سلام
دوستان لطف می کنن از گزارش مصرفشون یه عکس بفرستند ؟
(اگه می خواید PM بفرستید)
Printable View
سلام
دوستان لطف می کنن از گزارش مصرفشون یه عکس بفرستند ؟
(اگه می خواید PM بفرستید)
vci vpi برای اینترنت شرکت فن آوا چنده دوستان ؟ 0 35 ؟
فن آوا رفت صدرجدول :
سرویس 16 مگابیت 1 ترابایت بین الملل
سرویس 8 مگابیت 200 گیگابایت بینالملل
سرویس 4 مگابیت 90 گیگ بین الملل
سرویس سه مگابیت 60 گیگ بینالملل
سرویس دو مگابیت 40 گیگ بینالملل
سرویس یک مگابیت 25 گیگ بینالملل
سرویس 512 کیلوبیت 15 گیگ بینالملل
برای حجم داخلی دو برابر کنید. سرویس های 4،8 به مناسبت یلدا با 20 درصد تخفیف ارائه میشن. تمامی سرویس ها شبانه رایگان و نامحدود دارن
دوست عزیز اینی که گفتید رو از کجا خوندین؟!!!!!!!! چون تو سایتش همچین چیزی نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پنل کاربری. حالا عکساش زیاده حال ندارم آپلود کنم ولی فعلا فقط تو پنل اعلام کردهنقل قول:
شما حال داشتی دونه دونه نوشتی اینا رو توضیحات یلدا هم نوشتی یه عکس هم می ذاشتی دیگه :n02: منظورتون از عکساش زیاده چی بود؟نقل قول:
دوستان فن آوایی دیگه هم این تعرفه ها رو تایید می کنن؟
من به دلیل عدم ارائه سرعت 16 مگ توسط فناوا تو مرکزمون رفتم پیشگامان اما هنوز پنلش برام باز میشه.
یکیشون کردم :)نقل قول:
مرسی از هر دو عزیز که عکس گذاشتن واقعا جای خوشحالی داره که یه شرکت دیگه هم به باشگاه ترابایتی ها پیوسته:n02:
مرسی بابت عکس. خدا رو شکر فن آوا هم به جمع 1 ترابایت پیوست که پیشگامان نتونه مسخره بازی در بیاره یک بار بگه این 1 ترابایت 1 ماهست و 1 بارم بگه نه همیشه میشه تمدید کردنقل قول:
به نظرم الان که به 1 ترا برای 16 مگ رسیدیم خوبه که برای بقیه سرویس ها نصف حجم سرعت بالاتر قرار داده بشه
الان فاصله ی حجم 8 مگ و 16 مگ خیلی زیاده
اقا به نظر من دیگه آب از سر که گذشت چه یه وجب چه صد وجب :n02: یه مرد پیدا شه 10 ترابایت بده راحت کنه همه رو اصلا قابل استفاده هم نباشه:n08:
من حدود ۶ روزه که از مخابرات تخلیه کردم و سرویس جدید فن آوا رو دارم، ولی این حجمهای جدید رو نه تو وبسایت و نه توی پنلم پیدا نکردم، میشه بفرمایید دقیقا کجای پنل هست؟ و یه مسئلهی دیگه اینکه، شاتل با افزایش حجمی که ۲-۳ روز پیش داشت حجم جدید رو به کاربرای حال حاضرش هم اضافه کرد، ولی من الان تغییری توی حجم باقی موندهی خودم تو پنل فن آوا نمیبینم.
شرکت ها خساست رو بزارن کنار و علاوه بر 16 مگ روی 8 مگ 500 گیگ و روی 4 مگ 250 گیگ بدن مشکل اکثر افراد پر مصرف حل میشه و یک اینترنت تقریبا نامحدود خواهیم داشت
دوستان سلام نت مخابرات یه مگ نامحدود دارم و میخوام تو ماه بهمن از یکی از این شرکتا سرویس بگیرم یا فن آوا یا پیشگامان چون سرعت و حجم برای من مهمه دلیل دیر گرفتنم اینه که منتظرم تا به ثبات برسه این تعرفه ها
لطفا دوستان از سرعت دانلود یه اسکرین شات بزارید
و تو یوتیوب با چه کیفیتی و چجوری تصویر لود میشه
- - - Updated - - -
دوستان سلام نت مخابرات یه مگ نامحدود دارم و میخوام تو ماه بهمن از یکی از این شرکتا سرویس بگیرم یا فن آوا یا پیشگامان چون سرعت و حجم برای من مهمه دلیل دیر گرفتنم اینه که منتظرم تا به ثبات برسه این تعرفه ها
لطفا دوستان از سرعت دانلود یه اسکرین شات بزارید
و تو یوتیوب با چه کیفیتی و چجوری تصویر لود میشه
دوستان کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟نقل قول:
کسی اطلاعی نداره موضوع چیه؟
من تو سایتش چیزی پیدا نکردمنقل قول:
ولی با این وجود مرکز مخابراتی ما هم تحت پوشش نیس اگر بود زنگ میزدم ببینم جریان چیه
وزیر گفته ولی یا مخابرات انحصار رو نمیشکونه یا شرکت ها دارن بهونه میارن. شما هر شرکتی زنگ بزنی میگه دست مخابراته و به ما چیزی ابلاغ نشده!نقل قول:
توی پنل منم هم تغییر کرده
خط من هنوز رانژه نشده
:n10::n10:
این چه بساطیه آخه درست کردن !
دیگه دارن شورشو در میارن ، اینجوری پیش برن ترمزشونو بصورت دستوری میکشن!
سر این قضیه طرح های نامحدود اپراتورهای مخابراتی یادتون هست ؟ اومدن به قضیه ورود کردن گفتن رقابت منفی ممنوع !!
امیدوارم آخر سر طوری نشه به ضرر ما کاربرها تموم بشه .
امروز سرعت خوبه ، فعلا برم یکم دانلود کنم :n02:
فن آوا بهتره جای رقابت توی ترافیک یه فکری به حال پشتیبانیش بکنه امشب دوبار زنگ زدم برا پایین و بالا اوردن ریت خطم هربار نفر دوازدهم بودم و بیست و خورده ای دقیقه طول کشید! جالبه هر دوبار به یه نفر جواب من رو داد
کلا صدای مابقی همکار هاشون که فک کنم دو سه نفری بیشتر نیستن تو یه اتاق هم به گوش میرسه :n02:
این شرکت جزء شرکت های سوختس و فقط داره خودنمایی میکنه ... سالهای پیش ازش سرویس داشتم اوایل خوب بود اما بطوری افتضاح شد که مجبور شدم بابت تخلیه پورت با رئیس مرکز مخابرات گلاویز بشم تا خالی کنه...خودتون رو اذیت نکنید درسته پارس آنلاین داره بسته میشه اما 100 برابر بهتره .. و یا شاتل بهتر از این شرکت های دره پیته که فقط مشترک رو اذیت میکنن...نقل قول:
یکبار بابت مشکل داشتن سرویس اینترنتم با یکی از شرکتها حدود 50 دقیقه پشت خط بودم و کلش رو فیلم گرفتم از تلفن که بهشون نشون بدم... فرداش به شرکت مراجعه کردم و فقط با داد زدن و بحث کردن مدیر شرکت رو از اتاقش بیرون کشیدم..بابت این موضوع 2ماه اینترنت رایگان بهم داد و مسئول پشتیبانی فنی رو از شرکت انداخت بیرون... فکر کنم اگر یکم قاطی باشی برای این موضوع بتونی حال بگیری ازشون...
سلام لطف میکنید با این این ایپی پینگ بگیرید واسم: 104.160.142.3 میخوام ببینم حدودا چ عددیه.اگه اصفهان هم هست کسی ک چ بهتر.
سلامنقل قول:
من از پارس اومدم فن آوا و می تونم بگم اصلا این شکلی که شما میگید نیست
پشتیبانیشون یکم ضعیفه ولی در کل خیلی راضیم
نقل قول:
اما در حال حاضر بیشتر دوستان این تاپیک ناراضی هستن از سرویسشون..
شما خیلی خوش شانس بودین...
سلام دوستان. بنده به دلیل حذف دانلود شبانه آسیا تک میخوام سرویسم رو تغییر بدم. الان بین فن اوا و پیشگامان مردد هستم. دوستانی که مشترک این شرکتها هستن یا احیانا از هر دو استفاده کنن اگر لطف کنن راهمایی کنن ممنون میشم.
ناگفته نمونه برای من گذشته از میزان ترافیک و حجم، پینگ هم اهمیت داره چون برای گیم هم استفاده میکنم.
ممنون
فن آوا عالیه فقط اگر تهران نیستی زنگ بزن مرکزت رو برات استعلام کنن که تا چقدر می تونن بهتون سرویس بدن !!!نقل قول:
پینگش عالیه .
ممنون از راهنماییتون. فقط اینکه شما که استفاده میکنی تو ساعات رایگان افت سرعت نداره که؟نقل قول:
من تا شنبه قبل داشتم ( به مدت 7 روز )نقل قول:
و الان تخلیه کردم رفتم پیشگامان
که البته هنوز وصل نشده.
مشکلی به هیچ وجه نداشت
به جز مشکل سرعت !
اونم تو مرکز ما نمی تونست بیش از 4 مگ بده
در حالی که به من 16 مگ فروخته بودن!
به همین علت استعلام این مورد که تو مرکز شما چقدر پهنای باند دارن مهمه و قبل از این موضوع سرویس خریداری نکنید .
واسه من فن آوا امروز وصل شد پشتیبانی خیلی ضعییییییییف!
نیم ساعت پشت خط بودم هی میگفت شما نفر اول هستین
خیلی دزدن من خطم نویز زیاد داره ولی بازم تا 10 مگ کشش داره من 8 مگ خریدم رفتم تو مودم دیتا ریت رو 2048 بود قشنگ معلومه قفل کردن اپلود هم روی 511 قفل بود سرعت دانلودم هم با idm آز 220 بیشتر نمیره پینگشم نسبت به شاتل بهتره فعلا من به 195 شکایت کردم شنبه میرم حضوری احتمالا عین این دوستمون کارشناس بفرسن ضایع شن اینم عکس از تنظیمات مودم
img.upload724.com/images/98502359707594641513.png
باید زنگ بزنی تا تغییر بدن !!!نقل قول:
خطط رو تنظیمات پیشفرضه از طرف اونا!!!!
پشتیبانی فکر نکنم کسی باشه فقط میگه شما نفر اول هستیدنقل قول:
هر چی از منشی میپرسیدم میگفت از پشتیبانی فنی بپرس گیمینگ پینگ پاکت لاست و ....
نویزت زیاد باشه حداکثر کشش خطت نمیبندن، اینترنت قطع میشه. بازم باید صبح زنگ بزنی بررسی بشه ، اینا شبا درو میبندن میخوابننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :27.6 30.8 db Line Attenuation :37.4 23.9 db Data Rate :2048 511 kbps Max Rate :10696 2076 kbps CRC :0 0 37 دسی بل تو نت خوندم معمولیه یعنی نه خوبه نه بد شاید بعدا سیم کشی رو عوض کردم نزدیک برقه نویز میندازه هر چند تو سایتای خارجی گفته بودن زیر 3 دسی بل معمولیه:n19:
Downstream Upstream SNR Margin :27.6 30.8 db Line Attenuation :37.4 23.9 db Data Rate :2048 511 kbps Max Rate :10696 2076 kbps CRC :0 0
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :27.6 30.8 db Line Attenuation :37.4 23.9 db Data Rate :2048 511 kbps Max Rate :10696 2076 kbps CRC :0 0 37 دسی بل تو نت خوندم معمولیه یعنی نه خوبه نه بد شاید سیم کشی رو عوض کردم نزدیک برقه نویز میندازه هر چند تو سایتای خارجی گفته بودن زیر 3 دسی بل معمولیه:n19:
Downstream Upstream SNR Margin :27.6 30.8 db Line Attenuation :37.4 23.9 db Data Rate :2048 511 kbps Max Rate :10696 2076 kbps CRC :0 0
نمایندگی تبریز. به کف سرعت های جدید دقت کنید
سلام
خیلی خوبه در سرویس های 4-8 و 16 مگابیت حتی بعد از اتمام ترافیک منصفانه اینترنت با سرعت مناسبی داریم.
نمیدونم چرا اینا رو تو سایت اصلیشون نزدن. چرا نزدن رو هنوز نفهمیدم!نقل قول:
سلام
vci و vpi فن آوا چنده ؟ برای همه شهرها و استان ها یکی هست ؟
8نقل قول:
35
برا من که این بود
میتونید از پشتیبانی بپرسید شاید فرق کنه