این mode رو میشه تغییرش داد من همرو امتحان کردم اما نه تو سرعت نه تو نویز تغییری ایجاد نمیشه!
Printable View
این mode رو میشه تغییرش داد من همرو امتحان کردم اما نه تو سرعت نه تو نویز تغییری ایجاد نمیشه!
حالا که مشکلی بابت نویز نداری زنگ بزن بگو برات رو 2مگ ببندن.نقل قول:
نقل قول:
فکر نمیکنم که اگه 2 mb هم بشه زمان ترافیک آزاد هم سرعت فرقی کنه!!! چون کار خودشونه که سرعتهارو میارن پایین...
درست نمیگم؟
سلام
دوستان من اگه بخوام روزها مو تمدید کنم از طریق سایت میشه یا نه ؟
یا فقط حضوری باید باشه ؟
من همیشه اینترنتی یوزرم رو ماهیانه شارژ میکنم . مشکلی نیستنقل قول:
** دوستان بخاطر نیمه شعبان و اینجور چیزا گیگ مفتی ندادن یا نت رو رایگان کنند ؟ :31:
نه من هم میدونم قبلا شارژ کردم آنلاین .نقل قول:
من منظورم فقط اینکه زمان رو تمدید کنم روزها استفاده رو ؟
داداش مال منم از 200 شده 120 اون داخل روزنقل قول:
حتی ساعت 6 تا 7 هم سرعتم تا 190 میرفت الان روی 70 !!
نمیدونم چرا مال من اینطوری شده:41:
بابا مردوننه ببندینشون به تلفن تا یه تکونی بدن به خودشون هر روز داره بدتر میشه بمولا
سرعت روزانه من هم اومده روی 100 در حالی که قبلا 200 بود. از ساعت 6 تا 7 هم فقط 300 مگ گرفتم امروز. کلاً بحث روی دو مگ بستن فقط شده یه ترفند تبلیغاتی عملاً سرعت ها رو دارن واقعی می کنن به قول دوستان. البته از 1 تا 6 صبح که از واقعی هم کمتره!!
برا من 1مگ بود روز دانلودم 120 بود شب40نقل قول:
دیشب زنگ زدم 2مگ کردن روز شده 230 شب حدودا بین 60 تا 80
512 دارم من
نه خبری نیستنقل قول:
درود بر دوستان
من اکانت 128 با 4 گیگ ترافیک ماهیانه دارم امروز شده روی 20 امش و ترافیکم تموم شد ! :ohno: و 11 روز دیگه هنوز دارم !
میخواستم بدونم چطور میتونم سرویسم رو دوباره از همین امروز شروع کنم یجای اینکه 11 روز دیگه تمدید کنم امروز تمدید کنم و از همین امروز شروع بشه که دیگه ترافیک نگیرم ! منظورم رو گرفتین ؟؟؟
اینجا 256 پارس آنلاین کرماننقل قول:
شما از چه سایت هایی این تست ها رو میگیرید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا
نقل قول:
فکر نمی کنم بشه:4:
بصورت آنلاین تمدید قرارداد کن و ترافیک نخرنقل قول:
البته تا حالا همچین کاری نکردم من ولی از دوستان اینطور شنیدم
ما قبلا هم این سوالو پرسیدیم کسی یا نمیدونست یا نخواست جواب یده
اگه ترافیک دوره 7 روز زودتر تموم شه میشه از همون 5 روز رایگان استفاده کرد ؟
اون وقت دوره بعدی که تمدید میکنی دورت 2 روز زودتر شروع میشه(مابه تفاوت 5 روز و 7 روز) یا 7 زودتر ؟
خاک بر سر گداشون ISP قبلی لااقل یک بار 15 گیگ مجانی دادند ولی این گدا افلاین مثل اینکه از این خبرا نیست ...:2:نقل قول:
درود
دوستان ساعات رایگان از 1 تا 6:59 هست ؟؟ درسته ؟؟؟
این طور که دوستان میگن اگه از ساعت 12:31 وصل بشی تا 6:59 و دیسکانکت کنی رایگان هست البته برای من که این طور نیست و از 12:30 تا 1 هم محاسبه میکنن !نقل قول:
اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کردنقل قول:
من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات
اره فقط یک بار میشه استفاده کرد ...نقل قول:
1 گیگ ترافیک بخری ، به صرفه تره. (البته سعی کن 11 روزه مصرف کنی. :31:)نقل قول:
یعنی چی؟ آخه من یه بار تست کردم 12:30 کم می کنه البته 10 دقیقه زود دیس شدم ببینم کم کرده یا نه که کم کرده بود! منظور شما اینه که 12:30 شروع بشه دیگه دیس نکنی تا صبع 6:59 اونقت اون نیم ساعتم رایگان حساب می شه درسته؟؟ ؟نقل قول:
نه جونم ، خواهرزاده ام 4 باره داره این کار رو میکنه انگار نه انگار که نوشته 1 بار:46:نقل قول:
نقل قول:
همون دیسکانکت باعث شده کم کنه
شما 12:35 بزن برای دانلود و دیگه دیسکانکت نکن تا بعد ساعت 1 و چه بهتر که تا صبح دیسکانکت نشی و راس ساعت 6:55 هم دیسکانکت کن
ریسک 5 دقیقه رو برات در نظر کرفتم که اونم برمیگرده به تنظیم نبودن ساعت کامپیوتر شما با سرور پارس آنلاین که برای خود من طوری تنظیم کردم که 2 ثانیه اختلاف داره
دوست عزیز مگه میشه عضو این شرکت لعنتی باشی و شب DC نشی (حتی 1 بار )نقل قول:
من که اینطور کار کردن با نت رو فراموش کردم شما رو نمی دونم :10:
من الآن دارم از همین لیتل مور استفاده می کنم. اکثرا از همین لیتل مور استفاده می کنم چون مشکل پیش میاد و نمی تونم سر موقع برم پول رو بدم. شبانه رایگان نداره و هر چی استفاده کنید کم می کنه. یعنی ۳ روز و ۱ گیگ استفاده کنید از سرویستون کم می کنند. سرویس ۳۰ روزه ۳ گیگ میشه٬ ۲۷ روزه ۲ گیگ.نقل قول:
اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کرد
من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات
اگر هم لیتل مور درخواست کنید و بعد ۵ روز تخلیه بخواهید٬ باید ۵ تومن هزینه اش رو بدید.
محدودیتی هم نداره. مثلا من دو ماهه دارم لیتل مور میزنم.(البته دیروز که زنگ زدم نمایندگی شهرمون گفت شما چون استفاده کردی دیگه نمی تونی استفاده کنی٬ ولی امروز که وصل شد تهران برام زد)
خوب پس شما پاشو بيا آسياتك حداقل از اين چيزی كه ميگی بهتره ! شبانه 1 گيگ میگيری با 512 با خيال راحت (چون شبانش 8 ساعته يكمم بيشتر ميشه).نقل قول:
شما هم بيا آسياتك ديگه 512 ش سر ظهر سرعتش 1 مگ هست و شبانشم همون 512 هستش.نقل قول:
خدایا تا همین 5 دقیقه پیش سرعتم روی 200 بود الان اومده روی 18 فردا زنگ می زنم حالیشون می کنم با کی طرفن.
این که نشد فقط پول بگیرن
.
.
.
اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم باخبر کن !نقل قول:
سرعت نت من هم الان 10 k هست !:27:
دایال اپ از این سرعتش بیشتره !
حذف شود ....
چه مسخره بازیه دیشب ساعت 12.48 کانکت شدم تا 6.57
106 مگابایت کم کرده اخر زمان کانکت شدن کی هست
حرص نخورین دوستان از ایوب بیاموزیم صبر کردن را بلاخره اوضاع همینه انتقاد و شکایت کنید ولی اعصابتون رو خورد نکنید:31:
دوستان چه طوری user & pass رو عوض کنم؟
کجای سایتش باید برم؟
برید اینجانقل قول:
بعد برید مدیریت سرویس سمت چپ تغییر کلمه عبور میتونید پسورد رو عوض کنید ولی فکر کنم یوزر رو نمیشه عوض کرد !!!کد:http://91.98.31.86/Onebill/Admin/Management.aspx
آقا ما امروز یه چندتا تماس گرفتیم واسه این خط فلاکتبار شانس ما طرف گفت که مشکلی نداره:18:-حالا واقعا اون ساعت هم مشکلی نداشت:27:- و گفت هر موقع مشکل پیدا کردید تماس بگیرید...:18:
طرف هم انگار که تا 4:30 هم بیشتر اونجا نیستش و گفت که بعداز اون تماس بگیرید تهران!!!:18:
حالا یه مشکلی پیش میاد که دفتر تهرانشون چه شماره ای داره؟؟؟؟؟
ما که امروز رفتیم مخابرات گفت ۲۵۶ بیشتر نداریم کلاْ
مثل اینکه فعلا باید با همین گدا آنلاین سوخت و ساخت
اما اولین روزی که مخابرات ۵۱۲ بده از این پارس کوفتی کوچ میکنم به مخابرات جوووووووون
:31:
نقل قول:
داغون تر از مخابرات خودشه:27:
رفيقم مخابرات داره 2 هفته نتش قط بود دستش به هيچ جا بند نبود.
اصلا انگاري چيزي بنام پشتيباني نداره.
بعد از 2 هفته حضوري رفت كه خسارت بگيره يارو گفت برو خدارو شكر كن 1 ماه قط نبوده ، 2هفته كه چيزي نيس:18::27:
حالا بازم ميل خودت دوس داشتي بگير.
از ساعت 1:15 تا 6:55 دانلود کردم 66 مگ کم کرده ازم :9::18::thumbsdow
عزیز ساعتتو تنظیم کن... زده 7:02...نقل قول: