کمکِ جلو اگر بدون گردگیر باشه خیلب زود خراب میشه . چه گازی . چه روغنی
نقل قول:
کمک گازی جلو هم باید گردگیر داشته باشه؟
بله
هیچ فرقی نمیکنه
میله ی وسطِ کمک باید حتماً با گردگیر پوشانده بشه وگرنه خیلی زود عمرش تمام میشه
.
عکس کمک گازی با گردگیر در سایت آمازون
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گردگیر نداره میتونین خیلی راحت با تیوب موتورسیکلت بهترین گردگیر رو براش بسازین .
کافیه فقط یک تکه از یک تیوبِ پنچرِ موتورسیکلت رو ببُرین و نصب کنین روی کمک
این گردگیرِ دست ساز رو باید قبل از نصبِ فنر روی کمک نصب کنین . یک سر تیوب رو با بست یا سیم آرماتوربندی ببندین به بدنه ی کمک از پایین . و سر بالاییِ تیوب رو هم با سیم یا بست ببندین به بالاترین جای میله ی وسطِ کمک (همون میله ای که روی دست اندازها بالا پایین میشه )
پس باید میله ی وسط کمک تا آخر بیرون باشه تا تیوب با طول مناسبِ براش ببرین
این گردگیر دست ساز خیلی عمرش زیاده چون از تیوب ساخته میشه که لاستیکِ اصل و باکیفیت هست و باعث افزایش عمر کمک هم میشه خصوصاً الان که گرد و خاک و شن به همه جا رسیده
اما گردگیرهای لاستیکی ساخت قطعه سازانِ ایران و چین و هند بوی بد داره و رنگش هم خیلی خیلی سیاهه و براق چون مواد اولیه اش بنجله . ولی لاستیک تیوب و گردگیرهای امریکایی و اروپایی و ژاپنی اصلاً بو نداره و رنگش کاملاً مات هست و کمی به خاکستری میزنه
.
کلاً هر چیزی که در ساختش لاستیک به کار رفته , اگر بو میده خصوصاً بوی بد میده پس بنجله مثل انواع تسمه تایم و دینام کولر , لاستیکهای جلوبندی , تختِ کفش . این قانون استثنایی نداره
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
چند تست مفید برای جلوبندی و پلوسها و بلبرینگها
نقل قول:
سلام خسته نباشید استاید عزیز
ماشین پارس دوگانه مدل 89 دارم یک مشکلی چند وقتی واسم پیش اومده نتونستم حلش کنم ممنون میشم دوستان کمک کنن
1 ماشین وقتی سرد هست در حرکت ابتدای در بعضی مواقع شروع به لرزش شدید می کنه در صورتی که وقتی گرم باشه این لرزش نداره
((صفحه کلاچ 3 ماه است که عوض شده)2
ماشین رو دنده 2 لرزش داره که به فرمون و دنده میزنه البته این لرزش در بیشتر اوقات هست و بعضی اوقات هم نیست
جلو بندی بردم بوش طبق ها رو عوض کردم بولبورینگ چرخ رو عوض کردم پلوس رو مجدد گریس کاری کردم ولی همجنان این مشکل هست و فقط هم روی دنده 2 این مشکل هست ممنون میشم کمک کنید مشکل رو حل کنم .
سلام
.
میتونه از دسته موتورها یا دسته گیربس باشه . همه رو چک کنین که لاستیکهاشون بریده نشده باشه
.
میتونه از یکی از پلوسها هم باشه یا هر 2 پلوسهای چپ و راست و با از بالانس نیودن چرخهای جلو
.
البته احتمال بالانس نبودن خیلی کمه چون در سرعت پایین , دنده 2 لرزش داره .
این تست کمکتون میکنه برای عیب یابی :
.
با رعایت تمام نکات ایمنی 2 تا چرخهای جلو باید روی جک باشه تا حدود 4 سانت از زمین فاصله داشته باشه .
فرمان باید کاملاً مستقیم باشه .
.
, ترمز دستی تا آخِر کشیده , آجر جلو و پشت چرخهای عقب
برای ایمنی , جلوی ماشین تا مسافت 10 متر چیزی یا کسی نباشه
موتور روشن . با دنده 5 سرعت رو آروم آروم ببرین بالا
اگر لرزشی داره در سرعتهای کم با زیاد (تا حد 120km ) پس اول باید این لرزش برطرف بشه
.
به بالانس کامپیوتری اعتماد نکنین چون خیلیهاشون خودِ دستگاهشون کالیبره و بالانس نیست . باید روی ماشین یعنی روی جک لرزش نداشته باشه
.
این تست بالانس نبودن چرخ رو کاملاً نشون میده چون چرخها آزاد هست وکوچکترین لرزش رو نشون میده
.
با موتور خاموش میتونین چندین چیز دیگه رو هم تست کنید :
.
1- در سکوتِ کامل , چرخ رو با دست بچرخونین .اگر صدای زیر داره پس بلبرینگهاش گریس کافی نداره و داره میره برای خراب شدن
2- بالا و پایین چرخ رو بگیرین و تکون بدین . باید فقط 1mm لقی داشته باشه . اگه بیشتره پس بلبرینگهاش مدت زیادی بدون گریس کار کرده و خورده شده و دیگه باید عوض بشند
3- چپ و راست تایر رو بگیرین و محکم تکون بدین . باید هیچگونه لقی در گلوبندی احساس نشه وگرنه لاستیکهای بوشهای قطعات جلوبندی بیش از حد فرسوده شده .
4- با دنده 1 و 2 روی جک گاز بدین
سپس 3
اگر پلوسها مشکل داشته باشه مشخص میشه
هشــــــــدار :
.
در تمام این تستها باید چرخهای جلو کاملاً مستقیم باشه وگرنه در سرعت زیاد پلوسها صدمه میبینه
.
=================================
.
مسئولیتِ رعایتِ نکاتِ ایمنی و درست انجام دادنِ کارها و هر گونه خسارتِ جانی و مالی با خوانندگانِ این مطالب هست .
.
بنده و این سایت مسئولیتی نداریم