سلام.ما هم میایم تو بحث.حرفی که من میزنم بنظر خودم و خیلیای دیگه خیلی منطقیه...
ببینین این سوسول بازیا که این میگه مگه دختر خوب هست اون یکی میگه مگه پسر خوب هست این دوستان بخاطر اینکه خودشون یسری مشکلاتی دارن نمیتونن به دیگران اعتماد کنن.من با توجه به اینکه خودم دنبال هیچ برنامه ای(؟) نبودم و نیستم و نخواهم بود و با توجه به "الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَ الْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَ الطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَ الطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُولَئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَ رِزْقٌ كَرِيمٌ" (برام هم مهم نیس الان کسی بگه قران رو قبول ندارم)اولین کسی که فکر کنم مناسبه(نه اولین دختریو که ببینم)سعی میکنم طرح ازدواج بریزم...اونم نه اینطور که برم جلو شماره بدم...خوب آدم زبون داره اگه تو محیط دانشگاه باشه میری باهاش در میون میزاری خیلی ساده اونم کاملا در چاچوب مسایل اخلاقی و دینی(نه اینکه یه مدت با طرف باشی و ولش کنی یعنی کاملا به اسم ازدواج بری جلو وشرطت هم در جریان گذاشتن خانواده ها باشه)اگرم محیط های خانوادگی باشه الحمدولله کسی هست بهش بگم با مامان بابام در میون بزاره و نیازی نباشه خودم برم جلو و چه بهتر...
بیایم یه سری لجبازیارو بزاریم کنار...با ازدواج ادم علاوه بر اینکه متاهل میشه متعهد هم میشه و دیگه اون ادم سابق نیست...این تعهد لازمش اینه که اول به اصول خودت متعهد باشی...ادمی که میگه از شنبه هفته اینده فلان کارو شروع میکنم و شروع نمیکنه عمرا اگه بتونه دنبال کار باشه و دنبال تشکیل خانواده باشه...
حالا فکر نکنین فلان اخوند یا فلان دکتر روانشناس اینارو گفته...اینا حرفه دله داداش کوچیکه 17 سالتونه...
ببخشید اگه مطالب پراکنده بود چون در جواب چند نفر مختلف بود...
از مدیریت محترم انجمن هم تقاضا دارم پست مارو پاک نکنن ...ممنون