در قسمت منوی مخفی گوشی من w890 یک گزینه هست به نام java developer mode که میشه on یا off کرد (همونجا که میتونی تنظیم کنی گوشی در حالت usb شارژ بشه یا نه)
میخوام بدونم این گزینه کارش چیه و روشن باشه بهتره یا خاموش باشه؟
در قسمت منوی مخفی گوشی من w890 یک گزینه هست به نام java developer mode که میشه on یا off کرد (همونجا که میتونی تنظیم کنی گوشی در حالت usb شارژ بشه یا نه)
میخوام بدونم این گزینه کارش چیه و روشن باشه بهتره یا خاموش باشه؟
سلام
من می خوام یه k550 رو تبدیل کنم به w610 می خواستم بدونم اگه گوشی چنج باشه روی please wait گیر میکنه یا نمیکنه؟اگه میکنه لطفا پچ رو برام قرار بدید.
سلام به همگی
می خواستم فونت هایی برای گوشی من که w700 هست بذارید همراه با پیش نمایششون.
فونت اورجینالش رو هم می خواستم.
و اگه زحمتی نیست آدرس ریختن و طریقه ی ریختنش.(آموزش)
مثل ریختن منو هست؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز w700 فونت نمیگیره :41:میتونی لایوتشو عوض کنی:46:نقل قول:
کسي جواب من را نداد؟ بابا به خدا ثواب داره.نقل قول:
سلام دوستان
یکی از دوستام گوشی سونی اریکسون داره . یکی براش اس م اس میزنه ولی شمارش نمیافته . وقتی هم ریپلای میکنه میره تو قسمت ای میل ! چه جوری می تونه شمارشو گیر بیره ؟
دوستان یه سوال مهم دارم
آیا میشه تعداد عکس های پانوراما را در گوشی k810 که تعداد عکس هایش 3 تاست افزایش داد؟
چه طور؟
سلام دوستان
من گو شی k550 دارم
می خواستم ببینم می تونم روی گوشیم پسورد بزارم برای وارد شدن به گوشی
ممنون
سلام
بچه ها ، من گوشی دادشم رو وصل کردم به کامپیوتر رو حالت File Transfer ، ( گوشیش K800 هست ) یه فایل صوتی 80 مگابایتی رو ریختم رو مموری 1 گیگ سونی ــش . نمیدونم کامل کپی شد ، نشد ، چون عمل کپی رو minimize کرده بودم . بعد از اینکه گوشی روشن شد ( تازه Saftly remove ... هم کرده بودم ) ، نوشت که مطمئنی میخوای مموری رو فرمت کنی ؟ این عمل باعث میشه که دفترچه تلفن روی مموریت پاک بشه
من هم زدم NO . بعدش رفتم توی File manager گوشیش . دیدم هیچی نیست
یه جهت راست زدم دیدم نوشته Memory stick not inserted
رفتم راست ستاره ، چپ چپ ستاره ، چپ ستاره رو زدم رفتم توی service tests و توی memory stick رو نیگاه کردم دیدم نوشته :
Memory stick status:
Unmounted
بعد مموری رو در اوردم
نوشت not inserted
گوشی رو روشن خاموش کردم دیدم هیچ خبری نیست
توضیحاتم به نظرم کامل بود
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ممنون
حالاکه گوشی من w700 لایوت خوره
می خواستم لایوت هایی برای گوشی من که w700 هست بذارید همراه با پیش نمایششون.