زحمت نیست چنتا تست پینگ و سرعت بگیریدنقل قول:
Printable View
زحمت نیست چنتا تست پینگ و سرعت بگیریدنقل قول:
تست سرعت سرور پاریسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت هم به جرگه رومینگی ها پیوست
2هفتس زنگ زدن گفتن داریم وایمکس جمع میکنیم بیاید تعویض مودم اما نمایندگی میگه باید شرکت اول اسم شما رو ثبت کنه شرکت هم زنگ میزنیم میگه پیگیری میکنیم 45 دقیقه الاف میشیم اخرش هیچی کلا پشتیبانی ضعیفی داره مبین نت
برا اینکه زیاد الاف تلفن بازی نشی برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین سمت راست گفتگوی انلاین بزن و از اونجا پیگیری و درخواست بده سریعتر ب نتیجه میرسینقل قول:
واقعا برای این مبین نت متاسفم اصلا پایدار نیست نه سرعت دانلود نه پینگ و نه اپلود
یهو پینگ میده 19 یهو میشه 60 شبها
یهو سرعت میشه 1 مگ یهو خیلی خیلی کمتر
این مشکل و من دارم فقط یا همه مبین نتی ها دارن؟
به خدا adsl شرافت داره به این دیونه بازیا
هم ارزون تر هم خیلی خیلی خیلی ثابت تر
حیف که خونمون adsl تعلق نمیگیره
سلام دوستان
کسی به مودم B612 مبیننت آنتن خارجی وصل کرده؟ چه مدل آنتن خارجیای بش میخوره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ و تاثیرش چقدره؟
Band 42/43
Freq: 3.5 GHz
SMA ??
کارشناس فنی خود مبیننت که میگفت آنتن خارجی وصل کنی یا نکنی هیچ فرقی نداره! که مسلما بنظر چرت میگفت.
ممنون میشم اگر تجربهاش رو دارین به اشتراک بذارین
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
آنتن خارجی مودم b612 برای fdd هست
پس در نتیجه اگه برای td-lte بهش آنتن وصل کنین هیچ تغییری تو آنتن دهی حاصل نمیشه
من قبلا روی مودم ایرانسل اینکار رو انجام دادم که هیچ تاثیری نداشت تازه بدتر هم شد .چون کلا خود مودم با برد داخلش باید مقابل سیگتال قرار میگرفت نه فقط انتن خالی .شما هم اگر wifi برات مهم نیست خود مودم رو تبدیل به outdoor کنید خیلی بهتره.نقل قول:
نقل قول:مشکل آنتنهای خارجی داخل بازار انگار اینه که فرکانس ٣۵٠٠ مگاهرتز رو هیچکدوم ساپورت نمیکنن.نقل قول:
چون روی آمازون همچین آنتنهایی موجوده البته
دوستان از بین این 3 تا سیگنال کدوم مهم تره ؟؟
RSRQ: RSRP: SINR: