با سلامنقل قول:
خیر دوسته من.
adsl ثابت هست.
شما اگه نیاز به اینترنت همراه دارید میتونید از وایمکس استفاده کنید.
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
خیر دوسته من.
adsl ثابت هست.
شما اگه نیاز به اینترنت همراه دارید میتونید از وایمکس استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام يه سوال دارم من مي خوام روي كابل مسي از مخابرات اينترنت نامحدود 512 بگيرم (مشهد ) مي خوام بدونم اگه بخوام 24 ساعت بذارم دانلود مشكلي پيش نمياد ؟ چون واسه مغازه دوستم اينترنت 1 مگ گرفتيم با حدوداً روزي 2 گيگ دانلود از مخابرات تماس گرفتن گفتن مصرف بالاست بايد مصرفت و كم كني و الا سرعتت و مياريم پايين !!
در حال حاضر شاتل دارم و مي خوام فسخ كنم ، يه نكته ديگه اين نت مخابرات بعداً به اينترانت تبديل نميشه ؟؟؟
یعنی اصلا راهی نداره که adsl رو وایرلس کرد؟
شما یه مودم بی سیم می گیری و اون تا چند متر اینترنت بی سیم رو پخش می کنه همین قدر!نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله همینطور که دوستمون گفتن امکان وایرلس شدنش هست اما نه در هر فواصلی که خواستید.
مثلا با استفاده از مودم های وایرلس میتونید نهایتا تا 50-60 متر رو اینترنت داشته باشید به صورت بیسیم.
به صورت کلی در یه فضای کلی منزل یا محل کار.
موفق باشید.
با عرض سلام
مودم بنده ASUS N10 مي باشد
1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)
2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
راستي
سايت SPEEDTST.NET
بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه
یک چند روزی مشکل نویز رو خط پیدا کردم مطمئن نیستم چند باری رانژ خط از سمت مخابرات محل بسته شده بود
پینگ افتضاح شده ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار باید بکنم وچطوری مطمئن بشم نویز رو خط ؟!
سلام به همگی، مودم وایرلس Dlink گرفتم جدیدا اما یه مشکلی باش دارم، وقتی پی سی رو روشن می کنم، با لپ تاپ یا گوشی نمی تونم وصل شم، یعنی اصلا پیداش نمی کنن، به محض اینکه پی سی خاموش می شه ( دیسکانکت میشه ) می تونم با لپ تاپ و گوشی وصل شم ، به نظرتون ایراد کار از کجاس؟
با سلامنقل قول:
اگه واستون امکان داره مودم رو یه دور ریستارت کنید و دوباره در حالت pppoe کانفیگش کنید.
میتونید برای کانفیگ کردن مودم از تاپیک زیر کمک بگیرید.
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
بچه ها ارزون ترین مودم یا یو اس بی که باهاش به اینترنت وصل شد چیه؟
اخه من تو خونه adsl دارم و اینو فقط برا مواقعی میخوام که بیرونم و فقط برای چک کردن ایمیل و این جور چیزا میخوام.
خوشحال میشم جواب بدید
منظورتون دانگل سیم کارت هست ؟نقل قول:
فکر کنم از60 تومن شروع بشه . ولی بهتره یک مارک معتبر مثل Dlink بخرید حدود 80 که 3G هم ساپورت کنه و در آینده بتونید از خدمات اپراتور سوم یا خدماتی که ایرانسل در آینده می خواد بده بهره مند شید.
دوباره کانفیگ کردم اما باز مشکلم حل نشد ، اینکه قبلا مودم معمولی داشتم ربطی نداره ؟؟! :41:نقل قول:
سلام.
کسی از دوستان Asus N13U داره یا باهاش آشنایی داره؟
لطفا pm بدین ، به کمکتون نیازمندم.
سلام
یه سوال
خداوکیلی حجم ماهیانه 8 گیگ کمه؟
شب ها هم که دانلود رایگانه
اعصابم خورد شدش.8 گیگ به جای یه ماه تو 10 روز تموم میشه
دوستان سلام
ببخشید کسی در مورد کیفیت و سرعت گیتی نت اطلاعاتی داره
به درد میخوره برای مشترک شدن
سلام . دوستان . ما به تازگی ADSL گرفتیم . اگر در حالتی که وصل هستیم کسی به تلفن خونمون زنگ بزنه ، بعد از چند ثانیه که تلفن رو برمیداریم ، اینترنت قطع میشه و بعد از این که تلفن رو خاموش میکنیم دوباره وصل میشه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
این مشکل از مخابرات است منم این مشکل رو داشتم پی گیری که کردم حل شدنقل قول:
از این اینترنت مسخره مخارات خسته شدم! هر کاری میکنم یشتر از 24Kbyte/s دانلود نمیکنه تازه 3 از زنگ زدم گفتم سرعتم کمتر از 32Kbyte/s هستش! ( خط 256Kbit/s گرفتم!) تازه خط خونه رو به اسم داداشم کردیم که 256 بدن! اونم با برگه اشتغال به تحصیل فوق لیسانش!!!
خلاصه کسی اینترنت خو سراق داره من یشتر کارم دانلوده دانلود شبانش میخام خوب باشه! 1M 2M نمیدونم چقدر بالا میشه گرفت!
ببخشید چطوری باید پیگیری کنم ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
مشکل شما از اسپلیتر می باشد
آیا اسپلیتر بر سر راه گوشی تلفن قرار دادید؟ در صورت مثبت بودن جواب
اسپلیترتون رو تعویض کنید
دوست عزيز اين موارد رو انجام بديد مشكلتون حل ميشه:نقل قول:
ابتدا مودتون رو به صورت مستقيم به پريز تلفن وصل كنيد.
به ازاي هر گوشي تلفن درون منزل به يك اسپليتر يا همون ميكروفيلتر نياز داريد.
تمامي گوشيهاي تلفن منزل رو با اسپليتر به پريز وصل كنيد.
به همين راحتي مشكلتون حل ميشه.
دوست عزيز بابت پاسخ دادن تشكر ميكنم.نقل قول:
شما ابتدا سعي كنيد به مسئله خوب نگاه كنيد.
با پاسخهاي نادرست كاربري دچار مشكل شده و همين مسئله باعث رنجش ميشود.
خواهشمند است در صورتي كه از موضوعي اطلاعات كاملي نداريم پاسخي هم ارسال نكنيم.
در انتها هم از شما دوست عزيز به علت مطلبي كه نوشتم عذر خواهي ميكنم.
شاد باشيد:40:
سلام....
رفقا،مخابرات برا اینترنت بیشتر از 512،سند شرکتی میخواد!!
کسی میدونه شرایطش چیه و اینکه میشه جعلوند یه دونه که برا خونمون،اینترنت رو به 2 یا بیشتر تبدیل کنم؟؟؟؟؟سرعت اینترنت واقعا به درد نخوره! با 60 تا اصلا نمیشه صفحات رو دید!
ببخشید دوست عزیز منظورتون از اسپلیتر چیه ؟؟؟نقل قول:
سلام
من دو ماه پیش ای دی اس ال 128 یک گیگ یک ماهه گرفتم و قول داده بودند یک هفته ای وصل کنند و ولی 3هفته طول کشید و کلی مشکل دیگه هم بوجود امد و کلی اعصابم رو خورد کرد تا اینکه یه درگیری هم با شرکتش پیدا کردم . سرعتش خوب هست از 200 تا پایین تر نمی اید و سرعت دانلود هم 30 کیلو بایت است ولی پشتیبانی شرکت خیلی ضعیف هست مثلا برای شارژ کردن حداقل 3 روز طول می دهند حالا می خواهم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم که پشتیبانی خوب داشته با شه . برای این کار باید چکار کنم؟
دوستان ببخشید یک میشه توضیح بده اسپلیتر چیه ؟؟؟
نقل قول:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1
نقل قول:
با سلام
موفق باشید.نقل قول:
اسپلیتر ابزاریست برای جدا کردن voiceو data از یکدیگر. از نظر فیزیکی قطعهایست کوچک با یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن ومودم ADSL.
همانطور که میدانید یکی از مزایای سرویس ADSL استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است. برای جلوگیری از اختلال در دو سرویس (اینترنت و تلفن) نباید دستگاههای جانبی (تلفن، فکس و ...) به صورت مستقیم بر روی خط تلفن قرار گیرند. (این بدان معناست که برای استفاده از هر دستگاهی که قرار است به صورت مستقیم بر روی خط وصل باشد، یک اسپیلیتر نیاز است.)
اسپلیتر میتواند از اختلالات جانبی مانند نویز و قطع و وصلی تلفن و اینترنت جلوگیری کند.
توجه:
برای اتصال بعضی از مودمها افزون بر اتصال اسپلیتر به دیگر خطها، به مودم نیز باید اسپلیتر وصل شود.
کسی ADSL خوب سراغ نداره؟ برای دانلود میخام غیر از مخابرات
گشتم نبود ، نگرد نیست .نقل قول:
در حال حاضر فکر کنم داتک و پارس آنلاین از بقیه بهتر باشن ولی همچنان یه سرویس خوب و نامحدود بدرد بخور نمیشه توی این کشور گیر اورد .
اقا کسی خبری نداشت من دانلودم رو تو اداره انجام میدم فقط برای دیدن سایتهای که از نظر اداری دارای مورد هستن سرویس adsl میخوام فکر کنم یه گیگ هم برای یکماهم بس باشه با این شرایط کسی موردی خوب سراغ داره ونظرتون در مورد همون گیتی نت با قیمت 8500 برای یه گیگ در ماه چیهنقل قول:
8500 برای 1 گیگ در ماه گرونه ، هیچ شرکتی همیشه خوب نیست ( تو ایران) همشون بعضی مواقع مشکلاتی دارننقل قول:
مثلا
شرکت صبانت
سرعت 1MB حجم 5گیگ یکماه میشه تقریبا 18500
یعنی شرکتی که شما گفتی5 گیگ میشه حدودا 42500
علت این که گفتم گرونه به این خاطر بود
دوستان سلام . ببخشید میخواستم بدونم چرا سویس های نامحدود پارس آن لاین اینقدر ارزونه ؟؟؟ مثلا 512 دانلود نامحدود ماهی 24 هزار تومنه
آیا کسانی که استفاده میکنن راضی هستن یا نه ؟؟؟
ممنون .
دوستان ببخشید کسی از سرویسها ی نامحدود پارس آن لاین استفاده میکنه ؟؟؟ میخواستم ببینم خوبه یا نه ؟؟ آخه خیلی خیلی ارزونه .
علتش اینه که سرعتشون به شدت مزخرف هست:46: اگه نامحدود با سرعت و قیمت واقعی میخوای یه سر به سایت شرکت سپنتا بزننقل قول:
512 نامحدود یکماهه سپنتا قیمت 101 هزارتومن
حالا با این تعاریف دوست من چه شرکتی رو پیشنهاد میکنی برای سرویس حجمی یه گیگ در ماه حجم بیشتر به دردم نمیخوره چون گفتم دانلود ها رو تو اداره انجام میدمنقل قول:
اگه فقط برای وبگردی می خواین و دانلود ندارین فرق زیادی نمی کنه از چه شرکتی بگیریدنقل قول:
صبانت اگه تو منطقه تون ساپورت میشه گزینه بدی نیست (5 ساله صبانت دارم ، بیشتر نارضایتی کاربرا به خاطر سرعت دانلود تو سرویس رایگان شبانه هستش)
شرکتهایی که تو سایت مخابرات به عنوان شرکتهای دارای مجوز هستن :
شاتل ، آسیاتک ، صبانت ،پارس آنلاین ، پیشگامان توسعه ، داتک ، فن آوا ، لایزر ، داده گسترعصرنوین ،عصر انتقال داده ها
منبع
عصر انتقال داده ها رو اولین باره رفتم تو سایتش 128 یکماه با حجم 1 گیگ رو زده 3800 :31: واقعا جالب بود ، خدا به داد سرعت این سرویس برسهکد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQxUDN1IDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAJDN5gDQ6UGb0lGd
دقیقا.هر چقد پول میدی آش میخوری.نا محدود زیر ماهی 100 تمن هیچ وقت نگیر.صبانت نامحدود آورده ماهی 14 تمن.ملت رفتن گرفتن با 2 بایت دانلود میکنن:31::31: نامحدودی که قیمتش اندازه محدود هست کسی بگیره فقط باید بگیم خدا بهش صبر بده:31::31:نقل قول:
دوست عزیز اگر نامحدود میخوای من پیشنهاد میکنم وایمکس ایرانسل بگیری من 6 ماهه 512 دارم استفادده میکنم واقعا راضی هستم همیشه سرعت پایدار هست و تعداد قطعی تو این 6 ماه داشته به تعداد انگشت های دست هست و ماهی حدود 60 تومن هستنقل قول:
من الان 256 نامحدود دارم با قيمت 18600 تومان.!!!!
قانون Fair To Policy هم نداريم. داريم به نوعي اجرا نميشه.
256 هم به صورت Share هست و هميشه نرخ دانلودم حدود 30 كيلوبايت برثانيه هست.
من كه راضي هستم.
شاد باشيد:40: