[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان این ادکلن از لحاظ ماندگاری چجوره.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان این ادکلن از لحاظ ماندگاری چجوره.
از نظر دوام و پخش بو عالیه.فقط هواستو بده زیاد نزنی وگرنه همه شاکی میشن ازت:n02:نقل قول:
دوستان نظرتون درباره Victoria's Secret Bombshell چیه؟مناسب این فصل هست؟
نقل قول:
اگر قیمت براتون مهم نیست سفایر (یاقوت کبود) Sapphire از برند Cuarzo Signature رو پیشهاد میکنم، تست کنید عاشقش میشین
در حدود 480 قیمتشه
بلک کیوب ، از رامون مولویزار هم گزینه خوبیه
از برندهای معمول وخوب هم میتونید سراغ سولو از لو ئه وِ برید
اگر دوام فوق العاده میخوایین سِنت اینتنس از کاستوم نشنال بگیرید بویی عنبری و چوبی داره
سیلور مانتن واترنقل قول:
گرین آیریش
حدود قیمت ۵۰۰ تومان
جیو آرمانینقل قول:
اسنزا نسخه جدیدش است؛ تندتر شده
عالینقل قول:
واقعا بعضیها به خاطر یک قرون پول چقدر دروغ میگویند
توی یکی از فرومها فروشنده در پاسخ به یک خریدار گفته بود:
عطر درجه ۲ نه زیاد .. ولی های کپی رو شدیدا توصیه می کنم چون ۹۹.۹۹٪ دقیقا همون کارایی رو داره !
بستگی داره .. یه سری درجه ۲ ها رو خود شرکت می زنه برای شرکت های جهان ۳ - یه سری درجه ۲ های معمولی رو هم چین و هنگ کنگ می زنن و میدن به ما
های کپی ها هم همه مال شرکت اصلی هست که میره امارات اونجا شبیه سازی میشه و ماندگاری شدیدا افزایش پیدا میکنه
اختیار داری داداش وظیفه ماست تک تک سوالا رو جواب بدیم
عکس تستر ورساچه پیور هوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از پاسخت دوست عزیزنقل قول:
ولی تو این رنج نمیخوام واسه استفادهٔ روزانه در بهار و تابستان میخوام بودجم زیر ۲۰۰ هست
نقل قول:نقل قول:
لیبر الهوم ایوسن لورن (خنک و تند)
تسترش ۱۶۰ تومان است
وودی اسپایسی هم هست
وودی اسپایسی ،گزینه خوبی برای تابستون نیستنقل قول:
یادم نیست عطری توی این گروه فرش و خنک باشه
مشهورترین ادکلنهای خنک که وودی اسپایسی هم هستند
شیک
الور اسپرت
اوریجینال ویتور کرید
ویتور کرید
جدیدترین عضو الهوم
لانویت الهوم فروزن کلن
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mine Pour Homme ارزش خرید داره؟یا تو این رنج قیمت چیز بهتری هم هست؟
شیک نظرمو خیلی به خودش جلب کرده انقدر ازش تعریف کردن که میخوام بلایند بای کنم
ولی ولی ولی..................................
همه از وجود تقلبی بیش از اندازه تو ایران میگن
عطرهایی که احتماله زیادی برای تقلبی بودنشون وجود داره، اما ارزش بالایی برای شخصی برای خریدش وجود داره بهترین حالت اینه با قبول مقادیری هزینه اضافه از یک فروشگاه معتبر تهیه بشه!نقل قول:
منظورم اینه شاید عطر مورد نظر دربازار با 20الی30تومن اختلاف پیدا بشه اما نمیشه مطمئن بود اصل هست! اما همونو میشه با خیال راحت فرضا از نمایندگی سفیر گرفت:n06:
سلام
دنبال یه عطر با بوی خنک و گرین میگردم.
نظرم روی گرلن وتیور اسپرت بود که نتونستم جایی پیدا کنم...این عطر رو بو نکردم و صرفن از روی نسخه کلاسیک حدس زدم بوش رو دوست خواهم داشت( 21 سالمه ).
