پار افلاین ترافیکش و قیمتاش گرونه
مثل شاتل و صبا
اگه مثل همارا و ماکس نت بود میخریدم
Printable View
پار افلاین ترافیکش و قیمتاش گرونه
مثل شاتل و صبا
اگه مثل همارا و ماکس نت بود میخریدم
تو بمون با اون دوتا شرکت زاغارت اگه سرعت خوب میخوای باید سر کیسه رو شل کنی وگرنه سرعتت همون رو 20 و30 کیلوبایت میچرخه نه بیشتر هی نگو گرونه گرونه اول امتحان کن بعد.....:9:نقل قول:
نه اتفاقا پارس گرون نیست ! هرچیم باشه از مکس **ن بهتره . با اون مدیر بیشرفش :13:
رفیق جون جدت این سرعت دانلود تو ایران با این وضع بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت تو ایران تکه ! البته ناگفته نماند که حد اقل باید تو ساعات دانلود 100 کیلوبایت بده ! مثل این مکس نباشه تا شب شد سرعت بشه 10
و صبا نت دوباره در اوج
منظورم سرویس مخابرات بودنقل قول:
بچه ها ماکس تو این دو سه روزه برای شما هم سرعتش کم شده به خصوص برای سایت های خارجی!!
اخه سایت های داخلی داره با سرعت عالی میره ولی سایت های خارجی .com ها رو سرعتش کنتره؟!
راستشو بخواهی الان دو یوزره هستیمنقل قول:
و چون مصرف ترافیک بالاست پارس نمیصرفه
معلومه سرعت میخوام
حدود 10 روز دیگه پارس میگیرم
شاید هم یه کاری کردم همین روزها گرفتمش
ماله من سرعت شبانه امروز کم شده بودنقل قول:
روز قبلش تو 6 ساعت 2.4 گیگ دانلود کردم
امروز تو 8 ساعت 1.9 گیگ
سلام
مشكلي برا يكي از دوستان پيش اومده كه از حلش مونديم
چند سالي ايشون از همارا استفاده ميكنه و اين اواخر هر از گاهي(بعضا هم ههر از چند روزي!) چراغ adsl مودمش روشن و خاموش ميشه و اينترنت يه مدت قطع ميشه بعد درست ميشه و باز بعد مدتي...
همارا كه ميگه مشكل از جانب اونا نيست و مشكل نويزه خط تلفنه (بعد كلي امتحان كردن راه حلها و ريست مودم و مستقيم وصل كردن مودم و بيرون كشيدن تلفن از نويزگيرو...)
آشنائي هم توي خرابي تلفن مخابرات داره كه وقتي باهاش مطرح كرده گفته نويز يا هست يا نيست يعني اگه نويز داشت اينجوري نبود كه گهگاه اتفاق بيفته و بعد درست بشه و هميشه اينجوري ميشد خلاصه ما مونديم و اين مشكل آيا كسي راه حلي به ذهنش مياد
خب اینترنت قطعی دارهنقل قول:
یعنی این براتون هنوز عادی نشده ؟
دو حالت بیشتر نداره . یا از اینترنتته که مربوط به تو نمیشه . دوم هم این که سروری که سایتی که داری میبینیش مشکل پیدا میکنه . :11:نقل قول:
پس چرا هيچكدوم از شركتها گردن نميگيرن كه اينترنت قطعي داره و آدمو دنبال نخود سياه ميفرستن؟نقل قول:
بنظرم منطقي نيست
وقتي به پشتيباني زنگ ميزنيم شماره رو ميپرسه و نگاه ميكنه و ميگه اينجا كه مشكلي نيست ..درصورتيكه مثل قبلا ها خيلي راحت ميتونه بگه مشكل از جانب مخابراته و اينترنت مشكل داره
از طرفي هم وقتي اين مشكل پيش مياد يك يا حداكثر دو دقيقه اينترنت قطع ميشه بعد دوباره وصل ميشه و بعد چند دقيقه باز..
اگه اختلال باشه فكر كنم بيشتر طول بكشه
كلا هيچ كدوم از سايتا رو اون لحظه باز نميكنهنقل قول:
پس موافقين كه مشكل از هرچي باشه از نويز نيست ؟
100% مشکل از همارای دستمال کش و بی شرفه که با یه تقی به توقی میخوره سریع سرعت کاربرای استان رو یا محدود میکنه یا قطع...چند روز پیش که یادت میاد سر موضوع دریاچه ریخته بودن بیرون یکی از آشناهامون میگفت همارا اینترنت رو قطع کرده و گفته مشکل سراسریه اما اون روز چون شرکت من پارس بود اصلا قطعی نداشتم:27:نقل قول:
ببین من خودم کاربر همارا بودم از این چرت و پرت ها یه عالمه شنیدم که آخر گفتم بیخیال همارای ........... میرم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم به حرفاشون گوش نده و اگه میتونی هرچه زودتر خودتو از این شرکت کلاهبردار و دزد بکش بیرون حالا از ما گفتن بود نگی که با ما نگفتی....
معلومه حالت اولهنقل قول:
چطور حالت دوم را نوشتین ؟
ایشون میگه چراغ ای دی اس ال مودم 2 دقیقه به حالت چشمک زن درمیاد
امکان نداره ایراد از سروری جایی باشه که دانلود میشه ....
ببین من زمانی که ماکس نت داشتم 1 هفته نشد بدون قطعی سر کنمنقل قول:
و همارا هم تقریبا زیاد داشت قطعی ولی خیلی بهتر از ماکس بود
و از اونجایی که هم مخابرات و هم شرکتها هر دو دزد هستند و دروغگو قضیه چوپان دروغگو از ذهنم خطور میکنه
چرا که وقتی نتت قطع میشه شاید ایراد از مخابرات بشه ولی چون از بس دروغ گفتند نمیشه اعتماد کرد بهشون
بارها برام پیش اومده نت کار نمیکنه
طرف میگه از اینجا مشکلی نداره اشکال از مخابراته و ....
و بارها شده موقع وصل رانژه نت کار نکرده که مخابرات گفته مشکلی نداره ایراد از شرکت نت دهنده هست
و بعدا با پیگیریهای زیاد معلوم شده اشکال از مخابرات بوده
وقتی شما کاری نمیکنین و مودم قطع میشه معلومه که ایراد از شما نیست
ایراد یا از مخابراته یا همارا
تنها کاری که میتونین بکنین اینه که یه سیم جدا از ورودی تلفن به مودم وصل کنین
راستی اشکان ایدیت برام اشناست
اینترنت همارا و مکس امروز بعد از ظهر تا ساعت 20 قطع بود یا نه لطفا کسای که از این دو شرکت اشتراک دارن بگن...
نه مکس نت که قطع نبود
من امروز از ساعت 4 تا 7.5 انلاین بودم
مخابرات قطع نبود
واقعا چی میتونه بگه ما اینجا حال میکنیم با اینترنت زغالی 128 کیلوبیت اونم زیاد میدونن،تو ترکیه فیبر نوری 1 گیگابیت به خونه ها ارائه میدن،ترکسل سوپرآنلاین...... متن خبر تو لینک زیر هستش:
من نمیدنم 128 مگابایت سرعت دانلود چه جوریه من که یه هارد اکسترنال دارم سرعتش دورو بر 30 مگابایت بر ثانیه ست،بایستی سیستم این جور سرویس ها هارد اس اس دی داشته باشن نه؟!!!!!!!!!!!!!! که بتونن 128 مگابایت تو ثانیه رایت کنن.:31:کد:http://www.fiberopticmania.com/2011/05/1-gbps-superonline-ftth-broadband-for.html
بله مکس نت ما امروز فکر کنم یک ساعتی قطع بود . از 7.15
مال منم قطعی نداشتنقل قول:
راستی منی که مصرفم زیاده
چه چیزی از پارس افلاین بگیرم مناسبه ؟
چه سرویس و یا اضافه ترافیکی؟
امروز تقريبا مشكلي نبود واگه خط من و دوستم (هر دو در يك مكانيم با دو خط مجزا يكي همارا و يكي مكس)نويز داشت كه نويزش بعضي روزا چرا خود بخود نويزش درست ميشه؟ تنها دليلي كه من شك داشتم اينه كه خونه همسايه بغلي رو خراب كردن تا آپارتمانش كنن گفتن شايد كابلاي مخابرات هم جابجا شده و نويزي چيزي داشتهنقل قول:
فكر كنم آيديم هم از اون روزاي قديم اين تاپيك يادتون مونده باشه در هر حال مخلص شما و همه دوستان هستيم
البته احتمالش هستنقل قول:
ولی اگه اینطوریه میتونی بری چک کنی سیمهارو و ببینی جای لخت نداره ؟
ممکنه سیمها زخمی شده و یه لحظه باد میزنه اتصال میکنه که باعث اختلالاتی بشه و...
اخه چند تا اشکان داشتیم
یکیش یه زمانی xperia x1 خریده بود
یکیش تو یاهو بیشتر رفیق بودم
گفتم ببینم کدومی
دوستان پارس آنلاین شما ماهیانه میگیرین یا 3 ماهه هم داره ؟
ماهیانه به نفع کاربر نیست به نفع شرکت اما اگه قرارداد 3 ماه به بالا ببندید به نفع کاربره....نقل قول:
این مکس نت دیگه شورشو درآورده ! پینگمون واسه داخل ایران 300 ! واسه خارج 600 ! دانلود 20 کیلوبایت !
امروز که یکشنبه بود . صبح زنگ میزنم پشتیبانی گوشیو برنمیدارن !!!!! :18: اینا دیگه کین ! مثلا پشتیبانیه 24 ساعتست !
بیا بریم پارسنقل قول:
چاره نیست
ادامه اختلالات اینترنت ایران از روز ششم شهریور تا امروزکد:http://www.barsam.ir/archive/%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D8%B4/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+barsam+%28%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C+%D9%81%D9%86+%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA+%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%85%29
امروز عجب قطعی هایی وجود داره
در حد افتضاح .....
ولی من قطعی ندارم!
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
پینگم هم خوبه
نقل قول:
منم همينطور چون از مخابرات اكانت داريم و مخابرات هيچوقت نميذاره وضعيتش بهم بريزه :27:
مگه اينكه اشكال از شركت زير ساخت باشه كه اونموقع مخابرات هم تحت تاثير اختلالات قرار ميگيره
پس من ميخواستم که ترافيک بخرم
نخرم بهتره
بذار همينجوري بمونه
امروز چندین بار قطعی داشتم.
پیام وضعیتت چطوره؟نقل قول:
اگه خوبه ترافیک بخرم؟؟؟؟:31:
چند روزیه وضعیت خوبه و پینگ با اینکه بالا نشون میده ولی پینگش از اوایلی که خریده بودم بهتره و قطعی هم اصلا ندارمنقل قول:
به نظر من ترافیک بخر
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
الان این پستی که زدم درجا بالا اومد
از دیشب تا الان مکس ما قطع بوده الانم که وصل شده به زور تونستم بیام تو فروم . 1 ماه دیگه هم تحمل میکنم ! ولی شده اینترنت نیام از این مکس بی شرف نمیگیرم