من انصاف ندارم ! مافیا داره !نقل قول:
انصافا داش امیر اینجا منظورت فرهاد بود؟
Printable View
من انصاف ندارم ! مافیا داره !نقل قول:
انصافا داش امیر اینجا منظورت فرهاد بود؟
حقا که امیرخان درست گفت و استقلال و استقلالی انقدر شعور و درک و فهم داره که هیچ وقت چنین تیتری برای تیتر یک روزنامه خودش انتخاب نمیکنه
شرم بر خزعبلات سردبیر این روزنامه زرد هرچند زرد هم برای این روزنامه زیاد است:n02:
یادآوری جهت جلوگیری از ادامه بحث درباره باشگاه پرسپولیس:
نقل قول:
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
مدیر عزیز اینجا جوابیه اون روزنامه هست که داده میشه و به هیچ وجه حرفا جهت دار نیست...نقل قول:
مافیاش ما هواداراییم که تا جون داریم واسش جون میدیم:n12:بدون هیچ پول و چاقوکشی و زوری بر عکس دیگران !! از روی قلبمون و عشقمون . هوادار میدونه کی زحمت میکشه برای تیم و همونو تشویق میکنه تا عمر داریم فرهاد مجیدی رو تشویق میکنیم و ازش حمایت میکنیم . اسطوره ستاره و محبوب تمام ما آبیاس فرهاد هر کیم ناراحته بره تو ورزشگاه و نظرش رو با دیگران در میون بذاره ببینه چه اتفاقی میفته !!!نقل قول:
تو خورشیدی ولی غروب نداری .... آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره ی فوتبال مایی ..... آهای فرهاد مجیدی
تو کابوس تموم .. .... آهای فرهاد مجیدی
تو دریایی ولی ساحل نداری .... آهای فرهاد مجیدی
تو محبوب تموم تاجیایی .... آهای فرهاد مجیدی
گلای تو امید قهرمانی .... آهای فرهاد مجیدی
شیرازی: از هواداران استقلال عذرخواهی می کنیم/ باید رنگ تابلوهای تبلیغاتی تغییر می کرد
رییس هیات فوتبال تهران گفت: هواداران استقلال هم تعصب بیجا نشان می دهند.
حبیب الله شیرازی درباره اعتراض هواداران استقلال به رنگ قرمز تابلوهای تبلیغاتی اسپانسر سازمان لیگ اظهار داشت: من متوجه شدم که هواداران استقلال به یک چیزی معترضند اما نمی دانستم که منظورشان رنگ قرمز تابلوها بوده است. این تابلوها در بازی پرسپولیس و سپاهان هم مورد استفاده قرار گرفته بود و دوستان حواسشان نبوده آنها را تعویض کنند.
وی افزود: البته هواداران استقلال هم کمی تعصب بیجا نشان می دهند چون دیگر رنگ سرخ که آنقدر هم بد نیست. با این حال از آنها عذرخواهی می کنیم چرا که باید قبل از بازی رنگ تابلوها را تغییر می دادیم.
owjnews
ای کاش فروید زنده بود و با دیدن تیتر فلان روزنامه ؛ نظریه عقده ناکام نشدن استقلال رو در احوال این روزنامه صادر می کرد ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح لباس استقلال خیلی قشنگه...سمت چپ اسم تمام بازیکنان , کادر فنی و ... رو نوشته... جالبه
خوب مافیا داره دیگه ما دیگه نمیتونیم کاریش کنیم:n02:
آخه داداش من میشه بگی چه دلیلی داره پرسپولیسی 2 آتیشه هم از بازی فرهاد خوشش میاد؟
راستی بالاخره اون پستتونو یافتم امیرجان
خوشحالم شما هم یروزی جزو مافیای فرهاد بودید:n12::n02:نقل قول:
خوب داداش من خودت که دیدی تو استادیوم بعضیا فقط به عشق فرهاد اومدن باز میگی مافیا؟
باز میگم قهمرمانی که امیرخان با استقلال بدست آورد هیشکی نمیتونست بدست بیاره
با این همه حواشی نبود پول و ... خدایی دمش گرم تو اینکه امیرخان مربی بزرگیه شکی نیست:n12: