اگه يك عكس از بازي بزاري بهتره ولي فكر كنم بايد به اشلي بگي روبروي يكي از دستگيره ها وايسه و خودتم روبروي اون يكي وايسي بعدش هر وقت چراغ بزرگ روشن شد دستگيره رو بكشي :46:نقل قول:
Printable View
اگه يك عكس از بازي بزاري بهتره ولي فكر كنم بايد به اشلي بگي روبروي يكي از دستگيره ها وايسه و خودتم روبروي اون يكي وايسي بعدش هر وقت چراغ بزرگ روشن شد دستگيره رو بكشي :46:نقل قول:
راستي چيجوري ميشه توي كامپيوتر بازيو Easy كرد؟
چرا نميشه رفت توي اپشن و كمه هاي بازي رو عوض كرد؟ چرا اينجوريه؟
باید اشلی رو ( اون دختره! ) رو به روی دستگیره اول بکاری !!! بری سر و قت دستگیره دوم هر وقت چراغ سبز شد با هم دستگیره ها رو بکشید !نقل قول:
بازی اصلا اسون نمیشه! فقط بعد از تموم کردن بازی حالت حرفه ای باز میشه !!نقل قول:
راستي چيجوري ميشه توي كامپيوتر بازيو Easy كرد؟
چرا نميشه رفت توي اپشن و كمه هاي بازي رو عوض كرد؟ چرا اينجوريه؟
دگمه های جدید رو باید قبل از رفتن داخل بازی تو پنجره مربوطه تعریف کنی ! توی ستاپ تول در فولدر بازی
با نصب پچ 70MB ميشه.نقل قول:
فكر كنم حتي با نصب كرك هم بشه درجه سختي بازي رو تغيير داد.
بازي آسون هم ميشهنقل قول:
نقل قول:
عزیزم اگه منظورت این قسمت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به اشلی دستور ایست در جلوی یکی از دستگیره ها بدی،بعد خودت بری جلو دستگیره دیگه ،چراغ های بالای در به ترتیب شروع به روشن شدن میکنن.وقتی چراغ قرمز که در وسط همه چراغ ها هست روشن شد ،همزمان بوق ممتدی میزنه.باید در اون لحظه دستگیره رو بکشی(OPERATE رو بزن).ممکنه دفعه اول نتونی در رو باز کنی،ولی اگه این کار رو چند بار تکرار کنی،در بالاخره باز میشه.
اگه هر مشکل دیگه ای داشتی،بگو تا برات با عکس توضیح بدم.
یکی به من کمک کنه....
اولا تو این 200 صفحه پچ و و بقیه ی چیزای کمکی بازی کجاست...
راستی من دوبلشو خریدم ولی وقتی تلفنش زنگ میزنه بازی هنگ میکنه و میاد بیرون...
چیکار کنم؟
هرچي هست مشكل از دوبله بودن بازي نيست چون منم دوبلشو ديدم و بازي هم كردم اما اين مشكلو نداشت :46:نقل قول:
1.به صفحات 80 تا 85 مراجعه کن.نقل قول:
2.مشکل از کارت گرافیک هستش.
این بازی با بعضی از کارتهای گرافیک مشکل داره. مثل: ATI Radeon 9200 128mg ، Nvidia GeForce.......