سلام تو صفحه قبل گذاشته شده به همراه لینک برنامه ...نقل قول:
این هم پسوردش هست : matinنقل قول:
موفق باشید
Printable View
سلام تو صفحه قبل گذاشته شده به همراه لینک برنامه ...نقل قول:
این هم پسوردش هست : matinنقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون
درpes pc از fifa سر تره اما در ps3 و xbox برعکسه.نقل قول:
دوستان نمیشه کاری کرد کفشای وارد شده جای کفشای قبلو نگیرن وهمشون باشن؟؟
لطفا آدرس چند تا سایت خوب که در زمینه توپ،تور،کفش و... قوی باشن رو بزارین ممنون
به نظر من سايتنقل قول:بسيار جامع و تكميل هستش در زمينه فوتبال. اميدوارم بكارت بيادکد:www.Gamingaccess.com
من معذرت میخوام که دباره سوالمو مطرح میکنم...نقل قول:
اما چرا سوالمو نمی جوابین
به نظر من ساكر خيلي بهتر از 09 هستش از همه نظر.اما اگر شما ميخواهيد بررسي تخصصي اين دو بازي رو بدونيد يه سرچ كن تو گوگل حتما به نتيجه ميرسي.البته چون اين سوال رو خودمم داشتم قبلا بررسي تخصصي رو ديدم و ساكر برتري نسبي به 09 داشتنقل قول:
با سلام
آقا من میخوام به صورت دستی نقل و انتقالات این چند وقت اخیر رو انجام بدم. اما غیر از انتقال رونالدو و کاکا به رئال دیگه بقیه نقل و انتقالات مهم رو نمی دونم. در ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال.
اگه میشه یکی یه لیست از جدیدترین نقل و انتقالات مهم و شماره جدید بازکنان ها رو توی تیم جدیدشون رو اینجا بنویسه. (فقط اونا که مهمن)
لحظه شماری تا PES2010..............
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون
نقل و انتقالات رئالنقل قول:
ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال
کاکا از میلان به رئال (شماره8) شماره گاگو رو بزار 5
رونالدو ار منچستر به رئال شماره 9
کریم بنزما از لیون به رئال شمارش هنوز مشخص نیست
رائول آلبیول از والنسیا به رئال 18
owen از نیوکاسل به منچستر با شماره 7
والنسیا از ویگان به منچستر شمارشو نمیدونم
فعلا اینا رو میدونستم
نه کپی کردم...فایل باید iso باشه دیگه؟176 مگ حدودا؟مسیر من(ویندوزم رو d)نقل قول:
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
خوب img هست نه iso مسير درسته توي اينجا بايد باشه البته. من تعجب مي كنم چرا بازيت آپديت نشدهتيم اتلتيكو و سويا برات لايسنس شده هستند يا نه؟نقل قول:
من در مستر لیگ وقتی بازیکن می خریدم دیگه کسی انو از من نمیخرید حتی اگر بهترین بازیکن دنیا بود ولی وقتی اخراجش می کردم درجا می خریدنش مشکل چیست باتشکر
با سلام خدمت اساتيد
ميخام بازيمو آپديت كنم ميشه توضيحات كاملو برام بزاريد آخه سرچ كردم پيدا نكردم .
اینم آخرین انتقالات مهم:
0 فوتباليست گران قيمت نقل و انتقالات اروپا
فهرستي که مشاهده مي کنيد 20 انتقال بزرگ فوتبال اروپا بين دو فصل 2009-2008 و 2010-2009 است. البته بايد به اين فهرست انتقال بنزما از ---- به رئال، مايکل اوون از نيوکاسل به منچستر را هم اضافه کرد.
1- کريستيانو رونالدو
از منچستريونايتد به رئال مادريد(93 ميليون يورو)
بازيکن سال دنيا و برنده توپ طلاي اروپا سرانجام به تيم روياهايش پيوست و به نظر مي رسد در لاليگا که بستري هموارتر براي درخشش بازيکنان تکنيکي است، بيشتر بدرخشد.
2- يوان گورکف
از ميلان به بوردو( 15 ميليون يورو)
شايد ميلان به زودي به خاطر از دست دادن اين فرانسوي جوان پشيمان شود. او فصل قبل که به طور قرضي در بوردو بازي مي کرد جان تازه يي به اين تيم بخشيد و کمک کرد قهرمان فرانسه شود.
3- مائورو زاراته
از السد به لاتزيو(25 ميليون يورو)
ستاره آرژانتيني فصل قبل که به طور قرضي در پايتخت ايتاليا بازي مي کرد عصاي دست آبي پوشان در راه قهرماني جام حذفي شد و محبوبيتي گسترده در ميان هواداران يافت. او اکنون قراردادش را قطعي کرده است.
4- کاکا
از ميلان به رئال مادريد ( 67.2 ميليون يورو)
ابهاماتي درباره ميزان آمادگي اش وجود دارد اما اگر کاکاي 27ساله در اوج باشد آن وقت رئال در آسمان ها سير خواهد کرد.
5- گرت بري
از استون ويلا به منچسترسيتي( 14 ميليون يورو)
منچسترسيتي اين تابستان چند خريد خوب داشته؛ از جمله روکه سانتاکروز اما بري خريد بسيار مثمرثمري خواهد بود و همان مهره يي است که سيتي در ميانه ميدان نياز داشته است.
6- ديه گو
از وردربرمن به يوونتوس( 24.5 ميليون يورو)
يووه دو سال است که دنبال يک هافبک بازي ساز مي گردد و اکنون يک برزيلي باتجربه را جانشين پاول ندود مي کند.
7- رائول آلبيول
از والنسيا به رئال مادريد ( 15 ميليون يورو)
رائول آلبيول در طول حرفه اش هرجا رفته، ناکام نمانده. مدافع جوان تيم ملي اسپانيا در سانتياگو برنابئو هم روند سابق را پي خواهد گرفت.
8- مارکو موتا
از اودينزه به رم( 3.5 ميليون يورو)
موتا بهترين مدافع راست در ايتاليا است و از ژانويه به طور قرضي به رم پيوست و خوش درخشيد. اين بازيکن زير 21ساله هاي ايتاليا اکنون قرارداد دائمي بسته است.
9- آناتولي تيموشچوک
از زنيط سنت پترزبورگ به بايرن مونيخ(11 ميليون يورو)
يکي از بهترين هافبک هاي دفاعي اروپاست و مي تواند جانشين شايسته يي براي زي روبرتو باشد.
10-گلن جانسون
از پورتسموث به ليورپول( 20.5 ميليون يورو)
پول زيادي است براي يک مدافع اما اين روزها مدافعان خوب ليگ برتري، گران قيمت هستند. ليورپول مدت ها دنبال يک دفاع راست خوب مي گشت.
11- سرجو فلوکاري
از آتالانتا به جنوا( يک ميليون يورو)
يک مهاجم که به زودي سري A را تکان خواهد داد. شايد جنوا، ديه گو ميليتو را به اينتر فروخته باشد اما فلوکاري از پس پر کردن جاي او برمي آيد.
12- آنتونيو والنسيا
از ويگان به منچستريونايتد( 18.9 ميليون يورو)
مدت ها حرف از پيوستن او به يک باشگاه بزرگ بود و سرانجام سر از منچستريونايتد درآورد. اين اکوادوري قرار است در اولدترافورد جاي رونالدو را بگيرد.
13- اليسئو
از مالاگا به لاتزيو( يک ميليون يورو)
يکي از بهترين خريدهاي تابستان، آن هم يک ميليون يورو. او سريع ترين بازيکني است که تا به حال ديده ايد.
14- فابيو کاناوارو
از رئال مادريد به يوونتوس( بازيکن آزاد)
شايد نزديک به 36 سال داشته باشد و از قله آمادگي فاصله گرفته باشد اما همان بازيکني است که يوونتوس در دفاع کم دارد. اين مدافع کهنه کار به خط دفاع تيم سر و سامان مي دهد و اين گونه يوونتوس بخت افزون تري براي فتح اسکودتو خواهد يافت.
15- راميرز
از کروزيرو به بنفيکا( 7.5 ميليون يورو)
در جام کنفدراسيون ها نشان داد چه استعداد شگرفي دارد و احتمالاً مديران کروزيرو انگشت حسرت گزيده اند که چرا براي فروش او بعد از اين رقابت ها صبر نکرده اند.
16- مارکو دي وايو
از جنوا به بولونيا( بازيکن آزاد)
فصل قبل 24 گل براي بولونيا زد و جاي تعجب نداشت که تابستان به عنوان بازيکن آزاد قرارداد قرضي اش را يکسره کرد. شايد بتوان ادعا کرد دي وايو فصل قبل يک تنه بولونيا را از سقوط نجات داد.
17- ديه گو ميليتو
از جنوا به اينتر ( 22 ميليون يورو)
ميليتو هر جا بازي کرده، تضمين شده، گل زده است. حالا در کنار زلاتان ابراهيموويچ چه زوجي تشکيل خواهد داد.
18- دانيل پرانيچ
از هيرنوين به بايرن مونيخ( 7.7 ميليون يورو)
پرانيچ سال ها در هيرنفين بازي مي کرد و منطقي بود که گام بعدي در حرفه اش اين باشد. او کيفيت سمت چپ بايرن را بالا خواهد برد.
19- لوئيس خيمنس
از اينتر به وستهام( قرضي)
يک خريد استادانه توسط جان فرانکو زولا مربي وستهام. خيمنس استعداد بازي در باشگاه هاي بزرگ را دارد و اگر آمادگي اش را حفظ کند، در لندن ستاره خواهد شد.
20- ادسون برافيد
از توئنته به بايرن مونيخ( دو ميليون يورو)
لوئيس فن گال مربي بايرن شده و چند تا از خريد هاي اين باشگاه از هلند آمده اند که فن گان فصل قبل در آن مربيگري کرده است. برافيد 26ساله پارسال در ليگ هلند نظرها را جلب کرد و اکنون قادر است به کمک مونيخي ها بيايد که نياز به ترميم دفاع شان دارند.
فایل همون img بود اشتباه کردم.پس چرا آپدیت نمیشه؟:19:چیز دیگه ای نباید نصب شه؟پچ کونامی؟من غیر از این و پچ خود شما چیز دیگه ای نریختمنقل قول:
اتلتیک بیلبائو رو نوشته athletic club...سویا هم مثل قبله..پرچم شبدر و نوشته sev blanco..
کلا یه سری چیزا عوض شده.مثلا لباس آرسنال درست شده ولی اسم تیم و لوگوی تیم قدیمی مونده.
نه اصلا cv0f كاري به آرسنال نداره فقط استفاده از cv0f كافيه تا تيم هايي مثل اتلتيكو مادريد سويا و وايادوليد لايسنس بشن اگه نشدن بايد بگم جاي تعجب داره واقعا نمي دونم چه اشكالي داره يعني اصلا هيچ كاري نكني ها با كپي كردن cv0f توي اون مسير حتما اون تغييراتي كه گفتم اعمال ميشه راستي پچ 1.20 يا 1.40 رو نصب كردي؟ اگه تونستي پچ 1.40 رو بگير دانلود كن ببين شايد مشكل از نبود اونهنقل قول:
سلام دوستان من اون پچ سه قسمتی رو خواستم نصب کنم.مثل اینکه فایل هاش مخدوش هست و در زمان اکسترکت کردن ارور میده.
در مورد پچ 1.4_cv0f هم فولدری بنام dawnload در پوشه کونامی .باید این فولدور روایجاد کنم؟ این کار رو کردم و جواب نداد.
پچ 1.4 کونامی رو ریختم تقریبا درست شد.البته بعد از ریختن پچ مجبور شدم کرک 1.2 رو هم بریزم.نقل قول:
الان نقل و انتقالات درسته...لوگوی باشگاهها هم چنتا رو چک کردم درسته...فقط اسم باشگاهها قدیمیه؟مثلا چلسی رو نوشته london fc...همینطوری هست یا باز جایی ایراد داره؟
در ضمن از راهنمایی شما ممنونم:10:
سلامنقل قول:
شما باید اونو تو ادرس زیر بریزید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
دوستان عزیز من یک option file می خوام که تمام نقل و انتقالات تا به اینجا و لباس و پرچم ها رو درست کنه
راستی این رو بگم که من kitserver نمی خوام فقط یه آپشن فایل که لباس ها و پرچمها و نقل انتقالات انجام شده باشه و آخرین آپشن فایل باشه
با تشکر
فكر نكنم با آپشن فايل اين همه چيز رو يه جا به دست بياري آپشن فايل كارش درست كردن لباس و كفش و فيس و اينا نيست نه اين كه نشه ولي يكي بايد بشينه از داخل اديت داخل بازي اين تغييرات رو اعمال كنه كه كسي اين كار رو نمي كنه ويرايش هاي كيت ها فيس ها و لوگو ها معمولا با كيت سرور انجام ميشه نه آپشن فايل با آپشن فايل مي توني اسامي ها رو تغيير بدي يا ترانسفر ها رو دستي تغيير بدي. من يه آپشن فايل درست كردم كه نقل انتقالات تابستاني رو هم اعمال مي كنه و همه اسامي Fake رو اصلاح مي كنه فردا آپلود ميكنم ميذارمش همين جا عصر درستش كردمنقل قول:
نه قديمي نيست اسامي باشگاه هاي انگليسي به صورت آفيشال لايسنس نشده با آپديت هاي رسمي مثل ريختن cv0f تاثيري روي اين ها نخواهد داشت شما مي توني پچي رو كه من ساختم رو استفاده كني فكر كنم 2 يا 3 صفحه قبل هم يه پست كامل براي اين پچ تكرار شدهنقل قول:
كدوم پچ؟نقل قول:
پچ کونامی که با اسمها کاری نداره.منظورم پچ خودت بود که نصب کردم .ولی کامل تغییرات اعمال نشد..ممکنه از نداشتن آپدیت بوده؟مجدد نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
دوست عزیز من خودم الان یه 5 ماه میشه که این بازی رو بازی نکردم ولی قبلش با یه آپشن فایل هم لباسها و لوگوها و هم نقل و انتقالات رو انجام میداد کلش فکر کنم 5 مگابایت نمیشد.نقل قول:
بازم ممنون که جواب دادی
سلام.اينكه شما نام اصلي بازيكنان كلاسيك رو نداري برميگرده به آپشن فايلت.چون نام اونها هم مثل برخي بازيكنان و باشگاهها(مثل تيم ايران)بصورت غيرواقعي هست و لايسنس نشده.نقل قول:
اما براي فيس ها فقط كافيه اونهارو بدون تغيير تو پوشه cv06 در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل بايد اينطوري باشه(البته عددش متفاوته): unnamed_33 و با پسوند بين.
دوست خوبم اكيداً توصيه ميشه كه حتما حتما براي اينجور تغييرات از كيت سرور استفاده كني چون تغيير فايلهاي اصلي ممكن است باعث ايجاد خرابي در بازي بشه(نمونش بازيهاي فوتبال كه فارسي كردن) و بعد براي رفع عيوب با مشكل مواجه ميشي اما با كيت سرور ميتوني فقط با كپي كردن يا پاك كردن فايلهاي مربوطه تغييرات رو بدون مشكل انجام بدي.نقل قول:
سلام و خسته نباشيد خدمت استيد محترم
در مورد cv0f ميشه توضيح كامل بديد و اينكه چه كارهايي ميكنه
والا من نميدونم مشكل شما از كجاست بعد اينكه اكستراكت شدن بايد بريبه اين مسيرنقل قول:
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver
و فايل setup رو اجرا كني تا كيت سرور فعال بشه
دوست خوبم من هم خدمتت عرض كردم كه نه اينكه نشه اين كار جالب نيست كه بخواي با آپشن فايل و اينا تغييرات بدي مي بيني داخل پوشه كونامي توي My Document كلي BIN فايل مياد كلا قره قاطي ميشه ديگه واسه پيدا كردن سيوهات به مشكل برخورد مي كني من كه زياد شلوغ نمي كنم پوشه كونامي رو توي My Document كلا استفاده از كيت سرور فوق العاده كار تر تميز و آراسته اي هست و واقعا احساس واقعا لايسنس شده بازي رو به آدم ميده بخصوص پچي كه ساختم با عنوان پچ krauser كلا بازي رو بدون تغيير به صورت كامل به حالت لايسنس در مياره لوگوهاي همسان با لوگوهاي داخل بازي كيت هاي اصلي نام هاي واقعي و ... كه به صورت Fake هستند داخل بازي به صورت لايسنس در مياد و واقعا لذت يك بازي دست نخورده ولي لايسنس شده رو به آدم ميدهنقل قول:
راستي قول داده بودم امروز آپلود كنم آپشن فايل مخصوص براي ترانسفرها رو اين آپشن فايل قابل استفاده براي كساني هست كه توي بازيشون هيچ تغييري ايجاد نشده و درست مثل آپشن فايل پيش فرض خود بازي هست با اين تفاوت كه اسامي Fake همگي اصلاح شده هستند و ترانسفر هاي جديد اعمال شدند البته براي استفاده از اين بايد آخرين آپديت cv0f رو داشته باشد
کد:http://upload.--------.com/7/1248602112.zip
امروز رو سيستم يكي از دوستام ليگ برتر 78-88 نصب كردم كه به گفته شركت عرضه دهنده استقلال و پيروزي و تمام تيمهاي ليگ برتر ايران را داره.اما بعد از نصب فقط ما منوهاي فارسي رو ديديم و حتي تيم ملي ايران هم اسم بازيكنانش اشتباهه .
لطفا اگه مشه راهنمايي كنين براي اين مشكل
لطفا پچی که اسم و پرچم تیمها (مخصوصا لیگ انگلیس) رو بذارید.
ممنون
من در حالی که هیچ مشکلی نداشتم یه پچی که ظاهرا ورژن 1.2 هست رو یه نفر بهم داد منم همین جوری setup کردم، حالا تو بازی نمیره ... البته می دونم باید از کرک مخصوصش استفاده کنم اما با توجه به اینترنت دیال آپ این کار مقدور نیست حالا می خوام ببینم میشه این پچ رو یه جوری uninstall کرد؟؟ و مثل حالت اول کرد؟؟ یا باید کل بازی unistall کنم و دوباره نصب کنم؟
راستی یه سوال قدیمی و احتمالا تکراری این حقوقا توی BAL معلوم نشده به چه دردی می خوره؟!
سلام
من هرچی تو صفحات قبل گشتم OPTION فایل جدیدی که آخرین نقل و انتقالات تیم ها توش انجام شده باشه را پیدا نکردم
لطفا اگر از دوستان داره لطف کنه بزاره خیلی ممنون
كسي جواب اين سوالو نميدونه؟
من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
در قسمت Become a Legend
اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟
شايد درست نصب نشده البته من متنفر هستم از بازي هايي كه به اين شكل ويرايش ميشن بازي فقط اوريجينالنقل قول:
دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كنينقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4000922&postcount=8715
پچ مگه حالت نصبي داشت؟ معمولا پچ هاي PES با كيت سرور هستند مثل پچي كه من درست كردم و كافيه پوشه كيت سرور رو از توي مسير نصب بازي حذف كني ديگه اثر پچ بي اثر ميشه ولي من تا حالا پچي نديدم كه نصبي باشه و به بازي وصله بشه يه امتحاني بكن ببين با حذف كردنپوشه كيت سرور بي اثر ميشه يا نه يا مثلا برو داخل پوشه گزينه setup رو بزن Uninstall كن كيت سرور رو. جواب سوال دومت رو دوست ديگه هم پرسيدي همين پايين تر جواب دادم مي توني اونجا بخوني پاسخ سوالت رو دوست خوبنقل قول:
خوب ديگه مشكل همينجاست كه صفحات قبل رو گشتي كافي بود همين صفحه آخر رو نگاه ميكردي پست قبليم گذاشتمش. بابا قربون حواس جمع:31: اليته همونطور كه عرض كردم توي پست قبليم نقل وانتقالات رسمي بايد با آخرين فايل cv0f انجام بشه و تغييرات تابستون امسال رو هم من دستي اعمال كردم شما اگه مي خواي از اين آپشن فايل استفاده كني باس cv0f آخري رو كه مال ماه مارس هست رو بگيري.نقل قول:
دوست عزيز و همين طور ترنج خان اين پول اولا يه حالت دلخوشي داره و تاثيري روي سينگل پلير شما نداره تاثيرش در حالت آنلاين هست. البته دقيقا نمي دونم تاثيرش چيه فقط يه مسئله مهمي هست شما توي هر بازي كه خوب مي درخشي بازي بعدي مطمئنا قيمت شما افزايش پيدا مي كنه عين واقعيت چي باعث ميشه كه يه بازيكن قيمتش بره بالا؟ بازي خوبش پس يه پارامتر هست براي نشون دادن عيني اين مسئله كه شما با ارائه بازي خوب سير صعودي پيشرفت رو داري طي مي كني. اما حسن ديگه اين پول اينه: شما هر چقدر هم توي فصل اول يا دوم و حتي سوم حضورت فصل رويايي بگذروني نمي توني توپ طلاي جهان يا اروپا رو از آن خودت بكني چون قيمتت زير 4000 هست وقتي قيمتت به بالاتر از 4000 ميرسه گذروندن يك فصل رويايي براي بدست آوردن هر دو مقام بهترين بازيكني اروپا و جهان كفايت ميكنه. ديگه بعدش هر فصل مي توني با كسب آقاي گلي و بهترين بازيكني و بهترين پاسور توي كاپ هاي مختلف مي توني بهترين بازيكن جهان و اروپا بشي و طي مراسم خاص توپ هاي طلايي رو بگيري از روساي فدراسيون فوتبال.نقل قول:
موفق و پيروز و سربلند و از همه مهمتر گيمر باشيد
نقل قول:
این پچ مال خود شما قسمت دوم و سومش مثل اینکه فایلهاش مخدوش هست:
دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
کد:
http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part01.exehttp://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part02.rarhttp://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part03.rar
بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود
این پچ پایینی هم پوشه ی download رو در پوشه konami نمی بینم آیا باید اونو ایجاد کنم؟
دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ
فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
کد:
http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:
rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
rs0e_g فايل گزارش آلماني
rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي
اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:
بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقاکد:http://www.mediafire.com/file/nnmjmqmyjto/rs0e_j.7z.001
http://www.mediafire.com/file/jjjzmkmnqiz/rs0e_j.7z.002
http://www.mediafire.com/file/mflt1nu4h3e/rs0e_j.7z.003
http://www.mediafire.com/file/jzunhtytcym/rs0e_j.7z.004
http://www.mediafire.com/file/mem2ynnvtkg/rs0e_j.7z.005
http://www.mediafire.com/file/mdzttjk51to/rs0e_j.7z.006
http://www.mediafire.com/file/yj2vtmjrztx/rs0e_j.7z.007
http://www.mediafire.com/file/uuqmhmmmw0z/rs0e_j.7z.008
http://www.mediafire.com/file/c25mzyum2mj/rs0e_j.7z.009
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.
اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره
اولا ممنون از جوابتوننقل قول:
دوما آره به خدا setup داشت ،بک گراند ستاپشم عین بک گراند ستاپ اصلی بازی است! ضمنا از اون پچای کیت سروری، قبلا پچ برگروم(Burgrum )رو نصب کردم خیلی هم راضی بودم و هستم! ولی این پچ ربطی به کیت سرور نداره!!
سوما: شما چه اصراری داری همیشه بنده رو با لقب خان صدا کنی در حالی که بنده به هیچ وجه جز خوانین نیستم!!:13:و از هر چی امیر خان و ناصر خان و حمید خان و ... تنفر ذاتی دارم!:21:
کسی می تونه یه kitserver بزاره من برای نسخه دست نخورده PES2009 می خوام
با تشکر
سلام دوست عزیز متاسفانه باید بازی رو unistall کنی بعد دوباره بریزی و اگرم میخوای پچ بریزی بعد از نصب کرک اون پچو بریز بعد پچو نصب کن.:31:نقل قول:
شمارهانقل قول:
Real Madrid
ronaldo 9
kaka 8
benzema 19
FCB BARCELONA
ibrahimovich 9
maxwell 21
Man unt
owen 7
توجه توجه:
در BAL پول به هیچ دردی نمیخورد.
اوكي پس با اين حساب بايد بشه از توي Add remove پاكش كرد. به هر حال راه حل ديگه شايد اين باشه كه سيو ها رو برداري بازي رو يه بار پاك كني دوباره نصب كني البته مي دونم همچين راه حل بزرگي هم نيست مطمئنم خودتم مي دونستي اينو به هر حال من تا حالا برخورد نكردم با پچهاي نصبي كه با كيت سرور هم نباشه احتمالا روي img هاي اصلي بازي تاثير مي ذاره واسه همين به كيت سرور ربط نداره اگه اينطور باشه حتما بايد دوباره نصب كني.نقل قول:
راستي من آرمين هستم شما اسمتون ؟ من اسم شما رو نميدونم واسه همين ترنج خان صدات مي كنم از اينكه ناراحتت كردم عذر مي خوام اتفاقا خان كه خيلي خوبه