سلام
میشه یک نرم افزار معرفی کنین که برای کنترل کامل ترافیک مصرفی وهمچنین این قابلیتم اگه داشته باشه که بشه نرم افزارهایی رو که به اینترنت وصل میشنو کنترل کامل کنه (چون نمی خوام با انتی ویروس کامل بلکشون کنم )
Printable View
سلام
میشه یک نرم افزار معرفی کنین که برای کنترل کامل ترافیک مصرفی وهمچنین این قابلیتم اگه داشته باشه که بشه نرم افزارهایی رو که به اینترنت وصل میشنو کنترل کامل کنه (چون نمی خوام با انتی ویروس کامل بلکشون کنم )
درست شد :n20: :n09:نقل قول:
حالا مگه مبین نت تمام کشورو پوشش میده؟ :n19: تو تهران بعضی جاها اصلا حتی پوشش بیرونی هم نداره:n19:نقل قول:
که حالا ایرانسل:n19: بخواد این کارو بکنه:n19:
همین مشهد منطقه ی فرامرز عباسی که مثلا به حساب خودشون بالا شهر مشهد هست مبین نت قرمز هست بیرون..
به ایرانسل مجوز نمیدن و گرنه سر 2 ماه کل ایران آنتن داره
نرم افزارهایی مثه du meter و bandwith meter و net limitter فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخواینقل قول:
نقل قول:
کسی از دوستان راهی بلده سرعت رو از طریق مودم یا نرم افزار خاصی محدودیت بگذاریم براش، مثلا روزها تو شرکت سرعت رو محدود کنیم به 256 کیلوبیت
خوب خودم پیدا کردم گفتم اینجا هم بگم شاید بدرد بعضی ها بخورهنقل قول:
با BWMeter میشه راحت ترافیک مصرفی کل - روزانه - هفتگی - ماهانه و سالانه رو فهمید و همچنین میشه کنترلش کرد از چند طریق مثلا بگیم در روز اگر از 200 مگابایت یا در ماه اگر از 1.8 گیگ بیشتر مصرف شد اطلاع بده بهمون و آژیر بکشه.یک خصوصیت دیگه این نرم افزارم اینه که هر نرم افزاری که میخواد به اینترنت وصل بشه سریعا اطلاع میده که برای کنترل اپدیتا خوبه و یه خصوصیت دیگشم اینه که میشه سرعتو محدود کرد یعنی میشه مثلا بگیم سرعت دانلود از 30 بیشتر نشه .در حین وبگردی خوبه و بعد برا دانلود فایلامون محدودیت سرعتو ورداریم و با همون سرعت واقعی دانلود کنیم
ممنون اینا هم امتحان کردم اما به نظرم BWMeter از همشون بهتر بودنقل قول:
نرم افزارهایی مثه du meter و bandwith meter و net limitter فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخوای
از اینکه می بینم به قضیه مثبت نگاه می کنی خوشحالم دوست خوبم. اما به قول خودت از این نکته نباید گذشت که جواب هایی که می دن بسیار بسیار احمقانه است. من خودم یک بار تماس گرفتم و گفتم آنتن ندارم کلا ... برگشته بهم می گه ویندوزتون چیه؟!!!!!!!!!!!! :n04:نقل قول:
اتفاقا توی یه نمایشگاهی این گلایه رو به مسئولینشون کردم که باید در خصوص امور مشتریانتون یه تجدید نظر بکنین ... طرف برگشته با سیستم تلفن همراهشون مقایسه می کنه و بهم میگه خیلی ها تماس می گیرن ... من هم بهش گفتم شما به این مورد توجه کن که اکثریت مشتری های موبایلتون رو جه اقشاری از جامعه تشکیل می دن و اکثریت وایمکستون رو چه اقشاری ؟! ... حرفم رو پذیرفت ... در هرصورت نمیشه کاریش کرد چون غیر از همین سامانه امور مشتریانشون گوش شنوای دیگه ای وجود نداره متاسفانه!
ایرانسل تنها مجوز چندتا استان را داره ولی مبین نت مجوز کل کشور را داره، الانم توی تمام مراکز استان ها پوشش داره.نقل قول:
به سلامتی ایرانسل هم قیمتهای مودمهاش رو کشید بالا! مودم USB به قیمت 120 هزار، مودم WiFi به قیمت 200 هزار و مودم همراه 270 هزار !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت مصرف رایگانش همون 2 تا 6 صبح مونده و تنوع طرحهاش توی جشنواره زمستانی به نسبت بهتر شده.
به نظر شما به ایرناسلم مجوز کل کشورم میدن؟
بعد بچه ها من 3 روزه طرح آزاد گرفتم ولی نمینویسه چند گیگ باقی مونده برایچی؟؟؟
طرح مصرف آزاد هست دیگه؛ حجم نداره که. به ازای هر مگابایت 89 ریال از باقیمانده حسابت کم میشه.نقل قول:
سلام
دوستان شما امروز قطعی نداشتید
برای من از صبح 3 باره حدوادا 5 دقیقه نتم قطع شده دوباره وصل میشه
سلام . چرا سرویسهای جدید ایرانسل هنگام تغییر تعرفه نیست ؟ پس این سرویسهای جدید رو برا چی معرفی کرده وقتی نمیشه انتخابشون کرد !!
واقعا که!
منم میخاستم ازین جشنواره جدید وایمکس استفاده کنم:
تو انتخاب تعرفه ها نبود، زنگ زدم ایرانسل،میگه این برای اوناس که جدید ثبت نام کنن برای ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
از دیروز بعد از ظهر سرعت بشدت افت کرده و پکت لاست هم زیاده (تهران) سایر دوستان هم مشکل دارن؟
(پشتیبانی میگه مشکل سراسریه)
با تشکر
اهواز هم خرابه...
کرج هم نوسان سرعت خیلی زیاد شده از دیروز
منم از دیروز مشکل نوسان و افت شدید سرعت دارم.(تهران)
حالا جالبه که زنگ ردم ، پشتیبانی گفتش که به ماگفتن تا سرعتم کمتر از یک هشتم سرعت نباشه، پیگیری انجام نشه و سرعت درسته !
یعنی منی که 2مگ دارم تا سرعتم کمتر از 32 نباشه حق پیگیری ندارم! یا کسی که 512داره کمتر از 8 تا سرعت کم حساب نمیشه!
قبلا این حرف ها رو نمیزدن و واسه اینترنت 2مگ سرعت کمتر از 240 رو سرعت کم حساب میکردن و پیگیری میکردن.
نقل قول:
من هم تماس گرفتم دقیقا به منم همچین حرفی رو زدن که خیلی مسخره هست این حرفشون و قانونشون
منی که 2 مگ دارم دارم با 130 دانلود میکنم میگن قانونیه مشکلی نداره سرعت
شورش رو در آوردن دیگه
قبلا (همین 15-10 روز پیش) همچین حرفی نمیزدن و الان تازه دارن این حرف رو میزنن. به احتمال زیاد مشکل پهنای باند دارن و پهنای باند کم آوردن.
چند وقت هست که این پشتیبانیشون به گند کشیده شده. کلا این 707 رو درست کردن که فقط اعصاب کاربرها رو به هم بریزن.
البته این قضیه قانون هستش و تا اشتراک 1 به 10 اجازه دارن اما مساله این هستش هیچ جا همچین کاری نمیکنه و البته اگه به این قانون بخوان استناد کنن باید قیمت سرویس 2مگ(نامحدود) هم حداکثر کمتر از 90 تومن باشه
مشهد که خوبه
دوستان گرامي من يك سوال داشتم، خيلي خوشحال ميشم كسي بتونه جواب بده.
من سرويس يك مگ دارم. ميخوام بدونم آيا اين انتظار زياديه كه با اين سرويس بشه شبكههاي راديويي و تلوزيوني آنلاين (بدون استفاده از فيلتر شكن) رو به خوبي و بدون دردسر دريافت كرد؟؟؟ من قبلا شبكههاي راديويي و خصوصا تلوزيوني رو با استفاده از برنامه Readon TV خيلي خوب دريافت ميكردم. حتي شبكههايي كه با كيفت HD (زير يك مگ التبه) هستند هم به خوبي ميتونستم تماشا كنم. اما حالا چند وقتيه كه حتي شبكههاي راديويي هم مدام با وقفه دريافت ميشن!!! خواهش ميكنم كساني كه در اين زمينه تجربه دارند مطرح كنن.
ضمنا بگم كه من مودمم رو هم متــــــــــــاسفانه آپگريد كردم. اما احساس ميكنم اين مشكل ربطي به اين مسئله نداشته باشه. چون من خيلي وقته كه آپگريدش كردم اما اين مشكل همين اخيرا پيش اومده. ديگه واقعا داره ميره روي اعصــــــابم. ضمنا آيا از روي شاخصهاي مودم ميشه چيزي در اين مورد فهميد؟ اگر بله بگيد تا برم بررسي كنم
:sq_10::sq_10::sq_10:
تا حالا نشده بود ایرانسل اینوطر پدر منو در بیاره. من برای کارم دائم باید از remot desktop استفاده کنم حالا خودتون تصور کنید با این حجم بالای پکت لاست اصلا غیر ممکنه. اعصاب من فولادیه ولی دیگه دارم کف میکنم
سرویس قبلی شما سرویس حجمی از جاهای دیگه بوده ؟نقل قول:
واسه کیفیت های HD که من از تجربه استفاده از مدیا سرور وایرلس(شبکه خونگی) میتونم بگم که سرعت خیلی زیادتری از 1مگ و 2مگ لازم داری. (یک فیلم 2 ساعته 1080p واقعی حدود 10-12 گیگ هستش و 720 بین 5-7 گیگ)
واسه تماشای کانال های تلوزیونی هم بسته به کیفیت شبکه داره و استاندرد پخشش. خود من جز با اینترنت با سرعت 300 و بالاتر تلوزیون بدون مکس ندیدم (با کیفیت 480 یا 576)
البته رادبو که میگی یعنی دیگه سرعت و پینگ خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی داغونه (البته اگه لینک پخش و سرور پخش کننده درست باشه)
شما سرعت دانلودت با IDM رو ببین چقدره.
ایرانسل سرعت واقعی میده یعنی 1مگ میشه 128 کیلوبایت در ثانیه. (البته این چند روزه اگه همین صفحه قبل رو بخونی میبینی که هم سرعت پایین اومده و هم لطق کردن استاندارد سرعتشون رو در حد لاکپشت حساب کردن و کاربرهاشون رو هویج فرض کردن).
شرکت های دیگه سرعت اسمی 1مگ هست اما سرعت واقعی خیلی بیشتره(واسه سرویس های حجمی).واسه مثال همین مشهد دوست من سرویس اکو 128 شاتل داره اما سرعت دانلودش زیر 450 نیست و تا 600 هم میره.
دوستان
ايرانسل دو سرويسهاي جديدش پهناي باند 2 مگ رو برداشته؟
دوستان
مثل اينكه ايرانسل سرويسهاي حجمي خودشو افزايش داده و بهبود داده.
كسي خبري در اين مورد داره؟
بعد از سه روز همچنان وضع وایمکس ایرانسل خراب است...
دقیقا از شروع ماه جدید وضعیت خراب شد. موندم با زیر ساخت سر خرید پهنای باند به مشکل خوردن و دارن چونه میزنن و این وسط زیر ساخت برداشته مثلا یک مقدار از پهنای باندشون رو مسدود کرده یا stm1 رو قطع کرد که اینطور پهنای باند کم اومده.
سرعت افسانه ای 35 برای اینترنت 2 مگ و پینگ زیبای 420 همراه با تایم اوت های 4 تا 4تا.
پاسخ دل انگیز 707 : از نظر شرکت مشکلی نداره و پینگ هم واسه تراکم کاربری هست و کاری نمیشه کرد
دو روزه یعنی افتضاح شده...
لوازم دست دوم یه شرکت ورشکسته رو خریدم
یه مودم وایمکس ایرانسل fmm-130 تروتمیز توی کارتونش بود
ولی هیچ قرارداد یا اطلاعاتی که نشون بده به نام چه کسی ثبت شده در دسترس نیست
آیا به چه ترتیب میشه این مودم رو مجدد فعال کرد
حالا یا با ثبت جدید به نام خودم با ارائه مدارک شناسایی خودم
یا با ریختن وجه اشتراک و ادمه فعالیت به نام همون صاحب مفقودالاثر اولیه اون
بچه ها آنتن دهی من44 هستش اگه آتن دهی رو بکنم 80 سرعت بیشتر میشه یا فرقی نداره؟
سرعت منم خوبه البته اول ما یهو تمام انتنا پرید و داغون شد منم یه بار خاموش روشن کردم یذره جاشو تکون دادم درست شد دوباره.انتنم فک کنم هرچی به صفر نزدیک تر باشه بهتره یعنی -44 از -80 بهتره
ممنون به خاطر پاسختون.نقل قول:
من عرض كردم كه هميشه از همين وايمكس و باهمين سرعت يك مگ استفاده ميكردم. قبلا خوب بود اما اخيرا همش بازي درميراه.
با IDM سرعت دانلود تقريبا تا 130 كيلو بايت در ثانيه ميرسه. يعني سرعت دانلود و بازكردن صفحات عاليه (در حدي كه بايد براي سرويس يك مگ باشه) اما هر از چند وقت يكباري براي شبكههاي آنلاين دچار مشكل ميشه و ميره روي اعصاب. آيا اين مشكل لزوما به اينترنت برميگرده يا ميتونه مشكل نرمافزاري (سيستم خودم) هم باشه؟
دوستان متخصص الان وضعیت مودم من چه طوره؟
بهترین جا هم هست بالاتر از سطح زمین کنار پنجره
بچه هاي اين يكي دو روزه واقعا وضعيت خوب نيست.
اميدوارم هر چه زودتر بهتر بشه
اما من از دوستام مي پرسيدم تو مناطق مختلف فرق مي كنه و بعضي جاها وايمكس خوب جواب ميده.
من فكر ميكنم بستگي به BTS هاي اون مناطق هم داره
دوستان امروز وضعيت چطوره؟
طبق آماري كه بچه ها از نقاط مختلف ميدادن از روزهاي قبل بهتر شده
مشهد با اینکه داره برف زیادی می یا ولی سرعت به نظر من زیادتر شده