سلام
آدم می مونه بخنده یا گریه کنه!:n29:
یه دفعه می ری 4-5 تا بازی می بازی!:n28:
باز یک هو می ری 4-5 بازی می بری!:n19:
مقدار شادی و غم نرمال توزیع نمیشه.:n13:
Printable View
سلام
آدم می مونه بخنده یا گریه کنه!:n29:
یه دفعه می ری 4-5 تا بازی می بازی!:n28:
باز یک هو می ری 4-5 بازی می بری!:n19:
مقدار شادی و غم نرمال توزیع نمیشه.:n13:
الان دقیقا دارم از صبح همه بازیهامو میبازم داره اشکم در میباد از شدت هرس:grrr:نقل قول:
و باز هم پچ :n02: فقط معلوم نیست این پچ واسه چیه :n02:
چه موزیکی انداختن رو launcher :n12:
وای وای چه مسابقه های باحالی بود امرو !!! بخواطرش ساعت 6 بلند شدم! دی
فردا هم که عالیه!!!!!! مخصوصا مسابقه اخر
میگم این موسیقی های مسابقات رو نمیشه از جایی گرفت یا گوش کرد؟
scorpion داداش چرا جواب نمیدی میگم کدام سروری تا بیام افتخار بازی بده :n16::n16:شما بهترین پلایر ایرانینقل قول:
دوستانی که میگن اگه توی تیم afk داشتین، باید بازی رو Carry کنید، ازشون میخوام بهم بگن من این تیم رو چجوری Carry کنم؟
محتوای مخفی: :/
4 تا با هم میرفتن mid بعد میرفتن blue حریف که invade کنن، بعد یدفعه میرفتن bot منم مثل ماست داشتم نیگا میکردم، بعد وقتی دیدن زورشون به اونا نمیرسه یهویی در یک حرکت انتحاری هر 4 تاشون left دادن :n04:
teemo=troll champion این ریوت 1 چمپ رو باید حذف کنه اونم تیمو هست:n02: با کمترین health بیشترین دمیج رو داره :n04:
اقا امروز لیست دوستان رو تو لول نگاه کردم ماشاال.. همه یا سیلورن یا گلد هی من بدبخت موندم این ته مها:n28:(البته وقتم ندارم)
--------------------------
عزیز دل برادر اگه جانش کم نبود که دیگه هیچ کاری نمیشد کرد با تیمو دیمیج بالا جان زیاد همینطوری همه ی رول ها رو میره دیگه جانش هم زیاد باشه نقش تانک هم از این به بعد میگیره.هر چمپی یه نقطه ضعفی داره .
:n09: حالا خوب نورمال اگر 30 تا بازی مثل من تو رانک اینجوری میشد الان داشتی تا ته میسوختی بد ترین حس دوره گیم خوری تجربه میکردینقل قول:
اون در لحظه که داری مخصوصا میبری 1 بیشور میره بیرون :n09:
ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود :n09:
هستم تو EU WEST بیا add کردمنقل قول:
چه بازی با حالی بوده :n02: اگه من به جای تو بودم منم مثل اونا می رفتم مید بعد زودتر از اینا leave می دادم :n09: حتما premade بودن اینطوری کردننقل قول:
در اینطور مواقع باید تو هم بپری وسط فید بدی قشنگ بازی هم carry کردینقل قول:
دوستانی که میگن اگه توی تیم afk داشتین، باید بازی رو Carry کنید، ازشون میخوام بهم بگن من این تیم رو چجوری Carry کنم؟
الان تو در مورد این موضع یک راه حل بگو؟ مگه دست ریوته که اینا afk بشن یا feed بدن اونا تا جایی که می تونن ban می کنن راه حل دیگه ای ندارهنقل قول:
Normal = Funنقل قول:
چرا جدی گرفتی ؟ لول
هر راه حلی توی اینمورد بوده قابلیت سوءاستفاده دارهنقل قول:
:n09: حالا خوب نورمال اگر 30 تا بازی مثل من تو رانک اینجوری میشد الان داشتی تا ته میسوختی بد ترین حس دوره گیم خوری تجربه میکردی
اون در لحظه که داری مخصوصا میبری 1 بیشور میره بیرون :n09:
ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود :n09:
حتی mercy
برای زمان هایی که کسی dc میشه تو بازی های مهم دستور های /pause و /unpause رو برای بازی های مهمش گذاشته قبلا. اگر یکی از tournament ها رو قبلا دیده باشی از اینا زیاد استفاده میشه میبینی انقدر هم وضعیت بد نیست .حالا چرا تو ranked این دستور رو فعال نکرده نمی دونم.نقل قول:
ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود
tournament cup بعدی هم 30 September هستش
اگر کسی خواست شرکت کنه هم شرایط شرکت کردن توش هم نوشته اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا تا میای یه دست بازی کن پچ پچ پچ پچ
این پچ آخری دیگه چیه ؟:n04:
launcher رو عوض کردن
من طراح نیستم ریوت طرح داره وقتی یه بازی با این سطح طراحی میکنه باید یک طرح درست برای سیستم رانکد بزارنقل قول:
الان تو در مورد این موضع یک راه حل بگو؟ مگه دست ریوته که اینا afk بشن یا feed بدن اونا تا جایی که می تونن ban می کنن راه حل دیگه ای نداره
اصلا چرا باید سیستم رانک به این شکل باشه چرا سیستم قبلی تغییر داد ؟
تا الان مشخص شد این سیستم کلی مشکل اساسی داره باید تغییرات گسترده تر از این انجام بشه
الان afk بیشتر باعث باخت پلیر چرا سیستم حتما باید بر اساس برد باخت باشه ؟ چرا اصلا MMR باید لحاظ کنن ؟
وقتی بازی 100 درصد تیمی و هر لحظه امکان هر چیزی وجود داره ؟
یک مورد هست حداقل میتونست یه تعداد مثلا 3 بار اماکن ریست بده از اول بتونیم شروع کنیم این که میتونه؟
اون موقع 3 یا 4 ساعت باید بازی بکنیم اگه afk داشته باشیمنقل قول:
اصلا بازی جنبه fun داره الان 1 بازی از 100 تا می بینی اینطور ادمایی میوفتن تو تیمت
بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟ :n02:
Aatrox بسیار ریسکی و Agressive هستش (تهاجمی) و بقول خود ریوت (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی quinn ریسکش کمتره والبته: (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
من میگم quinn بگیر
Aatrox این هفته Freeهنقل قول:
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
هیچ کدوم fun نیستند اگه می خوای توی بازی بری رو اعصاب مردم و بخندی باید shaco برداری اونم ap برای براش که 90% بلد نیستند ap shaco بازی کنندنقل قول:
بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟ :n02:
اگه میخواهی یه چمپ سگ برداری که توی تیم فایت بیفتی وسط تیم حریف و کیل بگیری بعد بشنی ... شعر بگی پرو این حرفا همون Aatrox را بردار هیچی نداشته باشی همون پسیوش بسه
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند:n21:
هیچ کدوم اگه بین اینن دوتا می خوای بدونی کدوم fun هست Aaxtor fun ترهنقل قول:
بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟
الان بیچاره نگفته کدوم بهتره بخرم گفته کدوم fun ترهنقل قول:
Aatrox این هفته Freeه
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
نقل قول:
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند:n21:
امروز من Nasus بودم , جلوم این Aatrox که با جانگلر که Lee Sin باشه Premade بود .
LvL3 من نشتم زیر تاور Qـم رو فارم میکنم , Full Hp هم بودم ..و یهو دیدم این Q زد و تاور تانک کرد, Lee Sin هم پرید روش و اومدن منو Dive کردن ...
جون پر منو زیر تاور لول 3 میکشن :| منم این Aatrox رو زدما .. اما Passiveـش ... خیلی ت*میه خدایی ...
~~~
آخر شدم گلد امروز 3>
خیلی حال داد , Promo بازی اول رو خیلی راحت بردم بعد 2 بازی بعد رو باختم ... ناامیدانه دیگه زدم الکی پلی کنم دیدم بازی 4م رو هم بردم ...
بازی آخر دیگه داشتم از استرس میمردم :دی اما با یه نتیجه خیلی نزدیک بازیو بردیم ... خیلی حال داد :n12:×××
من الان هرچه قدر بازیارو ببازم دیگه سیلور که نمیشم ؟ ( LP 0 - Gold V )
خوب الان باید با سیستم 4-3-3 میرفتی جولو :n02: یاره شماره 6 رو هم باید دقیقه 1 تعویض می کردی معلومه خسته شده نمیتونه بازی کنه دیگه :n02: leave میده خوب :n02:بعد از پشت شبیه خون میزدی بعد 1 back hand بعد اون بوشه سمت بالا رو 1 دور میزدی میومدی تو بوشه پایین 1 دریبل اون جا میزدی بعد ult میزدی بعد recall میکردی :n02: بعد 6 تا turret رو مینداختی,بعد invis میشدی(پسیو teemo میدونی دیگه) دشمن که اومد با کله و به صورت مرتضی ای حمله میکردی البته با رمز یا زهرا و براحتی penta میکردی :n02: بعد 3 تا turret دیگه رو مینداختی بعد baron میزدی و با 1 حمله تمرین شده 3تا inhibit مینداختی و در نهایت با کمک نیروهای پشتی بانیه minions ها 2 turret و base رو نابود میکردی :n02:نقل قول:
استراتژیک باید بازی کنی همین طوری الکی که نمیشه کری کرد :n02: راستی دوستان این راز و سیستمو به کسی نگین,این طوری بازی کنین 100% بردین :n10::n02:
داداش شما خیلی شانس داری که از هر 100 تا بازی یدونه afk میوفته برات.برو خدا رو شکر کن مثل من نیستی که هر روز تو 3-4 تا بازی یا ترول دارم یا afk!نقل قول:
این جنبه fun که داری میگی با این وضعیتش اعصاب خیلیا رو ریخته به هم... :n23:
اقا این فصله لول کی تموم میشه ؟ اسن اسکین Elise ما رو کی میدن ؟
lol خوب حق داری من از وقتی شروع کردم لول بازی می کنم تا حالا 2 بار اینطور تیمی افتاده بهم که 4 تا afk داشته باشهنقل قول:
اسکین قرار نیست به شما بدن دوسته من .نقل قول:
تا من گلد نشم نیمدن بت :n09:
نترس به زودی با اون GF اسپانیایه میرم گلد:n10:
زود تر گلد شدی امید ولی من gf مجازی گیرم امد لول:n19:
بچه ها یه سوال اگه سرور عوض کنیم , برد و لیگ چه بلایی سرش میاد ؟
نه نمیشینقل قول:
من الان هرچه قدر بازیارو ببازم دیگه سیلور که نمیشم ؟ ( LP 0 - Gold V )
برو حال کن
امیدوارم این tsm بیاد بالا بخوره به fnatic یاgambit له بشه تا سطح بالاتر eu یه بار دیگه ثابت بشه
هرچند گمبیت( m5)تو s2 یه سرگردن ازشون بالاتر بود الانم که تیم دوم naرا تحقیر کرد
فقط اسمت عوض میشه همون جایی که هستی می مونی فرقی نمی کنهنقل قول:
looooooooooooooooooooolنقل قول:
زود تر گلد شدی امید ولی من gf مجازی گیرم امد لول
gambit :n12:نقل قول:
تو s2 خیلی خلاقیت داشت تو بازیشون
عشق از fnatic همرو لوله میکنه :n02:نقل قول:
فعلن که gamebit همه بازی هاشو برده:n05:نقل قول:
ftw alex ich
مرغ و خروسو وقتی جوجه هستن نمیشمارن :n02:نقل قول:
من با alex ich رفیقم اسمه اکانتش GG BenQ alex ich هست 1 بارم باهاش بازی کردم خیلی کارش درسته با Zed/ khazix/ tf :n02:نقل قول: