امروز باید بازی آپدیت میشد :دی
هنوز مشتاقیم :دی
Printable View
امروز باید بازی آپدیت میشد :دی
هنوز مشتاقیم :دی
كسرا خان! اسكيل هات خيلي پراكنده هست! اگه بخواي پول در بياري بايد فقط روي يه اسكيل كار كني! همه ي اسكيل هاتو رو سيتينگ تراپ بزار!!
===
چه جالب ميشه وقتي فورت بياد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورت کی میادش ؟نقل قول:
چی آپدیت بشه ؟نقل قول:
امروز باید بازی آپدیت میشد
ورژن 1.9نقل قول:
چی آپدیت بشه ؟
===
اين كد رو تو صفحه وست بزنيد ببينيد چي مياد!!!
نقل قول:
javascript:AjaxWindow.show('games');
ورژن 1.9 چیا اضافه میکنه ؟نقل قول:
===
هه
چه کد باحالی !!
بیا ، سنگ ، کاغذ ، قیچی !! :31:
بله! امروز مياد!نقل قول:
The update has been delayed due to bugs found in the beta. The update is now scheduled for the 6th of May.
كار ميكنه؟نقل قول:
هه
چه کد باحالی !!
بیا ، سنگ ، کاغذ ، قیچی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري كاراكتر جديد و لباس هايي كه فقط مردها ميتونن و بالعكس !!نقل قول:
ورژن 1.9 چیا اضافه میکنه ؟
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?p=194128#post194128
برای بالا اومدنش زیاد باید صبر میکردم بی خیال شدم ...نقل قول:
كار ميكنه؟
این مترجم گوگل لینکش چی بود ؟
کد:http://translate.google.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كار ميكنه؟
جواب نامه من به فاندر شهر مرکزی ! اگر بخواد اتفاقی بیفته فردا باید ره بده وگرنه باید هر رو بشینیم و شاهد پاس اوت شدنمون باشیم !
نقل قول:
Yep, we're working on it. Problem we've had lately is fighting on two fronts and some of our best guys are currently out for 48 (back tomorrow) with the heavy fighting, others have very low dueling Motivation and can only fight defensively for a few days.
We'll shortly be introducing a Federation-wide chat system so those online at the time can log in to that if available for dueling, then private rooms will be used for small groups - including the posse - to coordinate their attacks.
I'll forward your application to the Federation Marshal setting up the posse.
معنیش چی میشه؟؟
هیچی بابا دیشب واسش داشتم قصه تعریف میکردم اونم آخرش جواب داد :نقل قول:
معنیش چی میشه؟؟
بله , ما در حال کا روی این قضیه هستیم . مشکلی که داریم اینه که تعدادی از بهترین های ما درگیر جنگ سختی بودن و در حال حاضر برای 48 ساعت نمیتونن بجنگن (فردا برمیگردن) بقیه هم Motivation پایینی دارن و برای چند روز فقط میتونن در حالت دفاعی باشن .
بزودی سیستم چت فراگیر فدراسیون معرفی میشه سپس اونایی که آنلاین هستن میتونن لاگین کنن و برای دوئل هماهنگی کنند و همچینین اتاق های خصوصی برای گروه های کوچک و گروه ضربت برای هماهنگی حملات .
من درخواست شما رو به مسئول گروه ضربت انتقال خواهم داد .
اينها ديگه كي هستن!!نقل قول:
بزودی سیستم چت فراگیر فدراسیون معرفی میشه سپس اونایی که آنلاین هستن میتونن لاگین کنن و برای دوئل هماهنگی کنند و همچینین اتاق های خصوصی برای گروه های کوچک و گروه ضربت برای هماهنگی حملات .
هیچی فرستاد دنبال نخود سیاه :دی
بابا اینا میترسند.
اگه کله شهر ها برزیم روزی اینا خودشون که سهله 7 جدشون هم پس اوت می کنیم
چاقال يوزر كپل دسته تو هست؟ بابا يه پولي تو شهر صاحب مرده ما بريز بلكه از اين وضع در بياد!!!
چش حاجی جون چرا ناراحتی حالا xDنقل قول:
چاقال يوزر كپل دسته تو هست؟ بابا يه پولي تو شهر صاحب مرده ما بريز بلكه از اين وضع در بياد!!!
من اینو دارم فقط روی اسکیل hiding کار میکنم نه میشه کوئست زد نه تا لول 23-25 یه کار خوب باز میشه ولی بعدش دیگه با بیل پول جا به جا میشه کارهایی که +80 درصد پول یا +60 درصد تجربه +90 شانس پیدا کردن آیتم . یکم صبر کنی اینقدر پول بریزم که بگی بسه . خدایی اینو ساختم که فقط پول بریزیم باهاش نه کار دیگه ای .
بابا دور اندیش :دی
پاس اوت باعث شد یکم پول جمع کنم و بتونم یک اسب 75 % بخرم :دی
منتظر ورژن جديد باشيد!! حداكثر تا دو ساعت ديگه مياد!!نقل قول:
The bugs are fixed, the update is having a final test on the German W1 now. Current estimate is between 16:00 and 17:00 server time for our worlds.
یا علی من هر چی پول داشتم خرج کردم :دی
حالا مگه چي شده ؟نقل قول:
یا علی من هر چی پول داشتم خرج کردم :biggrin:
پول ندارم وسیله های جدید بخرم :دی همین :دی
حالا انگار چی میخواد بیاد !!نقل قول:
پول ندارم وسیله های جدید بخرم همین
آپدیت باالاخره اومد ؟
الان چك كردم weststat رو هم دارن آپديت ميكنن! احتمالا دارن اتيم هاي جديدي كه اضافه ميشه رو اضافه مي كنن!
خود وست هنوز خبري نيست!!
Today at 14:39 jojok deposited $ 2
خدا لعنتت کنه تا نیم ساعت داشتم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلفل نبين چه ريزه !!!نقل قول:
Today at 14:39 jojok deposited $ 2
خدا لعنتت کنه تا نیم ساعت داشتم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم اپديت جديد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسرینقل قول:
خوب من سعی کردم اسکیل ها رو پخش کنم که بتونم کارهای مختلف رو انجام بدم، چون لیبر کم داشتم.
حالا چرا ستینگ ترپ؟
راستی اتریبیوت رو چی بزارم بیشتر؟
الان به چه کاری بیشتر مشغول باشم؟
خیلی دلت بخواد :دینقل قول:
852 داشتم دادم اسب خریدم بقیه را دادم به شما :دی
پول دستم اومد میدم :دی
در كل كار كردن فقط روي يك اسكيل باعث ميشه كارهاي خوب اون اسكيل زودتر باز بشه. چون كه بيشتر بچه ها تراپر ميشن منم گفتم لابد كار هاي اين اسكيل از بقيه بهتره!!نقل قول:
خوب من سعی کردم اسکیل ها رو پخش کنم که بتونم کارهای مختلف رو انجام بدم، چون لیبر کم داشتم.
حالا چرا ستینگ ترپ؟
راستی اتریبیوت رو چی بزارم بیشتر؟
الان به چه کاری بیشتر مشغول باشم؟
اتريبيوت ها رو اوني بزار كه اسكيلي كه روش كار مي كني رو زياد كنه. مثلا اگه رو كنستراكشن كار مي كني رو استرنگ بزار، اگه رو هايدينگ كار مي كني رو موبيليتي و اگه رو سيتينگ تراپ كار ميكني دكستريتي رو زياد كن و ...
به كاري تجربه بيشتري ميده..
weststats هم آپدیت شد :
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
و ......
چیز جدیدی که اضافه نشده فقط جلوی پست یه کالسکه اضافه شده D: .
الان مونده واسا :دی
من پول دارم هم میتونم با holyprince هم با kharkar حداقل روزی 150 تا بریزم ولی دلم راضی نمیشه ! احساس خوبی نسبت به اینجا ندارم !نقل قول:
پول دستم اومد میدم
دیدم هر کی داره واسه خودش کار میکنه رفتم پول ریختم با همون پول رو تیلور کار کردم 93 درصد شد یکم دیگه میرفت لول 5 میشد !
You have expanded the building by 143 construction points
بعد این فاندر جدید میل داده مارو چیز فرض کرده ببین چی نوشته !
آخه من به این بچه چی بگم !نقل قول:
Hey,
Thanks for your help on growing this town and building. Since money in the treasury is currently relatively low, not all of our builders can build.
Could I ask you to focus on exp jobs for the next 2 days?
If you have any questions or objections to this, please feel free to shoot me a telegram.
Thanks,
Valkur
معنیش چی میشه :دی
قبلا هم بود!نقل قول:
چیز جدیدی که اضافه نشده فقط جلوی پست یه کالسکه اضافه شده D: .
===
اين صفحه ماله چيه؟
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
خب راست میگه دیگه عزیزمنقل قول:
با 2 ساعت کار اون خیلی بیشتر میشد ساخت
در ضمن ، ساخت و ساز اینجوری نیست که هرکی هرچی خواست بسازه ... طبق برنامه داریم میریم جلو