با سلام خدمت تمامي دوستان ميخواستم بدونم كسي درباره لنزهاي تامرون اطلاعاتي داره راستش يه لنز تامرون 18 200 ديدم براي دوربينم 550 هست كه قيمت مناسبي داشت ميگفت 330 با گارانتي افورما كسي ميدونه كه از نظر كيفيت چطور هستن ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با سلام خدمت تمامي دوستان ميخواستم بدونم كسي درباره لنزهاي تامرون اطلاعاتي داره راستش يه لنز تامرون 18 200 ديدم براي دوربينم 550 هست كه قيمت مناسبي داشت ميگفت 330 با گارانتي افورما كسي ميدونه كه از نظر كيفيت چطور هستن ممنون ميشم راهنماييم كنيد
دوست عزیز سوال زیاد پرسیدینا ایزو به معنی حساسیت هست و در نور کم نیاز هست با ایزو بالاتر عکس بگیرین اگر دوربینی سنسور تشکیل دهنده تصویر کوچکی داشته باشه با بالابردن ایزو عکس نویز بیشتری پیدا می کنه و تار تر می شه.نقل قول:
اگه دوربین نیمه حرفه ای می خواین من Canon G12 و Panasonic LX5 رو پیشنهاد می کنم که کیفیت عکسی خوب دارند. البته اگه می خواین دوربین سبک و کوچک تر باشه LX5 مناسب تر هست.
بحث زوم مشخص هست اگر بخواین از فاصله دور از سوژه ای عکس بگیرین زوم بیشتری نیاز دارین بهترین دوربین سوپر زوم Panasonic FZ45 و Canon SX30 هستند که زوم خوبی دارن اما خوب کیفیت عکسشون کمتر از دو دوربین بالایی هست.
من میخوام یه دوربین برای عکسهای حرفه ای و پرتره های حرفه ای بگیرم ولی متاسفانه توانایی مالی خرید dslr ندارم (برای مثال eos 500d قیمتش حدود 700 هزار تومانه!) بعد از جستجو فراوان به این دوتا دوربین رسیدم ، بین این دو شک دارم :
FujiFilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix HS10
اینم بگم من زوم 30 ایکس اپتیکال و کیفیت بالای فیلمبرداری خیلی مهم نیست چون من بیشتر خود عکسبرداری برام مهمه
خوشحال میشم راهنمایی کنید.
ممنون جوابمو دادین ! تاپیکای قبل بیشتر حال می دادین :13:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما به دنبال عکس برداری با کیفیت بالا هستین و زوم بالا هم نیاز ندارین پیشنهاد من خرید دوربین حرفه ای هست که البته باید هزینه بیشتری کنین با هزینه کمتر Canon G12 و Panasonic LX5 رو می تونین بخرین بقیه دوربین ها هم کیفیت عکس بالایی مشابه این دوربین ها به شما نخواهند داد.نقل قول:
نقل قول:اگه کسی میدونه جواب منو بده. به خدا ثواب دارهنقل قول:
دوست عزیز ، برای بدنه و لنز کیت در رنج 1 میلیون تومان بهترین اینتخاب برای برند کنن همان 550 دی هستش . برای برندهای دیگه هم گزینه های دیگری هست .
D3100 هم خوبهنقل قول:
:10:نقل قول:
من SX130 رو انتخاب میکنم چون کامل تره
با دو تا قلمی میشه کنار اومد (من 3 سال داشتم)
بیشتر از 20 نمیشه (بهترین هاش)
dpreview.comنقل قول:
بعضی دوست ندارند ، مثل من :31:نقل قول:
چرا میخوره
فکر کنم A3000 کنن برای شما خوب باشه اما من با اون رنج قیمت زیاد آشنا نیستم
SX210 :5:نقل قول:
کلا نفهمیدم :31:نقل قول:
من نمیگم 17MB ، شرکت سازنده دوربین اینو میگه :31:
من با XILISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE که کار میکنم خروجی کمی روشن تر از فایل اصلیه بنظر شما مشکل از چه (با همه برنامه های CONVERTOR این مشکل رو دارم)
x100 که بیخیال کلی پولشه :31:نقل قول:
hs20 هم بزودی میاد با قیمتی پایین 550 تومن (برای اول کار)
من به یکی از فامیل هامون گفتم که از کیش برامون HX5V بگیره نمایندگی سونی اون جا 340 تومن میداد در حالی که توی نمایندگی مشهد 460 تومن بود.اختلاف رو ببینین:18:حالا از این بگذریم که قیمت اصلیش حدود 250 دلاره.
دست دوم بود ؟؟؟؟نقل قول:
نه دوست عزيزم نو بود لنزهاي تامرون نسبت به لنزهاي كنون قيمت كمتري دارننقل قول:
اخه من مدت پیش لنز 270-18 رو قیمت کردم 600 میگفت
حالا 200-18 300 تومن ، جالبه
من تو لیست dp چیزی ندیدم
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/
گارانتی رسمی تامرون تا جایی که یادم هستش همون آفومار میشه . ام ااین لنز رو با قیمت های بهتر از 330 هم میشه پیدا کرد . البته لنز برای 5 - 6 سال پیش میشه و نسبتا قدیمیه . البته کیفیت نسبتا قابل قبولی هم داره و برای کاربرد معمولی بد نیست ولی اگر توانایی افزایش بودجه دارید ، پیشنهاد می کنم برای گزینه های بهتر صبر کنید چون خود 18-200 کنن هم چندان چنگی به دل نمی زنه چه برسه به این :46: ( البته در رنج قیمتی خودش بد نیست و خوب جواب میده خصوصا اینکه ماکرو نسبتا جالب و خوبی هم داره) .نقل قول:
چند ریویو از این لنز :
[HTML]http://www.dpreview.com/news/0502/05022105tamron_18-200mm.asp
http://www.kenrockwell.com/tamron/18200.htm
http://www.photozone.de/canon-eos/292-tamron-af-18-200mm-f35-63-di-ii-ld-aspherical-if-xr-macro-test-report--review
[/HTML]
کامل ترین ریویو همراه با سمپل های فنی مختلف هم اینه :
[HTML]http://www.cameralabs.com/reviews/Tamron18200mm/index.shtml[/HTML]
توی این لینک هم تعدادی عکس نمونه - سمپل - از این لنز هست :
[HTML]http://www.amazon.com/Tamron-AF-18-200mm-Aspherical-Canon/dp/B0007WK8MQ[/HTML]
موفق باشید .
دوستان يه دوربين كامپكت ميخوام با اين ويژگي ها:
لنز وايد 28 يا 24
باطري ليتيومي
سرعت شاتر مناسب
تصوير برداري خوب در شب
قيمت هم تا مرز 200
مرسي
SX130 ، فقط قلمیه
حدود 220 تومنه
از سریه IXUS هم میشه مدل پیدا کرد ،اما من با این سری اشنا نیستم
ممنون دوست خوبمنقل قول:
اما بنظرتون اين باطري هاي AA بعدا مشكل ساز نميشه؟
آخه من قبلا يه fuji s8100 fd داشتم كه باطري ها رو يادم رفت در بيارم و الان ديگه دوربين كار نميكنه
واسه شارژ باطري ها شما چه پيشنهادي داريد؟
مرسي
و البته دوستان ديگه در قياس اين دوربين با ixus200 كدوم رو برتر ميبينيد؟
و اگه يه مقايسه در مورد كيفيت فيلم و عكس بكنيد ممنون ميشم آخه يه ixus200 هم دارم
ممنونم
EDIT:
مدل هاي SONY H55
canon ixus 130
رو ديدم خوشم اومدi
:10:نقل قول:
ليتيومي هم ممکنه مشکل ساز بشه
نگهداری کلا مهمه
با عرض سلام و ممنون از راهنمايي هاي شمانقل قول:
توي سايت ديجي كالا تامرون 18250 رو زده 395 تومان كه از 18200 هم جديدتره هم لرزشگير داره نظرتون راجب خريدش چيه واينكه كيفيتش از 1855 خودم كه لنز كيت هست پاييين تره يا در همون سطح هست از نظر شارپنس و سرعت فوكوس چطور و ميشه به ديجي كالا اعتماد كرد يا نه ممنون:11::11::11:
درود
متاسفانه اطلاعات زیادی از این لنز در دست نیست . بعضی دوستان در فروم عکاسی چند سال پیش در مورد این لنز گفتگویی داشتن که به نظر همگی توی این رنج قیمت این لنز کارایی خوبی داره . اما تا جایی که من میدونم لرزش گیر نداره !! برای تامرون تا جایی که خاطرم هستش عبارت VC نشون دهنده لرزش گیر داشتن هستش که در اسم لنز وجود نداره .
بهرحال ... این لنز توی 250 کمی سافت هستش و البته نسبت به 18-200 ظاهرا اپتیک بهتری داره و میشه بیشتر به این لنز فکر کرد . طبق بعضی نظرات ، این رو از 18-200 و 28-300 تامرون بهتر میدونن و اکثرا راضی هستند . البته متاسفانه این لنزهای ارزان قیمت اکثرا دارای سرعت فوکوس نه چندان دلچسبی هستند ! اگر کمی افزایش بودجه داشته باشید میشه از نمونه های سیگما استفاه کرد که OS دار هم هستند و کار رو بسیار راحت تر می کنن اگر نه هم که همین لنز از 18-200 بهتر هستش و حداقل توی روز هیچ مشکلی نخواهید داشت . برای جاهای کم نور هم که سیستم نویز 550 دی خوب هستش و مشکلی نیست کمی ایزو رو بالا ببرید ( تا 3200 من شات خوب داشتم ... با پلاگین های نویزگیر هم که براحتی میشه از شر نویز ها رها شد ) .
در مورد مقایسه با 18-55 ... خوب ، 18-55 با اینکه ارزون هستش و ساده ولی اپیتک خیلی خوبی داره . شما باید توجه کنی که داری یک لنز همه کاره از فوکال 18 تا 250 میخری که دیگه نیاز به تعویض لنز نداشته باشی که توی همه برند ها خروجی اینچنین لنزهایی به لنزهای با اختلاف فوکال کمتر یا فیکس نمیرسه اما مطمئنا راضی کننده ست .
[HTML]http://www.phototestcenter.com/html/tamron_18-250.html[/HTML]
یک ریویوی مناسب همراه با سمپل های خوب ... :
[HTML]http://www.photoclubalpha.com/tamron18250/tamron18250.html[/HTML]
در کل به نظرم برای این رنج قیمت خوبه و راضی کننده . هرچند بنده شخصا با لنزهای همه کاره مخالفم :27:
دیجی * کالا هم بد نیست ولی قبلا بسیار بهتر بودند ... کلا اگر تهران هستند میتونید با کمی گشتن این لنز رو پیدا کنید . این اعتماد کردن رو نمیدونم منظورتون چی هست ؟ اینکه کلا بفرستند ؟ سالم بفرستند ؟ خدمات و گارانتی ؟ بنده زیاد خرید کرده ام از دیجی * کالا و از لحظا اینکه می فرستند و زود هم میفرستند مشکلی نیست . 24 ساعت هم مهلت تست هست . خدمات هم برای هر کلاا جداگانه ست که توصیه میکنم قبل از خرید حتما تماس بگیرید و بی تعارف تمامی موارد رو چک و پرس و جو کنید .
موفق باشید .
درود به همهی دوستای عزیزم
سال نو همتون مبارک
قصد دارم یه دوربین عکاسی SLR نیمه حرفه ای ارزون بخرم ولی هنوز برای پولی که می خوام براش بزارم تصمیم قطعی ای نگرفته ام
نهایت نهایت نهایتش ۶۵۰ هزار تومن براش میزارم ولی هدفم اینه که دوربینی که می خرم برام کمتر تموم شه
الان می خوام فقط با برند های «خوب» و کار درست بازار آشنا بشم
می دونم که هر برندی مدل های متنوعی داره و نمیشه همینجوری گفت نایکان از کنون بهتره ! ولی با تجربه میشه فهمید که فلان برند تو تولید دوربین های مثلاً اس-ال-آر کارش خوب نیست ولی دوربین های جیبیش خوبن !
خلاصه اینجوری...
ممنون میشم یه سری نکته های ریز و درشت رو هم بهم بگید
دیدم که تو صفحه ی اول همین تاپیک یک سری نکات فوق العاده مهم نوشته شده که حتماً بعد از اینکه این پست رو نوشتم میرم سراغشون. ولی باز اگر چیزی به نظرتون میرسه که دونستنش لازم باشه ممنون میشم اشاره کنید
می خوام بدونم مثلاً با این پول از داشتن چه امکانات خفنی محروم میشم (یا اگه پول بیشتر می داشتم چه امکاناتی نصیبم میشد!؟)
همین. و پیشاپیش ممنونم
دوستان کسی نظری راجع به fujifilm finepix s200exr نداره؟
با سلام خدمت اساتید محترم
یه دوربین میخواستم تو رنج 300 هزار تومن. نمی دونم چی بخرم. گیج شدم. اگه امکانش هست کمکم کنید. اون چیزی که برام مهمه اینه که عکسهای با کیفیتی بگیره.کنتراست بالایی داشته باشه، رنگ عکساش گرم باشه. نویز کمتری داشته باشه. زوم، مدل، وزن، باتری اصلا برام مهم نیست. فقط می خوام عکسهای زنده ای بگیره و ترجیحا کنون باشه اگه کنون نشد سونی. لطفا کمکم کنید
sx20 چطور؟
کجا میتونم یه ریویو ازش بخونم؟
sx20 بهتره یا hs10؟
یه دوربین تا 300 تومن میخاستم البته اگر کمترم باشه مشکلی نیست!
نظرتون درباره fujifilm f200xr چیه ؟
یا مثلاً کنون a3200 ؟
این دوتا هم به نظر چیزای خوبی میان :
fujifilm s2950 با زوم اپتیکال 18 برابر و فلش قوی و قیمت خیلی کم ...
canon ix130 اینم قیمتش نسبتاً پایینه
ولی بدیه این دوتا اینه که باتری قلمی میخورن ... شایدم نکته مثبتشون باشه!
درود دوست من ...سال نو شما هم مبارک .نقل قول:
حقیقتش اینه که با بودجه شما DSLR نیمه حرفه ای بقول شما نمیشه گرفت . بلکه میشه از سری های انتری لول کنن و نیکون مثل Canon xxxD یا Canon xxxxD یا نیکون مثل Dxxxx خریداری کنید . اون هم نه همه مدل ها چون شما خرج مموری ، کیف ، فیلترها و در صورت نیاز سه پایه رو هم دارید ( در کمترین حالت و با ساده ترین مدلها حداقل بین 90 تا 200 هزار تومن برای همه اینها ) .
و اما مواردی که شما با این بودجه از دست میدید ... :
- سرعت شاتر 1/8000
- ایزوهای بالاتر
- فیلمبرداری با فریم ریت بالا یا کلا فیلمبرداری
- سیلینگ خوب بدنه هم غبار هم رطوبت
- جایگیری بسیار بهتر بدنه توی دست
- جایگیری بهتر کلیدهای دوربین
- سرعت عکاسی پیاپی بیشتر
- نقاط فوکوس بیشتر
- رفتار نویزی بهتر
- بعضی عملکردهای فلش های بی سیم
- در نیکون موتور فوکوس در بدنه
.
.
.
و موارد دیگه از این دست ...
در اینکه کدوم برند بهتر هستش و اینها هم اصلا ذهن خودتون رو لطفا درگیر نکنید !! فقط به مدلها فکر کنید حالا روی اون مدل خاص اسم هر برندی میخواد باشه ، باشه ... کنن و نیکون هر دو عالی هستند .
پنتاکس و سونی هم خوب هستند خصوصا پنتاکس ولی متاسفانه پشتیبانی چندان مناسبی توی ایران ندارند + اینکه سونی قیمت های بسیار بالاتری نسبت به خارج از کشور داره و من در رده آخر سونی رو پیشنهاد میدم ( یعنی اصلا پیشنهاد نمی دم ) .
موفق باشید و همچنان نیاز به یک تاپیک مجزا برای DSLR ها حس میشه .
دوستان توروخدا یه مقایسه کامل بین hs10 وfujifilm s200exr و sx20 انجام بدید
ممنون
راستی فرمت raw چیه؟
ضمن تشكر از دوستي كه به سوالات قبلي من پاسخ دادند،
خواستم بدونم هر كدام از مدلهاي canon G12 و Nicon p7000 و panasonic Lx5 چه برتريهايي نسبت به هم دارند؟
به تاپیک های زیر مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449856
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453136
دوستان آیا Canon PowerShot SX210 IS هنگام فیلم برداری قابلیت زوم داره ؟
بـــــــــــــلــــــــه :31:نقل قول:
:41: لطفا منو راهنمایی کنید. تو رنج 300 تومن(یه کم بالا پایین اشکالی نداره) میخوام یه دوربینی بخرم که عکس های با کیفیتی داشته باشه. کنون و یا سونینقل قول:
سلام دوستان عزیز
دوربین میخواستم بگیرم، میخواستم ببینم ارزش داره 1 ماه صبر کنم تا Wx10 و sx230 بیان اونا رو بگیرم یا همون برم الان sx210 رو بگیرم؟!
ممنون
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممکنقل قول:
سلام دوستان روی sx 130 is میشه بعدا لنز بزرگتری گذاشت یا ارتقاع داد تا بشه حرفه ای عکس گرفت
ممنون
خیر دوست عزیز ... امکان چنین کاری نیست .
سلام.
دوستان نظرتون راجع به دوربین SONY HX100 چیه؟
به نظر بدجوری وسوسه کننده هست.
دوستان شرمنده نمیدونم کجا باید این سئوال رو مطرح میکردم
اگه کسی میدونه لینک بده اگه هم مقدوره همینجا پاسخ بدید ممنون میشم
بهترین برنامه برای ادیت و روتوش و ... عکسها کدومه ؟
آیا کسی لینک دانلود راهنمای فارسی برنامه Lightroom 3 رو داره ؟
با تشکر
تاپیک های اشاره شده رو مطالعه کردم ولی نتیجه ای نتونستم بگیرم.نقل قول:
مهمترین مزیت G12 به موارد مشابه خودش کیفیت بالای عکس بخصوص در حساسیتهای بالاست میخواستم بدونم Nicon P7000 در این مورد در مقایسه با G12 چطوره؟ در عکاسی ماکرو چطور؟
به نظر میاد به غیر از صفحه نمایش چرخانg12 در بقیه موارد (زوم اپتیکال ، محدوده فاصله کانونی و محدوده دیافراگم ، محدوده سرعت شاتر و محدوده حساسیت ، کیفیت صفحه نمایش ، وجود حافظه داخلی و حتی وزن بدنه) Nikon P7000 نسبت به G12 برتری داره.
با این تفاسیر شما کدام دوربین رو ترجیح میدید؟