اینم پینگ سایتای مختلف:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ سایتای مختلف:
مودم من رو خود پشتیبانی آپدیت کرد یه زنگ بزن به خودوشن برات انجام میدن، اما فکر کنم انجام ندی بهتره چون احساس می کنم یکم مشکل پیدا کرده ، قبلا بهتر بودنقل قول:
ورژن من :
Firmware Version : 4.03.08-10
کجای اهواز هستی ؟ منم توی اهواز هستم و دنبال کارهای adsl هستم و قیمتش هم یکی هست!نقل قول:
بنظرم پول همون بار اول رو فقط بده که اگه خوب نبود همون موقع مرجوعش بکنی!نقل قول:
نصب هیچ کاری نداره فقط باید کابلش رو تهیه کنی یا خوت درست بکنی! بعد به چراغ ها نگاه کن هر موقع چراغ چهارمی روشن شد توی همون جهت ثابتش بکن
سلام دوستا كسي مي دونه قضيه اين چيه؟
راه اندازی قابلیت Virtual Servers روی مودمهای وایمکس مدل BM 8301
يعني چيش فعال ميشه؟
دوست من مطمئنی نصب اوت دور با ایندور فرقی نداره؟نصب اون 8تومنه نصب این 30 تومنه....اینقد ناراضی هستی ازش؟؟؟ میشه موقتا اوت دور رو در اتاق استفاده کرد؟؟؟؟نقل قول:
جدا نصبش هیچ کاری نداره اگه مودم کانفیگ شده باشه که قطعا هست ، نصبش مثل نصب آنتن معمولی هستنقل قول:
نه داخل خونه فکر کم با مشکل روبرو بشی چون مثل دیش عمل می کنه و باید روبروی bts باشه
کسی فریمور قدیمی ورژن 06-3.05.03 رو نداره ؟ آخه احساس می کنم از وقتی فریمور من رو آپدیت کردم دچار مشکل شدم !!!
مگه وایمکس مبین نت قرعه کشی داره؟ همسایه ما بهش زنگ زدن گفتن ربع سکه برنده شدی فقط کارتونش را پست کن
:18::18::18:.چی؟قرعه کشی؟نه بابا.من که چیزی نشنیدم.:18::18::18:نقل قول:
اقا دروغه، شماره تلفن و یا ادرسشو میدی؟نقل قول:
خوب تا اینجا که گفتی تابولیه که الکیه مودم جعبش از رمز گرفته تا مک آیدی مودم هست که امکان کلاه برداری هست ولی بازم اطلاع زیادی ندارم.نقل قول:
خوب اینم سرعت من، ساعت 12:52 بامداد، سرعتم 512:
این برای ساعت 1:10 بامداد:
سرعت دانلود شبانتون چنده؟نقل قول:
۱به ۴ گرفتید؟
چی بگم که نگم بهتره ؛ خدا خیرشون نده الهی پیرم کردننقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
<a href=http://uplod.ir/e719xsukeb5e/sh.jpg.htm>sh.jpg - 365.0 Kb</a>
تونستی اون uplink و downlink رو ببینی؟برات توضیح دادم.نقل قول:
سلام ؛ ساعت نزدیک 4 صبحه و من بیشتر از یکساعته که میخواهم یه speedtest بگیرم؛ ولی پنجره فلش تست لود نمیشه. جهت اطلاع دوستانی گفتم که میگن سرعت مبین بد نیست.
دوستان فریمور
Firmware Version : 4.03.08-14 کسی داره برای دانلود ؟
1مگ مبین نت قم(جمکران)
ضعیف ترین سیگنال دریافتی:
دوستان توجه کنید:
حتی اگر سیگنالتون ضعیف باشه ولی شبکتون خلوت باشه میتوانید بهترین سرویس را دریافت کنید.
آخر ما چی کار کنبم واسه این مودم اوت دور؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟صفحه قبل مشکلمو گفتم
سلام دوست عزيز منم مثل شما فكر مي كردم ولي تو اولين تجربه اي كه با اين مودم داشتم تونستم خيلي راحت نصبش كنم اگه مودم كانفيگ شده باشه كه فقط ميرين بالا مودم رو به يه ميله وصل ميكني و با آي پي 192.168.0.10 و با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات مودم ميشي و مودم رو تنظيم ميكني مثلا من تونستم مودمم رو به شكل زير تنظيم كنم اگرم كانفيگ نباشه كه اونم خيلي راحت مي توني كانفيگ كني آموزشش تو سايت خود مبين نت و سايتهاي ديگه هست:نقل قول:
Frequency Range : 3380000 KHz ~ 3600000 KHz
Current Frequency : 3459000 KHz
Connect Status : SS_OPERATIONAL
Bandwidth : 8750 KHz
BS ID : F6:C0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7A:0A:00
Tx Power : 15.49 dBm
Current FEC-CODE : qam64-ctc-3/4
HCS Error : 2
WiMAX CRC Error : 5
RSSI : -58.21 dBm
CINR : 31.97 dB
CINR Reuse 1 : 26.85 dB
دوستان من مودم bw632 دارم با سرعت 2 مگ
همینکه ساعت 2 صبح میشه شروع میکنه رقص نور بیا و ببین
اگه مشکل از مودم هست اساتید بگن تا آپدیتی یه کاری دیگه بکنبم
این مسخره بازیا دیگه چیه
سلام. اقا يه مشكل جديد. اقا من حجمم كم نميشه. قبلنا مثلان ساعت 3تا4 شب دانلود ميكردم توي ايكار ك نگا ميكردم مينوشت كه از ساعت 4تا3 كانكت بودي ولي ميزان استفاده رو صفر ميزد ك اين عاديه. ولي الان ك كانكت ميشم علاوه بر اين كه حجم باقيمونده تكون نميخوره تاريخ كنكت و ديسكانكت شدن رو هم نمينويسه. پيشنهاد ميكنيد چيكار كنم؟
تایید میشه.منم دیروز طرحمو عوض کردم.همین مشکلو دارم.هرچی dc میشم حجم مصرفیمو اپدیت نمیکنه و همش صفر نشون میده.احنمال داره بخاطر اون اطلاعیه که گفته بودن بدلیل قطعی یه هفته ای قراره با افزایش مدت/حجم اکانت ها جبران کنن باشه.شاید...نقل قول:
احتمال داره دانلود كنيم و اصلا حساب نشه؟
سرعت از 2 تا 8 بین 30 تا 60 کیلوبایت نوسان داشت.نقل قول:
بله، منم روز اول یعنی شنبه حدود 470 مگ استفاده کردم ولی از اون روز تا الان هر چقدر مودم رو خاموش روشن می کنم حجم همونه! اگه مجانیه رسشو بکشیم...؟!نقل قول:
سلام. اقا يه مشكل جديد. اقا من حجمم كم نميشه. قبلنا مثلان ساعت 3تا4 شب دانلود ميكردم توي ايكار ك نگا ميكردم مينوشت كه از ساعت 4تا3 كانكت بودي ولي ميزان استفاده رو صفر ميزد ك اين عاديه. ولي الان ك كانكت ميشم علاوه بر اين كه حجم باقيمونده تكون نميخوره تاريخ كنكت و ديسكانكت شدن رو هم نمينويسه. پيشنهاد ميكنيد چيكار كنم؟
***راستی، چطوری می تونم bm632w رو آپگرید کنم؟!
Software version V100R001IRNC15B011 Package Date 2011-09-14
روی باکس مودم هم نوشته:
pass: 2011.11
كسي اطلاع دقيقي نداره ك كم ميكنن يا نه؟
زنگ زدم پشتیبانی.از وجود این مساله اظهار بی اطلاعی کرد.گفت اگه این مشکل تا فردا پس فردا حل نشد بازم زنگ بزنم بگم.گفت شاید مشکل سیستمشون باشه.با این تفاسیر قضیه حجم اضافی کنسله...:45:
الان زنگ زدم به مبین گفتن برای همه ترافیک رایگان گذاشتیم ولی از اون جایی که هیچ وقت هیچی رو نمی دونن گفتن نمی دونیم چقدر!نقل قول:
سلام
آقا من شهر قدس میشینم(یه جا بین تهران و شهریار)میخاستم مبین نت بگیرم ولی رفتم تو سایت دیدم اینجا پوشش نداره ولی چون بین شهریار و تهران و ملارده که همه پوشش دارن گفتم ببینم امکانش هست بتونم اینجا هم بگیرم یا نه.اگه میشه توضیح بدین چطوری و اگه مودم خاصی میخاد هزینه حدودی مودم رو هم بگید لطفا.
پیشاپیش تشکر.
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت 4 گیگ دادنوتا هر وقت استفاده کنیم...این 4 گیگم با شک گفت.گفت فکر می کنه! 4 گیگ:27:نقل قول:
سلام دادانقل قول:
باید ببینی نزدیکترین دکل مبین نت تا خانه شما چقدر فاصله داره....
من خودم فاصله ام 5 کیلومتره اما چون مانعی نیست جلوی امواج راحت استفاده میکنم.... با همین مدل معمولی dx350
مخلص دادا:46:
چطوری باید بفهمم تو سایت محل دقیقشونو نزده فقط پوشش داخلی و خارجی داره.از کجا پیدا کنم؟
البته فاصله ما تا شهریار نزدیک10کیلومتره مانع هم کوه سر راه نیست ولی ساختمون هست.
اونایی که حجمشون کم نشده نگران نباشن بعدا کم می کنن :دی
بیخودی دانلود نکنید .
زنگ بزن به نمایندگی های مبین نت شهریار ببین چی میگن بهت با یک مودم بیرونی احتمالآ بتونی بگیری امواجونقل قول:
دوستان یه سوال
من بعضی وقت ها اتفاقی می بینم چراغ wifi مودم داره چشمک می زنه .. با اینکه خودم تو اون لحظه هیچ استفاده ای از wifi نمی کنم .. براش هم پسورد گذاشتم ولی با این تفاسیر امکان داره اون لحظه کسی از نت من در حال استفاده باشه ؟
کار پورت فورواردینگ رو انجام میدهنقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟نقل قول:
ممنون از پيگيريت. يعني هركي كه از حجمش كم نميشه ميتونه 4گيگ رايگان استفاده كنه؟؟؟؟ ميتوني مطمئن شي؟نقل قول:
والا الان رفتم ecare ببینم چقدر از حجم کم شده دیدم ecare کلا ترکیده!من حجمم کلا 2گیگه ولی از وقتی که شنیدم 4 گیگ دادن بالای 2 گیگ دانلود کردم اینترنتم قطع نشد.فکر کنم سیستم خرابه.من که گوله دارم دان می کنم.نقل قول: