دوستان اندیشه هر کدام که مشکل دارید نوع سرویس و مکان سرویس و مشکل سرویس و درخواست خودتان را در همین تایپک اعلام کنید
با تشکر.
هادی
Printable View
دوستان اندیشه هر کدام که مشکل دارید نوع سرویس و مکان سرویس و مشکل سرویس و درخواست خودتان را در همین تایپک اعلام کنید
با تشکر.
هادی
دوست عزیز من لنگرود هستم سرویس 128 دارم 3 گیگابایت سرعتم این روزا گند شده خیلی خیلی اوضاع خرابهنقل قول:
نوع سرویس : 256 نامحدود مکان : خط 882 خیابان شهدا(خیابان لاهیجان سابق) مشکل سرویس : پایین بودن کیفیت و سرعت قطع و وصل سرویس . درخواست : درخواستی از شما عزیزان که نمیشه داشت فقط میخوایم همفکری کنیم تا به یه جواب برسیم یا راهی پیدا بکنیم تا ببینیم که میتونیم مشکلاتمون رو مرتفع کنیم یا نه (البته که مشکل اینترنت ما با این ... و ووو هیچوقت فکر نمیکنم حل بشه تا وقتی که اینترنت کشورمون از بالا یه طور دیگه ای نگاه کرده بشه)
نقل قول:
خزر انفورماتیک کجاست دیگه؟ آی اس پی هستش؟ :18:
یه خزر انفورماتیک میشناسم که سخت افزار میفروشن!
دامون نت رو یکی از دوستام میگفت خوبه! شاید ماه بعد برم!:11:
مبین نت نماینده وایمکس داره توی رشت!
نقل قول:
خودت که نمیتونی از کارت طلایی خودت استفاده کنی رفیق :31: کارت طلایی و باید یه کاربر دیگه بت بده. حالا برو ایشالا که یجوری تخفیفرو میگیری.
پینگت هنوز زیر 250 است؟نقل قول:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
agha mohammad شما شاتل نبودی مگه؟ :worried:نقل قول:
اندیشه مرکز 4 128- تا چند ماه پیش نامحدود داشتم الانم که محدود گرفتم سرعتش هیچ فرقی نداشت و باز هم کم هستن همش 30 تا دارمنقل قول:
با تشکر.
هادی
من تخفیفه رو میگیرم :دی حالا هر جور شده حتی با کارت طلائی خودم :دی من با کارت خودم میخوام خودمو معرفی کنم دیگه :دینقل قول:
خودت که نمیتونی از کارت طلایی خودت استفاده کنی رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت طلایی و باید یه کاربر دیگه بت بده. حالا برو ایشالا که یجوری تخفیفرو میگیری.
:D
عجب کاریه ! ... چرا اینطوری شده اندیشه ؟! ... مدام قطع و وصل میشه ! ...
آستانه هستم !
باز هم مال ممن دچار کندی وحشتناک شده سرعت من الان 1 کیلبایت در ثانیه هست وقتی دانلود بزنم 0 میشه
نقل قول:
اینا همش شایعست!
تکذیب میکنم! شدیدا!!!
از کجای حرفم فهمیدی شاتل نیستم؟؟!!:18::18::18::18:
نقل قول:
آخه اون سری یکی پرسیده بود 128 نا محدود چجوریه؟ شما گفته بودی: خوووووووووووووووب:27:
برا همین فکر کردم شاتلی که نظر داده بودی!!! بعد وقتی گفتی میخوای بری جای دیگه تعجب کردم!!!!
نقل قول:
نه من کلا نظر دادن دوس دارم! :31:
گفتم شاتل خوبه که بچه ها برن شاتل اندیشه یکم سبک تر بشه!:27:
ساعت 10:05 دقیقه صبح اندیشیه دوباره گند زده سرعت من بین 0 تا 3 کیلوبایت درثانیه بابا الان که باید سرعت استاندارد بدن .......
سلام خدمت دوستان
قبل از هر چيز بگه مردشوره انديشه سبز خزرو ببرن واقعا گند شده
ساعت 11:33 سرعت انلود بين 0 تا 2kb سرويس 128 نامحدود جالب اينجاست كه وقتي بهشون ميگي ميگن مشكل از شماست :41:
آق نامحدود 256 هم اينجوري داغونه؟:18:
دیگه سرعت 3 خیلی ظالمانه است شما زنگ بزنین پشتیبانی هرطور شده یه نفرو بفرستن چک کنن البته بعید بدونم گوش شنوایی تو اندیشه پیدا بشه بهترین کار اینه زنگ بزنن بگین با آقای آرمانیان کار دارم خودشون وصل میکنن اگه به اون بگین به احتمال 90٪ مشکلتون رو از همونجا حل میکنه فکر میکنم تنها فردی هست که واقعا" خودش رو مسئول میدونه قبلا" پشتیبانی بود ولی از اونجا منتقل شده ولی جایی هست که تمام کارها تو دستشون هست حتی قطع و وصل سرویس یا یوزر. من با 128 نامحدود که سرعتش افتضاهه سرعت دانلودم کمتر از 30 نمیشد البته بازم بگم بنا به دلایلی که دیشب خوندم همین افت کیفیت و سرعت اینترنت تا 25 بهمن ادامه داره یعنی تقصیر اندیشه فکر نمیکنم باشه ولی خوب بهرحال چون ما سرویس رو از ااندیشه میگیریم موظفن تا به مشکلات رسیدگی کنن.نقل قول:
از ساعت 3 دوباره سرعت زیر 5.
گند زدن به هرچی اینترنت
با تشکر.
هادی
سرعت افتتضاحست !!!
سلام
قضیه این پایین اومدن سرعت ASK توی رشت چیه؟؟! دیونه ام کردن بابا! Dial up سرعتش حداقل به 6 7 اینا میرسید! ولی این به زور به 3 هم نمیرسه!!!!!!
من 128 نامحدود دارم، تا قبل اینکه توی بلوار گیلان کابل برگردان کنن، سرعت خوب بود بالای 100 120 دانلود داشتم، بعد از اون دیگه سرعت در حد 128 معمولی ام نیست!!
من 256 نامحدود دارم حقیقتا" امروز سرعت بالا و پایین خیلی میکنه ولی کلا" از 45~50 پایینتر نمیاد نهایت اگه هم پایین بیاد چند ثانیه طول میکشه به حالت قبلش برگرده شاید حدود 4 تا 5 ثانیه ولی همونطور گفتم این مشکلات فعلا" حل نمیشه حداقل تا 25 بهمن ادامه داره اونطور هم که معلومه عیب از جای دیگه است ولی بهرحال اندیشه مقصره چون جرات گفتن حقیقت رو نداره که چرا اینطوریه .نقل قول:
اشتباه مي كني دوست عزيزنقل قول:
من سرويس شاتل رو دارم و مشكلي تو سرويس ندارم ، فكر نمي كنم مشكل استاني يا سراسري باشه ، احتمالا خودشون مشكل دارن ، اين پينگ تايم من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ارمانیان نه ایشون جناب ماهانیان هستند تلفن هم نیاز به وصل نیست وقتی گرفتند میتونند داخلی 104 رو بگیرند اما ایشون نیز چند وقته ادموئ میپیچونن چون خودم باهاشون حرف زدم
[QUOTE=baran1059;5840852]اشتباه مي كني دوست عزيز
من سرويس شاتل رو دارم و مشكلي تو سرويس ندارم ، فكر نمي كنم مشكل استاني يا سراسري باشه ، احتمالا خودشون مشكل دارن ، اين پينگ تايم من
شما از شاتل سرویس میگیرین یعنی شاتل توی رشت نمایندگی یا دفتر یا شرکت داره ؟ راستش من خبر ندارم. خواهش میکنم اگر سایت اینترنتی دارن محبت کنید و آدرسش رو بهم بدید ؟کلا" یه اطلاع رسانی در مورد دفترش بکنید که اگر بخوایم از شاتل سرویس بگیریم باید چیکار کنم ؟
اخ نمیشه گفت شاتل مشکل نداره
چون سرویس های شاتل محدود است دوستان مانند ما نمی توانند 24 ساعت سرعت را چک کنند
با تشکر.
هادی
خوب پس دوست من شما با ماهانیان حرف زدید من نوشتم آرمانیان فرق نوشتن رو ببینید آدمها هم همینطور فرق دارن شما با یه ماهانیان حرف زدید که ایشون فکر نمیکنم قدیمی تر از آرمانیان باشه و ایشون توی قسمت دیگه ای هستند .آرمانیان یکی از کسانی هستند که از روزهای اولی که شرکت کار میکرد تو پشتیبانی بودند ولی یه قسمت اصلی منتقل شدن البته نا گفته نباشه چند ماهی میشه که من با خودشون صحبت نکردم یعنی اصلا" مستقیما" تماسی به شرکت نگرفتم ولی قبلا" هر مشکلی داشتم غیرممکن بود توسط ایشون حل نشه.نقل قول:
کجا خوندی اینو؟ بعید میدونم حقیقت داشته باشه اون چیزی که خوندی. هیچ تغییری تو سرویسم نداشتم تو این 2 3 روز. دیشبم 2.5 گیگ دانلود داشتم مثل همیشه. اینم تست همین الآن:نقل قول:
شاتل خط 5 . سرویس 2 مگ.
بالای فروم رو اگر ببینید نوشته وارد بحثهای س ی ا س ی نشید. این فروم هم جایی نیست که بخاطر اشتباه یه کاربر مثل بسته بشه . راستش گشتم دنبال قسمت فیلم و موسیقی دیدم تو فروم چنین چیزی وجود نداره یعنی چیزهایی که مشمول ف ی ل ... میشه . امیدوارم گرفته باشی منظورم چیه و اگر هم آدرس همون سایت رو میخواید تا این خبر رو همینجا بگید تا تو پیغام خصوصی براتون بفرستم حالا بازم هم به قول شما که بعید میدونین صحت خبر رو والا ما هرسال و هر ماه و هر موقعی که مناسبتی میشه داریم این مشکلات رو میبینیم و دلیلی نداره که صحت خبر و بعید بدونیم یا ندونیم . نمیدونم شاتل چه مدته که داره توی رشت سرویس میده ولی اندیشه هم زمانکه تازه شروع کرده بود عالی بود الان پس افتاده.نقل قول:
بالای فروم رو اگر ببینید نوشته وارد بحثهای س ی ا س ی نشید. این فروم هم جایی نیست که بخاطر اشتباه یه کاربر مثل بسته بشه . راستش گشتم دنبال قسمت فیلم و موسیقی دیدم تو فروم چنین چیزی وجود نداره یعنی چیزهایی که مشمول ف ی ل ... میشه . امیدوارم گرفته باشی منظورم چیه و اگر هم آدرس همون سایت رو میخواید تا این خبر رو همینجا بگید تا تو پیغام خصوصی براتون بفرستم حالا بازم هم به قول شما که بعید میدونین صحت خبر رو والا ما هرسال و هر ماه و هر موقعی که مناسبتی میشه داریم این مشکلات رو میبینیم و دلیلی نداره که صحت خبر و بعید بدونیم یا ندونیم . نمیدونم شاتل چه مدته که داره توی رشت سرویس میده ولی اندیشه هم زمانکه تازه شروع کرده بود عالی بود الان پس افتاده.نقل قول:
و یه چیز دیگه شما میگی شاتل دو مگ تو عکس سرعت دانلود رو زده 2.73 مگابیت بر ثانیه یعنی یه چیزی حدود 16 یا 17 گیگ پهنای باندتونه ؟ اگر اینطور باشه شبی 2.5 گیگ که چیزی نیست با این سرعت .
نقل قول:
اسپید تست اصولا کمی بیشتر از سرعت دانلود واقعی رو نشون میده چون معمولا سرور هایی که ازشون دانلود میکنیم تو جاهای دورتری قرار دارن. تو روز 280 سرعت معمولی دانلود اما باسرعت تشویقی به بالا 300 ام میرسه. حتما هم همینطوره که شما میگید! برا کسایی که از 1 تا 7 صبح کلا دانلود میکنن بیشتر از 2.5 گیگ میشه. ضمنا شب سرعت دانلود 120 که ممکنه بعد 3 بره بالا و ممکنم هست نره چون شبای پر ترافیک ظاهرا سرعت رو به 120 محدود میکنن :13: بستگی به شبش داره.در ضمن بچه های فروم تست دانلود زیاد گذاشتن از این سرویس تو ماه های گذشته . شما چون احتمالا 2 3 روزه امدی تو فروم ندیدی و برات تازگی داره.
اگه اینطور شما میگین عالیه باز اگر 120 هم باشه عالیه ولی الان اگر اندیشه تشویقی بده کمکی بده به 120 نمیرسه البته اینم بگم شب و روز دانلودم یکیه یعنی تو ساعتهای پر ترافیک و راگان هیچ فرقی مابین سرعت نیست بازم البته این برای همه یکسان نیست . راستش من تو فرومهای دیگه هم دیده بودم که سرعت 3 مگ به بالا هست بیشتر اوقات فکر میکردم از اینترنت آفلاین استفاده میکنند ولی سرعت اینترنت آفلاین هم بیشتر از اینهاست البته دردسرشم بیشتره . این سرعت دانلود آفلاینم بود زمانیکه از اینترنت آفلاین استفاده میکردم .نقل قول:
از اون لحاظ هم که می فرمایید دو سه روزه اومدم تو سایت من تاریخ ثبت نام تو سایت برمیگرده به سال 2009 ولی نمیدونم چی شد آدرس سایت رو از دست دادم همینطور که میگشتم دوباره پیدا کردم و نگاه که میکردم خوب دیدم همشهری زیاده و چه بهتر اونجایی که همشهری باشه . یه جورایی احساس غریبگی از بین میره .
این سرعت واقعی دانلود تو روزه این سرویسه:
اما سایت اسپید تست همیشه عددی بیشتر از اینو نشون میده که به همون دلیلیه که گفتم.
شاتل خط 5 . سرویس 2 مگ.
خیلی عالیه و خیلی ممنون که حوصله کردین و توضیح دادین فقط اگر میشه اگر اطلاع دارین داخل فروم صفحه ای هست که توضیح داده در مورد شاتل رشت و تعرفه اش اینکه کجا هست و شرایط ثبت نامش چطوره ممنون میشم اطلاع بدین.نقل قول:
اگه منظورتون همین سرویسه 23 تومنه قیمتش ماهی و 3 گیگ ترافیک داره. اما اگه اطلاعات دیگهای میخواین اینجا هست:نقل قول:
کد:www.shatel.ir
من یه نمی نگاهی به سایت شاتل انداختم سرویس بالای 512 ندیدم لطفا لینک مستقیم صفحه مورد نظرو بزارنقل قول:
23 تومن 2مگ وسوسه انگیزناکه ای کاش حجم اضافش اینقدر گرون نبود
دوست عزيزنقل قول:
من از زماني كه شاتل گرفتم هميشه حجم يك گيگ رو كمتر از 2500 تومن خريدم
شاتل هر ماه اشانتيون داره مي ذاره الان هم دوره اشانتونش شروع شده واسم اس ام اس اومده كه 3 گيگ بخر 6 گيگ ببر
3 گيگش هم 14000 تومنه با اين حساب گيگي مي شه 2300 تومن كه از انديشه هم پايين تره
حالا چي مي گي داداش :31:
دوستان یکی بگه تو شهرهای دیگه به غیر از رشت شاتل سرویس میده یا نه؟مثل لاهیجان لنگرود رودسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نه فقط تو رشته. به نظرم یکی از دلایل بالا بودن کیفیت سرویسشم میتونه همین باشه که تمرکزش فقط رو یه شهره تو این استان. شخصا امیدوارم هیچ وقت به شهرای دیگه نره :31: البته بعید میدونم چون این شرکتا همیشه به دنبال سودآوری بیشترن!نقل قول:
هيات دولت طرح انتقال فيبرنورى به منازل را تصويب كرد
وزير ارتباطات و فناورى اطلاعات از مصوبه هيات دولت براى توسعه شبكه فيبرنورى كشور خبر داد و گفت: براساس مصوبه دولت، اجازه داده شد كه با صدور پروانه لازم، فيبرنورى به منازل، كارگا هها و مراكز كسب و كار منتقل شود.
به گزارش خبرگزارى مهر، رضا تقى پور افزود: براساس مصوبه دولت، اجازه داده شد كه با صدور پروانه لازم ، فيبر نورى به منازل ، كارگاه ها و مراكز كسب و كار منتقل شود. وى افزود: با رعايت اصل 44 قانون اساسى سهم دولت دراين زمينه 20 درصد است و مابقى اين سهم به شرك تها و مؤسسات بزرگى كه در اين باره سابقه فعاليت دارند و مى توانند سرمايه گذارى كنند واگذار م ىشود.
تقى پور افزود: براى اجراى مصوبه هيات دولت و توسعه شبكه فيبرنورى از شركت هاى مرتبط دعوت به همكارى مى شود و اين كار با ايجاد آمادگى اوليه تا پايان سال عملياتى خواهد شد.
به گزارش مهر، فناورى اتصال فيبرنورى به منازل به صورت چشمگيرى در دنيا درحال گسترش است و در سالهاى اخير در دستور كار بسيارى از كشورها قرار گرفته و به عنوان يكى از راه هاى برون رفت از عقب ماندگى ديجيتالى عنوان شده است.
چنانچه اين طرح در كشور ما نيز اجرايى شود به طور قطع مى تواند مشكل اينترنت
كشور را با بازده فنى و اقتصادى بالاى خود به كلى برطرف كند.
منبع:مجله کلیک
ایشالله بعد از ظهور آقا امام زمان اجرایی میشه.نقل قول:
اما در مورد اوضاعه حاله حاضر که بگم این یک هفته بدترین اوضاع اینترنتو تجربه میکنیم.
فکر کنم کابل اینترنت ایران زیر پای مردم تو میدون التحریر مصر گیر کرده فایلا به زور ترنسفر میشه.
جالب اینجاست که این همه مدت اوضاع اینترنت ایران خوب نشده بعد تو عرض این یکماه و چند روز خوب میشه!!!!!!!!!!! که این هم از اون حرفهایی هست که همیشه میزنند.
نقل قول:نقل قول:
جریان یکماه و چند روز چیه؟
یکماه و چند روز دیگه قراره چه اتفاقی بیفته؟
دقیقا چند روز؟ 36500 روز دیگه؟؟؟:31: