راصد هم کیفیت خوبی داره ولی دانلود شبانه ندارهنقل قول:
واست پخ دادم
Printable View
راصد هم کیفیت خوبی داره ولی دانلود شبانه ندارهنقل قول:
واست پخ دادم
من خطم فیبر نوریه و اینترنت از مانا ماد دارم یکی میتونه بم بگه تنظیمات DNS چیه؟ و به چه درد میخوره؟ سرعت اینترنتم افتضاحه
سلام.
دوستان از امروز صبح چراغ لینک مودم چشمک زن بودش و ثابت نمیشد. مودم رو بردم از جایی که سیم وارد ساختمان میشه. بازم ثابت نشد. مودم یکی از دوستان رو گرفتم و تست کردم اون هم چراغ لینک ش ثابت نشد و وصل نشد.
زنگ زدم 2020 میگه مشکل از ما نیست . باید چکار کنم؟؟؟؟؟
احتمالا نویزت بالاستنقل قول:
یک عکس از این قسمت مودم بگیر بزار اینجا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم فیبر نوری اهواز و ماناماد:n21::n21::n21:حرومشون.نقل قول:
شما اگر میتونی cmd رو باز کن تایپ کن tracert 4.2.2.4 نتیجه رو اینجا قرار بده ، فکر کنم مشکلت مثل من و یکی دیگه از دوستان باشه . اگر این باشه dns و غیره به کارت نمیاد و پشتیبانی چرت گفته .
سلام دوست عزیز من فقط مشکل سرعت پایین ندارم مشکل عدم بازشدن بعضی از سایتا مثل یاهومیل، ورزش3 و چندتا دیگه رو هم دارم. این الان مشکل2 ماهه منه زنگ میزنم 2020 بم میگه این که مشکل همه است واقعا همه مشکل دارن یا بم دروغ میگن؟؟؟ اینم عکس
دوست عزیز وصل نمیشه.نقل قول:
ما بخوایم دان استریم خطمون رو بیاریم پایین باید چیکار کنیم ؟ (نویز خیلی زیاد دارم و خطم روی 6 مگ هست)
2 مگابیت نامحدود. مرکز ولی عصر اهواز
حالمو بهم میزنه مخابرات. من این ماه میرم از پارس آنلاین سرویس 1 مگ نامحدود ماهانه 230 تومن بگیرم اما اینترنت دولتی بدرد نخور اینا رو تحمل نکنم.
پولی که بابت شارژ می گیرین حرومتون....
دو مگ محدود داشتم گفتن دو مگ مشکل داره ،افت سرعت زیاد داره ...گفتن 1 مگ خیلی بهتره 95 درصد اوقات خوبه،منم گفتم باشه بیام 1مگ بگیرم.
حالا اومدم 1 مگ گرفتم!
سرعتش مخصوصا پیچ باز کردنش تو این 12 13 روزی که گرفتم اکثر روزا آشغالی بیش نیست.
همه ی تعرفه هاش مثل همن و آشغالن...
دیگه حالم داره بهم میخوره....
خدا ازتون نگذره...
اه ...
حرومتون پولی که دادم....
نه مشكل همه نيست. الكي گفته. فكر كنم بايد بري توي كار dns و يه dns خوب تنظيم كني.نقل قول:
وظيفه شونه درست كنن. زنگ بزن بگو مشكل لينك داري كارشناس بايد بفرستن خط رو چك كنه. اگه تاييد كرد مشكل داره بررسي كنند يا نامه بدن مخابرات پورت رو عوض كنه.نقل قول:
زنگ بزن ميارن پايين!نقل قول:
البته اگه خط رو تخليه كنن!نقل قول:
230 تومن خيلي زياده:n24:
حرص نخور دوست من همه همينجوري هستيم!نقل قول:
سرعت پيج باز كردن خيلي به يه مگ و دو مگ ربط نداره بيشتر به پينگ ربط داره. من خودم اگه توهم نزده باشم از وقتي 256 گرفتم پيج باز كردن از 512 كه داشتم بهتر شده!!
فقط ميشه به افراد جديد بگيم تو رو خدا از مخابرات اينترنت نگيريد!
[/QUOTE]
وظيفه شونه درست كنن. زنگ بزن بگو مشكل لينك داري كارشناس بايد بفرستن خط رو چك كنه. اگه تاييد كرد مشكل داره بررسي كنند يا نامه بدن مخابرات پورت رو عوض كنه.
[/QUOTE]
به همین 2020 زنگ بزنم کفایت میکنه؟؟؟؟
الان تماس گرفتم گفتم مشکل لینک دارم و چراغ لینک همش چشمک زن هستش. گفتش شماره شما رو یاداشت کردم تا 48 ساعت دیگه از بخش فنی جواب میدن.
یک خانمی هم از این شماره تماس گرفت گفتش مشکل لینک تون حل شد: گفتیم نــــــــــــــــــــــــ ــــه.
3330506
دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید چطور DNS تنظیم کنم؟ بعد چطور میتونم کنترلش کنم که بفهمم مثلا این DNS خوبه یا نه؟نقل قول:
ه مشكل همه نيست. الكي گفته. فكر كنم بايد بري توي كار dns و يه dns خوب تنظيم كني.
با تشکر
وظيفه شونه درست كنن. زنگ بزن بگو مشكل لينك داري كارشناس بايد بفرستن خط رو چك كنه. اگه تاييد كرد مشكل داره بررسي كنند يا نامه بدن مخابرات پورت رو عوض كنه.
[/QUOTE]
به همین 2020 زنگ بزنم کفایت میکنه؟؟؟؟
الان تماس گرفتم گفتم مشکل لینک دارم و چراغ لینک همش چشمک زن هستش. گفتش شماره شما رو یاداشت کردم تا 48 ساعت دیگه از بخش فنی جواب میدن.
یک خانمی هم از این شماره تماس گرفت گفتش مشکل لینک تون حل شد: گفتیم نــــــــــــــــــــــــ ــــه.
3330506[/QUOTE]
شما هر شماره اي بلدي مثل 110 و 125 و ... زنگ بزن:n02:
بله زنگ بزن. فقط چون سرشون شلوغه بايد مرتب تماس بگيري و پيگيري كني.
من شماره هاشون رو نمي دونم مي توني بپرسي اگه اون شماره پشتيباني هست مستقيم بهش بگي تا حل بشه. ممكنه مشكل از طرف اونها نباشه و از طرف مخابرات باشه ولي چون معمولا توي مخابرات فقط مسئول بوق خط هستند!! و به كسي محل نميذارن به خود شركت اينترنت زنگ بزنيد سريع تر انجام ميشه.
مي تونيد از گوگل كمك بگيريد . چون با توجه به تنظيمات مودم و ... متفاوت هست.نقل قول:
يا
همونطور كه اونجا هم گفته ممكنه از mtu هم باشه.
اگه مودم شما روي pppoe تنظيم شده پيشنهاد مي كنم مودم رو روي bridge تنظيم كنيد چون داشتم مورد كه با اين كار حل شده مشكل. در واقع مشكل از mtu بوده چون توي بريج تنظيمات از كارت شبكه چك ميشه نه مودم.
ببخشيد شايد با اين اصطلاحات آشنايي نداشته باشيد اما با يه جستجوي ساده مي بينيد كاربرهاي زيادي مشكل شما رو دارند.
چرا توی ویندوز 8.1 اینجوریه؟ بار اول هیچ وقت کانکت نمیشه و باید حداقل دوبار روی کانکشن کلیک کنم تا وصل بشه؟شما هم بله!!!!!!
سلام به همه. بعد از 2 هفته قطعی اینترنت بالاخره امروز اینترنتم دوباره وصل شد!علت قطعی:کابل برگردان از طرف مخابرات بود شماره تلفن را هم تغییر دادن .قرار بود بعد از نصب تجهیزات جدید وضعیت نت بهتر بشه ولی!!!!!سرعت به زور به 200 کیلوبیت میرسه.فقط دان استریمو لطف کردن روی 2 مگ بستن.در ضمن یه خبر بد برای فیبرنوریهابا نصب تجهیزات جدیداز این به بعد میتونن بجای 16 نفر به 200 نفر اینترنت بدن یعنی رسما پهنای باند به فنا میره در نتیجه سرعت پایین میاد!!
دوستانی که مخابرات دارند میشه چک کنید ببینم میتونید ویندوز رو اپدیت کنید
لپ تاب من با مخابرات ارور اینترنت میده
ولی با شاتل مشکلی نداره زمانی که میخوام ویندوز رو اپدیت کنم
من که مشکلی ندارم.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
امروز خرابی تلفن خط رو چک کرد گفتش مشکل حل شد بعدش مودم بردم از جایی که سیم تلفن وارد ساختمان میشه وصل کردم به مودم چراغ لینک ثابت شد. مودم رو آوردم توی واحد ولی چراغ لینک چشمک زن بودش.
حالا باید سیم مستقیم بکشم تا واحد.؟؟؟ چه نوع سیمی باید بگیرم؟؟
سرعت افتضاح رسما سرویسمو روی 512 بستن.هر چی به پشتیبانی میگم سرعتم بیشتر از 64 کیلو بایت نمیشه میگه مشکل سراسریه و خیلی ها طی این چند روز تماس گرفتن مشکل از مخابراته!!! الانم سرعت بدتر شده چیزی بینه 100 تا 250 کیلوبیت در نوسانه:n24:نمیدونم چون پهنای باند را روی 2 مگ بستن سرعتم اینجوری شده یا نه،snr قبلا بای 40 بود اما حالا 17 شده.خدا ازشون نگذره:n24:
خیلی ممنون دوست عزیز تنظیماتو گذاشتم رو bridge و مشکلم حل شد. حالا راهی هست که رو pppoe بمونه و دیگه مشکلی نداشته باشی آخه این bridge برا هر اتصال هی باید یوزر و پسورد بدیم بش راهی هست؟؟؟نقل قول:
گه مودم شما روي pppoe تنظيم شده پيشنهاد مي كنم مودم رو روي bridge تنظيم كنيد چون داشتم مورد كه با اين كار حل شده مشكل. در واقع مشكل از mtu بوده چون توي بريج تنظيمات از كارت شبكه چك ميشه نه مودم.
ببخشيد شايد با اين اصطلاحات آشنايي نداشته باشيد اما با يه جستجوي ساده مي بينيد كاربرهاي زيادي مشكل شما رو دارند.
خواهش مي كنم.نقل قول:
براي بريج كه نيازي نيست هر بار يوزر و پسورد بدي يوزر و پسورد رو ذخيره كن كه نياز نباشه!
شما يه dns پيدا كنيد يا از پشتيباني اينترنت بگيريد توي مودم ست كنيد شايد مشكل حل شد.
دوستانی که سرویس 1مگ نامحدود روی فیبر نوری دارند سرعت دانلودتون چقدره؟
دوستان لطفآ اعلام کنید وضیعت ما چطوره؟
كيفيت خط شما خيلي پايينه. چراغ لينك ثابته؟ اين الان وصله به دم در ورودي يا داخل ساختمونه؟نقل قول:
آپلود خطت شما روي 32 هست!!!
توي قسمت آپلود ميشه بگي خط رو روي 2 مگ ببندن(اگه مشكل لينك داري) كه Snr از 6 بره بالاتر. ولي آپلود واقعا پايينه.
Snr خیلی پایینه هر لحظه ممکنه لینکت بپرهنقل قول:
DownStream رو برات روی 3 مگ بستن ولی UpStream رو روی 32 که باعث میشه پینگ بره بالا و یه جورایی گلوگاه ایجاد میکنه ( البته شاید چون نویز خطت بالا بوده این کار رو کردن )
سرعت دانلود توی شب و روز چنده ؟
نقل قول:با سلام:نقل قول:
چند روزی مشکل لینک داشتم امروز سیم مستقیم کشیدم از جایی که سیم تلفن وارد ساختمان میشه.
در حال حاضر لینک ثابت هستش البته . سرعت دانلود از سرور داخلی و مستقیم بین 20 تا 60 شده.
زنگ بزنم چی بهشون بدم. دان استریم رو بگم رو 2مگ ببندن آپ رو بگم روی چه سرعتی ببندن؟
SNR باید روی چند باشه؟
احتمالا سرعت دانلود به خاطر آپلودي كه 32 هست محدود ميشه همونطور كه دوستمون هم گفتن.نقل قول:
دان استريم بايد با توجه به خط تعيين بشه تا snr قابل قبولي بدست بياد. حداقل بايد بره بالاي 10 و بالاتر از 15 اگه باشه حدودا قابل قبوله. هر چي هم بيشتر باشه كه بهتر! خطوطي كه مشكل ندارند معمولا حدود 30 هست.ممكنه مجبور بشن بذارن روي 1024 دان استريم رو تا snr خوب بشه.
ولي آپ استريم رو معمولا هرچي تعيين كنند با توجه به كشش خود خط كم و زياد ميشه. يعني احتمالا چون حداكثر 156 هست شده 32 وگرنه فكر نكنم خط كسي رو روي 32 ببندن. شما بايد مشكل نويز خط رو حل كنيد حالا يا مشكل از خود مخابراته يا از سيم كشي يا گوشي تلفني چيزي روي خط هست كه بدون اسپليتر وصل هست و ...
وگرنه snr براي آپلود هم روي 6 هست و افزايش آپ استريم باعث ميشه كه snr از ايني كه هست پايين تر بياد.
امروز کسی افت سرعت داره؟
واسه من از سرور داخلی بیشتر از 70 نمیره.
لطفآ اعلام کنید
کلا برا من دو سه روزه خرابهنقل قول:
110 -90 هستشنقل قول:
نامردا واسه من سرعت را روی 60کیلوبایت ست کردن.هر چی تماس میگرم میگن واسه همه اینجوری شده و کلا شبکه افت سرعت داره عین سگ دروغ میگن.حرومشون باشهنقل قول:
سلام
ی دو روزی سرعتم از 60 رفت 250 امروز برای کاری کامپیوتر رو خاموش کردم الان که روشن کردم سرعتش شده مثل قبل هرچی مودم رو خاموش روشن میکنم فایده ای نداره
کاشکی خاموشش نمی کردم
گیت وی 9، 1 مگ نامحدود:
سلامون علیکم
2 مگ محدود دو هفته میشه که اینطوریه .الان هم بزور تست گرفتم روی اسپید تست گیر میکنه .وبگردی در حد دیال اپه تازه وسط کار تایم اوت میده .این تست روی گیت وی های تک رقمی هست .روی بقیه گیت وی ها که اصلا پیج باز نمیکنه.معلوم نیست چکار کردن که این ریختی شده .لعنت به ماناماد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی خبر داره بهترین تجهیزات در مرکز مخابراتی چمران واسه کدوم شرکت هستش؟؟
یکی از دوستان گفت تجهیزات آسیاتک در اکثر مراکز مخابراتی بهترین هستش نظرشما چیه؟
کسی از های وب سرویس گرفته؟
بچه ها من قبلا مودم رو چند بار خاموش میکردم جای خوب می افتاد مثلا با 4.2.2.4 پینگ 130 و اینا میداد ولی 1 ماهی هست دیگه رو گت وی درست نمیره هرچی خاموش روشن میکنم همش پینگ 270 و بدتر میاد چرا؟
دیگه مخابرات غیرقابل تحمل شده و به هیچ عنوان قابل استفاده نیست .من انقضای سرویسم که تموم بشه درخواست تخلیه میدم .
دوستان اونجور که من توی سایت های سرویس دهنده های مختلف خوندم مثل اینکه مشکل سراسریه چند روزیه که ئضعیت اینترنت ایران از افتضاح به مستراح تبدیل شده مثل همیشه دندون رو اونجاتون بذارید خدا کریمه و رحیم.