تو بعضی مراکز چه 512 بگیری چه 8 مگ از طریق اکانتینگ محدود میکنن به 4 مگ تا حالا بیش از 10 بار با پشتیبانی صحبت کردم ولی فقط چرند و پرند تحویل میدن من که بی خیالش شدم :n09:نقل قول:
Printable View
تو بعضی مراکز چه 512 بگیری چه 8 مگ از طریق اکانتینگ محدود میکنن به 4 مگ تا حالا بیش از 10 بار با پشتیبانی صحبت کردم ولی فقط چرند و پرند تحویل میدن من که بی خیالش شدم :n09:نقل قول:
چشمم آب نمیخوره مال منم رو همون 4 مگ میمونهنقل قول:
فعلا گیر پشتیبانیم :n15:بعد از 5 دقیقه تو صف ماندن 2 نفر از صفش کم شده
همونطور که گفتم رو 4 مگ ماندگارم
زنگ زدم بعد از کلی معطلی میگه برا 1 مگ و زیر 1 مگ رو 4 مگ میبندیم کلا مثل بز فقط بلد بود همینو بگه :n15:
اگه میگفتم سرعتم خرابه هم همینو میگفت :n22:
ای بابا پس امیدی نیست اگر منم یک مگ بگیرم خط منم روی 6 ببندن.:n27:
اگه همون اول موقع ثبت نام بهشون تاکید کنم به نظرتون اثری داره؟!:n02:
به امید 6 مگ سرویس 1 نگیرنقل قول:
اونا هم میگن باشه رو 6 میزاریم شما بگیر بقیش با ما:n02:
خط شما بدهی داشته تقصیر شرکت نیست.در زمانی که ثبت نام برای سایتی باز هست شما میتونی ثبت نام کنی ولی اینکه خود شما بدهی داشته باشی و کارت به تعویض بیفته تقصیر شرکت نیست.سیستم به اینصورته که تا وقتی درخواست رانزه شما ارسال نشه به مخابرات پورتی برای شما رزور نمیشه .اما کسانی که ثبت نام کردند و پول دادند چه هزار تومان چه یک میلیون تومان در انتظار اختصاص پورت باقی می مانند.و بهشون سیستم بعد از جمع اوری عدم تمدیدی ها پورت میده و میفرسته مخابراتنقل قول:
برای اولین باره که میبینم این بار حق با های وب ـه.نقل قول:
سلام دوستان.اینم ماجرای بنده با های وب! :
تقریبا 10 روز پیش از طریق سایت ثبت نام و سرویس موردنظرم رو خریداری کردم ...
اون روزی که ثبت نام کردم مرکز مخابراتی ما (کرمانشاه-مرکز امام) پورت خالی داشت و گذینه مرکز ما هم توی سایت موجود بود.
(حتی تا همین دیروز هم توی لیست موجود بود!)
3روز بعد از ثبت نام بهشون زنگ زدم و گفتم چرا هنوز وصل نشده که گفتن: خط تلفن شما بدهی داره و باید اول بدهی خط رو پرداخت کنید!...
چندروز بعد بدهی رو پرداخت کردم و بهشون زنگ زدم ,گفتند: باشه, نامه رو به مرکزمخابراتی شما ارسال میکنیم و بعد از 72 ساعت سرویست وصل میشه.
گذشت تا 2روز پیش و بازم با پشتیبانی تماس گرفتم که چرا اینقدر طول کشیده!
در کمال تعجب طرف بهم گفت :متاسفانه "مرکز امام" فعلا پورت آزاد برای شما نداره,باید از 1 هفته تا زمان نامعلوم! منتظر باشید یا پولتون رو پس بدیم!...
منم دیگه چیزی نگفتم ...
حالا دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا واقعا اینا نباید جای منی که ثبت نام کردم و مبلغ سرویس رو پرداخت کردم رو حداقل 2روز رزرو میکردند؟؟!.
چرا شرکت به این بزرگی باید این رفتار رو با کاربراش داشته باشه و دست آخر باکمال پرویی بگه اگه بخوای پولت رو پس میدیم!.
حالا دوستان چه کنم؟! پول رو پس بگیرم و از سرویس دهنده ی دیگه ای نت بگیرم یا منتظر باشم تا زمان نامعلوم!
اگه ازشون شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا تا زمان نامعلوم در افق مهو میشم :دئ
مـوفق باشــید.
-
-
ما که وضعمون خوبه دوشواری نداریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنگام دانلود با IDM همین سرعت رو دارم.اما وقتی speedtest میگیرم 500 کیلو بایت هم نمیشه که تقسیم 8 کنی یعنی تقریبا 50 کیو بایت :n13: اما دانلود که میکنی سرعت بالاست :n13:نقل قول:
وقتی با idm دانلود میکنی کل پهنای باند رو میکشه و به حداکثر سرعت میرسی.نقل قول:
--------------------
بسته 40گیگ 30 روزه برای شما هم برداشته شده از پنل؟
آره بسته 40 گیگ برداشته شدهنقل قول:
مثل اینکه حذف شده:n09:نقل قول:
اقا من به psn وصل نمیشم از ظهر به بعد چیکار کنم؟
امروز خط منو هم وصل کردن ، انداختن منو رو یه پورت اشغال! حالا زیر بارم نمیرن! چی بگم بهشون به نظرتون؟
بزنگ ببین چی میگن فک نکنم کاری برات بکنن:n09:کلا جدیدا زدن تو فاز نفهمی:n09:نقل قول:
اره ولی قبلا دیگه انقدر پایین نمیداد speedtest :n13:نقل قول:
دوستان من یک فشفشه 40 گیگ 30 روز دارم که نمیخوام ،دوستمون پ خ داده بود که میخواد ولی دیگه جواب نداد اگه کسی میخواد پ خ بده ...
سلام به دوستان عزیز
من بعد از حدود 8 سال مشتری صبانت بودن در مراکز مخابراتی مختف میخوام خط ام رو تخلیه کنم و isp دیگه ای رو امتحان بکنم. دوستان از های وب، فن آوا و مخابرات نام میبرن. خواستم از دوستانی که در این تاپیک فعال هستند خواهش کنم که وضعیت های وب رو در چند خط برام تشریح کنند و آیا به نفع من هست که از این شرکت سرویس بگیرم یا نه ؟ یا اگه دزدی در همه شرکت ها همه گیر شده، همون صبانت بمونم و به خدمت گزاری مسئولین محترم درود بفرستم .
صبا که دیگه مفت هم نمی ارزه،های وب تو بعضی از مراکز مخابراتی کیفیت متوسط تا خوبی رو ارائه میده از طرفی تو بعضی از مراکز دیگه کیفیت خوبی نداره،من به شما سرویس 1مگ 1 ماهه رو پیشنهاد میدم.3تا 7 صبح هم تایم رایگانش هستش.نقل قول:
برای خودم بارها پیش اومده سرعت با اسپید تست 5مگ هست ولی با idm سرعتم شده 7مگنقل قول:
چون idm تمام پهنای باند رو میکشه.
من میخوام....نقل قول:
اگه کسی فشفشه 40گیگ 30روزه داره من میخرم.:n02:
بچه ها سرعت شمام امشب فوق لاک پشتیه؟! من وحشناک پایینه! با سوریس 8 مگ تست دانلود اسپید تستم شد 0.50 مگابیت بر ثانیه.
من مشکلی ندارم.نقل قول:
اینم همین الان :n29:نقل قول:
دوستان های وب چجوریاست؟
میخوام طرح ۴۰ گیگ فشفشه بگیرم؟
Sent from my iPad using Tapatalk
پست قبلی نگاه کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله. فقط به شرطی که 30 روز از خرید این فشفشه گذشته باشه.نقل قول:
می گم های وب اگه فشفشه رو هر چه زودتر حذف نکنه تو سرعت روزانه هم به مشکل می خوره و بیشتر از 3 مگ نمی تونه بده،سرعت تو هم امیر هم چنان داغونه؟من که 1 ماه هستش های وب و تمدید نکردم،می خوام خط بای وب و حمع کنم،از پارس آنلاین بگیرم این سرویسای جدیدشونقل قول:
دقت کنید که برای گرفتن فشفشه 40 گیگ 30 روزه، باید از "های وب" سرویس داشته باشید و از اتمام سرویستون بیش از 30 روز باقی مونده باشه (روی سرویس های یک ماهه قابل اعمال نیست.)نقل قول:
بنابراین اگر سرویس ندارید اول یک سرویس حداقل سه ماهه از "های وب" بگیرید و بعد میتونید طرح فشفشه 40 گیگ 30 روزه رو بخرید و فعال کنید.
پورت منو امروز عوض کردند و روی 8Mb/1Mb بستند
این ها هم بعد از اتصال به یک سرور در ایران(تو.نل):
دانلود از سافت 98 تک کانکشن 350KB/s و 128 کانکشن 900KB/s
بعد از خرید بسته نیترو یک روزه
up to 12
تا نیم ساعت بعد از فعال کردن نیترو میتونستم فشفشه بگیرم . اما حالا نمیشه . باید تا اتمام نیترو صبر کنم !
دوستان از نیترو میشه برای دانلود شبانه استفاده کرد ؟
نمیدونم چرا اطلاعات کاملی در رابطه با بسته های نیترو نداشتن :n13:
1-تاریخ Reset سرویس فعلی Shift داده می شود؟ یعنی چی؟
همونطور که دوستمون گفت میشه از این بسته ها برا دانلود شبانه استفاده کرد ؟
دوستان نیترو چی هست ؟
توضیحی میدید
بسته های جدیدیه که جدیدا گذاشته و برای مدت محدود چند روزه(بسته به انتخاب خودتون )سرعتت بالاتر بسته میشه مثلا سرویس 128 داری بسته نیترو 1 روزه12 مگ رو فعال میکنی و برا اون یه روز سرعتت 12مگهنقل قول:
اما چون تازه گذاشتن یه سری اطلاعات در موردش کامل نیست،تو سایتشم چیزی نگفته:n15:
تاریخ اتمام سرویس شیفت داده میشه یعنی مثلا اگر تاریخ اتمام سرویستون 1 ابان باشه اگر 5 روز شیفت بدیم به جلو میشه 6 ابان یعنی اضافه میشه
برای من وقتی فشفشه می زنم این میاد :
مشترک گرامی ضمن عرض پوزش به اطلاع می رساند تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه فعلی امکان خرید بسته نیترو جدید برای شما وجود ندارد
فشفشه که تموم می شه دیگه متن بالا نمیاد چیزی هم جایگذینش نمیاد ! :n02:
با پشتیبانی که تماس گرفتم
بسته نیترو پهنای باند را میبره بالا روی 12 مگ
میتونی ازش تو بازه رایگان استفاده کنید به شرطی که خطتون بکشه
در ضمن نمیدونم جدید هست یا نه اما اگه فشفشه فعال باشه از دانلود شبانه کم میشه
مطمئنید ؟نقل قول:
اما اگه فشفشه فعال باشه از دانلود شبانه کم میشه
یعنی اگه فشفشه بزنی شبا دیگه رایگان نیست ؟
اپراتوی که به من جواب داد همین را گفت
تا زمانی که فشفشه داری از دانلود رایگان کم میشه