از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟نقل قول:
Printable View
از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟نقل قول:
نمیدونم x500 وارد شده یا نه چون سری جدیده.اگر هم نباشه مدل 1513 باید باشه.قیمت ندارم.با توجه به برآورد قیمت بازار حدود یه تومن باید باشه.نقل قول:
دنون برند محبوب منه.صدای به مراتب نرم تری نسبت به پایونیر به شما میده.پایونیر صداش تیز تره.
سلام نخریدم تو جمهوری از نزدیک دیدم یه دموی پر حرکتی توش پخش میشد تصویر مرتبا جا میموند فروشنده که سه ساله این دمو رو برای فیلیپسای مختلف پخش میکنه میگفت ایراد از فیلمه منم گفتم تو این سه سال نمیتونستی عوضش کنی سه سال پیشم برای 9704 همینو گفتی. خلاصه به نظرم اومد این مشکلو همه تی وی های فیلیپس داشته باشننقل قول:
سلام.
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید . یک سینمای خانگی سونی dz610 تازگی خریداری کرده ام. سینما 1.5 هست اما متاسفانه از باندهای عقب صدا ندارم. با توجه به اینکه تلویزیون در یک فضای بزرگ قرار گرفته خیلی مهمه که صدا تمام بلندگوها شنیده بشه. آیا تنظیمات خاصی دارد؟ تلویزیون سامسونگ هست و با کابل اپتیکال به سینما وصل شده. در بیشتر مواقع هم تلویزیون ملی را می گیریم و حتی من با فیلم های هارد هم امتحان کرده ام اما صدا از باندهای عقب ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام پس سونی w904a بهتره؟
دوستان حرفه ای من شدیدا مشتاق راهنمایی تون هستم روی این سینمای خانگی dz610 سونی نه تو نستم هارد رو بشناسونم و نه یو اس بی رو! داستان چی هستش؟ امروز متوجه شدم که فقط با موسیقی 5 باند کار می کنه با فیلم یا با تلویزیون کشور فقط ساب کار می کنه و بلند گوی مرکزی حتی دو باند جلو و دو باند عقب کار نمی کنه!!! آیا راه حلی داره؟
باید رو حالت Multi Channel قرار بدین.نقل قول:
ممنون آقا دفترچه فارسی شو نگاه کردم ندیدم این گزینه رو؟ میشه بفرمایید از چه طریقی؟نقل قول:
من دقیق نمیدونم.باید تو منو جستجو کنید.شاید هم کلا این قابلیت نداشته باشهنقل قول:
سلام مجدد به نظرتون امپ پایونیر 520 باقیمت 700 هزار تومن می ارزه بخرم یا پول بزارم روش دنون 1312 بخرم در ضمن امپ x500 یک مغازه تو پاساژ مرکزی توپخونه دیدم قیمت کردم یک و نیم میلیون :n04: در صورتیکه قیمت دلاریش حدود 200 دلاره.
نقل قول:
سلام داداش من چون خودم سونی dz840 دارم می تونم راهنماییتون کنم
اول از همه از وصل بودن همه باند ها مطمعن شو
بعد یک دکمه رو کنترل هست به اسم sound mode که با هر بار فشار دادن حالت صدا تغییر می کنه
به احتمال زیاد الان باید رو حالت استریو باشه که تو این حالت صدا فقط از باند های جلو و ساب درمیاد
شما رو حالت standard (استاندارد) بزارش با همون دکمه که در بالا گفتم اونوقت صدا از همه باند ها درمیاد
برو حالشو ببر
این چیزا را هر کسی نمی دونه:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما خیلی واردی راهنمایی کن آیا میتونم soundstage در 5.1 داشته باشم وقتی sweet point مناسبی ندارم؟ همینطور در دو کانال
یه سوال دیگه به نظر شما وقتی سیستم سونی که شما استادش هستی از برق میکشم چقدر باید برای break in صبر کنم
سلام.آمپ 520 خوبه ولی به نظرم صرف با خرید 523 هست.الان چه قیمتیه مدل 523؟نقل قول:
دنون 1312 هم من تایید می کنم.
x500 با قیمت 1/5؟عجیبه.فکر کنم شرکت جم وارد و گارانتی می کرد.مدل شرکتیش پیدا بشه مطمئنا قیمت خیلی بهتری باید داشته باشه.
رایان جان 523 رو تو سایت راستین زده 900 تومن .200 تومن از 520 گرونتره حالا نمیدونم می ارزه یا نه؟راستی نمیدونم اطلاع دارین یا نه اگه بخوام بدم به اشنا از امریکا بیاره اینجا بهش گمرک میخوره یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان،
من میخوام ی سینما خانگی بگیرم
مدل BCS-727 Pioneer نظرم رو جلب کرده
قیمت کردم؛ حدوداً 1.100.000 تومان هست.
به نظرتون خوبه؟
توی این حدود قیمت سینمای بهتر و جدیدتری هم پیدا میشه؟؟
ممنون
پایونیر امکانات خیلی خوبی داره و میشه گفت از کامل ترین هاست.نقل قول:
فقط صدا که باید بشنوی چون نظرات متفاوت
حتما از سونی و سامسونگ خیلی بهتره اما باز نظر شماست
با سلام
سینما خانگی میخوام که صدای نرمی داشته باشه.
سینماهای پایونیر چطورن؟
با سلام من سینما خانگی پایونیر مدل mcs 838 گرفتم و از تنظیمات هیچی نمی دونم لطفا برای کالیبره کردن راهنمایی کنید هر بلندگو 2 تا آیتم داره trim و deley اگه امکان داره بگید چیکار کنم چون صداش اصلا تنظیم نیست با سپساس فراوان
من نظرم رو مدل جدیدتره.نقل قول:
در مورد گمرکی اطلاع ندارم
دوستان کسی بهای این دو قطعه ی پایونیرو میدونه ؟
AS-WL300
AS-WL100
و اینکه می شه به جای به کاربردن AS-WL300 از هر مودم بیسیم دیگری بهره برد؟
آقایون سینما خانگی چی مارکی کیفیت پخش بهتری داره ؟
خودم بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شک دارم
تلویزیونمم ال جی هست
سلام.دوستان گرامي من قصد خريد سينماي خانگي دارم.براي من کيفيت صدا مهم تر از حجم صدا ميباشد.بودجه حدود دو ميليون ميباشد.من پکيج دنون 1312xp را هم ديدم.لطفا راهنمايي وپيشنهاد بفرماييد که ايا ميتوان با اين بودجه ترکيب بهتري را جمع کرد.با درود فراوان
بستگی داره پکیج ارزون پایونیر خوبهنقل قول:
سیستم بحث جدای داره
نقل قول:
سلام مجدد
نظر دوستان (آقای رایان)روی پایونر هست ، بخاطر قیمت کمتر
اگه قیمت مد نظر نیاشه ، آیا برتری دیگه ای هم پایونر داره
ممنون
سلام.نقل قول:
بله صدای بهتر نسبت به برندهای هم رده خودش.
چرا کسی جواب نمی ده لطفا راهنمایی کنید
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
تنظیماتش مثل مدل 727 هست باید از دوستانی که مدل 727 دارن راهنمایی بطلبین.نقل قول:
(چیزی که یادمه) توی دفترچه نوشته هر ms دیلی معادل 30 سانتی متر هست تریم هم که بلندتر یا ضعیف تر می کنه. (فاصله نسبت به جایی که می شینی و بهتره بلندگوها در محیط یک دایره قرار بگیرند ( که البته برای 4 تا اسپیکر تال می شه یک مربع) )نقل قول:
کدام مدل از این کابل ها به سینما خانگی mcs 838 می خوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید
من سینمای خانگی سونی DZ-810 دارم
توی مشخصاتش آورده شده پخش فایل ویدئویی با فرمت DivX/MPEG4 از روی فلش
من به هر فرمتی در قالب این دو فرمت گفته شده که بگید فایل تبدیل کردم اما روی فلش اصلا ویدئو نمیخونه فقط mp3 و عکس...حتی پوشه ای که توش فایل ویدئویی باشه رو هم نشون نمیده!!!
کلافه شدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...:n03:
ظاهرا کسی جواب نداد ... لااقل بگید Mpeg4 simple profile ya SP چه فرمتی هست؟ خاصه؟ آخه نوشته Mpeg4 simple profile
اگر دی وی دی هست فقط فایل های با کیفیت استاندارد پخش میکنهنقل قول:
این dvd bluray چند در میاد ؟ Terminator 2: Judgment Day (Skynet Edition) [Blu-ray] (1991)
ایمیل بزنید در خدمتتون هستمنقل قول:
رایان جان رفتم جمهوری مدل جدید rs33 با امپ 323 رو دیدم با قیمت 1/700 میخواستم بدونم کیفیت صداش به پای سری rs 777 میرسه یا نه واینکه به جز وای فای فرق به خصوصی بین 323 و 523 هست یا نه؟
آمپ 523 خروجی صدای بیشتری نسبت به 323 داره.نقل قول:
عزیزم نوشتم که از روی فلشنقل قول:
منم منظورم این بود که اگر دستگاه دی وی دی هست فقط میتونه فایل ویدئویی با کیفیت استاندارد پخش کنهنقل قول:
سلام .فایل های بلوری که روی هارد کپی شده اند امکان پخش توسط بلوری پلیر رو داره؟
میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟نقل قول:
الان من روی فلش چه فایل ویدئویی بریزم که دستگاه بتونه بخونه؟