سایت؟
3-یه شرح هم از این داستان قیمت ها بنویسید که تصمیمات داره به کدوم سمت میره و یه جمع بندی انجام بدید از پیشرفت و رسیدن به نقطه مطلوب ممنون میشم
شما الان ایران هستید رویکرد چطوری می بینید در قیمت گذاری و کیفیت شبکه؟
4-نسل چهارم رایتل قراره سرعتش روی چند باشه؟
5-ایرانسل قرار نیست نقشه دقیق مثل رایتل روی گوگل مپ تهیه کنه و اونو با ارتقا شبکه آپدیت کنه؟ چون ما نقشه هایی که از ایرانسل دیدم(نسل دو,وایمکس) حتی کسی که بچه همون شهر هم باشه نمی تونه بفهمه چیه این نقشه کجا تحت پوششه؟
6-برای هرbts نسل 4 حالا به جز زیر ساختی که هزینه شده در هر شهر به وجود بیاد چقدر هزینه میکنه ایرانسل؟
با احترام به همه دوستان
اینکه اکثر دوستان می آیند می پرسند فلان منطقه کی تحت پوشش میره خونه ما کی میره زیر پوشش به نظر ما اینها نمی تونه سوالات کلیدی باشه..
انگار اینکه یه استاد دانشگاه بیاد شما جدول ضرب رو ازش بپرسی...
فکر کنید سوالاتی طرح کنید که در بلند مددت هم روز استفاده شما تاثیر گذاره,مثل همین داستان قیمت که اگر بالا باشه خونه شما تحت پوشش نسل 5هم قرار بگیره استفاده از شبکه عقلانی نیست!
:n40:
آقا رضا درباره این سایت ایرانسل هم بفرمایید قرار نیست یه برنامه نویس درست روش کار کنه؟ برای مثال قسمت کنترل حساب اینترنتی ایرانسل عملا به هیچ دردی نمی خوره! بعد شما اینو مقایسه کن با کنترل حساب رایتل که واقعا خیلی خوبه هم میشه بسته بخری و باقی مانده و...
اگر به همکاران بفرمایید روی این سایت ایرانسل هم کار کنند و نه فقط روی خشگل شدن ظاهر سایت کار نکنند که هیچ کارایی نداشته باشه ممنون میشم. رایتل الان با اینکه اپراتور نو پایی هست ولی واقعا یه سایت خوب برای نسل سه داره.
من نمیدونم چرا بچه ها بیشتر دنبال این هستند که سرعت و فلان اینا کی درست میشهنقل قول:
3-یه شرح هم از این داستان قیمت ها بنویسید که تصمیمات داره به کدوم سمت میره و یه جمع بندی انجام بدید از پیشرفت و رسیدن به نقطه مطلوب ممنون میشم
شما الان ایران هستید رویکرد چطوری می بینید در قیمت گذاری و کیفیت شبکه؟
یعنی واقعا با این تعرفه میخوایید استفاده کنید:n04:
غیر از اونایی که مجبورند به خاطر شرایطشون از ایرانسل استفاده کنند بقیه رو نمیفهمم منطقشون چیه
خوب اگر اینترنت همراه میخوایید برید همراه اول
به نظر من اقا رضا بیاد یک توضیج بده تا تکلیف مشخص بشه که ایرانسل قرار با همین تعرفه ها ادامه بده یا ارزون میکنه
اگر قرار با همین تعرفه ها ادامه بده باید منتظر ضرر بیشتر از این حرف ها باشه
بنده که اصولا از نت ایرانسل استفاده نمی کنم! ولی باید تکلیف این قیمت مشخص بشه! اگر هم قراره کیفیت بر ه بالا اطلاع رساین بشه چون همین الان با همین تعرفه های فضایی کیفیت نامطلوبه! پس ایرانسل پول چیو داره از مشترک می گیره؟! اینم یه زیر ساخت ملیه باید قیمتها به قیمت قبل برگرده وگرنه ایرانسل این همه هزینه کرده که قطعا هم از جیب منو شماست نه خونه باباش همش دود میشه میره هوا سر ندونم کاری یه عده که خودشونو همه چیز دان می دونند. باید این وضعیت قیمت ها درست بشه!نقل قول:
درسته الان درباره ی کل کشور اقا رضا ی توضیحی دادن ک کی 3جی میشه بعضی مناطق هم بالای 10 بار جواب دادن از جمله شمال و خوزستان و...
فکر کنم سوالات کلیدی بکنید خیلی بهتره چون دیر یا زود همه شهر ها تحت پوشش در میاد
سلام دوستان
این قضیه شماره 1 و بفرست به فلان شماره واسه احراز هویته؟
نفرستیم چی میشه؟
سایت تا جایی ک میدونم اگه پایین سایت رو نگاه کنید فکر کنم خودmtn بهشون میده و اینا فقط فارسی سازیشو انجام میدن الان سرویس کنترل حساب پوشه ایمیل و.... همش کاره mtnهستنقل قول:
میگن میسوزونیم سیم کارتو!!!نقل قول:
سلام. آقا رضا اینترنت 3G تو کرمان خیلی وضعش خرابه! اون کی می خواد درست شه؟ یه جا فول آنتنه یه جا دیگه آنتم میره! میخواستم دانلود کنم باید لینک هارو با 2G پیدا میکردم بعدا 3 متر از گوشی فاصله بگیرم تا به 3G وصل شه.
4G کی میاد تو کرمان؟ :n28::n28::n28:
ببخشید آقا رضا منظور شما بهار 94 بود؟ نمیدونید همراه اول اینجا رو کی پوشش میده؟چون اینجا هیچ اپراتوری هنوز نسل 3 راه ننداخته.
ببخشید آقا رضا منظور شما بهار 94 بود؟ نمیدونید همراه اول اینجا رو کی پوشش میده؟چون اینجا هیچ اپراتوری هنوز نسل 3 راه ننداخته.
ترفند جديد ايرانسل بجاي ارزون كردن بسته ها
معلومه ملت بيچاره اش كردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
چه می کنه تحریم ایرانسل :n31:
هوندا که هیچی بوگاتی هم بدی قیمت بسته هاتو به سابق برنگردونی پشت گوشتو دیدی خرید بسته هم دیدی...
#تحریم_ایرانسل
[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/14/0d0e5e649d98c3a188df35796527bb47.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسم بلند و شهر ویران...
لیست بلند و بالای 41 بسته اینترنت همراه ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آخه بدبختی شارژ شگفت انگیزش هم دیگه به درد نمی خوره حتی مدت شارژ شگفت انگیز رو محدود کرده.. یعنی شما قبلا مثلا 40تا شارژ 5تومنی شگفت انگیز میریختی تو سیمت 40تا 10 روز برای مثال کامل بهت میداد ولی الان هر چقدر هم شارژ کنی مدت زمانش از 3ماه بیشتر نمیشه...
الان رایتل 10تومنی شارژ میخری 2تومن هدیه میده 15روزهم مهلت استفاده داره...
اقا رضا قرار بود امروز ار همکارای همراه اول بپرسی که فرامرز عباسی مشهد کی به 3g (همراه اول)تجهیز میشه چی شد؟
این سوالمم 2 بار گفتم جواب ندادید:n02::پوشش مشهد کی 100%میشه و مشکل قطعی برطرف بشه؟
آقا رضا نیستید؟
سوال فنی دارم
چرا همراه اول روی هر سکتور داره 1rru کار میکنه ولی ایرانسل 3تا؟
این قبل از گرون شدنم بود اما آخرش نفهمیدم کی میخوان قرعه کشی کنن!نقل قول:
بستگی به ترافیک محل و فاصله آنتن ها داره، الان هم ایرانسل و هم همراه اول تو تهران رو اکثر دکل ها کلا ۳تا rru نصب کردن.نقل قول:
آقا رضا ۳تا سوال تخصصی:
1- اگه شبکه ۳جی رو بخوان رو فرکانس 900 بالا بیارن آیا با همین rru های قد بلند هم میشه؟
2-چرا rru های 3جی رو پشت ۲جی میبندن؟ البته من به ندرت بعضی مناطق دیدم زیر ۲جی بستن.
3-تا اونجایی که من دیدم ایرانسل از ۲مدل rru استفاده کرده یکیش سفیده و بالاش ۱شیار افقی داره، اون یکی کرم رنگه و روش ۲ردیف عمودی چند تا شیار داره و پهن تره، آیا این ۲با هم تو کارایی فرقی هم دارن؟
مرسی
فکر کنم شما rru رو با سکتور اشتباه گرفتید.نقل قول:
قطعات مربعی شکلی که پشت سکتورها نصب میشه rru نام دارند.
Sent from my X8 using Tapatalk
دوستان اینجا که من اومدم شهر ری اوضاع خیلی خرابه
با آنتن -60 سرعت روز ها از 30 بالاتر نمیره چند دقیقه یه بار هم قطع و وصل میشه خیلی افتضاحه
قبلا رو 500 هم میرفت
واقعا که ایرانول هر روز بدتر از دیروز
سلام آقا رضا.خسته نباشید.آخر وضع تعرفه ها مشخص نشد کی ارزون میشه
میشه بگید اسم این سه تا بزرگه چیه و اون دو تا کوچکی چیه؟ معلومه کدوم نسله؟
دوستان عزیز میخواستم ببینم این دکل همراه اول 3g هست یا 2g.تازه تو محل ما راه افتاده آزمایشی هست 3g همراه اول.نمیدونم چرا تو خونه آنتن نداره تا میرم نزدیکش پر میشه.به نظر شما این دکل چیه 3g هست.شبیه 3g نیست اصن
قابل توجه آقای مهندس رضا عزیز
آره من میخوام ببینم اون دوتا ماهواره ها چین
سلام و از تاخیر 3 ساعته عذر خواهی میکنم. شهرستان بودیم.
دوستا ن کلیه لینکها با مشکل مواجه شده فعلا بسته نخرید. دوستان امشب تا صبح بیدار بودند . ولی مشکل جدی است.
اگه قسمت بشود.نقل قول:
همه جا این مشکل است . تا کلیه سایتها روشن نشود پرش شبکه وجود دارد.نقل قول:
سایت نزدیک به 3g مجهز شده ولی روشن نیست. پوشش شبکه در قدیم از یه سایت دورتر بوده . با تجهیز این سایت قدرت فرکانس در 2g باعث میشود . گوشی خوکار این شبکه را شناسایی کند. و 3g پیدا نشود.نقل قول:
اگه بتوانین دکل جدید بزنیم همه مشکلات حل خواهد شد.نقل قول:
1- بله تجهیزات از قبل روی نقشه و نرم افزار سنجیده میشود و اگه rru 4g باشد هر سه شبکه و اگه از نوع 3 باشد دوشبکه را پشتیبانی میکند.نقل قول:
2- 500 ال 600 مشترک.
3-قیمت خوب نیست / دوستان پیشنهاد دادند زمان را افزایش دهیم و حجم را متناسب با ان قرا دهیم.
4- اکثرا از zte است . تا 40 مگ هم جواب میدهد.
5-وقت نقشه گذشته ولی دوستان در حال تدوین پوشش هستند.
6-هر دکل 150 تا 200 میلیون تومن
کلیه پنل ها توسط هوواوی نوشته میشود . ولی تا عید پنل ها عوض میشود. پنل وایمکس خیلی جالب شده است.نقل قول:
آقا رضا کی 4G میاد تو کرمان؟:n37::n35: