تابستون فقط 6 واحد میتونید برداریدنقل قول:
نهایاتا با پارتی و آشنا تا 8 واحد شاید بدن
Printable View
تابستون فقط 6 واحد میتونید برداریدنقل قول:
نهایاتا با پارتی و آشنا تا 8 واحد شاید بدن
سلام
شهریه واحد معمولی با واحد علوم تحقیقات با پردیش علوم تحقیقات فرقی داره؟؟
از تظر مدرک چی؟؟
سلامنقل قول:
خیر
از هیچ نظر با هم تفاوت ندارن
سلام دوستان من میخوام رشته برق یا مکانیک بخونم به تظر شما کدوم یکی از دانشگاه های آزاد تو این دو رشته از بقیه بهترن البته توی تهران . خیلی ممنون
آقا این دوتا رشته خیلی باهم فرق دارن!!! چطوری هنوز تصمیم نگرفتینقل قول:
ولی اینکه کدوم دانشگاها خوبه، نمیدونم، فکر میکنم تو مکانیک تهران جنوب خوب باشه، ولی باید خودت بری دانشگاه بپرسی ببینی مدیر گروه کیه چطوریه، مدیر گروه خیلی مهمتر از سابقه و اسم و رسم دانشگاس
بابا اين دانشگاه آزاد ديگه شده عين پادگان ! به خدا يه مشت دانشجوي بي عرضه با ما هم گروه شدن اصلا ...! استاد حسابداري دولتي اومده سر كلاس 70 نفره ... هيشكي بلند نشده واسش ! بعد ميگه مگه متوجه حضور من نشدين؟ دو سه تا از پسرا گفتن نه استاد ... گفتن بلند شين برين ... يه نفرتون رو قبول نميكنم! برين پيش رييس دانشگاه هم بهش بگين ! بابا يه ارگاني سازماني جايي ؟ اينجا كه ديگه شده مث طويله !!! شرمنده اعصابم خورده ترم آخري پاچه گير شدن استادا !
سلام من رفتم داشگاهمون گفتم اکه بعد از یک ترم انصراف بدم پول می گیرند گفتش اره ولی از هر کس پرسیدم گفت نباید پول بگیره امکان داره دانشگاه الکی بگه پول می گیرند که منو نگه دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان لطفا جواب بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بنده بعد از یک ترم مجبور شدم هزینه انصراف معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت یک ترم رو که برای من حدود 930 هزار تومن شد، پرداخت کنم! متاسفانه این قانونه توی دانشگاه آزاد و نمیشه کاریش کرد! حواستون باشه که بیشتر از این رو ازتون نگیرن..!نقل قول:
عزیزان یک سوال ، من میخوام معافی بگیرم (و مطمئنم که میگرم) ، میگن که باید انصراف بدم ، اگه انصراف بدم و برم معافی بگیرم ، میتونم دوباره برگردم به همون جایی که بودم ، و ادامه بدم؟
ممنون
اگر انصراف بدید و بعد با معافیتتون موافیت بشه، با پرداخت هزینه انصراف و وقفه تحصیلی میتونید دوباره ثبت نام کنید بشرطی که حداکثر 3 ماه ار تاریخ انصراف شما گذشته باشه. منتها اگر دوباره کنکور بدید یا بصورت بدون کنکور پذیرش بشید نیازی به پرداخت هزینه وقفه تحصیلی وجود نداره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، فقط اینکه ، من نمیدونم چقد طول میکشه ، تا معافی رو بدن ، برای همین اگه بیش از 3 ماه طول بکشه چی میشه؟ (هزینه هم مسئله ای نیست)نقل قول:
بعد اینکه ، این 3 ماهی که شما میگید ، منبع قوی دارین؟چون نه میخوام کنکور بدم نه رشته مو عوض کنم نه دانشگاه رو.
بهتره از خود دانشگاهتون پرس و جو کنید تا خیالتون راحت بشه..نقل قول:
سلام می خواستم بدونم پزشکی ازاد تهران چه رتبه ای میخواد؟در ضمن من بومیه اصفهانم.ممنون
سلام به همه.
دوستان امسال خبری از طرح ضیافت هستش؟
سلام به همگی .
میخواستم بدونم تو سیستم دانشگاه آزاد وقتی یک درس هم نیاز درس دیگه باشه . اون درس هم نیاز رو میشه حذف کرد یا تو جلسه امتحان غیبت کرد جوری که تو معدل تاثییر نداشته باشه .
من این ترم درس مدار منطقی رو گرفتم که مدار اکتریکی 1 هم نیاز اون هست . میشه مدار 1 رو حذف کرد و مدار منطقی رو امتحان داد ؟
مرسی
سلام
شنیدم که امسال گرفتن میهمانی برای ترم تابستان رو آسون کردن.برای گرفتن میهمانی کی باید اقدام بکنم؟!
سلامنقل قول:
بعد از امتحانات این ترم
دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد برای 93 ورودی مهر کی میاد ؟!
سلام دوستان
یه سوال دارم
الان میشه درسی و اضافه کرد ؟
یه درسی هست با خود مدیر گروه ارائه شده
کلاساشو رفتم
ولی موقع انتخاب واحد برنداشتمش
اگه خود مدیر گروه به مدیر آموزش بگه اینکارو بکنه
امکانش هست ؟
معمولا مرداد ماه میادنقل قول:
سلامنقل قول:
بله اگه مدیر گروه خودش بره به آموزش بگه میشه
دوستان جواب امتحانات رو کی روی سایت میزنن؟مثلا من امروز امتحانو میدم 24ساعته روی سایت قرار میگیره؟
و اینکه برای انتخاب واحد برای تابستون کی باید اقدام کنم؟8 واحد میشه برداشت درسته؟
عزیزان میشه یه درس رو با پیشنیازش باهم برداشت؟مثلا اصول حسابداری 3 پیش نیازش 2 هست و من میتونیم 2 و 3 رو باهم بردارم؟بعد مثلا 3رو پاس کنم و 2 بمونه چی میشه؟
سلام نمونه سوالات ارشد مدیریت دولتی رو کسی نداره برای سالا های قبل؟
سلام
نقل قول:
این اعلام نمرات بسته به استادتون هست. ممکنه هفته ی بعد اعلام کنه ممکنه 15 روز بعد.
برای انتخاب واحد تابستونی تا جایی که میدونم فقط 6 واحد میتونید بردارید و تاریخ انتخاب واحد ـش رو توی سایت دانشگاه زده از 9-7 تیرماه.نقل قول:
و اینکه برای انتخاب واحد برای تابستون کی باید اقدام کنم؟8 واحد میشه برداشت درسته؟
شما وقتی میتونید درسی رو به صورت پیشنیاز همنیاز بردارید که ترم های قبل یک بار اون رو برداشته باشید (درس پیشنیاز رو) و مثلا افتاده باشین ـشنقل قول:
بعد میتونید ترم بعدی هر دو رو (حسابداری 2و3) با هم بردارید.
میگن از سال بعد قراره تابستون یه ترم کامل حساب بشه و 15 واحد بدن.این خبر صحت داره؟
پ.ن:تو خبرگزاری های پایین زده شده که از تابستان امسال به همه 10 واحد میدن.کسی اطلاعی داره؟
محتوای مخفی: site
محتوای مخفی: site 2
محتوای مخفی: site 3
محتوای مخفی: site 4
اگه دقت کنید تاریخ درج خبرها یا اواخر اردیبهشت بوده یا خرداد ماه 93.کسی از واحد دانشگاهی خودش پرسیده؟
سلام
از تابستون سال دیگه خبر ندارم اما برای امسال به ما گفتن تا 8 واحد میتونیم برداریم
دانشگاه آزاد کرج
مدير گروه ما هم گفت 8 واحد اين ترم ميدن
چه فايده كه همه درساي عمومي هست
ماه رمضون و گرماي تابستون! ارزششو داره ؟؟؟
دوستان ارشد آزاد امروز امتحانش بود
نسبت به دولتي ساده تر بود
ولي رياضي و آمارش سخت بود
زبانش چه آسون بود !
ماليه هم من دولتي 50 زدم
ولي آزاد سخت بود!
شهريه آزاد چنده هر ترم ؟
چند واحد براي ارشد بايد پاس كنيم؟
و اينكه معدل چند به بالا بدون كنكور ميتونه بياد ارشد؟ ( سوال دوستمه )
آيا از آزاد ( كارشناسي ) ميتونه كسي با معدل بالا بدون كنكور بره پيام نور ؟ دولتي كه فكر نكنم بشه ...
ارزششو که داره ۸ واحد جلو بیفتی فقط سختیش ماه رمضونه ولی من توی خبرها دیدم زده برخلاف قبل دروس تخصصی هم ارائه میشه و فقط عمومی نیستنقل قول:
اگه تخصصي بدن حتما بر ميدارم
چون عمومي من فقط 2 واحد واسم مونده !
طبق بخشنامه جدیدشون این تابستون 8 واحد میدن از تابستون سال بعد هم میشه 10 واحد برداشت.
ای کاش 10 واحد رو از همین الان میدادن.
8 واحد هم خوبه دوتا 4 واحدی عمومی برمیداریم با خیال راحت پاس میکنیم فقط برای اونایی هم که مهمان میگیرن میشه 8 واحد برداشت دیگه؟
فقط برای تابستان بخوای مهمان بگیری شرایط خاصی نداره که؟
بچه ها دانشگاه آزاد کرج برا رشته نرم افزار چطوره ؟ مدیر گروهاش چطورن ؟
تو برد گروه زده بودن 8 ترم ميدن تابستون فقط و فقط عمومي ! از تخصصي خبري نيست مثل اينكه !
سلام وقت بخیر
درس های عملی مثل کارگاه ها و یا کاراموزی رو هم تطبیق واحد میدن ؟
ممنون
خب منم امروز از مدیر گروه پرسیدم گفت 8 واحد میدن ولی شرایط داره و گفت تابستون 2سایت میزنن.زمان انتخاب واحد برید سایت دانشگاتون و شرایط رو ببینید.بالاخره اون موقع میزنه تخصصی هم میدن یا نه چون همه خبرگزاری ها زده تخصصی هم داده میشه
سلام
اینجور که من فهمیدم دانشگاه آزاد 8 واحد این تابستون میده و دانشگاه ما که از الان برنامه تخصصیهاشم زده !
از بین دوستان کسی میدونه این طرح ضیافت اندیشه دقیقا چیه ؟ ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاع داره توضیح کامل بده
سلام
تو برد نوشته بود ترم تابستون امسال 8 واحد (حتی به فارغ التحصیلان) دروس قابل ارائه: کارآموزی، پروژه، آزمایشگاه ها و دورس عملی
دروس عمومی و پایه و اختصاصی در صورتی که ظرفیت گروه ها برای ترم مهر مشکل ایجاد نکند ! ضمنا حد نصاب تشکیل کلاس 20 نفر
با تشکر مهران...
بزارين من الان زنگ بزنم گروه ببينم بازم نميخوان تخصصي بدن !!! همه جا داره تخصصي ميده اينا ديگه آخرشن!:n27:
دوستان 1 سوال در مورد معرفی به استاد داشتم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه
اگه 26 واحد باقی داشته باشیم برای ترم اخر و معدل ترم ماقبل آخر هم بالای 17 باشه میشه 2 واحد رو معرفی به استاد همون ترم گرفت یا نه ؟
کلا با معرفی استاد میشه 24 واحد برداشت یا بیشتر میشه ؟ ممنون میشم
مثل اینکه برای 8 واحد باید شهریه بیشتری پرداخت کرد
قبلا تابستون واسه 6 واحد باید نصف شهریه ثابت پرداخت میشد
الان باید 2/3 (( دو سوم )) شهریه پرداخت بشه
یعنی این پول از گلوشون پایین نره !!!!!!!!!!!