چرت تر
آشغال تر
مضحک تر از سیستم پرداخت مخابرات وجود نداره
اینترنت من رو بدلیل بدهی به یکباره قطع کردن ( مشتری پس پرداخت ) ! قبلا اس ام اسی شامل بدهی و نحوه پرداخت اون برای مشترک ارسال میکردن
حالا به ارسال نکردنش در دوماه کاری نداریم.
خب طبیعتا برای پرداخت شما به سامانه tci.ir/telnumber رجوع میکنی و اون ها مستقیم شما رو به درگاه بانکی متصل میکنن که پرداخت کنی و اینترنت رو وصل کنن !
بعد از پرداخت قبض و چک کردن دوباره قبض فهمیدیم که هنوز پرداخت ما حساب نشده و از بدهی ما کم نشده
با تماس به 2020 به پشتیبانی تانوما متصل شدیم
خانمی پشت تلفن جواب داد
گفت حتما شما از سایت های غیره پرداخت کردید شما باید از سامانه 2000 پرداخت میکردید تا همون لحظه متصل میشد و حالا باید 24 ساعت منتظر بمونید تا بدهی شما از پول واریزی به حساب مخابرات کم یشه و تا اون موقع اینترنت ندارید
بهش گفتم خانم عزیز من از سایت مخابرات پرداخت کردم سایت های متفرقه چیه ؟ گفت که نه فقط سامانه 2000 باعث وصل شدن آنی اینترنت شما میشه و بقیش 24 ساعت زمان میبره! گفتم خانم عزیز شما اخرین اس ام اس ی که برای من فرستادی مربوط به دوماه پیش میشه و توی اون نحوه پرداخت سایت tci / 2000 و سامانه کد دستوری 2020 اعلام شده کجای اون نوشته که اگر با 2000 پرداخت کنید سریعا متصل میشه ؟؟؟
میگه که شما وقتی بدهی داشتی با 2020 تماس گرفتید یا نه ؟ گفتم برای چی باید تماس بگیرم وقتی نمیدونم حتی بدهی داشتم و مبلغش چقدره ! میگه نه منظورم این بود که از 2020 با شما تماس نگرفتند ؟ گفتم نه !! گفت خب حالا شده دیگه باید با 2000 پرداخت میکردید حالا 24 ساعت منتظر بمونید چون کاری از من ساخته نیست و تایم اداری باید باشه
از اونجا که فردا هم ادارات در شهر ما برای مراسم سردار تعطیل شدند این متصل شدن به روز 3 شنبه موکول میشد!
مجبور شدم برای بار دوم بدهی خودم رو بصورت میان دوره از سامانه 2000 پرداخت کنم تا اینتنرتم متصل بشه و اون پرداخت قبلی به مبلغ بستانکاری اضافه بشه!
خدایا من از ظلم بندگان تو به کجا پناه ببرم ؟؟
از بی عدالتی و حق خوری این جماعت به کی پناه ببرم ؟
منم جونم بخدا کلی بدبختی دارم بدهی دارم کارهام با اینترنت ه ! پیر شدیم تو این جوونی
خدایا به حق صدیقان ظالمین رو از روی زمین محو بفرما
امین