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید منو
پ.ن: بودجم زیر 200 تومنه و نمی تونم سراغ کارای کرید برم. تستر وتیور کرید رو میشه با این قیمت پیدا کرد؟
بزرگوار من همیشه با خرید ادکلن فیک و مشابهه مخالف هستمنقل قول:
شما الان برای ماین چقدر میخواهید هزینه کنید؟
۱۱۰ یا ۱۲۰ تومان
همین الان تستر آزارو کروم ۸۸ هزار تومان است
واقعا حیف نیست به جای ادکلن اصل؛ ادکلن مشایهه بخرید
شما میتوانید تستر جان وارواتوس آرتیسن با آن شیشه بسیار خوشگلش را ۱۳۰ تومان بخرید
همیشه میشود به جای ادکلن فیک و مشابهه ادکلن اصل خرید
منظور من از تستر؛ تستر اصل است که جعبه دارد
من شیک توی سفیر؛ میثم و هایلند تست کردمنقل قول:
اصل هستند
شرکت فر کیش واردکننده و تامین کننده این فروشگاهها هستند
که نه از دبی که از خود فرانسه و تولیدکننده اصلی
محصولات را وارد میکند
برای همین قیمتهای فروشگاههایی که محصولات آن را ارایه میکنند گرانتر است
کرید قیمت تسترهایش هم گران است؛ برای همین کسی وارد نمیکندنقل قول:
شما اگر رایحهای سبز و خنک میخواهید لاگوست اینستیال را تست کنید
تستر ۱۲۵ میل هست ۱۲۵ هزار تومان
که همین قیمت بسته بندیاش هست ۲۵۰ هزار تومان
یک ادکلن هم هست که برای کلاسیک بازها است
پینو؛ سال ساخت اولین اثرش ۱۹۵۵؛ ده سال بعد از پایان جنگ جهانی دوم
که نسخه جدید اسپرتش در سال ۲۰۰۸ به بازار آمد
قیمتش هم خیلی ارزان است؛ حتا ارزانتر از محصولات اماراتی ریو
قیمت با بسته بندیاش در میآید ۲۵ هزار تومان
که هایلند دارد میدهد ۳۵ هزار تومان
البته این برای ۷۵ میل است
و ۱۲۵ میل هم دارد
نقل قول:
آخه اینطور که خوندم تقلبیش بیشتر از اصلش هست
درضمن من شهرستانم حتی از این میترسم که فیکّش رو تست کنم و خوشم نیاد وگرنه میتونم بگم برام بفرستن یا از یه سایت معتبر بخرم
آخرین قیمت که شما دارین از این چقدر هست؟
سپاس:n16:
نه منظورم اینه که Mine Pour Homme چطور عطریه؟لیلیوم اصل هستش دیگه؟ارزش خرید داره آخه خیلی از بوش تعریف میکنندنقل قول:
نقل قول:رفقا کدوم یکی از نمایندگی های سفیر قیمت مناسب تری میده؟اصلا فرقی بین قیمتای نمایندگی های سفیر هست؟نقل قول:
[QUOTE=tehran corner;7592620]
منظور من از تستر؛ تستر اصل است که جعبه دارد
کجا میشه تستر اصل پیدا کرد؟
سلام
یه سری اطلاعات راجع به creed aventus میدید؟
با سلام به دوستان عزیز
اگه به دنبال رایحه مشابه وان میلیون هستید اصلا جگوار کلاسیک گلد رو انتخاب نکنید که نه پخش بو داره و نه ماندگاری . چند روز پیش خریدم که پشیمون هستم .
دوستانی که تجربه استفاده از CH for men رو دارن ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایند. از نظر پخش بو و ماندگاری تایید میشه؟بین انتخاب اکوا از بولگاری و ch مردد هستم.
از لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
نقل قول:
هشدار!!!
پیرو گفته های دوست خوبمون بنده هم توصیه میکنم به هیچ عنوان ادکلن بدون جعبه خریداری نکنید!
ادکلن های بدون جعبه فقط شیشه هاشون اصلی هست و مایع درون آنها از اسانسهای تقلبی پر شده هست.
متاسفانه یک سالی هست که این ادکلنها خیلی زیاد شده اند که با قیمت های بالایی جای ادکلن اصلی میفروشند و دلایلی از قبیل خراب شدن کارتن تو بار و یا شرکت در مزایدات گمرک برای فروش این ادکلن ها میاورند که دروغی بیش نیست
نقل قول:
باربری ویکند
برگاموتو مارینو از فری
آزارو کروم لجند
ل هوم
گرلن پور هوم
نقل قول:
مطمئنا توی این رنج قیمت گزینه های خیلی بهتری هم هست
رایحه ایی بسیار خسته کننده با دوام و پخش بویی ضعیف
خود رایحه هم به غیر حرفه ایی طراحی شده
اورجینال وتیور از کرید رو حتما تست کنیدنقل قول:
رایحه ایی خنک و سبز و مرطوب
متاسفانه بعضی افراد منتظر این هستند که سایتی از یکی از محصولاتش که سود خوبی داره تعریف کنند تا برای خرید اقدام کنند و کاری به اصالت برند تولید کننده و خود رایحه ندارند.نقل قول:
توصیه میکنم خودتون اول تست کنید و کاری به تعریف دیگران نداشته باشید. سعی کنید با ادکلن هایی که اصالتی دارند و رنج قیمت همین هست قیاس کنید و بعد اگر خوشتون آمد خریداری کنید
از نظر رایحه فوق العاده هست. رایحه به گونه ایی طراحی شده که در هر فصل و با هر سلیقه ایی قابل استفده هست.نقل قول:
پخش رایحه نسبتا خوبی هم داره و موندگاری نسبتا پایین
ch رایحه جذابی داره ولی متاسفانه از ماندگاری ضعیفی برخوردار هست.نقل قول:
دقیقا همینطورهنقل قول:
و من تجربه اینگونه خرید رو داشتم ،شیشه های دست دوم رو با اسانسها پر میکنن و مثلا به جای بلک ارکید تام فورد و یا تاسکانی لتر ،به قیمت نصف میفروشند
گرلن وتیور اسپرت بسیار شبیه به گری وتیور تام فورد هست .نقل قول:
اینجا دیدم قبل از عید فکر کنم در حدود 210 ،230 بود قیمتش
لینک رو نذاشتی فکر کنم...اگه اینجایی که میگی هنوز وتیور اسپرت رو داشته باشه کمک بزرگی بهم کردی :'>نقل قول:
سفیر؛ هایلند و میثم قیمتهایشان شرکتی استنقل قول:
بین هیچ کدام از شعبههایشان فرقی نیست
به نظر من ارزش خرید نداردنقل قول:
یکی از نتهای آونتوس کپی کرده
البته نه به آن اندازه عالی
در حد خودش خوب است
ولی برای کسی که اصل میزند نه
خواهش میکنم؛ من قیمت ۱۷۴ تومان دارمنقل قول:
هایلند قبل و در عید یک قفسه داشت
ولی آخرین بار که هفته پیش رفته بودم
فقط یکی مانده بود
متاسفانه بودجم اجازه نمیده که سمت کارای کرید برم :'<نقل قول:
ممنون برای معرفی لاگوست... حتمن باید تستش کنم..نقل قول:
می تونم خواهش کنم که جایی که تسترش رو قیمت داری بهم بگی [؟]
فرید خان از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . ممنون میشم اگه در مورد پخش بو و ماندگاری بولگاری اکوا تجربه یا اطلاعی دارید بفرمائیدنقل قول:
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
عزیز ،منظورم از اینجا ؛ اصفهان بود.نقل قول:
اگه میخوای تا برم قیمت دقیق بگیرم یا بخرم برات.
آهان ^_^نقل قول:
آقا بسیار ممنونم...من همین هفته چنتا عطر دیگه رو قراره تست کنم..اگر چیزی نخریدم حتمن مزاحمت میشم :'>
آقا فرید و سایر دوستان متخصص، این سوال بنده رو جواب بدید لطفا..نقل قول:
از لیست 7تایی شما با دوتاش کلا اشنا نیستم منظورم ازارو سیلور بلک و اون ارامیس هست اما بین 5تای دیگه به ترتیب اولویت من در ترجیح دادن رایحه:نقل قول:
1-آیس من تری موگلر خیلی عالیه یک عطر خنک و شیک با بوی خاص و متفاوت اخیرا 50میلش رو 125تومن گرفتم پخش بوی خیلی خوبی داره(نسبت به عطرای خنک دیگه) و موندگاری تقریبا! خوب
2-آزارو دسیبل عالی! عالی در رایحه پخش بوی زیاد موندگاری زیاد قیمت 100میلش هم 164تومن
3-ازارو کروم اسپورت یک عطر فوق العاده خنک تقریبا مشابه خیلی خنک های دیگه ولی نسبت به بقیه کروم ها من ترجیحش میدم موندگاری خوب اما پخش بوی نه چندان زیاد! قیمت 50میلش هم 90 تومن بود اخرین باری که دیدم((مطمئن نیستم البته))
قیمت ها حدودی هست و بالا و پایین زیاد داره!!! (با توجه به اینکه این روزه قیمت ها بسیار متفاوت دیده میشه)نقل قول:
1-آیس من تری موگلر
در اوایل تند و خنک هست و به مرور ملایم تر میشه. رایحه اصلی این ادکلن بر گرفته از نعناع هندی هست
پخش بوش و موندگاری خوب هست
قیمت: 180
2-آرامیس لایف
رایحه مرکباتی و خنک و تقریبا غیر اسپورت که میشه حتی سنین بالا هم استفاده کرد پخش بوش خیلی خوبه و موندگاری نسبتا خوب
خیلی کمیاب شده و حتی برای 50 میلش 150 تومن هم دیدم
3-آزارو کروم سپورت
مرکباتی و خنک (تقریبا بوی عصاره پوست لیمو) موندگاری و پخش بو متوسط
90-120
4-آزارو کروم لجند
در این ادکلن راحه خنک همانند سری کروم هست ولی در این مورد کمی ارز مرکبات کاسته شده و گیاهان سبز و ادویه جات جایگزین شده اند
پخش بو و موندگاریش خوبه
130
5-آزارو سیلور بلک
؟؟؟؟؟
6-آزارو تواین
رایحه ایی خنک و ملایم و نسبتا معمولی
پخش بو و موندگاری متوسط
90-120
7-آزارو دسیبل
رایحه ایی کاملا تند و صابونی که کمی با رایحه قهوه همراه خواهد بود. به نظر من برای این قیمت گزینه های بهتری نسبت به این خیلی زیاد هست
140