خودش داره ..نقل قول:
psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
بالای 60 باید باشه .. قیمت ندارم
ولی زیاد به درد نمی خوره چون فکر نمی کنم نقشه های ایران رو داشته باشه
خودش داره ..نقل قول:
psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
بالای 60 باید باشه .. قیمت ندارم
ولی زیاد به درد نمی خوره چون فکر نمی کنم نقشه های ایران رو داشته باشه
با سلام خدمت دوستان
من psp به دلیل کار کردن زیاد رنگ بغله هاش رفته (جایی که مموری کارت میخوره و جایی که کلید روشن و خاموش کردنش هست) و دکمه های شیشه اون هم یک مقدار خط ورداشته میخواستم بدونم هیچ جا هست که این چیزاشو عوض کنه و یا درستش کنه؟؟؟
تا جاییکه من میدونم روی صفحه تلویزیون کامل نشون میده اما فکر اینکه بخوای روی تلویزیون دائم باهاش بازی کنی را از سرت بیرون کن. بخصوص تو اینچهای بالا پیکسلهای تلویزیون کاملا نمایان میشه و از کیفیت بازی بطور محسوسی کاسته میشه. طراحی این بازیها به گونه ای هست که بیشترین کیفیت را در lcd بتونه در 4،3 اینچ نشون بده. مثل ps1 که تو تلویزیونهای بالای 32 اینچ به وضوح کم میارهنقل قول:
درمورد موسیقی هم خیلی روی psp حساب نکن. صداش کیفیت داره اما ضعیفه! نمیدونم با پلیر جداگانه میشه حلش کرد یا نه! اکولایزر هم داره. موسیقی باهاش مدام گوش نکردم بخوام بگم چند ساعت اما از لحاظ کیفیت و عمر باطری اصلا به ipod نمیرسه.
من خودم psp را خریدم تنها بخاطر بازیهاش. الان هم خوشبختانه داره بازیهای بینظیری براش میاد که حسابی طرفداران psp را خوشحال کرده. رک هم بگم که از خریدنش راضیم. اما هدفم گوش دادن mp3 باهاش نیست چون اصلا سایزش هم طوریه که به درد اینکارا نمیخوره. به نظر من اگه میتونی یه psp واسه بازیت بگیر، یه گوشیه خوب مثل سری واکمن سونی اریکسون یا اکسپرس موزیک نوکیا برای آهنگ گوش کردنت.
فعلا دوتاش یه جا مقدور نیست!
باید قابش را عوض کنی که به صرفه نیست! با همین سر کن و سخت نگیر، واسه منم همیطوری شده ، این چیزا طبیعیه!نقل قول:
سلام من گوشیم اکسپریاست و از اون لحاض مشکلی نیست اما دوست دارم دستگاهی که میخرم تا حد امکان کامل باشدنقل قول:
مثلا اگه فیلم بریزم روش و تو تلوزیون مثلا 32" یا25" نگاه کنم کیفیتش خوبه یا کمه؟(واسه مسافرت منظورم است)
در مورد اینکه میشه با نرم افزاری چیزی میشه صداشو زیاد کرد کسی اطلاعاتی داره؟
سُلام به همه ی دوستان
Gta china town wars برای psp هم اومده؟
!!!!!کد:http://www.gamespot.com/psp/action/grandtheftautochinatownwars/index.html?tag=topten;all;9
تکن 6 نیومد ؟
این gta همونیه که توی چند صفحه قبل خبرش بود و 3 ماهه چهارم 2009 منتشر میشهنقل قول:
تکن 6 هم با gta میاد
البته به گفته gamespot
سلام دوستان
من قصد خريد psp دارم ميخواستم بپرسم الان چي بخرم بهتره و اينكه قيمت psp الان چجورياست ؟ مدليم هست كه به تلوزيون وصل شه ؟
در كل يه توضيحي بديد ممنون ميشم .
قیمت ها خیلی متنوع هست و بستگی به فروشنده دارهنقل قول:
به نظر من الان 3000 گزینه خوبیه ولی باید ببینی قیمتش نسبت به 2000 چنده و می ارزه که اونقدر پول اضاف بدی
همه ی مدل ها به تلوزیون وصل می شن و بهترین کیفیت رو 3000 داره که دوستان می گن حال نمی ده
مهم حالیه که موقع بازی میکنی . ماله همه میشه انجوری. بی خیال:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سؤال فوری
برنامه ای برای فیلم گرفتن از بازی ها وجود داره ؟
ممنون .
خدانگهدار
برای فیلم و عکس گرفتن از پلاگین استفاده می شه
و یه پلاگین به نام SVCapture موجود هست که فیلم می گیره ولی با فرمت gif ضبط می کنه که زیاد جالب نیست
با Remote Joy Lite نمی شه ؟
بچه ها نميشه كاري كرد كه Wireless PSP مستقيم بصورت Ad Hoc به لپ تاپ وصل بشه و بازي و فايلها رو اونطوري انتقال داد ؟؟
چون الان فقط به Access Point وصل ميشه ...
من NervOS هم نصب كردم و تو قسمت File Transfer كاري نميكرد ولي ويندوز شبكه بيسيم PSP رو ميشناخت .
چرا اتفاقا یکی از کارهای Remote Joy Lite همین capture کردن با دو فرمت Avi و WAM هست.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3400312&postcount=1
خیلی ممنون علی جان فقط یه سؤال : چجوری ؟نقل قول:
چرا اتفاقا یکی از کارهای Remote Joy Lite همین capture کردن با دو فرمت Avi و WAM هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3400312&postcount=1
توی اون پست نوشتید که :
ولی راجع به capture کردن توضیح ندادید .نقل قول:
نکته:برای اینکه احیانا در هنگام اجرای بازی با افت فریم مواجه نشوید بهتر است cpu clock game و cpu clock xmb بر روی 333/166 تنظیم شود.
- توجه داشته باشید که با نصب این پلاگین در فریمور 5.00 قابلیت usb auto connect از کار می افتد.
با زدن کلید Esc کیبورد یا راست کلیک کردن میتوانید قسمت های مختلف این برنامه را تنظیم کنید.
مثلا برای خاموش کردن lcd خود psp کافی هست که کلید Esc را زده و تب psp رفته و تیک گزینه Turn psp screen off را بزنیدو...
-از امکانات جالب این برنامه قابلیت capture کردن با 2 فرمت Avi و WAM
-در این روش صدا از خود اسپیکر های psp پخش می شود که شما به راحتی میتوانید توسط یک کابل که 2 سر آن جک 3.5 میلیمتری نری هست صدا را از خروجی دستگاه به اسپیکر های کامپیوتر خود منتقل کنید.
به دلیل لینکه lcd psp به صورت wide هست.برای اینکه تصویر به صورت فول اسکرین در بیاید احتیاج به یک مانیتور wide دارید.در غیر این صورت مقداری از صفحه بدون تصویر است یا باید تصویر را از عرض کشیده شود.
میشه یه توضیح کوچیک به ما بدید ؟
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم .
چهار تا بازی روی psp من بود . غروب حدوده یک ساعت rock band بازی کردم و بعد که از بازی بیرون اومدم میخاستم برم یک بازی دیگه رو اجرا کنم که دیدم نوشته there are no games .
psp رو به کامپیوتر وصل کردم و دیدم هر چهار تا بازی توی psp موجوده اما وقتی میخام بازی ها رو اجرا کنم میگه هیچ بازی وجود نداره .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
ببین الان دقیق یادم نیست و روی psp هم ندارم.اما شما کلید Esc را بزن یا راست کلیک کن ببین گزینه ای به نام capture نداردنقل قول:
خوب وجود که داره ولی من با این سن ( 13 سال ) زیاد سر در نمیارم ، البتّه خوب فکر نکنم افراد از من بزرگترم به همین سادگیا سر در بیارن . الآن این جا دکمه ای برای Record نیست که ؟
در آخر هم اگه فقط سیو کنیم و در بیایم هیچ جا فیلمی سیو نمی شه .
اینم عکس از تب Capture :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .
خدانگهدار
ببین این تب برای تنظیمات هست.شما به تب های دیگر مثل تب key برو ببین اونجا گزینه ای نیست.نقل قول:
الان روی psp فریمور 5.03m33 هست وگرنه خودم امتحان میکردم.اگه باز نشد صبر کن فردا فریمورم را دانگرید کنم بهت میگم.چون الان باطری پاندورام دستم نیست.
سلام ...
یکی از رفیقام می خواد psp 3000 بخره میگه شنیدم هنوز درست و حسابی هک نشده و توی بعضی بازی ها مشکل داره و میگفت شنیده وقتی تصویر سفیده و یه دفعه سیاه میشه رنگاش بهم میرزه و خط خطی میشه ...
اینا راسته ؟؟؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اول بگم که هک شده فقط تنها مشکل این هست که اگه باطری را در بیاری یا به طور کامل خاموش کنی هک میپره.البته هک کردنش کاری نداره و 30 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه.(آموزش در تاپیک مربوطه هست)
با هیچ بازی هم مشکلی نداره
بقیه مشکل ها هم من که ندیدم(یک مشکل جزئی اون اوایل بود که برطرف شد.)
دوستان من تازه دستگاهم رو کپی خور کردم. فولدر ISO رو ساختم تو مسیر زیر:
X:\PSP\GAME\
حالا فایل های cso رو توی فولدر ISO کپی میکنم اما وقتی میرم که اجراش کنم مینویسه:
The data is corrupted.
خواهش میکنم کمکم کنید.
ممنون.
شما اشتباه کردیدنقل قول:
باید فولدر ISO رو در X:/ بسازید (همون مسیر اصلی که فولدر psp هم درش هست)
بچه ها من میخواستم یک psp بگیرم.
میخواستم ببینم گرافیک تو بازی ها در مقایسه با همون بازی در حد چه کنسولی هست؟
یک اطلاعاتی هم در مورد ایم psp 1000 و 2000 و 3000 بدید.
بخشید یک اطلاعاتی در مورد آپدیت و لزوم آن و یک مدل خوب با قیمت مناسب بدید.
اگه میشه روش استفاده ی از psp رو بگید.
اگه لطف کنید یک عکس درست و حسابی از یک بازی پر گرافیک تو psp بهم بدید ممنون میشم.
ما رفتیم چندتا بازی جدید بگیریم اما این وست تو طالقانی گفت همه بازیهای .psp را اومدن بردن چون کپی بوده!! هرچی هم گفته اصل نداره گوش نکردن! چون به گفته برخی اینجا آزادی مطلقه!!
میگم حالا از کجا بازی جدید تو تهران بگیرم که بازیهاش قابل اطمینان هم باشه. پرتو هم خیلی وقته بازیهای به روز نمیاره
در ضمن، این hunterfreedom 2 اومده؟ کسی بازی کرده بگه چه جوریاست؟
به ... حالا خوبه به تو گفتن کپی بوده توی محله ی ما که یه عده ریختن و هر چی بازی بوده بردن بارو گفته کجا می بری ؟ گفته این بازیها خشن و غیر مجازه !!! لابد ترسیدن بچه ها از فردا با آر پی جی و تک تیرانداز برن سراغشون !!!
ببین گرافیک برای یک کنسول پرتابل خوب هست.در بعضی از بازی ها تقریبا برابر ps2 و در بعضی از بازی ها کمتر.نقل قول:
درمورد مدل های مختلف psp به تاپیک های زیر سر بزنید.
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim...؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247081
[مقایسه] PSP 3000 یا PSP Go ... ؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
شما بخر در مورد آپدیت بعدا صحبت میکنیم.معمولا کنسول را که میخری خود فروشنده کپی خور میکنه و معمولا آپدیت هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327840
روش استفاده خاصی ندارد.میگیری دستت و بازی میکنی : دی
بهترین بازی psp از همه نظر بازی god of war هست.چندتا عکس میزارم ببین.(البته خیلی بازی خوب به غیر از این دارد.امسال هم که خیلی بازی جدید و خوب قرار هست منتشر بشود.)
محتوای مخفی:
شما برای دیدن گرافیک بازی های psp کافی هست اسم بازی را به اضافه کلمه psp و game play را در گوگل سرچ کنی تا عکس ها از محیط بازی را ببینی.
مثلا برای عکس های بالا به صورت زیر سرچ کردم
god of war+psp+game play
عجب مسخره بازی.:13::18:نقل قول:
آخه اینها کجا کپی رایت را رعایت میکنند که به این گیر دادند؟
منظورت شم از hunterfreedom 2 بازی Monster Hunter Freedom Unite هست؟
اگه آره بله آمده
لینک دانلود در پست زیر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3879882&postcount=1646
من دیروز از وست گیم شعبه آریاشهر بازی psp گرفتم ( دو تا پک جدید آورده که indiana jones ، rockband ، up و... توش بود )نقل قول:
اونجا هنوز بازی های psp رو جمع نکردن .
امروزم توپخونه بودم psp 3000 شده 230 تومان کپی خور شده . البته کپی خورش یه مقدار داستان داره یعنی اگه هنگ کنه یا باتری رو در بیارید فریم ور میپره وخلاصه ثابت نیست .
psp 2000 هم 210 تومان بود .
معذزت ميخوام ولي ايا كسي بازي For Symphony With All One's Heart Portable رو انجام داده؟؟؟
من اين بازي رو ريختم ولي بازيش ژاپني هست اگه ميشه كمكم كنين كسايي كه اين بازي رو انجام دادن واسم در باره بازي توضيح بدن ممنون ميشم
بچه ها تو بازی پاتاپون چطوری میشه دعای بارون خوند؟
یه مشکلی هم با بازی لوکو روکو داشتم.
یکی از مرحله ها رو که می برم قتی میخواد بره مرحله ی بعد یه صفحه میاد که لوکو روکوها دارن میپرن رو سرو کله ی هم دیگه.
همونجا میمونه و هی اینا با هم بازی میکنن.
هیچ جوریم نمی ره.
مشکل از بازیه؟
ممنون.
سلام.
دوستان من مدتیه که تو فکر خرید یک پی اس پی هستم ولی نمیدونم کدوم مدلش بهتره یا چند مدل داره.
اگه میشه مدل های مختلفش به همراه کاربرد هاش را نام ببرین همچنین بگین که بهترین مدلش الان چیه؟
ممنون.
در حال حاضر 3 مدل داره.
قدیمی ترینش 1000 هست که بهش FAT هم میگن.
بعد از اون مدل SLIM یا 2000 هست.
و جدیدترینش که تو بازار موجوده 3000 هست.
یه دستگاه جدید دیگه هم تازه معرفی شده به نام PSP Go که از اکتبر با قیمت جهانی 250 دلار میاد و اینجا تا بیاد احتمالا میشه 300-350. و بعد از کپی خور شدنش هم به لطف فروشندگان با انصاف حتما میشه 400 :دی
اما در حال حاضر بهتره شما 3000 بگیرین. البته هک این مدل ناپایداره ولی خوب یه کم مدارا کنید مشکلی پیش نمیاد.
فقط نباید باتری رو دربیارین و یا خاموش کلی بکنید.
البته در این 2 صورت باز هم در عرض 20 ثانیه میتونید کپی خورش کنید !
کاربرد تمام PSP ها یکی هست. وظیفه ی اصلیشون بازی هست.
اما میتونید آهنگ گوش کنید. فیلم ببینید. توش عکس بریزید و حتی بهش دوربین نصب کنید یا حتی External GPS!
میتونید از تاپیک های زیر هم استفاده کنید:
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim...؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247081
[مقایسه] PSP 3000 یا PSP Go ... ؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327840
تو تاپیک خودش می پرسیدی بهتر بود .نقل قول:
بچه ها تو بازی پاتاپون چطوری میشه دعای بارون خوند؟
Patapon :
Patapon 2 :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304703
ولی جواب شما :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=305111
شما باید اوّل به حالت fever برسی .
بعد اینطوری دکمه بزنی :
X.XX.XX
اوّلین بار یک بار دکمه رو با صدای تبل همزمان می زنی .
دفعه های بعد هر بار با 1 بار صدای تبل 2 بار دکمه رو می زنی .
ولی باید قبلش دعای بارون رو به دست بیاری .
که تو 1 آسونه ، تو 2 هم تو تاپیکش هست .
مؤفّق باشی .
سلام مهدی جان من هم وقتی بازی راک بند میریزم تو دستگاه بازی اجرا میشه ولی وقتی از بازی خارج میشم دیگه هیچ بازی رو نشون نمیده ولی به کامپیوتر که وصل میکنم بازی ها سر جاشون هستند فقط یک راه داره که دوباره بازی اجرا کنه و اونم فرمت کردن مموریه به نظر من EAgame روی بازی قفل گزاشته که بازی بصورت کپی اجرا نکنیمنقل قول:
یک راه حل که خودم تست کردم وقتی میخای ازبازی خارج بشی بیا تو منوی اصلی بازی و دگمه خاموشکردن دسگاه یک بار بکش بالا وبعد از چند ثانیه روشن کن اگه مشکلی داشتی بگو تا راهنمایی کنم
برای من هم همین مشکل امروز پیش اومدنقل قول:
حالا تو این راه حلی که ارائه دادی باید دستگاه رو کامل خاموش کنیم یا فقط استند بای بشه؟
سلامنقل قول:
تو یه فروم دیگه یکی یه راهی بهم گفت که هنوز امتحان نکردم . گفت تو پوشه game در psp یک فایل txt بساز دیگه این مشکل پیش نمیاد . حالا نمیدونم جواب بده یا نه چون امتحان نکردم
اگه می شه الان تست کنید و جوابش هم بگیدنقل قول:
چون اگه اون روش جواب نده خیلی وقتم گرفته می شه
دوستان من هم بازی راک بند را روی دستگاه دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.البته یک ورژن دانلود کردم که قسمتی که گروه میسازی واسه خ.دت خراب بود و بازی هنگ میکرد.رفتم یکی دیگه دانلود کردم مشکلی نداشت.
حدود یک هفته هست که روی psp ریختم و دارم بازی میکنم.
البته فعلا فریمور من 5.03m33-6 هست.همین که از طریق HEN و CFWE نصب میشود.