منتهی یه چیزی که هست اونم اینه که زمان انتشار افتاده یه جای دور از دست رس....:n23:پاییز امسالــ.....:n12:
یه تصویر از مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منتهی یه چیزی که هست اونم اینه که زمان انتشار افتاده یه جای دور از دست رس....:n23:پاییز امسالــ.....:n12:
یه تصویر از مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4
آخه چرا!! ...
من دیروز کارت گرافیکمو فروختم :n02:
دقیقا همینو میخواستم بگم .. بعد 6 سال کار هنوز برای عرضه بازی بیس پی سی 1 سال هم بیشتر فاصله بندازن :n03:نقل قول:
مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4 :
دوستانی که دارن بازی میکنن ،یعنی واقعا" در این حده؟!
در همین حده، ولی اینقدر بازی گسترده و پر امکاناته که اصلا تو چشم نمیاد اونم تو کنسولایی که قدرت نداره و در مقابل بازیای دیگه گرافیکش خیلی توپه، حتی اون کوه و علفهای روی زمین که توی عکس خیلی ضایعه و تکسچرش خیلی بی کیفیته وقتی آدم بازی میکنه حس بدی به آدم نمی ده مثل خیلی بازیای دیگه، اما خب توی کنسولای نسل 8 و مخصوصا PC بازی کلا عوض شدهنقل قول:
اگرچه گرافیکش عالیه اما کلا GTA لذتش به گرافیکش نیست و گرافیک توی درجه دومه، یه حس واقعی بودنی داره که آدمو جذب میکنه
بازی کی لینک میشه
نقل قول:
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول::n08:نقل قول:
واقعا عجب پیش بینی ای :n19:
(شوخیه یه موقع کسی ناراحت نشه!)
همونطوری که دوستان توی این یکی دو صفحه قبل اظهار تاسف میکردن و توی آخر تریلر منتشر شده از بازی نوشته شده بود بازی رفته پاییز :n14::n02:نقل قول:
اتفاقا یک ورژن چند مگی !!! اومده روی تورنتنقل قول:
خدا رو شکر هنوز کسی از بچه های اینجا پیداش نکرده :n02:
نمیدونم چرا همه به گرافیک بازیا گیر دادن ...به خدا گرافیک بازیا خیلی وقته به حد قابل قبولش رسیده الان مهم اول گیم پلی هست بعد داستان و موزیک:n13:..........خوب حالا فرضا رو پی سی بیاد کدوم سیستمی میخواد بازی رو استارت کنه من که میخوام یه x360 بخرم:n19:
سلامنقل قول:
بنظر من گرافیک ps3 یکمی ضعیف برا gta v ...
من یه بار تمومش کردم رو ps3
سر پیچ ها یا وقتی تصویر شلوع میشه بازی تا حدودی لگ میشه که خیلی دل منو میزنه :n03:
ادم توی سرعت سر پیچ داره میره که یدفعه همه چی افکت افکت میشه ....
ببینیم تا پاییز که برا ps4 میاد چی میشه !