شما یک کارت شبکه وایرلس برای کامپیوترت بگیر و درایورش رو با دقت و درست نصب کن مودمت رو هم به صورت اتوماتیک کانفیگ کن و با همه دستگاهات به صورت بی سیم و همزمان کانکت شو
Printable View
شما یک کارت شبکه وایرلس برای کامپیوترت بگیر و درایورش رو با دقت و درست نصب کن مودمت رو هم به صورت اتوماتیک کانفیگ کن و با همه دستگاهات به صورت بی سیم و همزمان کانکت شو
دوستان کسی در مورد netgear اطلاعاتی داره؟
مدل smc7904WBRA4 هستش. یه مودم- روتر وایرلس adsl با 4 تا پورت lan (راهنمای فارسی شو میخوام) .کسی میدونه چجوری میشه با این مودم یه شبکه وایر لس با اینترنت adsl اشتراکی بین دو تا لپ تاپ و یه کامپیوتر درست کرد ؟طوری که مودم با پورت lan به کامپیوتر وصل بشه(کامپیوترم کارت شبکه وایرلس نداره) ؟ الآن لپ تاپ به مودم بصورت بی سیم وصل میشه و با یه کانکشن (با همان یوزر و پسوردی که کامپیوتر را به اینترنت adsl وصل می کنم) به اینترنت وصل میشه ولی مشکل اینجاست که وقتی یکی شون کانکت هست اون یکی error 691 می ده! خلاصه نمیدونم چجوری کانکشن رو بینشون share کنم؟ لطفا اگه کسی تنظیماتی رو که باید برای مودم انجام بدم میدونه بهم بگه!!!!!!!!!!!! ممنون
سلام دوستان
امروز رفتم برای دوستم یه مودم D-Link 2540U خریدم که 4پورت LAN بود
بعد وقتی وصلش کردم برای دادن VPI و VCI وارد تنظیمات شدم(192.168.1.1)
بعد دیدم Auto Connect داره و همه چیزش تنظیمه با این حال دستی فقط چک کردم
VPI:0و VCI: 35 بعد در آخر که Reboot & save زدم پنجره ی مربوطرو بستم
حالا از اون موقع همش این پیفام نمایش داده میشه
بنظرتون چیکار کنم؟ اون دکمه ی Reset Botton پشت مودم و بزنم یا همینجوری ازش استفاده بشه؟
به اینترنت وصل میشه اما دیگه همیشه این و نشون میده و دیگه نمیشه با آی پی مودم)192.168.1.1 وارد تنظیمات
مودم شد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما باید تنظیمات کانکشن رو از Bridge به PPPoE تغییر بدین تا همه سیستم ها بتونن همزمان کانکت شن
1ببخشید تکراری فرستادم . میخواستم بگم وقتی تنظیمات رو روی PPPoE میذارم به ISP (پردیس)وصل نمیشه-error678 میده-
2وقتی با وایرلس لپ تاپ به اینترنت وصل میشم سرعتش نسبت به اتصال کامپیوتر نصف میشه. برای افزایش سرعت وایرلس مودم تنظیماتی وجود نداره؟
3برای امنیت وایرلس اگه بخوام WPA رو انتخاب کنم حتما باید کامپیوتر آپدیت باشه؟اگه نباشه چی میشه؟
خیلی خیلی ممنون از کمک هاتون!
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
1-ممکنه ISP شما PPPoE رو ساپورت نکنه (که احتمالش کمه زنگ بزنید پشتیبانی سوال بگیرید)نقل قول:
2- دقیق نمیدونم برید تو تنظیمات آداپتور کارت شبکه ، کانال رو از11 به یه عدد دیگه تغییر بدین مثلا9
3-سعی کنید WPA 2 رو انتخاب کنید چون تقریبا نفوذ بهش کار حضرت فیله!! به اپدیت هم نیازی نیست
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
توی صفحه 866 راهنمای فارسی مودمت رو برات گذاشتم اونو خوندی ؟نقل قول:
با توجه به اون مودم رو pppoe کانفیگ کن و از طریق LAN و Wireless ازش خروجی بگیر
نقل قول:
دوست من شما اين كاري كه ميگم انجام بده . واسه هر تلفن يك اسپليتر ( آنتي نويز يا نويز گير ) بگير و
وصل كن به تلفنها ( كه ميشه دوتا اسپليتر ). اسپليترها بايد بين پريز و تلفن قرار بگيره .
حالا مودمت رو با خيال راحت بصورت مستقيم وصل كن به پريز تلفن تواطاقت . به همين راحتي .
من هم همين كار رو انجام دادم .
آدرسی که گذاشتی لود نمیشه
برای کانکشن ها یا کارت شبکه نباید تنظیمی انجام بدم؟مثلا توی تب general یا authentication
-------------------------------------------------------------------------------------------------
میگم نوع اشتراک adsl ما(پردیس) خانگی هستش - جلوش نوشته valid/dynamic - شاید بخاطر همین PPPoE رو ساپورت نمیکنه.جلو اشتراک های دفتریش نوشته valid/static . این dynamic و static یعنی چی ؟
در ضمن مودم غیر از حالت 1483bridged و PPPoE کانال های 1483MER,1483routed و PPPoA رو هم داره. نباید یکی از اینا رو انتخاب کنم؟ البته در حالت routde و MER چند جای دیگه رو باید پر کنم که اصلا نمیدونم چی هستند؟ مثلا Local IP Address,
Remote IP Address و Subnet Mask . کسی میدونه اینجاها رو باید چی بنویسم؟
ماشاله چقد سوال پرسیدینقل قول:
آدم در میمونه به کدومش جواب بده
جوابا رو میدونم یه فرصت دیگه میام میدم جوابتو
یه سوال دیگه : اگه لپ تاپ رو با کابل شبکه به یه پورت lan دیگه ی مودم وصل کنم چی؟اونوقت میشه همزمان هم کامپیوتر و هم لپ تاپ رو به اینترنت وصل کرد؟اینجوری کامپیوتر و لپ تاپ با هم شبکه هم می شوند؟ کلا چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
روی کارت شبکه کلیک راست کن و گزینه peroperties رو انتخاب کن بعد در تب general در لیست نمایش داده شده روی internet protocol TCP/IP یکبار کلیک کن بعد دکمه ی properties را کلیک کن در پنجره باز شده گزینه هاینقل قول:
obtain an IP address automatically و obtain DNS server address automatically رو انتخاب کن. فکر کنم دیگه بتونی با IP مودمت وارد تنظیمات بشی!!!
سلام
دوستان من الان مودمم am602 asus مي خوام عوض كنم و يدونه وايرلس دار بخرم براي لپتاپ يه سوالي داشتم اينه كه پشته اين وايرلس دارا لن داره كه وصل بشه به كامپيوتره معمولي كه مثله قبل با سيمه لن وصلش كنم يا نه فقط وايرلس داره ؟؟؟بعداينكه ميشه تنظيمش كرد در يك لحظه هم از لن بشه استفاده كرد هم از وايرلسش براي لپتاپ؟؟؟
ممنون
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدننقل قول:
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب :40:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
دوست عزیز بله هم وایر لس داره هم لن که معمولا جای چهار پورت لن را داره که مودم ها خودش به صورت اتوماتیک تنظیم میشه و نیازی به این ندارین که همه رو بهش دونه دونه معرفی کنین فقط باید هواستان باشد تا تنظیمات اینترنت را به صورت PPPoE قرار دهید تا مودم خودش با مرکز اینترنتتون ارتباط برقرار کنه و وصل بشهنقل قول:
در ضمن جدید مودم هایی اومده که علاوه بر پورت لن از پورت های یو اس پی هم استفاده میکنه من ندیدم ولی شنیدم
موفق باشین:40:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
دوست من سیستم های 1483MER,1483routed و PPPoA در ایران استفاده نمیشه قدیم اکثرا تنظیمات روی bridged قرار میدادن ولی الن چون تعداد کاربر ها در یک منزل زیاد شده و مردم با چندتا کامپیوتر و موبایل و ... میخوان به اینترنت وصل بشن از سیستم PPPoE استفاده میشه شما با پشتیبانی اینترنتتون تماس بگیرین راهنماییتون میکنن:40:نقل قول:
بروبچ ADSL ایییی سلام.
من تازگی ها می خوام ADSL بگیرم، موندم الان مودم چی بخرم... به نظر شما بهترین مودم چه برندیه! یه مودم خر کار می خوام که اگر یکی دو ماه پشت سر هم بدون وقفه بخوام دریافت داشته باشم جونش در نره...
سلام دوست عزیز ببین مودم هایی با برند معتبر هیچ کدوم مشکلی پیدا نمیکنن. مثل d-link,Tp-link,linksys,.... ولی من مودمم linksys الان 6 ماه که به صورت 24 ساعت روشنه و وصله هیچ مشکلی ندیدم ازش ولی خودت رو ناراحت نکن مودم چیزی خاصی نداره که بخواد خراب بشه:40:نقل قول:
آره می دونم ولی من از یکی شنیده بودم که مودم ها تنها فرقشون به جونشونه!!!نقل قول:
من پیشنهاد میدم که یا d-link بخری یا linksys دقت کن مدلی رو بخری که از 802.11B/G/N پشتیبانی کنه نه اینکه فقط 802.11B/Gنقل قول:
[QUOTE=jobin_vm;5282692]دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب :40:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
من برای مصره خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده:27:) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
خیلی ممنون این کار رو کردم اما جواب نداد:41:نقل قول:
اون 2تا گزینه که همیشه رو اتوماتیک هست
مودم این بنده خدا فکر کنم هنگام Reboot کردن مشکل پیدا کرده.
به نظر دوستان اون ریست پشت مودم و بزنم بر میگرده به تنظیمات اولش یا ممکنه دیگه به اینترنت هم وصل نشه؟
سلام
نميدونم اين سوال جاش اينجاست يا نه؟
ايا ميشه اينترنت رو از مودم وايمكس توسط كابل شبكه به مودم ADSL كه وايرلس هست رسوند ، و از طريق اون اينترنت رو بصورت وايرلس در محيط خونه داشت؟
دوست من شما میتونین برای اینکه تنظیمات اینترنتتون رو داشته باشین از اطلاعاتش backup بگیرین و بعد از ریستارت کردن restore کنیننقل قول:
مودمتون چی بود؟
دوست من شما باید مودم وایمکس رو به یک Access Pointوصل کنید حال ممکنه مودم ADSL مورد نظر شما این قابلیت رو داشته باشه که من تا الان همچین مودمی رو ندیدم ولی کاری که میشه کرد البته من تو سایت خوندم و چون خودم از ADSL استفاده میکنم تست نکردم ولی برای شما و سایر دوستان تو پست بعدی میزارم امید وارم که مفید باشه:40:نقل قول:
ممنوننقل قول:
مودم D-Link 2540U هست چجوری بکاپ بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
از وقتی ریبوت شده آی پی مودم 192.168.1.1 پریده
بازم میگم به اینترنت وصل میشه اما متاسفانه وارد تنظیمات مودم نمیشه دیگه
به نظرتون همینجوری بدم استفاده کنه یا ریست و بزنم یا بکاپ بگیرم ریست بزنم ؟ ... یه کمکی کنید که موندم با
مودم طرف چیکار کنم
با تشکر:11:
اگر شما برای اتصال به نت از یک مودم وایرلس در منزل یا محل کار خود استفاده نمی کنید دیگر نگران نباشید اکنون با خواندن این پست و نصب یک نرم افزار کم حجم به راحتی می توانید به وسیله لپ تاپ خود اینترنت آن را به صورت وایرلس در محیط برای لپ تاپ ها و یا موبایل های دیگر به اشتراک بگذارید. در حقیقت با این روش لپ تاپ شما به یک WiFi Hotspot تبدیل خواهد شد. اما این کار چگونه ممکن می شود ؟
در ابتدا نرم افزار Connectify را از لینک زیر دانلود و نصب نمایید .
سپس بعد از اجرا در سطر اول یعنی WiFi Name نام شبکه وایفای خود را تعیین کنید که یک نام دلخواه خواهد بود . در بخش بعدی یعنی Passphrase برای شبکه خود یک پسورد تعیین کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نیاید و تنها خودتان و کسانی که پسورد آن را دارند بتوانند به شبکه وایرلس دسترسی پیدا کنند.کد:http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Connectify.shtml
در نهایت در بخش سوم یعنی اینترنت نام کانکشنی که بدان در لپ تاپ خود متصل هستید را انتخاب نمایید. اکنون با زدن گرینه Start Hotspot لپ تاپ شما اینترنت خود را برای موبایل ها و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک می گذارد و با سرچ کردن وایرلس نام انتخابی که در سطر اول گذاشتید نمایش داده و به راحتی می توانید به آن متصل شوید. بدین ترتیب اینترنت پرسرعت خود را به راحتی به دستگاه های مجهز به وایرلس نظیر موبایل , آیفون و آیپاد , PSP و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک گذارید بدون آنکه مودم وایرلس داشته باشید ! ( ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که تیک بخش Intrernet Connection Sharing کارت شبکه اتان را زده باشید تا به شما اجازه شـِر کردن نت داده شود )
در ضمن نسخه Connectify در این پست سازگار با ویندوز سرور2008 و ویندوز 7 و وینودوز 7 64بیتی است ؛
connectify از قابلیت جدیدی در ویندوز 7 استفاده میکنه به اسم Virtual Wi-Fi با این قابلیت جدید شما میتونی با همون یک عدد کارت شبکه بی سیم، هم اینترنت بگیری و هم همزمان اون رو به اشتراک بگذاری
برای همین این کار در ویندوزهای قبل از 7 امکان پذیر نیست.البته به اشتراک گذاری اینترنت با لپتاپ یا کارت شبکه بی سیم قبلا هم بوده در ویندوز و مک، اما فرق این مدل در ویندوز 7 اینه که نیازی نیست 2 کارت شبکه درگیر باشه، در حالیکه در مدل Ad Hoc که در مک و ایکس پی وجود داره، شما باید اینترنت رو از مودم یا کابل بگیری و توسط کارت بی سیم به اشتراک بگذاری. با connectify نیازی به 2 کارت شبکه نیست و همون بی سیم لپتاپ کافیه که هم بگیری ازش هم به اشتراک بگذاری ؛ با توجه به این تفاوت، قابلیت اشتراک گذاری در xp سایت زیر توضیح داده شده
امیدوارم مفید باشه:40:کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=FAC8708E-3762-4E78-B372-8404EEB7F41A&displaylang=en&displaylang=en
ببین دوست من ای پی نپریده احتمال زیاد عوض شده برای اینکه ببینی کجاس روی اسم وایرلست که در گوشه پایین سمت چپ هست راست کلیک کنی و Status رو بزنی مثل عکس زیرنقل قول:
بعد در پنجره ای که باز میشه روی details... کلیک کنی و اونجا ای پی دستگاه رو میبینی
چیزی که میبینی رو بزن :40:
خيلى ممنون دوست من!نقل قول:
من الان ADSL رو با اين مودم بصورت وايرلس در ميارم.منتها مشكل من اينه كه ايا ميشه اينترنت رو از مودم وايمكس از طريق كابل شبكه به اين مودم رسوند؟
مدل مودمم linksys WAG54G2 هستش
مودم 4 پورته وایرلس ندارهنقل قول:
با LAN هم که میگردم کلا Default Gateway نمیده هیچی جلوش نیست.
حالا بازم جست و جو میکنم ببینم چی میشه بازم ممنون:46:
کلا از وقتی ریبوت شده منهدم شده !!!
نظرتون راجبه Reset Botton پشت مودم چیه؟
بزنم درست میشه؟
دوست عزیز این مودمی که میگین یک getway و این کاری که شما میگین رو نمیتونه انجام بده شما یا به روش بالا عمل کنید یا یک access point تهیه کنید این مودمی که گفتید این امکان رو ندارهنقل قول:
سلام من یه مودم fiberhome AN1020-02T دارم
ولی درایورش رو ویندوز 7 نصب نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون!نقل قول:
یک اکسس پوینت خوب و ارزون معرفی میکنید؟
خوب یه راه دیگه بهتون میگم ایشالا این یکی کارت رو راه بندازه:46:نقل قول:
از منوی star وارد run شو . یه صفحه کوچیک باز میشه توش بزن CMD و ok کن یه صفحه سابه سفید dos باز میشه اونجا بنویس ipconfig و اینتر کن اطلاعات زیر رو میتونی ببینی که ip دستگاهت رو نشون میده
اگه ویندوزت vista و 7 بود تو نوار زیر منوی start بزن cmd و اینتر کن
سیسکو بیدی نیست با این بادها بلرزه من قبلا تو فروم زیر تاپیکی دیده بودم نحوه کانفیگ کردن مودم به عنوان روتر رو گفته بود طوری که سرویس پورت 1 میشد Wan و هر شبکه ای که روش اینترنت داشت به عنوان گتوی میشناخت.نقل قول:
باز هم اگر حوصلش رو دارید خودتون بگردید یا یک تاپیک باز کنید و توضیح بدید چکار می خواهید بکنید تا به نتیجه برسید:
کد:http://homecommunity.cisco.com/t5/Cable-and-DSL/bd-p/DSL
فکر کنم Dlink dap 1150 با قیمتی 50 - 60 تومن کارت رو راه بندازه حالا بازم باید از بچه ها سوال کنیننقل قول:
دوست من نوع مودمش مهم اگه 120n یا 160n یا 320n بود میشد یه کاری کرد البته باز هم باید تحقیق کنم چون تا بهحال این کار رو نکردم ولی اون مدل بعید میدونم بازم اگه اطلاعاتی داشتید خوشحال میشم استفاده کنمنقل قول: